Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb videójavító eszköz és alkalmazás (2024. június)

korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

AI Video Enhancer

Mindannyian tudjuk, hogy a látvány milyen fontos lehet a közönség megragadásában és megnyerésében – legyen szó zenei videókról, élő közvetítésről, filmekről vagy akár egyszerű vlogokról. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy ezek a látványelemek a lehető leglenyűgözőbbek legyenek.

A videofelvételek minőségének javítása egyszerűbbé és gyorsabbá vált a speciális videójavító szoftverek megjelenésével. Ez a szoftver nemcsak a webkamerával, okostelefonnal vagy videokamerával rögzített videók felbontását, fényerejét és élességét javíthatja, hanem számos további funkciót is kínál, mint például a zajcsökkentés és a színoptimalizálás.

A mai technológiával ezek az eszközök megkönnyítik a kiváló minőségű tartalom előállítását anélkül, hogy az utómunka szakértőjének kellene lenni. Tehát ha a hétköznapi videókat professzionális megjelenésű projektekké szeretné alakítani anélkül, hogy bonyolult szerkesztési folyamaton menne keresztül, feltétlenül használja ki ezeket a szoftvereszközöket.

Íme néhány a legjobb videójavító eszköz és alkalmazás a piacon:

1. Wondershare Filmora

Megérkezett a Filmora 13!

A Wondershare Filmora egy lenyűgöző videójavító alkalmazás, amely Windows és Mac operációs rendszeren is fut, rengeteg audio- és videoeffektust kínál, valamint több mint 50 támogatott nemzetközi formátumot, például 4K szerkesztést.

Az alkalmazás hozzáférést biztosít fejlett videószerkesztő eszközökhöz és Filmstock-effektusokhoz is, amelyek tökéletessé teszik kisvállalkozások, stúdiók és oktatási intézmények számára.

Ezenkívül az AI portré funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen felismerjék az embereket a videóban, jelentősen csökkentve a szerkesztési időt. A Wondershare Filmora kiváló választás azok számára, akik túl sok erőfeszítés nélkül szeretnének kiváló minőségű videókat készíteni.

A Wondershare néhány legfontosabb funkciója:

  • kulcskockákkal
  • Hang és videó effektusok
  • Különféle előbeállítások és effektusok
  • Színbeállítások

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Wondershare Filmora → oldalt

2. Videoleap

3 lépés az észbontó videók létrehozásához a Videoleap segítségével 🤯

A Videoleap a Lightricks eszköze, az innovatív technológia úttörője, amely áthidalja a szakadékot a képzelet és az alkotás között. Elsőként mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalatként céljuk, hogy lehetővé tegyék a tartalomkészítők és márkák számára, hogy megnyerő, legjobban teljesítő tartalmakat állítsanak elő.

A Videoleap egy hatékony videószerkesztő eszköz, amellyel bárki szerkesztheti, személyre szabhatja és megoszthatja alkotásait ugyanazon a könnyen használható platformon.

A videószerkesztő eszközökkel eltávolíthat háttereket, objektumokat, elmosódási effektusokat és sok mást adhat hozzá, mindezt egyetlen alkalmazáson belül.

Megdöbbentően könnyű átalakítani magát szórakoztató AI-avatarokká, eljutni különböző világokba, és így tovább. Takarítson meg időt azzal, hogy egyszerűen használ több száz elképesztő AI-sablont saját eszközeivel, vagy ossza meg sajátját, hogy inspiráljon másokat.

A Videoleap néhány szolgáltatása:

  • Távolítsa el az objektumokat a hátterekről
  • AI-effektusok – Használjon kreatív AI-szűrőket a videókon
  • Videók elhomályosítása – Hívja fel a figyelmet arra, ami fontos. Homályosítsa el a háttereket és az objektumokat.
  • Végtelen nagyítás – Végtelen nagyítású videókat készíthet egyetlen képkockából.
  • AI-videósablonok – Készítsen újra több száz elképesztő, előre elkészített AI-sablont

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Videoleap → oldalt

3. Fotor – Videójavító

A Fotor online videójavítója leegyszerűsíti a videó minőségének javítását a fejlett AI-technológián keresztül. Ez a felhasználóbarát eszköz többféle videóformátumot támogat, beleértve az MP4-et, a MOV-t és a WebM-et. Kezdje azzal, hogy közvetlenül a galériájából tölti fel videóját. A mesterséges intelligencia által hajtott továbbfejlesztés automatikusan beállítja az élességet, a fényerőt és a színeket, hogy a videók tisztábbak legyenek. A továbbfejlesztés után megtekintheti és letöltheti videóját, hogy megoszthassa azokat olyan platformokon, mint a YouTube, a TikTok vagy az Instagram.

A Fotor videójavítójával az alacsony felbontású videókat egyetlen kattintással azonnal kiváló minőségű képpé alakíthatja, javítva a tisztaságot és a színeket. Az eszköz élesítési funkciót tartalmaz, amely a legmodernebb technológia segítségével növeli a videó tisztaságát és eltávolítja az elmosódásokat. Automatikus színkorrekciót is kínál a telítettség fokozása érdekében, kiemelve a videók valódi és élénk színeit. A gyenge fényviszonyok mellett készült videókat a csúcsfények és az árnyékok beállításával, valamint hatékony zajcsökkentéssel lehet világosabbá tenni. Ezenkívül a videójavító online és mobileszközön is elérhető, így bármikor és bárhol javíthatja a videó minőségét, szoftver telepítése nélkül.

A Fotor videójavítóját úgy tervezték, hogy a videójavítási igények széles skáláját kielégítse, legyen szó a személyes emlékek feljavításáról vagy a videotartalom frissítéséről a kereskedelmi marketing céljára. Tapasztalja meg videóinak professzionálisan csiszolt produkciókká való átalakulását, ha még ma kipróbálja a Fotort.

  • Több formátumot támogat: Kompatibilis MP4, MOV és WebM fájlokkal az egyszerű videófeltöltés érdekében.
  • AI által továbbfejlesztett beállítások: A fejlett mesterséges intelligencia révén automatikusan javítja az élességet, a fényerőt és a színeket.
  • Javítás egy kattintással: A videókat egyetlen kattintással kiváló minőségű képpé alakítja.
  • Átfogó eszközök: Tartalmaz funkciókat az élesítéshez, a színkorrekcióhoz és a fényerő beállításához.
  • Magas hozzáférhetőség: Telepítés nélkül használható webes és mobil platformon is.

Látogassa meg a Fotor → oldalt

4. Hitpaw

HitPaw Video Enhancer | HD konvertálása CRISPY 4K videóvá | Élesítse és skálázza fel a videót 4K-ra mesterséges intelligencia segítségével

A HitPaw Video Enhancer AI tökéletes megoldás mindenkinek, aki frissíteni szeretné videóit. AI technológiát használ a videók minőségének drasztikus javítására három különálló modell használatával, beleértve a zajtalanító modellt, az animációs modellt és az arcmodellt.

A Denoise modell a gyenge megvilágítású és egyébként rossz minőségű felvételek világosabbá tételére szolgál, így tisztán és világosan néz ki. Az animációs modell kiélesíti a klasszikus anime klipeket, és színesíti, hogy természetesebbnek tűnjenek a kiváló minőségű képernyőkön. Végül az arcmodell beállítja a portrékat a videó minden egyes képkockáján belül a fényerő, a színtelítettség és a kontraszt beállításával a retusált kivitel érdekében.

A HitPaw legfontosabb funkciói a következők:

  • AI-alapú technológia a videók gyors felskálázásához
  • Zajcsökkentés a videókhoz
  • Tökéletes anime és emberi arc videók
  • 8K-ig növeli a videó felbontását

Látogassa meg a HitPaw → oldalt

5. lát

Szerkessze az Auto Video Editor segítségével! | AI Magic Cut Tool

A VEED mesterséges intelligencia szoftvere automatikusan észleli a hangzajt, és azonnal eltávolítja azt, így éles hangminőséget biztosít. Tökéletes az otthoni irodában készített felvételek megtisztításához, ahol nem mindig vezérelhet minden hangot, amelyet a mikrofonja felvesz. A VEED képes eltávolítani a légkondicionálásból származó zajokat, például szél, eső, közlekedési zajokat, ketyegő órákat, statikus és zümmögő hangokat.

A VEED segítségével professzionális minőségű videókat készíthet mindössze néhány egérkattintással. A könnyen használható videószerkesztővel beállíthatja a képkockasebességet, a felbontást, a méretet, a világítást, a hangminőséget és még sok mást. Hozzáadhatsz háttérzenét, hangkommentárokat, automatikusan generált feliratokat, és még a bosszantó háttérzajt is eltávolíthatod a videóidból.

A legjobb az egészben, ha a VEED videószerkesztő eszközeit használhatja, hogy az egész videót lenyűgözően és professzionálisan nézze meg. Ha szélesebb közönség számára szeretné elérhetővé tenni videóit, használhatja Automatikus feliratozási eszközünket. Adj hozzá feliratokat a videódhoz. Csak kattintson a Feliratok lehetőségre a bal oldali menüben, majd kattintson az Automatikus átírás lehetőségre. A VEED automatikusan feliratokat generál az Ön számára. Számos videószerkesztő eszközt is használhat, például videoszűrőket és kameraeffektusokat. A VEED zöld képernyő-szerkesztővel, képernyőrögzítővel és még sok mással is rendelkezik.

Látogassa meg Veed →

6. AVC Labs

Hogyan javíthatja a TikTok videó minőségét 4K-ra az AVCLabs Video Enhancer AI segítségével

Az AVC Labs könnyen használható videójavítót és videófelskálázót kínál.

Az eszköz neurális hálózatokat használ a videó SD-ről HD-re, HD-ról 4K-ra és 4K-ról 8K-ra való felskálázására, szuperfelbontású felskálázással és több képkocka-javítással. Nemcsak a videó valós felbontását növeli, hanem javítja a minőségét is azáltal, hogy eltávolítja a zajt, a műtermékeket és az elmosódást, és tökéletes egyensúlyt biztosít a fényerő kontraszt és telítettsége között.

Az AVCLabs Video Enhancer AI modern tisztaságot és élességet kölcsönöz a vintage filmeknek, tévéműsoroknak és animéknek. A jól képzett AI modellekkel és AI algoritmusokkal ez a videóminőség-javító javíthatja a videó minőségét (egy vagy több képkocka javítást használva), így régi filmeket, TV-műsorokat és animéket nézhet modern HD vagy UHD kijelzőjén. a legjobb vizuális élmény.

Az alapvető hagyományos felskálázás néha a kép minőségének és részleteinek elvesztését okozhatja (a képpontosodás miatt gyakran elveszítik a tisztaságot és a részleteket), mivel a kép egy képernyőméretről/felbontásról a nagyobbra nyúlik.

Az AVC Labs AI videófelskálázása kreatív megközelítést alkalmaz a HD videók 4K-ra nagyításához. A különböző képkockákból származó információk kihasználásával ez a nagy teljesítményű szoftver a minőség feláldozása nélkül nagyobb és részletesebb képeket tud készíteni, mint amit eredetileg rögzítettek. A szuperfelbontású algoritmusok segítségével a számítógépek nagy felbontású eredményeket hozhatnak létre az alacsony felbontású képek figyelemre méltó pontosságú kombinálásával.

Látogasson el az AVC Labs oldalára →

7. Movavi

Hogyan szerkeszthetsz videókat gyorsan és egyszerűen? Lépjen be a Movavi Video Editor 2024-be

A Movavi a videójavító eszközök hatékony csomagját kínálja.

Mindent kínálnak a felhasználóknak, beleértve a felhasználóbarát hangtalanítót is, amely gyors módot kínál a forgalom, a szél és egyéb nemkívánatos zajok kiküszöbölésére.

Lehetőségük van arra is, hogy azonnal megváltoztassák a hátteret a kamerás felvételeiken. Szó szerint kicserélheti a hátteret, és egy teljesen új hátteret vezethet be.

Emelje fel videofelvételeit a trendi LUT-okkal, színes fedvényekkel, frappáns címekkel és lélegzetelállító átmenetekkel.

A videó átméretezése egyszerű, egyszerűen válassza ki a kívánt képarányt és méreteket: a kapott videó lehet négyzet vagy téglalap. Azt is választhatja, hogy levágja-e a videót, vagy megtartja az eredeti vászon fekete sávjait.

A Movavi néhány szolgáltatása:

  • Zajtalanítsa a hangot és cserélje ki a háttereket
  • Szerkesztés pillanatok alatt: vágás, visszafordítás, átméretezés, egyesítés, átfordítás és körbevágás
  • Növelje tartalmait rad átmenetekkel, címekkel és bevezetőkkel
  • 180+ szűrő: Glitch, Blur, VHS és még sok más
  • Töltsd fel videóidat színkorrekcióval és kiemelő effektusokkal
  • Méretezze át a videókat a kívánt képarányra
  • Exportáld nagy sebességgel, és készülj fel a lájkok összegyűjtésére

Látogassa meg a Movavi → oldalt

8. Flixier

Az online videószerkesztővel egyszerűen készíthet videókat böngészőjében. A mesterséges intelligencia segítségével szöveget adhat hozzá videókhoz, képekhez, hangokhoz, átmenetekhez, automatikus feliratokhoz és még sok máshoz. A videókat néhány perc alatt levághatja, vághatja vagy körbevághatja szoftver letöltése vagy telepítése nélkül. Gyorsan hozzon létre kiváló minőségű tartalmat, függetlenül a tapasztalati szintjétől. A Flixier egy erőteljes interfészt ötvöz a kész drag and drop funkciókkal, hogy mindenki igényeit kielégítse.

Mivel a Flixier egy böngésző alapú videószerkesztő, bármely számítógépen, bárhonnan elérheti. Projektjeiről biztonsági másolat készül a felhőben, így mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik fiókjával, és folytatja a videóival való munkát otthon, a munkahelyén vagy útközben, videóprojektjei azonnal készen állnak. Sőt, úttörő renderelési technológiánk 1-3 perc alatt bármilyen videót közzétesz alacsony specifikációjú Chromebookon és csúcskategóriás Macbookon egyaránt.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Letöltés nem szükséges
  • Hang hozzáadása a videóhoz
  • Kép hozzáadása a videóhoz
  • Felirat hozzáadása a videókhoz
  • Szöveg hozzáadása a videóhoz

Látogassa meg a Flixier → oldalt

9. Topáz

A Topaz Video Enhance AI a Topaz Labs által tervezett erőteljes felskálázó eszköz, amely intelligensen alkalmazza az úttörő gépi tanulási technológiát a videók felbontásának akár 8K-ig történő növelésére. Ez az alkalmazás nem csak videókat tud feljavítani, hanem különféle szerkesztési feladatokat is végrehajt, például vágást és lassított effektusokat, zajtalanítást, átlapolás megszüntetését és visszaállítást.

Az eszköz teljes szabadságot biztosít a felhasználóknak, amikor a videó minőségének hihetetlen pontossággal és precizitással történő javításáról van szó.

A Topaz AI videójavító technológia hatékony eszköznek bizonyul. Ezer és több ezer videó alapján precíz és hatékony javításokat tesz lehetővé. Függetlenül a videó forrásától, a Topáz segítségével megkeresheti az esetleges foltokat és tökéletlenségeket, a színbeállításoktól és a villogáscsökkentéstől az elmosódott területek élesítéséig. A beépített mesterséges intelligencia motor pontosan felismeri ezeket a problémákat, így kiváló minőségű természetes eredményeket biztosít.

A Topaz néhány legfontosabb funkciója:

  • Gépi tanulási technológia
  • Javítsa a videókat 8K-ig
  • Előkelő, vágás, lassítás, zajtalanítás és egyéb feladatok
  • Több ezer videó oktatta

Látogassa meg a Topazt →

10. Lightworks

A Lightworks kiváló videószerkesztési lehetőség minden tapasztalati szintű egyének számára. Széleskörű szolgáltatásai, mint például a 10 bites exportálás, a fejlett dönthető és a mozgó grafika, nagyszerű eszközzé teszik, amely bármely felhasználó repertoárjában megtalálható. Még jobb, hogy támogatja a NewBlue és a TotalFX bővítményeit, amelyek egyedi felvillanást adhatnak a felhasználók különösen összetett projektjeinek.

Ha az alapverzió nem felel meg teljesen, a Lightworks egy profi verziót is kínál, amely speciális funkciókat tartalmaz, amelyekre a szakembereknek szükségük van az összetett projektek befejezéséhez. Ha ez az alkalmazás készen áll, a streamerek, a filmesek és a tartalomkészítők egyaránt megfelelően fel vannak szerelve ahhoz, hogy elképzeléseiket hatékony, de egyszerű szerkesztőeszközökkel életre keltsék.

A Lightworks néhány legfontosabb funkciója:

  • Minden tapasztalati szint
  • Támogatja a NewBlue és a TotalFX bővítményeket
  • Lehetőség a pro verzióra való frissítésre
  • Fejlett feliratozás és mozgó grafika

Látogassa meg a Lightworks → oldalt

Összegzésként

Összefoglalva, a videofelvételek minőségének javítása soha nem volt ilyen egyszerű a speciális videójavító szoftver megjelenésével. Ezek az eszközök nemcsak a felbontást, a fényerőt és az élességet javítják, hanem olyan funkciókat is kínálnak, mint a zajcsökkentés és a színoptimalizálás. Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy professzionális minőségű tartalmat készítsenek széles körű utómunkálati szakértelem nélkül. Legyen szó professzionális projektekről vagy személyes használatról, ezeknek az eszközöknek a kihasználása jelentősen növelheti a videók vizuális vonzerejét, így mindenki számára elérhetővé válik a kiváló minőségű produkció.

Alex McFarland mesterséges intelligencia újságíró és író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeit vizsgálja. Számos AI startup vállalkozással és publikációval működött együtt világszerte.

Legutóbbi bejegyzések