Verbind je met ons
Array ( [ID] => 1 [voornaam gebruiker] => Antoine [achternaam gebruiker] => Tardif [bijnaam] => Antoine Tardif [gebruikersnaam] => admin [display_name] => Antoine Tardif [gebruikersnaam] => [e-mail beveiligd]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Een van de oprichters van unite.AI en lid van de Forbes Technologieraad, Antoine is een futuristisch die gepassioneerd is over de toekomst van AI en robotica. Hij is tevens de oprichter van Effecten.io, een website die zich richt op het investeren in disruptieve technologie. [user_avatar] => mm
)

Best Of

10 beste aangepaste AI-chatbots voor zakelijke websites (juni 2024)

Bijgewerkt on

Unite.AI streeft naar strenge redactionele normen. We kunnen een vergoeding ontvangen wanneer u op links klikt naar producten die we beoordelen. Bekijk dan onze affiliate openbaarmaking.

AI-chatbots

Aangepaste AI-chatbots, vooral die aangedreven door GPT-4, zorgen voor een revolutie in de manier waarop bedrijven met hun publiek omgaan. Dit zijn niet jouw standaard chatbots die beperkt zijn tot rigide scripts. Dankzij GPT-4's geavanceerde natuurlijke taalverwerking, ze communiceren met een niveau van vloeiendheid en begrip dat menselijke interactie nauw nabootst, waardoor een nieuwe standaard wordt gezet voor klant- en werknemerservaringen.

De echte magie van deze chatbots ligt in hun vermogen om dat te zijn getraind op specifieke bedrijfsgegevens, waardoor ze antwoorden kunnen leveren die niet alleen accuraat zijn, maar ook zeer op maat gemaakt. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat elke interactie de unieke stem, producten en diensten van het bedrijf weerspiegelt. Of het nu gaat om het ophalen van gedetailleerde productinformatie, het navigeren door vragen aan de klantenservice of het geven van gepersonaliseerde aanbevelingen, deze chatbots kunnen het allemaal met een opmerkelijke mate van precisie.

Naast klantgerichte rollen dienen deze GPT-4 verbeterde chatbots een groot aantal doeleinden binnen een organisatie. Ze kunnen routinetaken automatiseren, ondersteuning bieden aan interne teams en zelfs helpen bij data-analyse, waardoor waardevolle menselijke hulpbronnen vrijkomen om zich te concentreren op meer strategische initiatieven. Door naadloos te integreren met de bestaande databases en systemen van een bedrijf, hebben deze chatbots toegang tot een schat aan informatie, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel zijn voor bedrijven die hun digitale strategie willen verbeteren en betekenisvolle, efficiënte interacties op alle contactpunten willen bevorderen.

Hier is een blik op de 10 beste AI-chatbotplatforms op de markt:

1. Algomo

AI-agenten en chatbot voor Shopify

Algomo is een AI-aangedreven platform dat de klantenservice verbetert door automatisering en intelligente interactie. Het beschikt over een AI-chatbot die tot 85% van de repetitieve vragen van klanten onmiddellijk kan oplossen, waardoor de werklast voor menselijke ondersteuningsteams aanzienlijk wordt verminderd. Het platform werkt in twee modi: volledig geautomatiseerd voor routinevragen en de co-pilootmodus, waarbij het menselijke agenten assisteert door suggesties te geven en antwoorden op te stellen.

De AI-agenten van Algomo zijn ontworpen met menselijk inzicht en besluitvormingsvermogen, waardoor ze complexe klantinteracties met hoge nauwkeurigheid kunnen afhandelen. Deze agenten zijn bedreven in het analyseren van intenties en het bieden van gepersonaliseerde oplossingen, waarbij ze menselijk probleemoplossend gedrag nabootsen.

Het systeem kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande tools zoals Shopify, HubSpot, Slack en Google Analytics, waardoor een uniforme benadering van klantenservice via verschillende communicatiekanalen wordt mogelijk gemaakt. Algomo ondersteunt meer dan 100 talen, waardoor gepersonaliseerde interacties wereldwijd worden gegarandeerd.

Bovendien maakt Algomo gebruik van realtime gegevens uit verschillende bronnen om tijdige en relevante klantenondersteuning te bieden, waardoor het geschikt is voor sectoren als reizen, horeca, e-commerce en SaaS. De efficiëntie van het platform wordt gedemonstreerd door de acceptatie ervan door belangrijke organisaties als NatWest en Innovate UK, wat de betrouwbaarheid en effectiviteit weerspiegelt bij het verbeteren van de klantervaring en de operationele productiviteit.

  • Algomo beschikt over een AI-chatbot die 85% van de routinematige klantvragen automatisch kan oplossen, waardoor de belasting voor ondersteuningsteams aanzienlijk wordt verlicht.
  • Biedt een co-pilootmodus waarin AI menselijke agenten helpt door antwoorden voor te stellen en op te stellen om de interactiekwaliteit te verbeteren.
  • Maakt gebruik van AI-agenten met mensachtige redeneer- en besluitvormingsvaardigheden voor persoonlijke en nauwkeurige klantenservice.
  • Kan naadloos worden geïntegreerd met grote platforms zoals Shopify, HubSpot, Slack en Google Analytics en ondersteunt meer dan 100 talen voor een wereldwijd bereik.
  • Gebruikt door prominente organisaties als NatWest en Innovate UK, wat de effectiviteit ervan aantoont in verschillende sectoren, waaronder reizen, horeca, e-commerce en SaaS.

Bezoek Algomo →

2. Chatten

Hoe u uw eerste AI-chatbot in minder dan 10 minuten bouwt

Chatling maakt gebruik van generatieve AI om AI-chatbots aan te bieden die (automatisch) kunnen worden getraind op de inhoud van uw website, documenten, kennisbank en andere bronnen.

Het proces is precies zoals u zich voorstelt dat het zou moeten zijn, voer de bronnen in waarop de chatbot moet worden getraind. U kunt een website of sitemap-URL invoeren zodat de chatbot de inhoud kan crawlen en opnemen, of u kunt de tekst, veelgestelde vragen en meer handmatig invoeren. U kunt zoveel gegevensbronnen toevoegen als nodig is. De chatbot verbruikt alle middelen en traint zichzelf.

Zodra de gegevens zijn opgenomen, kunt u elk aspect van de chatbot aanpassen aan uw huisstijl en configureren volgens uw behoeften.

De chatbot wordt getraind en is binnen enkele minuten klaar om met klanten te chatten. Voeg het direct toe aan uw website zonder enige codering.

Het beste van alles is dat u alle gesprekken die uw klanten voeren met de chatbot kunt bekijken en inzicht krijgt in waar uw klanten naar op zoek zijn en hoe de chatbot presteert. U kunt ook de reacties van de chatbot verfijnen om de nauwkeurigheid te verbeteren.

  • Chatling gebruikt generatieve AI om chatbots op uw inhoud te trainen voor gepersonaliseerde interacties.
  • Voer een willekeurige inhoudsbron (URL's, teksten) in waar de chatbot van kan leren.
  • Pas het uiterlijk en de functionaliteit van de chatbot aan zodat deze bij uw merk past.
  • Snelle implementatie met chatbots die binnen enkele minuten klaar zijn, geen codering nodig.
  • Krijg toegang tot inzichten in klantgesprekken en pas de nauwkeurigheid van chatbots aan.

Bezoek Chatling →

3. Chatbasis

Chatbase-demo voor productjacht

Upload gewoon uw documenten of voeg een link naar uw website toe en koop een ChatGPT-achtige chatbot voor uw gegevens. Voeg hem dan als widget toe aan je website of chat ermee via de API.

WordPress-websites zullen het extreem gemakkelijk hebben, met de plug-in-integratie waarmee u eenvoudig een Chatbase-chatbot aan uw website kunt toevoegen.

Het platform maakt gebruik van generatieve AI en een combinatie van natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning-algoritmen. Deze technologieën stellen Chatbase in staat om vragen van gebruikers te begrijpen en te interpreteren, nauwkeurige antwoorden te geven en de prestaties in de loop van de tijd voortdurend te verbeteren. Het is een krachtig hulpmiddel voor het bouwen van intelligente chatbots.

Chatbase is om verschillende redenen een geweldige optie. Ten eerste kun je ChatGPT trainen op je eigen data, waardoor je controle hebt over de kennis en reacties van je chatbot. Ten tweede biedt Chatbase een gebruiksvriendelijke interface voor het maken en beheren van chatbots, waardoor het ook toegankelijk is voor mensen zonder uitgebreide technische kennis.

Bovendien biedt Chatbase opties voor aanpassing en integratie met andere platforms zoals WordPress, Zapier en Slack. Over het algemeen biedt Chatbase een krachtige en flexibele oplossing voor het bouwen van chatbots die de betrokkenheid van gebruikers kunnen vergroten en geautomatiseerde ondersteuning kunnen bieden.

  • Nauwkeurige gespreksanalyse en begrip van gebruikersintenties
  • Verzameling van gebruikersinvoer en -reacties voor analyse van gespreksstromen
  • Mogelijkheid om gebruikersattributen zoals e-mailadressen en telefoonnummers te verzamelen en op te slaan
  • Integraties met Zapier, Slack en WordPress voor naadloze integratie in bestaande workflows
  • Toekomstige integraties met WhatsApp, Messenger en Shopify voor een groter bereik
  • Gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning-algoritmen voor intelligente chatbotmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijke interface voor het eenvoudig maken en beheren van chatbots
  • Aanpassingsopties om de chatbot aan te passen aan specifieke behoeften
  • Voortdurende verbetering door middel van machine learning voor verbeterde prestaties in de loop van de tijd.

Bezoek Chatbase →

 4. AangepasteGPT

CustomGPT brengt een revolutie teweeg in de manier waarop bedrijven met klanten omgaan en de productiviteit van werknemers verbetert via het ultramoderne, op GPT-4 gebaseerde platform. CustomGPT biedt een veilige, op privacy gerichte oplossing zonder code en stelt bedrijven in staat hun eigen AI-chatbot te creëren, gevuld met hun specifieke zakelijke inhoud, waardoor nauwkeurige en relevante antwoorden worden gegarandeerd zonder feiten te verzinnen.

Deze innovatieve tool kan rechtstreeks op de website van een bedrijf worden ingebed, wat een grotere klantbetrokkenheid en verkoop bevordert, of intern worden ingezet om de taken van werknemers te stroomlijnen, waardoor tijd aanzienlijk wordt bespaard en de efficiëntie wordt verbeterd.

Met de flexibiliteit van CustomGPT.ai hebben bedrijven de mogelijkheid om een ​​breed scala aan inhoudstypen op te nemen, van openbaar materiaal zoals website-inhoud en helpdeskinformatie tot privédocumenten en klantgegevens, allemaal binnen een veilig en privé raamwerk dat geen AI garandeert. modellen worden getraind op de gegevens van de gebruiker.

Het platform is ontworpen voor eenvoudige integratie en vereist geen codeerkennis om aan de slag te gaan dankzij de visuele bouwer zonder code. Hierdoor kunnen bedrijven snel hun aangepaste GPT-chatbot implementeren, hetzij via website-embed-widgets, LiveChat of API-integratie.

  • Maakt GPT-4-aangedreven chatbots mogelijk die zijn aangepast met zakelijke inhoud.
  • Veilig platform zonder code voor eenvoudige integratie en nauwkeurige reacties.
  • Brede inhoudsintegratie voor gepersonaliseerde interacties.
  • Geen AI-training op gebruikersgegevens, waardoor privacy en nauwkeurigheid van de reacties worden gewaarborgd.
  • Vereenvoudigt het insluiten van AI-chatbots voor verbeterde klant- en medewerkersbetrokkenheid.

Ga naar CustomGPT →

5. Lyro van Tidi

Waarom Tidio gebruiken? Ik maak van uw websitebezoekers klanten

Tidio biedt een vereenvoudigde oplossing voor bedrijven om een ​​chatbot aan hun website toe te voegen. U kunt direct met klanten chatten en hun problemen in realtime oplossen. Het maakt het ook gemakkelijk om voordelen aan te bieden, zoals aangepaste kortingen op basis van browsegeschiedenis. De AI kan ook productaanbevelingen doen op basis van hun gedrag.

  • Gebruik Lyro – een conversatie-AI – om persoonlijke assistentie te bieden
  • Lyro leert binnen enkele seconden van uw veelgestelde vragen en formuleert complexe antwoorden om de problemen van uw klanten op te lossen
  • De AI blijft binnen de grenzen van uw kennisbank en u kunt de informatie op elk moment bijwerken
  • Lyro is eenvoudig te implementeren en vereist geen training
  • Gebruik een speelomgeving zodat u kunt zien hoe Lyro zal reageren op vragen van klanten en pas uw veelgestelde vragen dienovereenkomstig aan
  • U activeert de AI in minder dan 3 minuten en ondersteunt uw klanten 24/7
  • Jij en je publiek kunnen dit uitproberen met 50 gratis AI-gestuurde gesprekken

Bezoek Tidio →

6. Botsonisch

Creëer uw aangepaste data-getrainde chatGPT AI-chatbot met Botsonic

Botsonic is een geavanceerde oplossing die is ontworpen om de klantenondersteuning te transformeren door gebruik te maken van de kracht van generatieve AI-modellen zoals GPT-4. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om AI-aangedreven chatbots in te zetten die zijn getraind op hun eigen gegevens, zodat de reacties veilig, nauwkeurig en afgestemd op hun specifieke behoeften zijn. De chatbots van Botsonic kunnen 80% van de ondersteuningsvragen onmiddellijk oplossen, waardoor het aantal tickets waarvoor menselijke tussenkomst nodig is aanzienlijk wordt verminderd.

Voor e-commerceplatforms biedt Botsonic gepersonaliseerde productaanbevelingen, vermindert het aantal verlaten winkelwagentjes, vergemakkelijkt het eenvoudig afrekenen en volgen van verzendingen, en levert het gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties. Het beantwoordt ook inventarisvragen efficiënt.

Op het gebied van leadgeneratie blinkt Botsonic uit door het verzamelen van contactgegevens, het betrekken van potentiële klanten, het faciliteren van eenvoudige up- en cross-selling en het koesteren van leads met onmiddellijke follow-ups.

Botsonic zorgt voor een ononderbroken klantenservice op meerdere platforms, waaronder Embeddable Widgets, WhatsApp, Slack, Telegram en meer.

  • Maakt gebruik van GPT-4 AI om 80% van de ondersteuningsvragen direct op te lossen, op meerdere platforms.
  • Integreert met verschillende inhoudsbronnen voor nauwkeurige, veilige klantinteracties.
  • Verbetert e-commerce met gepersonaliseerde aanbevelingen en gestroomlijnde kassa's.
  • Implementeert strikte waarborgen voor betrouwbare, gerichte klantenondersteuning.
  • Voldoet aan AVG en SOC 2 Type II voor robuuste gegevensbescherming en -beheer.

Bezoek Botsonic →

7. Botsify

Botsify, een van de beste volledig beheerde AI-chatbotplatforms op de markt, stelt bedrijven in staat hun aanwezigheid op meerdere kanalen te vergroten. U kunt het platform gebruiken om een ​​chatbot te maken voor WordPress, WhatsApp, Telegram en verschillende andere platforms.

Een van de belangrijkste kenmerken van Botsify is dat u hiermee vragen kunt overdragen tussen bots en menselijke klantenservicemedewerkers, wat een betere ervaring garandeert.

Botsify wordt al door veel grote namen gebruikt, zoals Spotify, Toyota en de Wereldgezondheidsorganisatie.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van Botsify:

  • 190+ talen beschikbaar
  • Staat chatbots toe op meerdere kanalen
  • Kan gebruikersgegevens opslaan
  • Analyse- en rapportagemogelijkheden
  • 100+ integraties

Bezoek Botsify →

8. EBI.AI 

EBI.AI ontwikkelde een geavanceerd conversational AI-platform waar AI-assistenten een breed scala aan taken kunnen uitvoeren. Het platform biedt je alles wat nodig is om conversationele AI op te zetten, zoals live chat en integratie met andere systemen.

Het platform biedt ook een team van specialisten op het gebied van gespreksontwerp, taalkunde en psychologie, en zij kunnen elk gesprek dat de AI-assistent met klanten voert, beoordelen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van EBI.AI:

  • Live chat
  • Integratie met meerdere systemen
  • Zeer ervaren team van specialisten
  • Beveiliging op bankniveau

EBI.AI is een uitstekende keuze voor diegenen die AI-assistenten willen ontwikkelen voor een breed scala aan taken.

Bezoek EBI.AI →

9. Giosg

Giosg is een andere topoptie gericht op het converteren van meer verkeer met bots voor het genereren van leads. Het is 4x effectiever dan welke vorm van statische leadgeneratie dan ook en wordt door meer dan 1,200 bedrijven gebruikt. Het houdt zich online bezig met de meest waardevolle leads door gebruik te maken van conversatiemarketing, verkoop en ondersteuningsoplossingen.

Het platform biedt ook een live chat-softwareprogramma waarmee u eenvoudig een kennisbank met antwoorden kunt maken en beheren. U kunt bijvoorbeeld uw klantgegevens en eerdere interacties gebruiken om nieuwe zinnen toe te voegen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van Giosg:

  • Gedetailleerde visuele rapporten
  • Integraties met CRM en marketingautomatiseringssoftware
  • Afbeeldingen, video's, GIF's en emoji's voor AI-chatbots
  • Lead capture-formulieren en pop-ups

Het is ook vermeldenswaard dat het platform gebruiksvriendelijk is en geen codeerervaring vereist, dus het is vooral handig voor mensen die op zoek zijn naar een soepele implementatie.

Bezoek Giosg →

10. ProProfs-chat

Nog een andere optie waarvoor geen codeervaardigheden vereist zijn, ProProfs Chat biedt live chat-software voor 24/7 automatisering. Het is speciaal ontworpen voor bedrijven die realtime verkoop- en ondersteuningsoplossingen voor hun websites nodig hebben. Met ProProfs Chat kunt u aangepaste chatbots bouwen die leads converteren, de verkoop laten groeien en de verkoop automatiseren.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van ProProfs Chat:

  • Geen codering vereist
  • Pop-ups, gepersonaliseerde begroetingen en productrondleidingen
  • Anticipeert op vragen van klanten en geeft antwoorden
  • Eenvoudige integratie met andere apps
  • Mogelijkheden voor gegevensanalyse

ProProfs biedt bedrijven een uitgebreide oplossing voor klantenondersteuning en is een kosteneffectieve optie.

Bezoek Proprofs Chat →

Samengevat

Op maat gemaakte AI-chatbots, mogelijk gemaakt door ontwikkelingen als GPT-4, zetten een nieuwe maatstaf in digitale interacties door een mate van vloeiendheid en contextueel begrip te bieden die menselijke communicatie weerspiegelt. Deze chatbots blinken uit in het personaliseren van klantinteracties doordat ze zijn getraind in specifieke bedrijfsgegevens, waardoor ze de unieke stem van een bedrijf kunnen weerspiegelen en gedetailleerde vragen nauwkeurig kunnen afhandelen.

Naast de klantenservice zijn deze AI-tools ook van groot belang bij het automatiseren van routinetaken, het helpen van interne teams en het verbeteren ervan gegevensanalyse pogingen. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande bedrijfssystemen en krijgen toegang tot een schat aan gegevens, waardoor ze een kerncomponent worden van de digitale strategie van een bedrijf. Deze strategische implementatie optimaliseert niet alleen de klantinteracties op verschillende contactpunten, maar verhoogt ook de algehele bedrijfsefficiëntie en productiviteit aanzienlijk.

Alex McFarland is een AI-journalist en -schrijver die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie onderzoekt. Hij heeft samengewerkt met tal van AI-startups en publicaties over de hele wereld.

Een van de oprichters van unite.AI en lid van de Forbes Technologieraad, Antoine is een futuristisch die gepassioneerd is over de toekomst van AI en robotica.

Hij is tevens de oprichter van Effecten.io, een website die zich richt op het investeren in disruptieve technologie.