Kapcsolatba velünk

Szerkesztési irányelvek

egyesülj.ai Küldetés

A mesterséges intelligenciával kapcsolatos legfrissebb hírek, események és információk hiteles szolgáltatója lenni. Feladatunk a közvélemény tájékoztatása és oktatása az AI minden formájával kapcsolatban, beleértve az ANI-t (Artificial Narrow Intelligence) és az AGI-t (Artificial General Intelligence). Élen járunk az elektromosság óta a legerősebb technológiai áttörés eljövetelének krónikájában.

Tulajdonjog és függetlenség

A unit.ai független tulajdonban van, és nem nyilvánosan forgalmazzák.

Az unite.ai munkatársai nem rendelkeznek nem nyilvános ismeretekkel egyetlen magán- vagy nyilvánosan jegyzett mesterségesintelligencia-cégről sem. Szerkesztői tartalmainkkal kapcsolatban semmilyen cégnek nem adunk tanácsot vagy előzetes tájékoztatást.

A jelenlegi tulajdonosok és alkalmazottak listánk találhatók Csapat cimre.

Újságírói szabványok 

Célunk, hogy jelentéseink során pontosak, objektívek és felelősségteljesek legyünk. Ez függetlenül attól, hogy a hír eredeti jelentésen vagy más forrásokkal való áttekintésen és megerősítésen alapul-e.

Csapatunk arra törekszik, hogy a híreket mindig tisztességgel és pártatlansággal, a tulajdonosok vagy befektetők külső befolyása nélkül közölje. Előfordulhat, hogy rendszeresebben teszünk közzé híreket a kiadványunkkal együttműködő cégektől. A velünk együttműködve sajtóközleményeket küldenek nekünk, hogy pontosan beszámolhassunk a hírértékű tartalomról.

A unit.ai alkalmazottainak nincs korlátozása abban, hogy a profillal rendelkező vállalatok részvényei legyenek. Mindazonáltal korlátozva vannak abban, hogy előnyben részesítsék azokat a társaságokat, amelyekben részvényekkel rendelkeznek.

Ezeket az irányelveket rendszeresen felülvizsgálják és frissítik.

Adatkezelési tájékoztató 

Hiszünk a felhasználói adatok biztonságának megőrzésében, további információért látogasson el oldalunkra Adatkezelési tájékoztató cimre.

Bevételi modell 

Az unite.ai rendezvényeken keresztül keres pénzt, ez történhet konferenciajegy-értékesítési jutalék formájában.

Az unite.ai hirdetéseket is megjeleníthet a webhelyen, amelyek bannerek vagy képek formájában jelenhetnek meg.

Sokszínűségi politika 

Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyenlő esélyt kell adni, nemre, szexuális irányultságra, vallásra vagy fajra való tekintet nélkül. Több tényező alapján veszünk fel személyzetet, ideértve az írás minőségét, a pontosságot, az őszinteséget és a feddhetetlenséget. A felvételi döntéseinket nem faji, nemi, vallási vagy szexuális irányultság alapján hozzuk meg.

Névtelenség és bizalmas források 

Úgy gondoljuk, hogy a közvélemény akkor szolgál a legjobban, ha a hírforrásokat teljes nevük alapján azonosítjuk. Arra törekszünk, hogy a forrásokat rákényszerítsük, hogy információkat helyezzenek el a nyilvántartásban, és függetlenül igyekszünk megerősíteni minden olyan információt, amelyet nem nyilvántartanak.

Úgy gondoljuk, hogy vannak esetek, amikor anonimitás szükséges a forrás védelme érdekében, és ilyen körülmények között elfogadhatunk névtelen forrásokból származó információkat, ha ellenőrizni tudjuk ezeket az információkat.

Hírek és vélemények

Világos határvonalat húzunk a hírnek és a véleménynek számító cikkek között. Minden véleménycikknek minősülő cikket egyértelműen megjelölünk a „Vélemény” szöveggel a címében.

Pontossági és javítási szabályzat

A hibák elkövetése emberi dolog, de mindig igyekszünk helyes információkat közölni a rendelkezésünkre álló adatok alapján. Ha hibák vagy mulasztások történnek, törekszünk arra, hogy a hibát vagy mulasztást a lehető leghamarabb kijavítsuk. Ha hibáról szeretne értesíteni minket, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Kapcsolatba lép velünk

A mi kitöltésével mindig elérhetőek vagyunk Kapcsolatfelvétel vagy közvetlenül is elérhet egy független újságírót, ha megtalálja őt oldalunkon Csapat cimre.