Savienoties ar mums

Hostings 101:

10 labākie hostinga pakalpojumu sniedzēji 2024. gadā

mm
Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Specializētā mitināšana ir augstākais tīmekļa mitināšanas līmenis — jūs saņemat visu serveri sev un jums nav jādalās servera resursos ar citu vietnes īpašnieku. Privilēģijas? Izcila vietnes veiktspēja, neierobežots joslas platums, ekskluzīva IP adrese, bezgalīga elastība un nepārspējama drošība. 

Tomēr tikai viena ātra Google meklēšana parādīs, cik daudz mitināšanas pakalpojumu sniedzēju ir tirgū, kas apgalvo, ka piedāvā vislabākos īpašos mitināšanas plānus. Nedaudz papētiet, un jūs atradīsiet dažus ar ēnainu politiku, dažus ar VPS plāniem, kas ir ietērpti kā speciālu mitināšanu, un dažus ar plāniem, kas ir pārāk dārgi. Tātad, kā jūs izvēlaties?

Mēs esam paveikuši darbu jūsu vietā, lai jums tas nebūtu jādara. Pārējā daļā mēs apspriedīsim, kā darbojas specializētā mitināšana, kam ir paredzēta īpaša mitināšana, un pēc tam sniegsim 10 vislabāko mitināšanas pakalpojumu sniedzēju apkopojumu, kā arī īsu iepirkšanās ceļvedi, kas parāda, kā mēs tos izvēlējāmies.

10 labākie specializētie mitināšanas pakalpojumu sniedzēji īsumā

  1. BlueHost

  2. A2Hosting

  3. UltaHost

  4. StableHost

  5. HostGator

  6. NameCheap

  7. DreamHost

  8. IONOS

  9. Interserver

  10. Inmotion Hostings

Kas ir specializētais hostings un kā tas darbojas?

Kā mēs aprakstījām, sadaļā a īpaša hostinga vide, pakalpojumu sniedzējs jums piešķir visu tīmekļa serveri. Visi servera resursi — krātuve, atmiņa, centrālie procesori, joslas platums utt. — pieder jums un tikai jums.

Krātuves apjoms, ko iegūstat, izmantojot īpašu hostinga plānu, parasti ir secībā terabaiti (TB). Turklāt atšķirībā no citiem mitināšanas veidiem, kas ierobežo joslas platumu vai datu pārsūtīšanu uz jūsu vietni, īpašs hostinga plāns nodrošina tik daudz joslas platuma, kādu serveris spēj apstrādāt. 

Tie pārvēršas par vietni, kas ir īpaši ātra, spēj apstrādāt daudz trafika un ir aizsargāta pret servera mēroga uzbrukumiem. Kas vēl? Jūs neriskējat, ka jums būs tāda pati servera IP adrese ar citu vietni, kuru meklētājprogrammas ir atzīmējušas kā nepiemērotu, mantojot slikto pārstāvi un zaudējot savu reitingu kā koplietotā vidē.

Specializētie hostinga plāni parasti tiek piedāvāti kā pārvaldītas un nepārvaldītas paketes. 

Izmantojot pārvaldītu īpašu hostinga plānu, mitināšanas pakalpojumu sniedzējs apstrādā lielāko daļu jūsu servera tehnisko aspektu — operētājsistēmas izvēli, servera iestatīšanu, vietnes dublēšanas plānošanu, drošības konfigurācijas utt. Pēc tam serveri pārvaldāt, izmantojot vadības paneli. .

Nepārvaldīts hostinga plāns sniedz jums daudz lielāku kontroli pār serveri — kamēr pakalpojumu sniedzējs iestata fizisko serveri, jūs esat atbildīgs par programmatūras (operētājsistēmas un citas programmatūras) konfigurēšanu un jums ir pilna saknes piekļuve komandrindas saskarnei. Izmantojot nepārvaldītu mitināšanas plānu, jūs arī pārvaldāt sava servera drošību un dublējumus.

Kam ir paredzēts hostings?

Tātad, kam vajadzētu izvēlēties īpašu hostinga plānu?

Īpaša mitināšana vai viena īres mitināšana ir vispiemērotākā vietnēm, kuras apstrādā neprātīgi lielu trafiku, kurām ir nepieciešams ārkārtējs drošības līmenis un SEO ir jūsu zīmola galvenais klientu avots.

Izmantojot īpašu mitināšanas plānu, varat saglabāt saturu ļoti lielai vietnei un nodrošināt neierobežotu joslas platumu (vai spēju apstrādāt neierobežotu trafiku). Jūsu ierobežojums ir tikai visi servera resursi.

Rezervēta vide nozīmē arī vislabāko drošību — jūs esat pasargāts no uzbrukumiem citām vietnēm, piemēram, DDoS uzbrukumiem vai ļaunprātīgas programmatūras, kas var jūs ietekmēt dalītā mitināšanas vidē. Tas padara īpašu mitināšanu īpaši piemērotu vietnēm, kas apstrādā īpaši sensitīvus datus, piemēram, bankas, lielas e-komercijas vietnes, valdības datu bāzes utt.

Kontroles apjoms, ko iegūstat, izmantojot īpašu hostinga plānu, ir nepārspējams. Lielas korporācijas ar iekšējām IT komandām parasti izvēlas nepārvaldītus specializētus hostinga plānus, kuros var konfigurēt servera programmatūru un veikt smalkus pielāgojumus, lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju.

Pārskatīti 10 labākie īpašie pakalpojumu sniedzēji 2024. gadā

Bez liekām pūlēm iedziļināsimies visaptverošā labāko specializēto mitināšanas pakalpojumu sniedzēju sarakstā 2024. gadā un uzzināsim, ar ko katrs pakalpojumu sniedzējs izceļas:

1. BlueHost (Visslavenākā)

👉 Bluehost specializētā servera mitināšanas apskats ✅ Vai tas konkurē?

 

BlueHost, kas dibināts 2003. gadā, ir viens no tirgū labi zināmajiem saimniekiem un piedāvā lielisku īpaši hostinga plāni. BlueHost piedāvā trīs īpašus plānus STANDARTA, UZLABOTA un PREMIUM ar standarta plānu, sākot no USD 91.98 mēnesī.

Katrā plānā jūs saņemat serveri ar 4–8 kodoliem, Intel Xeon-D centrālo procesoru, 1–2 terabaitu HDD krātuvi, neierobežotu joslas platumu, Linux OS un tradicionālo cPanel, kas nodrošina root piekļuvi. 

Klientiem, kuri pirmo reizi iegādājas savus īpašos plānus, varat tērzēt ar BlueHost aģentu, lai saņemtu ieteikumus par labāko plānu. Un kas vēl? Jūs arī saņemat īpašu atbalstu jebkuram īpašajam plānam, kuru izvēlaties. 

Dažas citas priekšrocības ietver iespēju palielināt nepieciešamo krātuves apjomu, BlueHost aģentu īpaši ātru servera iestatīšanu un viņu RAID 1 krātuvi, kas uzlabo jūsu vietnes drošību. Man patīk arī tas, ka varat arī iegādāties mitināšanas plānus no citām pakotnēm, piemēram, koplietotajām un VPS, un pārvaldīt tos kopā ar saviem īpašajiem plāniem no tā paša konta.

In My BlueHost pārskats, es pārbaudīju BlueHost veiktspēju, lai redzētu, cik ātri viņi reaģēja. Resursdatora serveru laiks līdz pirmajam baitam bija 400 ms, kas ir pienācīgi. Un attiecībā uz darbspējas laiku BlueHost mitinātā vietne, kuru es pārbaudīju, pēdējā mēneša laikā bija 100% lielāka, apstiprinot to 99.9% darbspējas laika garantiju.

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties BlueHost:

  • BlueHost tieši iesaka WordPress
  • Viņi nodrošina hostinga plānus katrai vietnei
  • Viņu plāni ir diezgan pieņemami
  • Vietnes pamatinformācija tiek nodrošināta bez maksas
  • Viņiem ir plaši papildu pakalpojumi 
  • BlueHost ir neticami viegli lietojams iesācējiem
  • Lielisks darbības laiks

Kopumā BlueHost ir lieliska izvēle, ja meklējat vienkāršus īpašus mitināšanas plānus. Un vēl jo vairāk, ja vēlaties mitināt WordPress vietnes.

Izlasiet Pārskats →

Apmeklējiet BlueHost →

2. A2Hosting (Labākais augstas veiktspējas specializētais resursdators)

👉A2 hostinga apskats 2024 — noskatieties šo pirms A2 tīmekļa mitināšanas iegādes

A2Hosting ir vēl viens īpašs mitināšanas pakalpojumu sniedzējs, kas atšķiras no ordas. Tie piedāvā vienu no visaptverošākajiem mitināšanas portfeļiem tirgū ar gandrīz jebkura veida mitināšanu un mitināšanu konkrētiem uzņēmumiem. 

A2Hosting nodrošina pārvaldītu un nepārvaldītu īpaši hostinga plāni kas nodrošina pilnīgu servera kontroli un lielisku drošību. Viena unikāla A2Hosting iezīme ir tā, ka atšķirībā no daudziem citiem saimniekiem, kas ir tikai tālākpārdevēji, viņiem pieder savi serveri.

Izmantojot viņu pārvaldītos plānus, jums ir iepriekš instalēta operētājsistēma CloudLinux, cPanel, kā arī dublējumkopijas un drošība, kas tiek pārvaldīta jūsu vietā — šie plāni sākas no USD 79.99 mēnesī. A2Hosting nepārvaldītie īpašie plāni ļauj jums izvēlēties no dažādām Linux operētājsistēmām, nodrošina pilnīgu root piekļuvi, kā arī ļauj konfigurēt drošību, dublēšanas grafikus un izvēlēties savu vadības paneli.

Katrā A2Hosting plānā, ieskaitot to speciālos serverus, varat izvēlēties Turbo plānus, kuros ir AMD Rome serveri, kas savienoti ar NVMe krātuvi, resursdators apgalvo, ka piedāvā 20 reizes lielāku darbības ātrumu nekā parastie Intel Xeon CPU un SSD krātuve. Un katrā īpašajā plānā jūs saņemat arī bezmaksas 1 TB rezerves disku.

Ar A2Hosting īpašiem plāniem jūs saņemat 16–64 GB RAM, 6–10 TB datu pārsūtīšanu, bezmaksas SSL sertifikātus un instalēto drošības komplektu Imunify360, kā arī bezmaksas migrāciju.

In My A2Hostinga apskats, viņu serveri atbildēja iespaidīgā 100 ms laikā, kā arī tiem bija 100% darbības laiks, tāpēc jūs zināt, ka esat labās rokās.

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties A2Hosting:

  • Super iespaidīgi servera laiki
  • Plašs mitināšanas veidu un papildu pakalpojumu klāsts
  • A2Hosting ir plaukstošs atbalsta centrs
  • Tie nodrošina pielāgotu WordPress vadības paneli
  • Viņu Turbo plāni sola nepārspējamu ātrumu
  • A2Hosting sniedz jums daudz iespēju bez maksas
  • Varat izvēlēties datu centru atrašanās vietas

Kopumā A2Hosting ir lieliska izvēle, ja vēlaties īpašu resursdatoru, kas piedāvā plānus īpaši dažāda veida uzņēmumiem.

Izlasiet Pārskats →

Apmeklējiet vietni A2Hosting →

3. Ultahost

Kas ir specializētā servera tīmekļa mitināšana? | UltaHost

 

Ultahost, kas tika dibināta 2018. gadā, ir tikko 6 gadus veca, taču viņi ātri ieguva savu vārdu, it īpaši specializētā mitināšanas tirgū. Ultahost's īpaši hostinga plāni ir pielāgoti gan maziem, gan lieliem uzņēmumiem, un sniedz jums iespēju pielāgot savus resursus.

Viena lieliska lieta UltaHost īpašajos plānos ir tā, ka tiem ir dažādas vadības paneļa iespējas — Hestia & CyberPanel, kas ir bezmaksas, Plesk panelis un cPanel, ar pirmo, sākot no USD 84 mēnesī.

Un pielāgošanas līmeņi ir neierobežoti!

Varat konfigurēt savu speciālo plānu, izvēloties kodolu skaitu (4–64), pavedienus (8–128), RAM apjomu (16 GB–1 TB) un diska izmēru (480 GB–8 TB). 

Visos Ultahost īpašajos plānos jūs saņemat bezmaksas dublējumus, iebūvētu BitNinja drošību, instalācijas rīku, bezmaksas migrāciju, bezmaksas SSL un īpašu ugunsmūri. Varat arī izvēlēties no vairākām operētājsistēmām un baudīt izcilu NVMe veiktspēju. Manā UltaHost pārskats, resursdators bija arī viens no labākajiem, serveriem pingot tikai 128 ms!

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties UltaHost:

  • Nepārspējami pielāgojami īpaši plāni
  • Plašs OS iespēju klāsts
  • Bezmaksas domēns un SSL
  • Bezmaksas vietņu migrācija
  • Neierobežots joslas platums visos plānos
  • Bezmaksas ikdienas dublējumi
  • Viņiem ir dažas no labākajām drošības funkcijām

Neviens cits saimniekdators nepārspēj UltaHost elastības ziņā, un to pielāgojamie plāni ir piemēroti jebkura veida biznesam, sniedzot jums vēl lielāku kontroli.

Izlasiet Pārskats →

Apmeklējiet UltaHost →

4. StableHost

Ja meklējat vienkāršus īpašus hostinga plānus, StableHost ir piemērots jums. StableHost izceļas ar savu unikālo kopu mitināšanu, kurā jūsu vietne tiek mitināta serveru tīklā, nodrošinot izcilu veiktspēju trafika pieauguma gadījumā un samazina dīkstāves laiku.

StableHost piedāvā tikai trīs īpašus hostinga plānus - PROFESIONĀLS, PREMIUM, un ULTIMATE nodrošinot 4–16 GB RAM, 2–4 TB datu pārsūtīšanas un 600 GB cietos diskus. Varat izvēlēties starp Linux un Unix operētājsistēmām, un StableHost var arī konfigurēt īpašu plānu tieši jums.

Arī vietnes migrēšana uz StableHost ir bezmaksas!

In My StableHost apskats, resursdatoram nebija patiešām iespaidīgs servera atbildes ātrums, taču tam bija lielisks 100% darbības laiks. StableHost piedāvā arī savu patentēto vietņu veidotāju BaseKit, kur lielākā daļa citu saimniekdatoru pieturas tikai pie vispārīgā WordPress vai Drupal.

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties StableHost:

  • Viņu lietotāja interfeiss ir lieliski piemērots iesācējiem vai lietotājiem ar bezkoda prasmēm 
  • Viņi piedāvā 45 dienu naudas atdošanas garantiju 
  • Viņi izmanto pārblīvētu mitināšanu, lai nodrošinātu ātrāku darbību 
  • Viņi izveidoja patentētu vietņu veidotāju - BaseKit

StableHost ir lieliski piemērots kopu mitināšanai, padarot jūsu vietni spējīgu ārkārtēji apstrādāt trafika pieaugumu bez dīkstāves.

Izlasiet Pārskats →

Apmeklējiet StableHost →

5. HostGator

(Labākā uzglabāšanas elastība)

👉 Hostgator specializētā hostinga apskats ✅ Labs specializētais serveris vai ne?

 

HostGator ir vēl viens "hostinga mājsaimniecības nosaukums" tirgū un viens no labākajiem veltīta hostings pakalpojumu sniedzēji jums. Tāpat kā StableHost, HostGator piedāvā 3 līmeņu īpašu paketi, sākot no 91.98 USD mēnesī, piedāvājot 8–30 GB RAM, 4–8 kodolus un 8–16 pavedienus. 

Katram plānam varat atlasīt vajadzīgo vadības paneli, saņemt neierobežotu e-pasta ziņojumu skaitu, baudīt uzlabotu DDoS aizsardzību un pilnu saknes piekļuvi, ja esat apmierināts ar aizmugursistēmu. 

HostGator ir arī neticams atbalsta portāls, kas atbalsta viņu plānus, un ir lieliski, ka varat sazināties ar viņu aģentiem, izmantojot tiešsaistes tērzēšanu, pat pirms kļūstat par klientu. 

Un visbeidzot, viena lieta, kas man patīk HostGator, ir tā lieliskā lietotāja saskarne, kuru ir viegli izmantot pat iesācējiem. Ja nolemjat izmantot viņu cPanel, jums būs piekļuve vadības panelim, kas ir nedaudz pielāgots, lai padarītu to mazliet vieglāk lietojamu, nezaudējot vecākā tīmekļa vietņu vadības paneļa sajūtu.

Izmantojot HostGator, varat arī izvēlēties, vai vēlaties HDD (lai iegūtu lielāku cenu) vai SSD krātuvi (labākai veiktspējai).

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties HostGator:

  • Lieliska DDoS aizsardzība
  • Nāk ar drag-n-drop veidotāju
  • liels atbalsts
  • Intuitīva lietotāja saskarne
  • HDD vai SSD atmiņas opcija, kas līdzsvaro veiktspēju un pieejamību.

HostGator ir viens no cienījamākajiem saimniekiem tirgū, un, ja apsverat viņu īpašos plānus, varat būt drošs, ka tie ir pārbaudīti un uzticami.

Apmeklējiet HostGator →

6. NameCheap

(Visdažādākie īpašie plāni)

Namecheap, kas pirmo reizi pazīstams kā viens no labākajiem domēnu reģistrētājiem pasaulē, piedāvā arī dažus no lētākie specializētie hostinga plāni jūs kādreiz atradīsit, sākot no 38.9 USD mēnesī.

Strukturēti 8 specializētos mitināšanas līmeņos, varat arī izvēlēties maksāt katru mēnesi, ceturksni vai gadu. Namecheap sola tās pašas dienas iestatīšanu un bezmaksas migrāciju, kā arī citas priekšrocības. Man arī patīk, kā Namecheap iedala savus īpašos hostinga plānus sākuma līmeņa, vidēja līmeņa un augsta līmeņa klientiem.

Varat izvēlēties starp dažādiem vadības paneļiem un uzminēt ko? Namecheap piedāvā arī lielisku pielāgojamību, piemēram, Ultahost. Jūs varat ātri atrast sev labāko plānu pētot savus serverus un pielāgot savu budžetu, centrālo procesoru skaitu, operatīvo atmiņu un krātuvi. 

Namecheap arī sniedz jums brīvību izvēlēties vajadzīgo serveru kontroles līmeni — lietotāja atbildīgu (pilnībā jūs pārvaldāt), pamata (hibrīda) un pilnīgu (ko pārvalda resursdators).

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties Namecheap:

  • Neticami pieejami plāni
  • Lieliska servera pielāgojamība
  • Viņi piedāvā arī lielisku domēna vārda pakalpojumu
  • Neticams lietotāja interfeiss
  • Elastīgas maksājumu metodes

Izvēlieties Namecheap, ja vēlaties tirgū pieejamākos specializētos mitināšanas pakalpojumu sniedzējus un nepārspējamu pielāgojamību.

Apmeklējiet Namecheap →

7. DreamHost

DREAMHOST ĪPAŠIE SERVERI — pilnībā pārvaldīti biznesa klases serveri — pārskats no Best Web Hosting

 

Vai meklējat īpašu mitināšanu, ko pilnībā pārvalda pakalpojumu sniedzējs — nav šaubu? DreamHost var būt jums piemērots. Pakalpojumu sniedzējs piedāvā pilnībā pārvaldīti specializēti hostinga plāni kas garantē izcilu veiktspēju.

Jūs saņemat no 6 līdz 12 kodoliem, 16 - 128 GB RAM, 480 GB - 1.9 TB SSD krātuvi, un viņu plāni sākas no 165 USD mēnesī. DreamHost ir viens no nedaudzajiem saimniekdatoriem ar pielāgotu vadības paneli, kas nodrošina īpaši intuitīvu saskarni savu plānu un vietņu pārvaldībai.

Ar katru plānu jūs saņemat viņu 24/7 atbalsta garantiju, pilnu root piekļuvi, iebūvētu Ubuntu Linux, neierobežotu joslas platumu un tālākpārdevēja iespēju, kas ļauj pārdot pielāgotas pakotnes citiem klientiem.

DreamHost ir arī īpašs plānu pielāgošanas portāls, kas, lai gan ir nedaudz ierobežots salīdzinājumā ar dažiem citiem šeit apspriestajiem saimniekiem, joprojām ir ļoti ērts.

Apmeklējiet DreamHost →

8. IONOS

(Visizdevīgākais specializētais hostings)

IONOS sola inovatīvus īpaši plāni kas apvieno speciālo serveru jaudu ar mākoņa risinājumu elastību. Izmantojot IONOS, varat izvēlēties starp Intel un AMD serveriem, kā arī starp HDD, SSD un NVMe krātuvi.

Visi IONOS īpašie serveri nodrošina nepārspējamu API un mākoņa integrāciju, lai jūs varētu savienot virtuālās mašīnas un izveidot pielāgotu infrastruktūru. Jūs saņemat arī visus labumus — neierobežotu trafiku, jūsu serverus, kas tiek izvietoti tikai 8 minūšu laikā, un kabatām draudzīgu norēķinu struktūru, kas ir izdevīga.

Drošības nolūkos jūs saņemat iebūvētu IP ugunsmūri, vienkāršu vietnes dublēšanu un plašu servera nospiedumu. Viena lieta, kas man izcēlās par IONOS, ir tās personalizētais atbalsts. Kad esat iegādājies īpašu plānu, jums ir piešķirts viens aģents, kas nodrošina ātrāko atbildi un atbalstu pa tālruni, tērzēšanu un e-pastu bez papildu maksas.

IONOS speciālo serveru cena ir USD 32 mēnesī par HDD un USD 50 mēnesī par SSD.

Kāpēc jums vajadzētu izvēlēties IONOS:

  • Izcila servera un krātuves elastība
  • Neticami pieejama
  • Pay-as-you-go struktūra
  • Nepārspējams personalizēts atbalsts

Izvēlieties IONOS, ja vēlaties izbaudīt īpašā hostinga priekšrocības, kā arī klientu aģentu, kas ir veltīts visām jūsu vajadzībām un jautājumiem.

Apmeklējiet IONOS →

9. Interserver

InterServer video apskats (+ kupona kods) — tīmekļa mitināšana, VPS, speciālais serveris

 

Interserver ir vēl viens īpašs mitināšanas pakalpojumu sniedzējs, kas nodrošina augsta līmeņa specializētie hostinga plāni visu izmēru uzņēmumiem. Interservera speciālos plānus serveri sadala Pirkt tagad serveri, Pielāgojami AMD un XEON serveri un to Ātra izvietošana serveriem.

Saimniekdatora īpašie plāni ir neticami pieņemami, sākot no 40 USD mēnesī, un visās servera opcijās varat baudīt 8–128 GB RAM, 250 GB–1.7 TB krātuvi un 1 Gb joslas platumu.

Viņu To iegādāties plāni ir gatavi plāni, ja nevēlaties izpētīt vairākas iespējas. Viņu Pielāgojami serveri plāni sniedz jums lielāku kontroli un izvēli pār CPU veidiem un to, vai vēlaties HDD, SSD VAI NVMe krātuvi. Un viņu Ātra izvietošana serveri nodrošina virtuālos serverus, kas ir gatavi 15 minūšu laikā.

Varat arī izvēlēties savu vadības paneli – cPanel, Plesk, DirectAdmin. Interserver piedāvā arī īpašu tālākpārdevēja paketi, kas ļauj tālākpārdot savus īpašos plānus citiem klientiem, lai gūtu lielāku peļņu. 

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties Interserver:

  • Lieliskas pielāgošanas iespējas
  • Daudzlīmeņu serveru pakotnes
  • Ļoti pieņemami plāni
  • Piedāvā tālākpārdevējam īpašu paketi

Izvēlieties Interserver, ja vēlaties pieejamus plānus, tikai virtuālo mašīnu vai plānojat tālākpārdot savu specializēto mitināšanu.

Apmeklējiet Interserver →

10. Inmotion Hostings

Inmotion veltīta servera apskats: vai labākais speciālā servera hostings? Vispirms noskatieties šo!

 

Ja vēlaties izvēlēties, kur atrodas jūsu serveri, InMotion ir lieliska izvēle. Viņu visvienkāršākais plāns Tiekties sākas no USD 35 mēnesī, un jūs varat baudīt 16 GB–512 GB RAM, 1 TB SSD — 6.4 TB NVMe krātuvi, 1–10 GB sekundē joslas platumu, 1–30 speciālas IP adreses, 10 GB–1 TB bezmaksas rezerves krātuvi, un vēl daudz vairāk.

Viena no lieliskajām InMotion funkcijām ir iespēja izvēlēties datu centru atrašanās vietu. Viņi arī sniedz jums 100% cilvēku atbalsta garantiju ikreiz, kad jums ir jautājumi. Kas vēl? Neatkarīgi no tā, vai esat klients vai tikai apsverat viņu pakalpojumus, vienmēr varat runāt ar viņu aģentiem, izmantojot tālruni, tiešsaistes tērzēšanu vai atbalsta biļeti.

Viņu īpašie hostinga plāni tiek pilnībā pārvaldīti, un katrā no tiem jūs saņemat bezmaksas vietņu pārsūtīšanu, piekļuvi Linux ekspertu atbalsta aģentiem, bezmaksas SSL, instalētu dublējuma pārvaldnieku un pielāgotu ugunsmūri. Savas vietnes pārvaldībai varat arī izvēlēties starp cPanel vai Control Web Panel.

Lūk, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties InMotion:

  • Pieejami īpaši plāni
  • Viņu UltraStack sola neticamu veiktspēju
  • Cilvēka atbalsts
  • Iebūvētas lieliskas papildu funkcijas
  • Izvēle starp datu centriem.

Izvēlieties InMotion, lai iegūtu īpašus plānus par pieņemamu cenu un ja mērķējat mērķauditoriju noteiktā reģionā un vēlaties izvēlēties servera atrašanās vietas.

Apmeklējiet vietni InMotion →

Kā mēs izvēlējāmies labākos specializētos mitināšanas pakalpojumu sniedzējus

Tagad, kad jums ir daudz mazāks saraksts, ar ko strādāt, un esat gatavs izvēlēties, iespējams, jums rodas jautājums, kā mēs tos izvēlējāmies. Kādas bija dažas no īpašībām, kuras mēs apsvērām? Apskatīsim dažus no tiem, lai jūs varētu atrast sev piemērotāko.

Cena

Specializētie hostinga plāni ir visdārgākie mitināšanas plāni tirgū, un tas ir saprotams. Jūs saņemat daudz priekšrocību, ja esat vienīgais tīmekļa servera nomnieks.

Tā kā daudzi īpaši plāni sākas no 100 ASV dolāriem un vairāk, izvēloties saimniekus, ko ieteikt jums, mēs meklējām pakalpojumu sniedzējus, kas piedāvā daudzfunkcionālus plānus, kuri joprojām bija ļoti pieņemami.

Namecheap, IONOS, Interserver un InMotion ir īpaši hostinga plāni, kas sākas no USD 30–40 mēnesī un ir vieni no lētākajiem, kādus jūs jebkad atradīsit. Šie plāni ir vērsti uz vietņu īpašniekiem, kuri tikai pirmo reizi izmēģina speciālo mitināšanu un kuriem nav pēkšņi jāsāk tērēt vairākas reizes par saviem koplietotajiem vai VPS plāniem. 

Elastība un pielāgojamība

Pēc tam mēs apsvērām tīmekļa mitinātājus, kas piedāvā plānus, kuros jūs varētu viegli mērogot savus resursus, palielinoties trafikam. Mēs arī meklējām mitināšanas pakalpojumu sniedzējus, kas ļauj jums izveidot pielāgotu plānu, sniedzot jums vēl lielāku kontroli pār to, cik daudz jūs tērējat.

Izmantojot elastīgu resursdatoru, jūs nepieķersieties pie plāna, kura resursi ir ierobežoti trafika pieauguma gadījumā, vai plānu, kurā ir pārāk daudz resursu, kas liek jums maksāt par specifikācijām, kuras, iespējams, nekad neizmantosit. 

Visi šajā sarakstā iekļautie tīmekļa mitinātāji ir neticami elastīgi, un tādiem resursdatoriem kā Ultahost, DreamHost un Namecheap ir īpaši pielāgošanas portāli, lai jūs varētu iestatīt krātuves apjomu, CPU skaitu, RAM un vajadzīgo kodolu skaitu.

Servera / krātuves specifikācijas

Īpaša hostinga plāna būtība ir nodrošināt jums visvairāk resursu. Izvēloties šos saimniekdatorus, mēs izvēlējāmies saimniekdatorus, kas nodrošina augstākās klases krātuvi un serverus. 

Izmantojot daudzus no šiem saimniekiem, varat izvēlēties, vai vēlaties HDD vai SSD vai NVMe diski. Varat arī izvēlēties starp Intel un AMD serveriem. 

Pēc tam ir izņēmumi — Ultahost pielāgojamie plāni ļauj izvēlēties līdz pat 1 terabaitu RAM. A2Hosting piedāvā bezmaksas 1 TB disku. 

Klientu atbalsts/pārvaldītie plāni

Mēs arī noteicām par prioritāti tīmekļa mitinātājiem, kuri nopietni nodarbojas ar klientu atbalstu un izņem no jūsu rokām pēc iespējas vairāk servera pārvaldības (pārvaldītiem mitināšanas plāniem). Visi mūsu uzskaitītie saimnieki sniedz jums 24/7 atbalstu vairākos kanālos — tiešraides tērzēšana, tālrunis, e-pasts, biļetes utt.

Un pārvaldītajiem plāniem ar mūsu atlasītajiem resursdatoriem jūsu serveri ir iestatīti jūsu vietā, tiem ir iebūvēta operētājsistēma, un jūs varat izvēlēties vadības paneli, kuru vēlaties izmantot. Viņi arī iestatīs jūsu vietnes dublēšanas grafiku un jūsu drošības līdzekļus.

IONOS jo īpaši izceļas ar savu personalizēto atbalstu, kur jums tiek piešķirts konkrēts aģents.

Un tas arī viss! Šie desmit mitinātāji ir vislabākie specializētie mitināšanas pakalpojumu sniedzēji 2024. gadā, un no tiem jums vajadzētu sākt meklēšanu.

FAQ

Kas ir pārvaldīts un nepārvaldīts specializētais hostings?

Pārvaldītajā specializētajā mitināšanas plānā tīmekļa mitinātājs apstrādā lielāko daļu jūsu serveru tehnisko aspektu jūsu vietā — serveru iestatīšanu, dublējumu plānošanu, drošības sistēmu iestatīšanu un vadības paneļa konfigurēšanu. Lai gan ar nepārvaldītu īpašu mitināšanas plānu pakalpojumu sniedzējs izvieto tikai serverus. Jūs esat atbildīgs par visu servera pārvaldību. 

Lielākā daļa vietņu īpašnieku izvēlas pārvaldītus īpašus hostinga plānus. Nepārvaldīts specializētais hostings ir saprātīgāks lielām organizācijām ar iekšējām IT komandām, kas var konfigurēt serverus komandrindas līmenī.

Vai man kā iesācējam ir nepieciešams specializēts hostings?

Ja jūs tikko atverat jaunu vietni, jums nav nepieciešama īpaša mitināšana, ja vien jums jau nav izveidots zīmols un jūsu trafika parādīsies uzreiz. Lielākajai daļai jauno vietņu labi darbojas koplietots vai VPS mitināšanas plāns. Kad esat pārspējis šos plānus, varat migrēt uz īpašu hostinga pakotni.

Kas ir īpaša IP adrese tīmekļa mitināšanā?

Viena no priekšrocībām, kas parasti tiek nodrošināta ar īpašu mitināšanu, ir jūsu vietnei piešķirta īpaša IP adrese. Mazāka līmeņa mitināšanas kategorijā, piemēram, dalītā mitināšanā, jūs kopīgojat vienu un to pašu fizisko serveri ar citām vietnēm un tādējādi ar šīm vietnēm vienu un to pašu servera IP adresi.

Jūs nezināt, kas ir jūsu kaimiņi, un, ja meklētājprogrammas ir atzīmējušas kādu no vietnēm, var tikt atzīmēta arī IP, tādējādi riskējot zaudēt jūsu vietni meklēšanas rangā. Izmantojot īpašu mitināšanas plānu, jums ir tikai jums paredzēta IP adrese, un citu vietņu īpašnieku darbības to neietekmē.

Fifun ir vietņu mitināšanas eksperts ar lielu pieredzi vairāk nekā 400 pakalpojumu sniedzēju testēšanā un pārskatīšanā. Viņa atziņas palīdz lasītājiem pieņemt pārdomātus lēmumus, izvēloties tīmekļa mitināšanas pakalpojumus.