Susisiekti su mumis

investicijos

„BlinqIO“ uždirba 5 mln. USD, kad pakeistų programinės įrangos testavimą naudojant dirbtinio intelekto automatizavimą

mm

paskelbta

 on

BlinqIO, novatoriška dirbtiniu intelektu valdoma programinės įrangos testavimo platforma užsitikrino 5 milijonų dolerių finansavimą, kuriai vadovauja Bostone įsikūrusi „Flint Capital“ kartu su pagrindiniais Silicio slėnio vadovais ir aukščiausio lygio investuotojais, įskaitant „Inovia Capital“ ir „TAL Ventures“. Ši investicija skirta paskatinti BlinqIO plėtrą Jungtinėse Valstijose, sprendžiant kritinį programuotojų trūkumą, pasitelkiant autonominius AI testavimo inžinierius.

Programinės įrangos testavimo ateities lyderis

2023 m. įkurtos serijinių verslininkų Tal Barmeir ir Guy Arieli, BlinqIO būstinė yra Delavere. Įmonė naudoja generatyvinis AI technologija, leidžianti savarankiškai generuoti ir prižiūrėti bandomuosius scenarijus, pašalinant žmogaus įsikišimo poreikį. Naudojant Dideli kalbų modeliai (LLM), BlinqIO AI testavimo inžinierius supranta reikalavimus, kuria automatizavimo kodą ir palaiko daugiau nei 50 kalbų. Ši naujovė yra pasirengusi pakeisti testavimą tokiuose sektoriuose kaip finansai, kelionės, mažmeninė prekyba ir sveikatos priežiūra.

Palaikomi pramonės lyderių

Su žymiais investuotojais, tokiais kaip Patrickas Pichette'as, buvęs „Google“ finansų direktorius ir Raifas Jacobsas, buvęs „Deliveroo“ finansų direktorius, „BlinqIO“ sulaukė didelio pasitikėjimo savo potencialu. Sergejus Gribovas, „Flint Capital“ generalinis partneris, pabrėžė didelę „GenAI“ programinės įrangos testavimo paklausą ir gyrė sėkmingus įkūrėjų pasiekimus. „BlinqIO“ jau kelia reikšmingas bangas programinės įrangos kūrimo sektoriuje, pašalindamas testavimo automatizavimo kliūtis ir teikdamas tiesioginį grįžtamąjį ryšį kūrėjams, o tai leidžia greičiau pateikti naujus programinės įrangos produktus.

Veiklos išplėtimas

Naujasis finansavimas leis BlinqIO atidaryti daugiau biurų JAV ir išplėsti savo komandą, kuri šiuo metu yra 15 žmonių. Šis augimas leis įmonėms greičiau pristatyti produktus, naudojant BlinqIO virtualius testerius, kurie veikia visą parą. Programinės įrangos testavimo rinka klesti, o „Technavio“ prognozuoja 15.94 mlrd. USD augimą iki 2027 m.

Kokybės ir efektyvumo gerinimas

„BlinqIO“ platforma ne tik sumažina testavimo išlaidas ir sutrumpina pateikimo į rinką laiką, bet ir žymiai pagerina išleistų produktų kokybę. Dirbtiniu intelektu pagrįstas metodas užtikrina nuolatinį testavimą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, suteikiant tiesioginį grįžtamąjį ryšį kūrėjams ir pašalinant tradicines bandymų automatizavimo kliūtis. Įmonės inovatyvūs sprendimai įgalina komandas sutelkti dėmesį į labiau strategines užduotis, užtikrinant neprilygstamą skaitmeninių produktų kokybę.

Inovacijų vizija

Vienas iš įkūrėjų Tal Barmeir džiaugiasi ateitimi. “Džiaugiamės gavę finansavimą iš tokių pirmaujančių investuotojų, kurie leis mums plėsti veiklą visoje JAV. „BlinqIO“ jau kelia bangas programinės įrangos kūrimo sektoriuje, pašalindama testavimo automatizavimo kliūtis ir teikdama tiesioginį grįžtamąjį ryšį kūrėjams, o tai leidžia greitai patekti į rinką naujiems programinės įrangos produktams. Ši investicija palengvins tolesnę rinkos plėtrą ir kartu sustiprins BlinqIO, kaip dirbtinio intelekto valdomos autonominės programinės įrangos testavimo lyderės, poziciją."

Sekite naujienas, nes „BlinqIO“ ir toliau iš naujo apibrėžia programinės įrangos testavimą naudodama pažangiausią AI technologiją. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite www.blinq.io.

Unite.AI įkūrėjas ir narys „Forbes“ technologijų taryba, Antuanas yra a futuristas kuris aistringai domisi AI ir robotikos ateitimi.

Jis taip pat yra įkūrėjas Vertybiniai popieriai.io, svetainė, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas investicijoms į trikdančias technologijas.