Susisiekti su mumis

Geriausi

10 geriausių dirbtinio intelekto garso stiprinimo priemonių (2024 m. birželio mėn.)

Atnaujinta on

Unite.AI yra įsipareigojusi laikytis griežtų redakcinių standartų. Galime gauti kompensaciją, kai spustelėsite nuorodas į mūsų peržiūrėtus produktus. Prašome peržiūrėti mūsų filialo atskleidimas.

AI garso stiprikliai

Garso stiprinimo programinė įranga gali suteikti garso mėgėjams ir profesionalams optimalią garso patirtį. Naudodami naujausias technologijas galite lengvai pašalinti foninį triukšmą, pridėti pasirinktų efektų arba naudoti iš anksto nustatytas parinktis, kad pritaikytumėte išvestį skirtingiems įrenginiams, pvz., garsiakalbiams ir ausinėms – visa tai nepakeitę esamos aparatinės įrangos.

Dirbtinio intelekto garso stiprikliai jau kurį laiką sukėlė revoliuciją garso pramonėje ir nerodo jokių lėtėjimo požymių. Dirbtinio intelekto valdoma garso tobulinimo technologija naudoja pažangius algoritmus, kad pagerintų garso kokybę, pakeldama jį į naujas aukštumas, nei buvo įmanoma anksčiau.

Dirbtinis intelektas gali sumažinti triukšmo lygį ir patobulinti garsus, sukurdamas aiškų, krištolo skaidrumo klausymosi patirtį. Rinkoje yra daugybė puikių dirbtiniu intelektu veikiančių garso stiprintuvų, kurių kiekvienas turi savo funkcijas, kuriomis galite pasinaudoti atsižvelgdami į savo poreikius. Nesvarbu, ar ieškote galingo profesionalaus muzikos kūrimo įrankio, ar norite ko nors paprasto naudoti namuose, AI garso stiprikliai yra puikus pasirinkimas bet kokio tipo audiofilams.

Čia yra mūsų geriausių AI garso stiprintuvų sąrašas:

1. LALAL.AI

LALAL.AI siūlo galingą, lengvai naudojamą dirbtinio intelekto paslaugą, kuri gali lengvai pašalinti nepageidaujamą foną, triukšmą ir muziką. Unikalus algoritmas panaikina nepageidaujamus garsus ir sukuria takelius su krištolo skaidrumo balsu.

Keturi pagrindiniai naudojimo atvejai skirti:

Atšakos: pašalinkite foninę muziką iš įrašytų vaizdo įrašų srautų, kad išvengtumėte pretenzijų dėl autorių teisių ir išvengtumėte teisinių problemų.

Žurnalistai: Išvalykite interviu ir kitus garso įrašus, pagerinkite balso aiškumą, kad būtų galima greitai iššifruoti kalbą.

Transkribuotojai: ištraukite monologus ir dialogus iš filmų, serialų, laidų ir vaizdo įrašų, kad iššifruotumėte ir išverstumėte kalbą į tekstą.

Muzikantai: sumažinkite foninį triukšmą ir kitus papildomus garsus, kuriuos mikrofonas paima vokalo įrašymo metu.

Skaityti Apžvalga →

Apsilankykite Lalal →

2. podcast'as

Kaip pašalinti triukšmą iš garso įrašo naudojant „Podcastle“ magiškas dulkes

„Podcastle“ pristato savo „Magic Dust AI“ garso stiprintuvą, sukurtą be vargo pakeisti garso įrašų kokybę. Naudodami šį įrankį vartotojai gali įrašyti turinį iš bet kurios vietos – ar atostogauti, ar profesionalioje svetainėje – ir vis tiek leisti studijos kokybės garsą. „Magic Dust AI“ efektyviai pašalina foninį triukšmą, išlygina garso lygius ir pagerina balso kokybę, todėl skamba taip, lyg įrašymas būtų atliktas profesionalioje studijoje. Tai pasiekiama nereikalaujant brangios įrangos ar inžinierių komandos, todėl skirtingų biudžetų kūrėjams suteikiamos vienodos sąlygos.

Procesas yra supaprastintas siekiant maksimaliai padidinti efektyvumą; vartotojai gali patobulinti savo garso takelius vienu spustelėjimu, todėl jie mažiau laiko skirs techniniams koregavimams ir daugiau kurdami bei reklamuodami savo turinį. „Podcastle“ – dirbtinio intelekto valdoma platforma, palengvinanti ne tik garso, bet ir vaizdo įrašų kūrimą, profesionaliems ir mėgėjams internetinių transliuotojų įrankius kurti, redaguoti ir platinti produkcijos kokybės podcast'us. Platforma sukurta siekiant demokratizuoti prieigą prie transliuojamų istorijų, siūlant lengvai naudojamus, visapusiškus kūrimo įrankius, kurie yra ir profesionalūs, ir malonūs.

  • „Magic Dust AI Enhancer“: Leidžia įrašyti iš bet kurios vietos, tuo pačiu užtikrinant studijos kokybės garsą, pašalinant foninį triukšmą, išlyginant garso lygį ir pagerinant balso kokybę.
  • Ekonomiškai efektyvi kokybė: Profesionalūs garso standartai pasiekiami be brangios įrangos ar inžinierių komandos, todėl aukščiausios kokybės garsas pasiekiamas kūrėjams su bet kokiu biudžetu.
  • Tobulinimo efektyvumas: Patobulinimo procesas vienu spustelėjimu sumažina laiką, sugaištą garso koregavimui, ir maksimaliai padidina turinio kūrimą bei reklamą.
  • Universali platforma: „Podcastle“ yra AI pagrįsta garso ir vaizdo įrašų kūrimo platforma, palaikanti tiek profesionalius, tiek mėgėjiškus podcast'us.
  • Pagal misiją: Siekiama demokratizuoti prieigą prie transliuojamų istorijų, naudojant paprastus, linksmus ir profesionalius kūrimo įrankius.

Apsilankykite „Podcastle“ →

3. veed.io

Kaip išvalyti garsą per 1 minutę! ⏱

Naudojant AI garso stipriklį VEED, fono trukdžius galima pašalinti vienu pelės paspaudimu. Įrankis pašalina poreikį pirkti garsą blokuojančius mikrofonus ir rankiniu būdu redaguoti triukšmą.

Tereikia kelių paprastų veiksmų – tiesiog įkelkite vaizdo įrašą į VEED, tada pasirinkite parinktį „Švarus garsas“, kad AI automatiškai pašalintų visą foninį triukšmą. Baigę būsite pasirengę naudoti savo vaizdo įrašo MP4 versiją, kurią galėsite lengvai bendrinti socialinės žiniasklaidos platformose.

Kai kurios svarbiausios VEED funkcijos:

  • Intuityvi vartotojo sąsaja
  • Išplėstinės garso funkcijos
  • Paprastas procesas
  • Lengvai bendrinamas socialiniuose tinkluose

Aplankykite Veed →

4. EaseUS vaizdo rinkinys

„EaseUS“ vaizdo įrašų įrankių rinkinys buvo skirtas konvertuoti, suspausti ir redaguoti vaizdo ir garso failus. Jis sujungia visas vaizdo įrašų redagavimo programas vieno langelio darbo vietoje ir suteikia bet kuriam vaizdo įrašų kūrėjui visišką prieigą prie geriausio vaizdo keitiklio, vaizdo kompresoriaus, vaizdo įrašų rengyklės ir GIF kūrimo priemonės.

Integruotas vaizdo konverteris į mp3 leidžia daug lengviau konvertuoti ir iškirpti garso failus. Jis palaiko dažniausiai naudojamus muzikos ir garso formatus, tokius kaip MP3, MP4, M4A, M4R, WAV ir WMA. Šis keitiklis taip pat yra vaizdo ir garso konverteris, kuris ištraukia garsą iš vaizdo įrašo ir apdoroja arba redaguoja garso failus.

Platformoje taip pat yra AI teksto į kalbą generatorius ir AI triukšmo mažinimo priemonė.

Siekiant maksimalaus efektyvumo, platforma palaiko paketinį konvertavimą, galite masiškai konvertuoti kelis vaizdo įrašus ir garso įrašus. Tiesiog pridėkite failus, nustatykite išvesties formatą ir kokybę, tada palaukite, kol bus atlikta konversija.

Apsilankykite EaseUS →

5. Garsas

„Audo“ yra pirmasis AI garso stipriklis, skirtas visiems, norintiems kurti profesionalius, aukštos kokybės garso projektus. Lengva ir intuityvi vartotojo sąsaja leidžia vartotojams greitai įkelti ir redaguoti garso failus arba net įrašyti juos naudojant pačią programą. Programėlės AI technologija ir garso inžinerija užtikrina, kad ji būtų paprasta, bet efektyvi visuose garso redagavimo lygiuose – nuo ​​mėgėjų transliuotojų iki patyrusių garso inžinierių.

Be to, jo aktyvi kūrimo komanda nuolatos dirba prie naujų funkcijų ir atnaujinimų; todėl galėsite mėgautis ne tik esamais įrankiais, bet ir visais būsimais jų patobulinimais.

Kai kurios svarbiausios „Audo“ funkcijos:

  • Lengva ir intuityvi sąsaja
  • Įkelti ir redaguoti garso failus
  • Įrašykite tiesiai programoje
  • Aktyvaus tobulėjimo komanda

Apsilankykite „Audo“ →

6. AI įvaldymas

AI Mastering yra AI garso stiprinimo įrankis, kurio pagrindinis dėmesys skiriamas tam, kad naudotojo patirtis būtų didžiausias prioritetas. Siekdama užtikrinti patogumą, „AI Mastering“ sukūrė keletą paprastų alternatyvų, kaip prisiregistruoti paskyroje, įskaitant esamų „GitHub“, „Google“ ar „Twitter“ paskyrų naudojimą.

AI Mastering ne tik orientuojasi į naudotojo patogumą, bet ir turi patogią DI technologiją, kuri leidžia automatiškai konvertuoti garsą. Kadangi „AI Mastering“ ir toliau siūlo daugiau funkcijų ir patogumo didėjančiai vartotojų auditorijai, kuri kiekvieną mėnesį pasiekia, akivaizdu, kad ši programa greitai tampa populiariu pasirinkimo įrankiu.

Kai kurios svarbiausios AI Mastering funkcijos:

  • Alternatyvios registracijos parinktys
  • Automatinis garso konvertavimas
  • Sparčiai auganti auditorija
  • Lengva naudoti

Apsilankykite AI Mastering →

7. Garso stipriklis

Audio Enhancer yra paprastas naudoti internetinis įrankis, skirtas pagerinti įvairių formatų muzikos failus, įskaitant .m4a, .mp4, .3gp, .m4b, .aac, .m4p, .m4r, .m4v, .aif, .aiff. , .aifc, .avi, .mov, .qt, .mp3, .opus, .ogg ir .wav.

Šis įrankis ypač naudingas vaizdo įrašų kūrėjams tokiose platformose kaip „YouTube“, nes pagerina jų vaizdo įrašų garso kokybę, todėl gaunamas profesionalesnis ir patrauklesnis turinys. „Audio Enhancer“ pagerina vaizdo ir garso garso kokybę, pašalindamas nepageidaujamą foninį triukšmą, užtikrindamas aiškų visų įrašų garsą. Pagrindinės įrankio funkcijos apima foninio triukšmo filtravimą, kalbos kokybės gerinimą vaizdo skambučiuose ir pokalbių aiškumo palaikymą net ir tyliai.

Kai kurios svarbiausios „Audio Enhancer“ funkcijos:

  • Filtruoja foninius triukšmus
  • Pagerina vaizdo skambučių kalbos kokybę
  • Pokalbiai yra aiškūs tylioje aplinkoje

Apsilankykite Audio Enhancer →

8. Aufonas

 

„Auphonic“ yra AI pagrįstas garso stipriklis, kuris sukėlė revoliuciją transliavimo pramonėje. Tai leidžia kiekvienam vartotojui patirti profesionalaus lygio garso kokybę įvairioms laikmenoms, įskaitant radiją, transliacijas, ekrano transliacijas ir filmus.

Dėl dirbtiniu intelektu pagrįstų algoritmų vartotojai dabar gali pasinaudoti įvairiais įrankiais, kad gautų labiausiai patenkinamą savo projektų rezultatą. Naudotojams nebereikia įvaldyti kompresorių subtilybių ar suvienodinti garsumą pagal tokius standartus kaip ATSC A/85, EBU R128 ir kt.

Programinė įranga taip pat gali pasigirti įspūdingomis funkcijomis, tokiomis kaip integruotas optimalus kodavimas, skyrių žymėjimai ir metaduomenų programos. Be to, kalbos atpažinimo ir redagavimo sistemos yra prieinamos daugiau nei 80 kalbų, todėl jos vartotojai gali pasiekti platesnę auditoriją visame pasaulyje.

Kai kurios svarbiausios „Auphonic“ funkcijos:

  • Profesionalaus lygio garso kokybė
  • Platus įrankių asortimentas
  • Integruotas optimalus kodavimas
  • Kalbos atpažinimas ir redagavimas daugiau nei 80 kalbų

Apsilankykite Audiophonic →

9. Adobe Audition

 

„Adobe Audition“ yra galingas AI garso stipriklis, leidžiantis pasiekti tobulą takelį lengviau nei bet kada anksčiau. Naudodami išsamias redagavimo parinktis ir triukšmo slopinimo funkcijas, galite lengvai suteikti savo garsui profesionalų garsą sumažindami foninį triukšmą.

Negana to, jis yra neįtikėtinai greitas ir intuityvus, nes galite įmesti bet kurį garso failą į programinę įrangą ir pradėti redaguoti. Redaguodami galite klausytis takelių, kol jie tebevyksta. Taip sutaupysite laiko ir galėsite dar geriau apdoroti patį garsą. Be to, naudodamiesi „Adobe“ padalintos platformos integracija, galite greitai ir sklandžiai perkelti iš vienos „Adobe“ programos į kitą, o jūsų pažanga platformoje išsaugoma iki šios vietos.

Kai kurios svarbiausios „Adobe Audition“ funkcijos:

  • Išsamios redagavimo parinktys
  • Triukšmo atšaukimas
  • Greita ir intuityvi
  • Klausykitės takelių redaguodami

Apsilankykite „Adobe Audition“ →

10. Superinė garso raiška

 

„Audio Super Resolution“ yra naujoviška programa, kuri naudoja dirbtinį intelektą, kad išmaniai pridėtų papildomų laiko domeno pavyzdžių prie garso signalo. Šis dirbtinio intelekto pagrįstas procesas, panašus į didelės vaizdo raiškos problemą, kai atskiri garso pavyzdžiai lyginami su pikseliais, kiekviename algoritmo bloke naudoja konvoliuciją, iškritimą ir netiesiškumą.

Be to, „Audio Super Resolution“ leidžia sklandžiai pakartotinai naudoti žemos skiriamosios gebos funkcijas iš apatinių diskretizavimo blokų mėginių ėmimo viršuje, sujungiant likusias jungtis. Kartu šios technologijos leidžia vartotojams sukurti puikią klausymosi patirtį.

Kai kurios svarbiausios „Audio Super Resolution“ funkcijos:

  • Išplėstiniai AI algoritmai
  • Nemokama naudoti
  • Papildomi garso signalo laiko domeno pavyzdžiai

Apsilankykite „Super Audio“ →

Santrauka

AI pagrįsta garso stiprinimo programinė įranga keičia profesionalų ir entuziastų garso kokybės optimizavimą. Naudodami pažangius algoritmus, šie įrankiai pašalina foninį triukšmą, prideda efektų ir pritaiko įvairių įrenginių išvestį. Patobulindami garso aiškumą ir gerindami klausymosi patirtį, dirbtinio intelekto garso stiprikliai pritaikyti įvairioms programoms, nuo profesionalios muzikos kūrimo iki kasdieninio naudojimo namuose. Nuolat tobulėjant technologijoms, šios priemonės sukurs revoliuciją garso pramonėje, kad aukštos kokybės garsas būtų prieinamas visiems.

Alexas McFarlandas yra AI žurnalistas ir rašytojas, tyrinėjantis naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis bendradarbiavo su daugybe AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.