Συνδεθείτε μαζί μας

Best Of

10 Καλύτεροι ενισχυτές ήχου AI (Ιούνιος 2024)

Ενημερώθηκε on

Το Unite.AI δεσμεύεται σε αυστηρά πρότυπα σύνταξης. Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς προϊόντα που εξετάζουμε. Παρακαλούμε δείτε μας θυγατρική εταιρεία.

Βελτιωτές ήχου AI

Το λογισμικό ενίσχυσης ήχου μπορεί να προσφέρει στους λάτρεις του ήχου και στους επαγγελματίες βέλτιστη εμπειρία ήχου. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τον θόρυβο του περιβάλλοντος, να προσθέσετε εφέ της επιλογής σας ή να χρησιμοποιήσετε προκαθορισμένες επιλογές για να προσαρμόσετε την έξοδο για διαφορετικές συσκευές όπως ηχεία και ακουστικά – όλα αυτά χωρίς αλλαγές στο υπάρχον υλικό.

Οι ενισχυτές ήχου AI έχουν φέρει επανάσταση στη βιομηχανία ήχου εδώ και αρκετό καιρό – και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Η τεχνολογία ενίσχυσης ήχου με τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου, οδηγώντας τον σε νέα ύψη πέρα ​​από αυτό που ήταν προηγουμένως δυνατό.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα θορύβου και να βελτιώσει τους ήχους, δημιουργώντας μια καθαρή, κρυστάλλινη εμπειρία ακρόασης. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί ενισχυτές ήχου με τεχνητή νοημοσύνη στην αγορά, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά που μπορείτε να επωφεληθείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε αναζητάτε ένα ισχυρό εργαλείο για επαγγελματική παραγωγή μουσικής είτε θέλετε κάτι εύκολο στη χρήση στο σπίτι, οι ενισχυτές ήχου AI είναι μια εξαιρετική επιλογή για ηχοφίλους κάθε είδους.

Ακολουθεί η λίστα με τους καλύτερους ενισχυτές ήχου AI:

1. LALAL.AI

Το LALAL.AI προσφέρει μια ισχυρή εύχρηστη υπηρεσία με τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί εύκολα να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο φόντο, το θόρυβο και τη μουσική. Ο μοναδικός αλγόριθμος ακυρώνει τους ανεπιθύμητους ήχους, παράγοντας κομμάτια με κρυστάλλινη φωνή.

Οι τέσσερις περιπτώσεις κύριας χρήσης για αυτό είναι για:

σερπαντίνες: Καταργήστε τη μουσική υπόκρουση από τις εγγεγραμμένες ροές βίντεο για να αποτρέψετε αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων και να αποφύγετε νομικά ζητήματα.

Δημοσιογράφοι: Καθαρίστε τις συνεντεύξεις σας και άλλες ηχογραφήσεις, βελτιώστε την ευκρίνεια της φωνής για γρήγορη αποκρυπτογράφηση ομιλίας.

Μεταγραφείς: Εξαγωγή μονολόγων και διαλόγων από ταινίες, σειρές, εκπομπές και βίντεο για αποκωδικοποίηση και μετάφραση ομιλίας σε κείμενο.

Μουσικοί: Μειώστε το θόρυβο του περιβάλλοντος και άλλους επιπλέον ήχους που λαμβάνει το μικρόφωνό σας κατά την εγγραφή φωνής.

Διαβάστε την κριτική →

Επισκεφθείτε το Lalal →

2. podcast

Πώς να αφαιρέσετε το θόρυβο από τον ήχο σας με το Magic Dust του Podcastle

Το Podcastle παρουσιάζει τον ενισχυτή ήχου Magic Dust AI, σχεδιασμένο να μεταμορφώνει την ποιότητα των ηχογραφήσεων χωρίς κόπο. Με αυτό το εργαλείο, οι χρήστες μπορούν να εγγράψουν περιεχόμενο από οποιαδήποτε τοποθεσία—είτε βρίσκονται σε διακοπές είτε σε επαγγελματικό ιστότοπο—και εξακολουθούν να παράγουν ήχο ποιότητας στούντιο. Το Magic Dust AI αφαιρεί αποτελεσματικά το θόρυβο του περιβάλλοντος, εξισώνει τα επίπεδα ήχου και βελτιώνει την ποιότητα της φωνής, κάνοντάς το να ακούγεται σαν η ηχογράφηση να έγινε σε επαγγελματικό στούντιο. Αυτό επιτυγχάνεται χωρίς την ανάγκη ακριβού εξοπλισμού ή ομάδας μηχανικών, εξισορροπώντας τους όρους παιχνιδιού για δημιουργούς με διαφορετικούς προϋπολογισμούς.

Η διαδικασία είναι εξορθολογισμένη για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τα ηχητικά τους κομμάτια με ένα μόνο κλικ, επιτρέποντάς τους να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο σε τεχνικές προσαρμογές και περισσότερο στη δημιουργία και την προώθηση του περιεχομένου τους. Το Podcastle, μια πλατφόρμα με τεχνητή νοημοσύνη, διευκολύνει τη δημιουργία όχι μόνο ήχου αλλά και βίντεο, παρέχοντας σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες podcasters τα εργαλεία για τη δημιουργία, την επεξεργασία και τη διανομή podcast ποιότητας παραγωγής. Η πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί με αποστολή τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στη μετάδοση αφήγησης, προσφέροντας εύχρηστα εργαλεία δημιουργίας από άκρο σε άκρο που είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ευχάριστα.

  • Magic Dust AI Enhancer: Επιτρέπει την εγγραφή από οποιαδήποτε τοποθεσία, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ήχο ποιότητας στούντιο αφαιρώντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος, εξισώνοντας τα επίπεδα ήχου και βελτιώνοντας την ποιότητα της φωνής.
  • Οικονομική Ποιότητα: Επιτυγχάνει επαγγελματικά πρότυπα ήχου χωρίς ακριβό εξοπλισμό ή ομάδα μηχανικών, καθιστώντας τον premium ήχο προσβάσιμο στους δημιουργούς με κάθε προϋπολογισμό.
  • Αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση: Διαθέτει διαδικασία βελτίωσης με ένα κλικ, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο που αφιερώνεται στις προσαρμογές ήχου και μεγιστοποιώντας τη δημιουργία και την προώθηση περιεχομένου.
  • Ευέλικτη πλατφόρμα: Το Podcastle είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας ήχου και βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που υποστηρίζει τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες podcasters.
  • Καθοδηγούμενη από την αποστολή: Στοχεύει στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στη μετάδοση αφήγησης με απλά, διασκεδαστικά και επαγγελματικά εργαλεία δημιουργίας από άκρο σε άκρο.

Επισκεφθείτε το Podcastle →

3. veed.io

Πώς να καθαρίσετε τον ήχο σε 1 λεπτό! ⏱

Χρησιμοποιώντας τον ενισχυτή ήχου AI VEED, οι παρεμβολές στο φόντο μπορούν να εξαλειφθούν με ένα μόνο κλικ του ποντικιού. Το εργαλείο εξαλείφει την ανάγκη αγοράς μικροφώνων που εμποδίζουν τον ήχο και χειροκίνητης επεξεργασίας θορύβου.

Το μόνο που χρειάζονται είναι μερικά απλά βήματα – απλώς ανεβάστε το βίντεό σας στο VEED και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Clean Audio» για να αφαιρέσετε αυτόματα το AI κάθε θόρυβο φόντου. Μόλις τελειώσετε, θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε μια έκδοση MP4 του βίντεό σας που μπορεί εύκολα να κοινοποιηθεί στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του VEED περιλαμβάνουν:

  • Διαισθητική διασύνδεση χρήστη
  • Προηγμένες δυνατότητες ήχου
  • Απλή διαδικασία
  • Εύκολη κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επισκεφθείτε το Veed →

4. Κιτ βίντεο EaseUS

Η εργαλειοθήκη βίντεο EaseUS σχεδιάστηκε για τη μετατροπή, τη συμπίεση και την επεξεργασία των αρχείων βίντεο και ήχου. Συνδυάζει όλα τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο σε έναν ενιαίο χώρο εργασίας και παρέχει σε κάθε δημιουργό βίντεο πλήρη πρόσβαση στον καλύτερο μετατροπέα βίντεο, συμπιεστή βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και Δημιουργό GIF.

Ο ενσωματωμένος μετατροπέας βίντεο σε mp3 κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα στη μετατροπή και την αποκοπή αρχείων ήχου. Υποστηρίζει τις πιο κοινές μορφές μουσικής και ήχου όπως MP3, MP4, M4A, M4R, WAV και WMA. Αυτός ο μετατροπέας είναι επίσης ένας μετατροπέας βίντεο σε ήχο που εξάγει ήχο από βίντεο και στη συνέχεια επεξεργάζεται ή επεξεργάζεται τα αρχεία ήχου.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης μια γεννήτρια κειμένου σε ομιλία AI και μειωτήρα θορύβου AI.

Για μέγιστη απόδοση, η πλατφόρμα υποστηρίζει μαζική μετατροπή, μπορείτε να μετατρέψετε πολλά βίντεο και ήχο μαζικά. Απλώς προσθέστε αρχεία, ορίστε τη μορφή και την ποιότητα εξόδου και μετά περιμένετε να γίνουν οι μετατροπές.

Επισκεφτείτε το EaseUS →

5. Audio

Το Audo είναι ο κορυφαίος ενισχυτής ήχου AI για όποιον θέλει να δημιουργήσει επαγγελματικά έργα ήχου υψηλής ποιότητας. Η εύκολη και διαισθητική διεπαφή χρήστη του επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να επεξεργάζονται γρήγορα αρχεία ήχου ή ακόμα και να τα καταγράφουν χρησιμοποιώντας την ίδια την εφαρμογή. Η τεχνολογία AI και η μηχανική ήχου πίσω από την εφαρμογή διασφαλίζουν ότι είναι απλή αλλά αποτελεσματική για όλα τα επίπεδα επεξεργασίας ήχου, από ερασιτέχνες podcasters έως έμπειρους μηχανικούς ήχου.

Επιπλέον, η ενεργή ομάδα ανάπτυξής της εργάζεται συνεχώς για νέες δυνατότητες και ενημερώσεις. ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο τα τρέχοντα εργαλεία αλλά και όλες τις επερχόμενες βελτιώσεις τους στη συνέχεια.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Audo περιλαμβάνουν:

  • Εύκολη και διαισθητική διεπαφή
  • Ανεβάστε και επεξεργαστείτε αρχεία ήχου
  • Εγγραφή απευθείας στην εφαρμογή
  • Ενεργή ομάδα ανάπτυξης

Επισκεφτείτε το Audo →

6. AI Mastering

Το AI Mastering είναι ένα εργαλείο βελτίωσης ήχου AI που εστιάζει στο να κάνει την εμπειρία του χρήστη ύψιστη προτεραιότητα. Για να εξασφαλίσει ευκολία, το AI Mastering έχει δημιουργήσει πολλές εύκολες εναλλακτικές λύσεις για την εγγραφή ενός λογαριασμού μαζί τους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των υπαρχόντων λογαριασμών σας GitHub, Google ή Twitter.

Το AI Mastering όχι μόνο εστιάζει στην ευκολία του χρήστη, αλλά διαθέτει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία με την τεχνολογία που βασίζεται σε AI, η οποία επιτρέπει αυτόματες μετατροπές ήχου. Καθώς το AI Mastering συνεχίζει να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και ευκολία στο αυξανόμενο κοινό των χρηστών που προσεγγίζει κάθε μήνα, είναι σαφές ότι αυτή η εφαρμογή γίνεται γρήγορα ένα δημοφιλές εργαλείο επιλογής.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του AI Mastering περιλαμβάνουν:

  • Εναλλακτικές επιλογές εγγραφής
  • Αυτόματες μετατροπές ήχου
  • Γρήγορα αυξανόμενο κοινό
  • Εύχρηστος

Επισκεφτείτε το AI Mastering →

7. Ενισχυτής ήχου

Το Audio Enhancer είναι ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμένο για τη βελτίωση αρχείων μουσικής σε διάφορες μορφές, όπως .m4a, .mp4, .3gp, .m4b, .aac, .m4p, .m4r, .m4v, .aif, .aiff , .aifc, .avi, .mov, .qt, .mp3, .opus, .ogg και .wav.

Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους δημιουργούς βίντεο σε πλατφόρμες όπως το YouTube, καθώς βελτιώνει την ποιότητα ήχου στα βίντεό τους, οδηγώντας σε πιο επαγγελματικό και ελκυστικό περιεχόμενο. Το Audio Enhancer βελτιώνει την ποιότητα ήχου και βίντεο και ήχου εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινο ήχο σε όλες τις εγγραφές. Τα βασικά χαρακτηριστικά του εργαλείου περιλαμβάνουν φιλτράρισμα θορύβου φόντου, βελτίωση της ποιότητας ομιλίας στις βιντεοκλήσεις και διατήρηση της σαφήνειας στις συνομιλίες, ακόμη και σε ήσυχες ρυθμίσεις.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Audio Enhancer περιλαμβάνουν:

  • Φιλτράρει τους θορύβους του φόντου
  • Βελτιώνει την ποιότητα ομιλίας στις βιντεοκλήσεις
  • Διατηρεί τις συνομιλίες καθαρές σε αθόρυβες ρυθμίσεις

Επισκεφτείτε το Audio Enhancer →

8. Αφωνικό

 

Το Auphonic είναι ένας ενισχυτής ήχου που βασίζεται σε AI που έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών. Επιτρέπει σε κάθε χρήστη να βιώσει ποιότητα ήχου επαγγελματικού επιπέδου για διάφορα μέσα, όπως ραδιόφωνο, εκπομπή, εκπομπές οθόνης και ταινίες.

Χάρη στους αλγόριθμους που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, οι χρήστες μπορούν τώρα να επωφεληθούν από μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων για να λάβουν το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα από τα έργα τους. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να κατακτούν τις λεπτές λεπτομέρειες των συμπιεστών ή να εξισώνουν την ένταση σύμφωνα με τα πρότυπα όπως ATSC A/85, EBU R128 μεταξύ άλλων.

Το λογισμικό διαθέτει επίσης εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένη βέλτιστη κωδικοποίηση, επισημάνσεις κεφαλαίων και προγράμματα μεταδεδομένων. Επιπλέον, τα συστήματα αναγνώρισης και επεξεργασίας ομιλίας είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 80 γλώσσες που επιτρέπουν στους χρήστες του να προσεγγίσουν ευρύτερο κοινό σε όλο τον κόσμο.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Auphonic περιλαμβάνουν:

  • Ποιότητα ήχου σε επαγγελματικό επίπεδο
  • Ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων
  • Ενσωματωμένη βέλτιστη κωδικοποίηση
  • Αναγνώριση ομιλίας και επεξεργασία για 80+ γλώσσες

Επισκεφτείτε το Audiophonic →

9. Adobe Audition

 

Το Adobe Audition είναι ένας ισχυρός ενισχυτής ήχου AI που κάνει την επίτευξη του τέλειου κομματιού πιο προσιτή από ποτέ. Με λεπτομερείς επιλογές επεξεργασίας και λειτουργίες για την ακύρωση θορύβου, μπορείτε εύκολα να δώσετε στον ήχο σας έναν επαγγελματικό ήχο ελαχιστοποιώντας το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Όχι μόνο αυτό, είναι απίστευτα γρήγορο και διαισθητικό καθώς μπορείτε να ρίξετε οποιοδήποτε αρχείο ήχου στο λογισμικό για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Καθώς επεξεργάζεστε, μπορείτε να ακούτε τα κομμάτια ενώ βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη – εξοικονομώντας χρόνο και επιτρέποντας ακόμα καλύτερη επεξεργασία του ίδιου του ήχου. Επιπλέον, με την ενσωμάτωση διαχωρισμένης πλατφόρμας της Adobe, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και απρόσκοπτα μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών της Adobe με την πρόοδό σας μέχρι αυτό το σημείο στην πλατφόρμα να διατηρείται.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Adobe Audition περιλαμβάνουν:

  • Λεπτομερείς επιλογές επεξεργασίας
  • ακύρωσης θορύβου
  • Γρήγορο και διαισθητικό
  • Ακούστε κομμάτια κατά την επεξεργασία

Επισκεφτείτε το Adobe Audition →

10. Σούπερ ανάλυση ήχου

 

Το Audio Super Resolution είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να προσθέτει έξυπνα πρόσθετα δείγματα τομέα χρόνου σε ένα ηχητικό σήμα. Αυτή η διαδικασία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, συγκρίσιμη με το ζήτημα της υπερ-ανάλυσης εικόνας όπου μεμονωμένα δείγματα ήχου συγκρίνονται με εικονοστοιχεία, χρησιμοποιεί συνέλιξη, εγκατάλειψη και μη γραμμικότητα σε κάθε μπλοκ του αλγορίθμου της.

Επιπλέον, η Super Resolution ήχου επιτρέπει την απρόσκοπτη επαναχρησιμοποίηση χαρακτηριστικών χαμηλής ανάλυσης από τα κάτω μπλοκ δειγματοληψίας κατά τη διάρκεια της ανοδικής δειγματοληψίας μέσω της στοίβαξης υπολειπόμενων συνδέσεων. Μαζί, αυτές οι τεχνολογίες του επιτρέπουν να δημιουργεί μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης για τους χρήστες του.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Audio Super Resolution περιλαμβάνουν:

  • Προηγμένοι αλγόριθμοι AI
  • Δωρεάν για χρήση
  • Πρόσθετα δείγματα χρονικού τομέα στο ηχητικό σήμα

Επισκεφτείτε το Super Audio →

Χαρακτηριστικά

Το λογισμικό βελτίωσης ήχου με τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο επαγγελματίες και λάτρεις βελτιστοποιούν την ποιότητα του ήχου. Αξιοποιώντας προηγμένους αλγόριθμους, αυτά τα εργαλεία αφαιρούν το θόρυβο του περιβάλλοντος, προσθέτουν εφέ και προσαρμόζουν την έξοδο για διάφορες συσκευές. Βελτιώνοντας τη σαφήνεια του ήχου και βελτιώνοντας τις εμπειρίες ακρόασης, οι ενισχυτές ήχου AI καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την επαγγελματική παραγωγή μουσικής έως την περιστασιακή χρήση στο σπίτι. Με τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, αυτά τα εργαλεία πρόκειται να φέρουν επανάσταση στη βιομηχανία ήχου, καθιστώντας τον ήχο υψηλής ποιότητας προσβάσιμο σε όλους.

Ο Alex McFarland είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας AI που εξερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με πολλές startups και εκδόσεις AI παγκοσμίως.