Kapcsolatba velünk

Hosting 101:

A 10 legjobb dedikált tárhelyszolgáltató 2024-ben

mm
korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

A dedikált tárhely a legmagasabb szintű webtárhely – egy teljes szervert kap magának, és nem kell megosztania a szerver erőforrásait más webhelytulajdonosokkal. A jutalmak? Kivételes webhelyteljesítmény, korlátlan sávszélesség, exkluzív IP-cím, végtelen rugalmasság és páratlan biztonság. 

Azonban egyetlen gyors Google-keresés megmutatja, hány tárhelyszolgáltató van a piacon, akik azt állítják, hogy a legjobb dedikált tárhelyterveket kínálják. Ha egy kicsit ásol, találsz néhány árnyékos házirendet, van olyan, amelyik dedikált tárhelynek öltözött VPS-csomaggal rendelkezik, és van, amelyik túl drágán. Szóval hogyan válassz?

Elvégeztük a munkát Ön helyett, hogy ne kelljen. A cikk további részében megvitatjuk, hogyan működik a dedikált tárhely, kinek szól a dedikált tárhely, majd összefoglaljuk a 10 legjobban elkötelezett tárhelyszolgáltatót – valamint egy gyors vásárlási útmutatót, amely megmutatja, hogyan választottuk ki őket.

A 10 legjobb dedikált tárhelyszolgáltató egy pillantásra

  1. Bluehost

  2. A2Hosting

  3. UltaHost

  4. StableHost

  5. HostGator

  6. NameCheap

  7. DreamHost

  8. IONOS

  9. Interserver

  10. InMotion Hosting

Mi az a dedikált tárhely és hogyan működik?

Ahogy leírtuk, a dedikált hosting környezet, a szolgáltató egy teljes webszervert biztosít Önnek. A szerver erőforrásainak összessége – tárhely, memória, CPU-k, sávszélesség stb. – az Öné, és kizárólag az Öné.

A dedikált tárhelytervvel kapott tárhely mennyisége általában nagyságrendileg terabájt (TB-k). Ráadásul, ellentétben más tárhelytípusokkal, amelyek korlátozzák a sávszélességet vagy a webhelyre irányuló adatátvitelt, a dedikált tárhelyterv annyi sávszélességet biztosít, amennyit a szerver képes kezelni. 

Ezek egy olyan webhelyet eredményeznek, amely kivételesen gyors, rengeteg forgalmat képes kezelni, és védett a szerverszintű támadásokkal szemben. Mi több? Nem kockáztatja azt a kockázatot, hogy ugyanazt a szerver IP-címét használja egy másik webhelyhez, amelyet a keresőmotorok megjelöltek, így örökli a rossz képviselőt, és elveszíti rangsorát, mint egy megosztott környezetben.

A dedikált tárhelycsomagokat általában menedzselt és nem menedzselt csomagként kínálják. 

A felügyelt dedikált tárhelytervvel a tárhelyszolgáltató kezeli a szerver legtöbb technikai vonatkozását – az operációs rendszer kiválasztása, a szerver beállítása, a webhely biztonsági mentéseinek ütemezése, a biztonsági beállítások stb. .

A nem menedzselt tárhelycsomag sokkal nagyobb irányítást biztosít a szerver felett – miközben a szolgáltató beállítja a fizikai szervert, Ön felel a szoftver (operációs rendszer és egyéb szoftverek) konfigurálásáért, és teljes root hozzáféréssel rendelkezik a parancssori felülethez. A nem felügyelt tárhelytervvel Ön kezelheti a szerver biztonságát és a biztonsági mentéseket is.

Kinek ajánlott a dedikált tárhely?

Tehát kinek érdemes dedikált tárhelytervet választania?

A dedikált tárhely vagy az egybérletes tárhely a legésszerűbb olyan webhelyek számára, amelyek vagy őrült nagy forgalmat bonyolítanak le, rendkívüli szintű biztonságot igényelnek, és ha SEO az Ön márkájának fő vásárlói forrása.

Egy dedikált tárhelytervvel tartalmat tárolhat egy nagyon nagy webhelyen, és korlátlan sávszélességgel (vagy korlátlan forgalom kezelésére alkalmas kapacitással) rendelkezik. Csak a szerver összes erőforrása szab határt.

A fenntartott környezet a legjobb biztonságot is jelenti – védve van a más webhelyeket érő támadásoktól, például: DDoS támadásoktól vagy rosszindulatú programoktól, amelyek megosztott tárhelykörnyezetben érinthetik Önt. Emiatt a dedikált tárhely különösen alkalmas olyan webhelyek számára, amelyek rendkívül érzékeny adatokat kezelnek – pl. bankok, nagy e-kereskedelmi webhelyek, kormányzati adatbázisok stb.

A dedikált tárhelytervvel elért irányítás mértéke páratlan. A házon belüli informatikai csapatokkal rendelkező nagyvállalatok általában nem menedzselt dedikált tárhely-terveket választanak, ahol konfigurálhatják a szerver szoftverét, és finom beállításokat végezhetnek a legjobb teljesítmény érdekében.

A 10 legjobb elkötelezett szolgáltató 2024-ben felülvizsgálva

Minden további nélkül nézzük meg a 2024-es év legjobb dedikált tárhelyszolgáltatóinak átfogó listáját, és nézzük meg, mitől tűnnek ki az egyes szolgáltatók:

1. Bluehost (Legjobb hírű)

👉 Bluehost dedikált szerver hosting áttekintése ✅ Versenyez?

 

A 2003-ban alapított BlueHost a piac egyik jól ismert házigazdája, és kiváló dedikált tárhely-tervek. A BlueHost három dedikált tervet kínál STANDARD, FEJLESZTETT és a PREMIUM a normál előfizetéssel 91.98 USD/hónaptól.

Mindegyik csomaghoz tartozik egy szerver 4-8 maggal, Intel Xeon-D CPU-val, 1-2 terabájt HDD-tárhellyel, méretlen sávszélességgel, Linux operációs rendszerrel és a hagyományos cPanel-nel, amely root hozzáférést biztosít. 

Azok az ügyfelek, akik először vásárolnak dedikált csomagot, cseveghetnek egy BlueHost ügynökkel a legjobb tervre vonatkozó ajánlásokért. És mi több? Dedikált támogatást is kap a választott tervhez. 

Más előnyök közé tartozik a szükséges tárhely bővítésének lehetősége, a BlueHost ügynökei által végzett kivételesen gyors szerverbeállítás, valamint a RAID 1 tárhelyük, amely javítja webhelye biztonságát. Tetszik az is, hogy más csomagokból – pl.: megosztott és VPS-ből – is vásárolhat tárhelycsomagokat, és kezelheti azokat a dedikált csomagokkal együtt ugyanabból a fiókból.

Az én BlueHost áttekintés, Teszteltem a BlueHost teljesítményét, hogy megnézzem, milyen gyorsan reagálnak. A gazdagép szervereinek ideje 400 ms volt az első bájtig, ami megfelelő. Az üzemidőt tekintve pedig az általam tesztelt BlueHost által üzemeltetett webhely 100%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban, megerősítve a 99.9%-os rendelkezésre állási garanciát.

Ezért érdemes a BlueHostot választania:

  • A BlueHost közvetlenül a WordPress ajánlja
  • Minden webhelyre vonatkozó tárhelytervet biztosítanak
  • A terveik meglehetősen megfizethetőek
  • A weboldal alapvető elemeit ingyenesen biztosítjuk
  • Hatalmas kiegészítő szolgáltatásaik vannak 
  • A BlueHost hihetetlenül könnyen használható kezdők számára
  • Kiváló üzemidő

Összességében a BlueHost kiváló választás, ha egyszerű dedikált tárhelyterveket keres. És még inkább, ha WordPress webhelyeket szeretne tárolni.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a BlueHost → oldalt

2. A2Hosting (A legjobb nagy teljesítményű dedikált host)

👉A2 tárhely áttekintése 2024 – Nézze meg ezt az A2 webtárhely vásárlása előtt

Az A2Hosting egy másik dedikált tárhelyszolgáltató, amely eltér a hordától. Az egyik legátfogóbb tárhely-portfóliót kínálják a piacon, szinte bármilyen típusú tárhelyszolgáltatással és tárhelyszolgáltatással bizonyos vállalkozások számára. 

Az A2Hosting felügyelt és nem felügyelt dedikált tárhely-tervek amelyek teljes körű szervervezérlést és kiváló biztonságot nyújtanak. Az A2Hosting egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy saját szervereik vannak, ellentétben sok más gazdagéppel, amely csak viszonteladó.

Felügyelt csomagjaikkal előre telepítve kapja meg a CloudLinux OS-t, a cPanel-t, valamint a biztonsági mentéseket és a biztonságot – ezek a csomagok havi 79.99 USD-tól kezdődnek. Az A2Hosting nem menedzselt dedikált tervei lehetővé teszik a különböző Linux operációs rendszerek közötti választást, teljes root hozzáférést biztosítanak, valamint lehetővé teszik a biztonság, a biztonsági mentés ütemezésének konfigurálását és a saját vezérlőpult kiválasztását.

Minden A2Hosting csomagban, beleértve a dedikált szervereiket is, választhatja a Turbo csomagot, amely az AMD Rome szervereket tartalmazza NVMe tárhellyel összekapcsolva, a gazdagép állítása szerint a normál Intel Xeon CPU-k és SSD tárolók 20-szoros működési sebességét kínálja. És minden dedikált csomaghoz kap egy ingyenes 1 TB-os biztonsági mentési meghajtót is.

Az A2Hosting dedikált csomagjaival 16-64 GB RAM, 6-10 TB adatátvitel, ingyenes SSL-tanúsítványok és telepített Imunify360 Security Suite, valamint ingyenes migráció érhető el.

Az én A2Hosting áttekintése, szervereik lenyűgöző 100 ms alatt válaszoltak, és 100%-os üzemidővel is rendelkeztek, tehát tudja, hogy jó kezekben van.

Ezért érdemes az A2Hostinget választani:

  • Szuper lenyűgöző szerveridő
  • Tárhelytípusok és kiegészítő szolgáltatások széles skálája
  • Az A2Hosting virágzó támogatási központtal rendelkezik
  • Egyéni vezérlőpultot biztosítanak a WordPress számára
  • Turbo terveik páratlan sebességet ígérnek
  • Az A2Hosting rengeteg ingyenes szolgáltatást kínál
  • Kiválaszthatja az adatközpontok helyét

Összességében az A2Hosting nagyszerű választás, ha olyan dedikált gazdagépet szeretne, amely kifejezetten különböző típusú vállalkozások számára kínál terveket.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg az A2Hosting → oldalt

3. Ultahost

Mi az a dedikált szerver webtárhely? | UltaHost

 

A 2018-ban alapított Ultahost még alig 6 éves, de gyorsan hírnevet szereztek maguknak, különösen a dedikált hosting piacon. Ultahost's dedikált tárhely-tervek mind a kis-, mind a nagyvállalkozásokra vannak szabva, és lehetőséget adnak az erőforrások testreszabására.

Az UltaHost dedikált terveiben az egyik nagyszerű dolog, hogy különböző vezérlőpult opciókkal rendelkeznek – a Hestia & CyberPanel ingyenes, a Plesk panel és a cPanel, az első 84 dollár/hóártól indul.

A testreszabási szintek pedig határtalanok!

Konfigurálhatja saját dedikált tervét a magok (4–64), a szálak (8–128), a RAM mennyisége (16 GB – 1 TB) és a lemezméret (480 GB – 8 TB) kiválasztásával. 

Az Ultahost összes dedikált csomagja ingyenes biztonsági mentést, beépített BitNinja biztonságot, átmeneti eszközt, ingyenes migrációt, ingyenes SSL-t és dedikált tűzfalat kap. Több operációs rendszer közül is választhat, és élvezheti a prémium NVMe teljesítményt. Az én UltaHost áttekintés, a gazdagép is az egyik legjobban teljesített, mivel a szerverek mindössze 128 ms alatt pingáltak!

Ezért érdemes az UltaHostot választania:

  • Páratlan testreszabható dedikált tervek
  • OS opciók széles választéka
  • Ingyenes domain és SSL
  • Ingyenes weboldal-migráció
  • Korlátlan sávszélesség minden tervnél
  • Ingyenes napi mentések
  • A legjobb biztonsági funkciókkal rendelkeznek

Egyetlen másik gazdagép sem veri felül az UltaHostot a rugalmasság tekintetében, és testreszabható terveik minden típusú üzletet kielégítenek, így még nagyobb irányítást biztosítanak.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg az UltaHost → oldalt

4. StableHost

Ha egyszerű, dedikált tárhelyterveket keres, a StableHost az Ön számára való. A StableHost egyedülálló fürtözött tárhelyszolgáltatásával tűnik ki, ahol webhelyét szerverek hálózatán keresztül tárolják, így kivételes teljesítményt nyújt forgalmi kiugrások esetén, és csökkenti az állásidőt.

A StableHost mindössze három dedikált tárhelycsomagot kínál – PROFI, PREMIUM, és a ULTIMATE 4-16 GB RAM-ot, 2-4 TB adatátvitelt és 600 GB-os merevlemezeket biztosít. Választhat Linux és Unix operációs rendszerek között, és a StableHost egy dedikált tervet is konfigurálhat az Ön számára.

Webhelyének áttelepítése a StableHost szolgáltatásba szintén ingyenes!

Az én StableHost áttekintés, a gazdagépnek nem volt igazán lenyűgöző kiszolgálói válaszsebessége, de kiváló, 100%-os üzemideje volt. A StableHost saját fejlesztésű webhely-készítőjét, a BaseKit-et is kínálja, ahol a legtöbb más gazdagép csak az általános WordPresshez vagy Drupalhoz ragaszkodik.

Ezért érdemes a StableHostot választania:

  • Felhasználói felületük tökéletes kezdők vagy kód nélküli felhasználók számára 
  • 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak 
  • A gyorsabb teljesítmény érdekében zsúfolt tárhelyet használnak 
  • Felépítettek egy saját weboldal-készítőt – a BaseKit

A StableHost kiválóan alkalmas a fürtözött tárhelyhez, így webhelye kivételesen, leállás nélkül képes kezelni a forgalmi kiugrásokat.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a StableHost → oldalt

5. HostGator

(A legjobb tárolási rugalmasság)

👉 Hostgator dedikált tárhely áttekintése ✅ Jó dedikált szerver vagy nem?

 

A HostGator egy másik „tárhelyházi név” a piacon, és az egyik legjobb dedikált tárhely szolgáltatók az Ön számára. A StableHosthoz hasonlóan a HostGator is egy háromszintű, dedikált csomagot kínál 3 USD/hó áron, 91.98–8 GB RAM-ot, 30–4 magot és 8–8 szálat kínálva. 

Mindegyik tervhez kiválaszthatja a kívánt vezérlőpultot, korlátlan számú e-mailt kaphat, élvezheti a fejlett DDoS védelmet, és teljes root hozzáféréssel rendelkezhet, ha elégedett a háttérrendszerrel. 

A HostGator hihetetlen támogatási portállal is támogatja a terveit, és nagyszerű, hogy élő chaten keresztül elérheti ügynökeit, még mielőtt ügyfélré válna. 

És végül, egy dolog, amit szeretek a HostGatorban, az a fantasztikus felhasználói felület, amelyet még az újoncok is könnyen használhatnak. Ha úgy dönt, hogy a cPanel-jüket használja, akkor hozzáférhet egy vezérlőpulthoz, amelyet kissé módosítottak, hogy egy kicsit könnyebb legyen a használata anélkül, hogy elveszítené a webhelyek legrégebbi vezérlőpultjának érzését.

A HostGator segítségével azt is kiválaszthatja, hogy HDD-t (a megfizethetőség érdekében) vagy SSD-t (jobb teljesítmény érdekében) szeretne-e.

Ezért érdemes a HostGatort választani:

  • Kiváló DDoS védelem
  • Drag-n-drop építővel érkezik
  • nagy segítséget
  • Intuitív felhasználói felület
  • HDD vagy SSD tárolási lehetőség, amely egyensúlyban tartja a teljesítményt és a megfizethetőséget.

A HostGator az egyik legelismertebb házigazda a piacon, és ha a dedikált terveit fontolgatja, biztos lehet benne, hogy kipróbált és megbízható.

Látogassa meg a HostGator → oldalt

6. NameCheap

(A legváltozatosabb dedikált tervek)

Az elsőként a világ egyik legjobb domain regisztrátoraként ismert Namecheap néhányat is kínál legolcsóbb dedikált tárhelycsomagok havi 38.9 USD-tól kezdve.

A 8 dedikált tárhelyszintre strukturálva azt is választhatja, hogy havonta, negyedévente vagy évente fizet. A Namecheap más előnyök mellett aznapi beállítást és ingyenes migrációt ígér. Tetszik az is, ahogy a Namecheap felosztja dedikált tárhelycsomagjait belépő szintű, közepes szintű és haladó szintű ügyfelek számára.

Választhat a különböző vezérlőpanelek közül, és kitalálja, mit? A Namecheap kiváló testreszabhatóságot is kínál, mint az Ultahost. Gyorsan megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb tervet szervereiket felfedezni és módosíthatja a költségvetést, a CPU-k számát, a RAM-ot és a tárhelyet. 

A Namecheap azt is lehetővé teszi, hogy megválassza a kívánt szintű vezérlést a szerverei felett – a felhasználó által felelős (teljesen Ön által kezelt), az alapszintű (hibrid) és a teljes (a gazdagép által kezelt).

Ezért érdemes a Namecheap-et választani:

  • Hihetetlenül megfizethető tervek
  • Kiváló szerver testreszabhatóság
  • Nagyszerű domain név szolgáltatást is kínálnak
  • Hihetetlen felhasználói felület
  • Rugalmas fizetési módok

Válassza a Namecheap-et, ha a piacon elérhető legolcsóbb dedikált tárhelyszolgáltatókat és páratlan testreszabhatóságot szeretne.

Látogassa meg a Namecheap → oldalt

7. DreamHost

DREAMHOST dedikált SZERVEREK – teljes körűen felügyelt, üzleti osztályú szerverek – a Best Web Hosting áttekintése

 

Dedikált tárhelyet keres, amelyet teljes mértékben a szolgáltató kezel – nem kérdés? Lehet, hogy a DreamHost az Ön számára megfelelő. A szolgáltató kínál teljesen menedzselt dedikált tárhelytervek amelyek garantálják a kivételes teljesítményt.

6–12 magot, 16–128 GB RAM-ot, 480 GB – 1.9 TB SSD-tárhelyet kap, a tervek pedig havi 165 dollártól kezdődnek. A DreamHost azon kevés házigazdák egyike, amelyek egyedi vezérlőpanellel rendelkeznek, így rendkívül intuitív kezelőfelületet biztosítanak tervei és webhelyei kezeléséhez.

Minden csomaghoz 24 órás támogatási garanciát, teljes root hozzáférést, beépített Ubuntu Linuxot, méretlen sávszélességet és viszonteladói lehetőséget kap, amely lehetővé teszi testreszabott csomagok értékesítését más ügyfelek számára.

A DreamHost rendelkezik egy dedikált terv-testreszabási portállal is, amely bár némileg korlátozott az itt tárgyalt többi gazdagéphez képest, mégis rendkívül praktikus.

Látogassa meg a DreamHost → oldalt

8. IONOS

(A legolcsóbb dedikált hosting)

Az IONOS innovatívnak ígérkezik dedikált terveket amelyek egyesítik a dedikált szerverek erejét a felhőmegoldások rugalmasságával. Az IONOS-nál választhat az Intel és az AMD szerverek, valamint a HDD, SSD és NVMe tárolók közül is.

Az IONOS összes dedikált szervere páratlan API- és felhőintegrációt biztosít, így virtuális gépeket csatlakoztathat és egyéni infrastruktúrát építhet ki. Emellett megkapja az összes jót – méretlen forgalmat, mindössze 8 perc alatt üzembe helyezhető szervereket és zsebbarát felosztó-kirovó számlázási struktúrát.

A biztonság érdekében beépített IP-tűzfalat, egyszerű webhelybiztonsági mentést és széles kiszolgálóterületet kap. Az egyik dolog, ami feltűnt számomra az IONOS-szal kapcsolatban, az a személyre szabott támogatás. Miután megvásárolt egy dedikált csomagot, egy ügynököt rendelnek Önhöz, aki további költségek nélkül a leggyorsabb választ és támogatást nyújt telefonon, csevegésen és e-mailen keresztül.

Az IONOS dedikált szerverei havi 32 dollártól HDD-nél és 50 dollárnál SSD-nél indulnak.

Miért érdemes az IONOS-t választani:

  • Kivételes szerver- és tárolási rugalmasság
  • Hihetetlenül megfizethető
  • Felosztó-kirovó struktúra
  • Páratlan, személyre szabott támogatás

Válassza az IONOS-t, ha élvezni szeretné a dedikált tárhely előnyeit, valamint egy ügynököt, aki minden igényét és kérdését kielégíti.

Látogassa meg az IONOS-t →

9. Interserver

InterServer Video Review (+ kuponkód) - Webtárhely, VPS, dedikált szerver

 

Az Interserver egy másik dedikált tárhelyszolgáltató, amely biztosítja magas szintű dedikált hosting terveket minden méretű vállalkozás számára. Az Interserver dedikált terveit a szerverek részekre osztják Vedd meg most szerverek, Testreszabható AMD és XEON szerverek és azok Gyors telepítés szervereket.

A gazdagép dedikált csomagjai hihetetlenül megfizethetőek, havi 40 USD-tól kezdődően, és minden szerveropciójuk között 8–128 GB RAM, 250 GB – 1.7 TB tárhely és 1 Gb/másodperc sávszélesség érhető el.

A Megvenni A tervek kész tervek, ha nem akarsz több lehetőséget is átvizsgálni. Az övék Testreszabható szerverek A tervek nagyobb irányítást és választási lehetőséget biztosítanak a CPU-k típusai között, és azt, hogy HDD-t, SSD-t vagy NVMe-t szeretne-e. És az övék Gyors telepítés A szerverek 15 perc alatt készen állnak a csupasz fém virtuális szerverekre.

Kiválaszthatja a vezérlőpultot is – cPanel, Plesk, DirectAdmin. Az Interserver dedikált viszonteladói csomagot is kínál, amely lehetővé teszi, hogy dedikált csomagjait továbbértékesítse más ügyfelek számára a nagyobb nyereség érdekében. 

Ezért érdemes az Interservert választania:

  • Kiváló testreszabási lehetőségek
  • Többrétegű szervercsomagok
  • Nagyon megfizethető tervek
  • Viszonteladói dedikált csomagot kínál

Válassza az Interservert, ha megfizethető csomagokat szeretne, csak egy virtuális gépet, vagy dedikált tárhely viszonteladását tervezi.

Látogassa meg az Interservert →

10. InMotion Hosting

Inmotion dedikált szerver áttekintése: A legjobb dedikált szerver hosting vagy sem? Ezt nézd meg először!

 

Ha szeretné kiválasztani, hol helyezkedjenek el szerverei, az InMotion nagyszerű választás. A legalapvetőbb tervük Törekszik havi 35 USD-tól kezdődik, és 16 GB – 512 GB RAM, 1 TB SSD – 6.4 TB NVMe tárhely, 1–10 Gb másodpercenkénti sávszélesség, 1–30 dedikált IP-cím, 10 GB – 1 TB ingyenes biztonsági mentési tárhely, és még sok minden más.

Az InMotion egyik nagyszerű funkciója, hogy kiválaszthatja az adatközpontok helyét. 100%-os emberi támogatási garanciát is adnak, ha kérdése van. Mi több? Akár vásárló, akár csak a szolgáltatásaikat fontolgatja, mindig beszélhet ügynökeikkel telefonon, élő csevegésen vagy támogatási jegyen keresztül.

A dedikált tárhelycsomagjaik teljes körűen felügyeltek, és mindegyikhez ingyenes webhelyátvitelt, hozzáférést kap a Linux szakértők támogatási ügynökeihez, ingyenes SSL-t, telepített Backup Managert és egyéni tűzfalat. Webhelye kezeléséhez választhat a cPanel és a Vezérlő webpanel között is.

Ezért érdemes az InMotiont választani:

  • Megfizethető dedikált tervek
  • Az UltraStack hihetetlen teljesítményt ígér
  • Emberi támogatás
  • Csodálatos kiegészítő beépített funkciók
  • Választás az adatközpontok közül.

Válassza az InMotiont megfizethető dedikált csomagokhoz, és ha egy adott régió közönségét célozza meg, és szeretné kiválasztani a szerverek helyét.

Látogassa meg az InMotion → oldalt

Hogyan választottuk ki a legjobb dedikált tárhelyszolgáltatókat

Most, hogy egy sokkal kisebb listával dolgozhat, és készen áll a választásra, kíváncsi lehet, hogyan választottuk ki őket. Melyek azok a tulajdonságok, amelyeket figyelembe vettünk? Lássunk néhányat közülük, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt.

Árazás

A dedikált tárhelycsomagok a legdrágább tárhelycsomagok a piacon, és ez érthető. Rengeteg előnnyel jár, ha egyedüli bérlő a webszerveren.

Tekintettel arra, hogy sok dedikált csomag 100 USD-tól vagy feljebb indul, az Önnek ajánlani kívánt gazdagép kiválasztásakor olyan szolgáltatókat kerestünk, amelyek még mindig nagyon kedvező árú szolgáltatáscsomagokat kínálnak.

A Namecheap, az IONOS, az Interserver és az InMotion dedikált tárhelycsomaggal rendelkezik, amelyek havi 30-40 dollártól kezdődnek, és a valaha talált legolcsóbbak közé tartoznak. Ezek a tervek azokra a webhelytulajdonosokra összpontosítanak, akik most próbálják ki először a dedikált tárhelyszolgáltatást, és nem kell hirtelen elkezdeniük a megosztott vagy VPS-tervük többszörösét költeni. 

Rugalmasság és testreszabhatóság

Ezt követően olyan webtárhelyszolgáltatókat vettünk fontolóra, amelyek olyan terveket kínálnak, amelyek segítségével könnyedén méretezheti erőforrásait a forgalom növekedésével. Olyan tárhelyszolgáltatókat is kerestünk, amelyek lehetővé teszik egyéni terv létrehozását, így még jobban szabályozhatja, hogy mennyit költ.

Rugalmas gazdagéppel nem ragad le egy olyan tervnél, amelynek erőforrásai korlátozottak forgalmi kiugrások esetén, vagy olyan, amely túlzott erőforrásokkal rendelkezik, és ezért olyan specifikációkért kell fizetnie, amelyeket esetleg soha nem használ. 

A listán szereplő összes webtárhely hihetetlenül rugalmas, és az olyan gazdagépek, mint az Ultahost, a DreamHost és a Namecheap dedikált testreszabási portálokkal rendelkeznek, így beállíthatja a tárhely mennyiségét, a CPU-k számát, a RAM-ot és a kívánt magok számát.

Szerver/tárhely specifikációk

A dedikált tárhelyterv lényege, hogy a legtöbb erőforrást biztosítsa Önnek. Ezen gazdagépek kiválasztásakor olyan gazdagépeket választottunk, amelyek csúcskategóriás tárhelyet és szervereket biztosítanak. 

Sok ilyen gazdagépnél kiválaszthatja, hogy akarja-e HDD vagy SSD vagy NVMe lemezek. Választhat Intel és AMD szerverek között is. 

Aztán ott vannak a kiugró értékek – az Ultahost testreszabható tervei lehetővé teszik akár 1 terabájt RAM kiválasztását is. Az A2Hosting ingyenes 1 TB-os meghajtót biztosít. 

Ügyfélszolgálat/kezelt tervek

Előnyben részesítettük azokat a webtárhelyet is, amelyek komolyan veszik az ügyfélszolgálatot, és a szerverkezelést a lehető legtöbbet kiadják az Ön kezéből (felügyelt tárhelycsomagok esetén). Az összes felsorolt ​​házigazda a hét minden napján, 24 órás támogatást nyújt Önnek több csatornán keresztül – élő csevegés, telefon, e-mail, jegyek stb.

A menedzselt csomagok esetében pedig az általunk kiválasztott gazdagépekkel a szerverei be vannak állítva, beépített operációs rendszerrel rendelkeznek, és kiválaszthatja a használni kívánt vezérlőpultot. Ezenkívül beállítják a webhely biztonsági mentésének ütemezését és a biztonsági funkciókat is.

Az IONOS különösen személyre szabott támogatásával tűnik ki, ahol egy adott ügynököt rendelnek Önhöz.

És ez az! Ez a tíz tárhely a legjobb dedikált tárhelyszolgáltató 2024-ben, és itt érdemes kezdeni a keresést.

GYIK

Mi a felügyelt és mi a felügyelt dedikált tárhely?

A felügyelt dedikált tárhelytervben a webtárhely kezeli Ön helyett a szerverek legtöbb technikai vonatkozását – a szerverek beállítását, a biztonsági mentések ütemezését, a biztonsági rendszerek beállítását és a vezérlőpult konfigurálását. Míg egy nem felügyelt dedikált tárhelyterv esetén a szolgáltató csak a szervereket telepíti. Ön felelős az összes szerverkezelésért. 

A legtöbb webhelytulajdonos menedzselt dedikált tárhelytervet választ. A nem felügyelt dedikált hosting ésszerűbb olyan nagy szervezetek számára, amelyek házon belüli IT-csapatokkal rendelkeznek, amelyek parancssori szinten tudják konfigurálni a szervereket.

Dedikált tárhelyre van szükségem kezdőként?

Ha csak most indít egy új webhelyet, akkor nincs szüksége dedikált tárhelyre, kivéve, ha már rendelkezik bejáratott márkával, és a forgalom azonnal megindul. A legtöbb új webhely jól működik megosztott vagy VPS-tárhelytervvel. Miután túlnőtt ezeken a terveken, áttérhet egy dedikált tárhelycsomagra.

Mi az a dedikált IP-cím a webtárhelyen?

A dedikált tárhelyszolgáltatással általában járó előnyök egyike az, hogy egy dedikált IP-címet rendel a webhelyéhez. Egy kisebb szintű tárhely kategóriában, például a megosztott tárhelyen, ugyanazt a fizikai szervert osztja meg más webhelyekkel, és ezáltal ugyanazt a szerver IP-címét ezekkel a webhelyekkel.

Nem tudja, kik a szomszédai, és ha az egyik webhelyet megjelölték a keresőmotorok, az IP-címet is megjelölhetik, így saját webhelyét veszélyeztetheti a keresési rangsor elvesztése. Egy dedikált tárhelytervvel Ön kizárólagos IP-címmel rendelkezik, és nem érinti más webhelytulajdonosok tevékenysége.

A Fifun egy webhelytárhely-szakértő, aki kiterjedt tapasztalattal rendelkezik több mint 400 szolgáltató tesztelésében és felülvizsgálatában. Meglátásai segítenek az olvasóknak megalapozott döntéseket hozni a webtárhely-szolgáltatások kiválasztásakor.