Συνδεθείτε μαζί μας

Πολιτική σύνταξης

ενώνω.αι Αποστολή

Να είστε έγκυρος πάροχος των τελευταίων ειδήσεων, συμβάντων και πληροφοριών σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη. Η δουλειά μας είναι να ενημερώνουμε και να εκπαιδεύουμε το κοινό για όλες τις μορφές τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των ANI (Τεχνητή Στενή Νοημοσύνη) και AGI (Τεχνητή Γενική Νοημοσύνη). Είμαστε στην πρώτη γραμμή της καταγραφής της έλευσης της πιο ισχυρής τεχνολογικής ανακάλυψης μετά την ηλεκτρική ενέργεια.

Ιδιοκτησία και ανεξαρτησία

Το unite.ai ανήκει σε ανεξάρτητη ιδιοκτησία και δεν διαπραγματεύεται δημόσια.

Τα μέλη του προσωπικού της unite.ai δεν διαθέτουν μη δημόσια γνώση οποιασδήποτε ιδιωτικής ή δημόσιας εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης. Δεν παρέχουμε συμβουλές ή εκ των προτέρων πληροφορίες σε καμία εταιρεία σχετικά με το εκδοτικό μας περιεχόμενο.

Οι τωρινοί ιδιοκτήτες και το προσωπικό παρατίθενται στη λίστα μας Ομάδα .

Δημοσιογραφικά Πρότυπα 

Στόχος μας είναι να είμαστε ακριβείς, αντικειμενικοί και υπεύθυνοι στις αναφορές μας. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το εάν οι ειδήσεις βασίζονται σε πρωτότυπες αναφορές ή αναθεωρούνται και επιβεβαιώνονται με άλλες πηγές.

Η ομάδα μας προσπαθεί να καλύπτει πάντα τις ειδήσεις με ακεραιότητα και αμεροληψία χωρίς εξωτερική επιρροή από ιδιοκτήτες ή επενδυτές. Ενδέχεται να δημοσιεύουμε πιο τακτικά ειδήσεις από εταιρείες που έχουν συνεργαστεί με την έκδοσή μας. Συνεργαζόμενοι μαζί μας, μας στέλνουν δελτία τύπου, ώστε να μπορούμε να αναφέρουμε με ακρίβεια το περιεχόμενο που αξίζει την είδηση.

Οι υπάλληλοι της unite.ai δεν περιορίζονται να κατέχουν μετοχές στις εταιρείες που έχουν προφίλ. Παρόλα αυτά, περιορίζονται στο να παρέχουν προνομιακή μεταχείριση σε οποιαδήποτε εταιρεία στην οποία έχουν ίδια κεφάλαια.

Αυτές οι οδηγίες αναθεωρούνται και ενημερώνονται τακτικά.

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων 

Πιστεύουμε στη διατήρηση των δεδομένων των χρηστών ασφαλή, για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων .

Μοντέλο εσόδων 

Το unite.ai κερδίζει χρήματα μέσω εκδηλώσεων, αυτό μπορεί να λάβει τη μορφή προμήθειας για τις πωλήσεις εισιτηρίων συνεδρίων.

Το unite.ai μπορεί επίσης να προβάλλει διαφημίσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο που μπορεί να έχουν τη μορφή banner ή εικόνων.

Πολιτική Διαφορετικότητας 

Πιστεύουμε ότι πρέπει να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας ή φυλής. Προσλαμβάνουμε προσωπικό με βάση πολλούς παράγοντες που περιλαμβάνουν την ποιότητα της γραφής, την ακρίβεια, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Δεν βασίζουμε καμία από τις αποφάσεις πρόσληψης με βάση τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ανωνυμία και Εμπιστευτικές Πηγές 

Πιστεύουμε ότι το κοινό εξυπηρετείται καλύτερα όταν αναγνωρίζουμε τις πηγές ειδήσεων με τα πλήρη ονόματά τους. Στόχος μας είναι να πιέσουμε πηγές για να τοποθετήσουμε πληροφορίες στο αρχείο και επιδιώκουμε ανεξάρτητα να επιβεβαιώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείται εκτός αρχείου.

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν φορές που απαιτείται η ανωνυμία για τη διαφύλαξη μιας πηγής και υπό αυτές τις συνθήκες, ενδέχεται να δεχθούμε πληροφορίες από ανώνυμες πηγές, εάν είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Νέα και Απόψεις

Τραβάμε μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτό που θεωρείται είδηση ​​και σε κομμάτια γνώμης. Κάθε άρθρο που θεωρείται άρθρο γνώμης θα σημάνει ξεκάθαρα με το κείμενο «Γνώμη» στον τίτλο.

Πολιτική Ακρίβειας και Διορθώσεων

Το να κάνουμε λάθη είναι ανθρώπινο, αλλά προσπαθούμε πάντα να δημοσιεύουμε σωστές πληροφορίες με βάση τα δεδομένα που έχουμε διαθέσιμα. Όταν συμβαίνουν λάθη ή παραλείψεις, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το λάθος ή την παράλειψη το συντομότερο δυνατό. Εάν χρειάζεται να μας ενημερώσετε για κάποιο σφάλμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνια

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να επικοινωνήσουμε συμπληρώνοντας το δικό μας Φόρμα Επικοινωνίας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο βρίσκοντάς τον/την στο δικό μας Ομάδα .