stomp 10 beste AI-e-mailgeneratoren (juni 2024) - Unite.AI
Verbind je met ons

Generatoren schrijven

10 beste AI-e-mailgeneratoren (juni 2024)

Bijgewerkt on

Unite.AI streeft naar strenge redactionele normen. We kunnen een vergoeding ontvangen wanneer u op links klikt naar producten die we beoordelen. Bekijk dan onze affiliate openbaarmaking.

In een tijdperk waarin digitale communicatie de boventoon voert, zijn AI-e-mailgeneratoren onmisbare hulpmiddelen geworden voor professionals in verschillende sectoren. Deze innovatieve platforms maken gebruik van kunstmatige intelligentie om boeiende, gepersonaliseerde en efficiënte e-mailinhoud te creëren, waardoor de manier waarop bedrijven en individuen met hun publiek communiceren radicaal verandert. De betekenis van AI bij het genereren van e-mail gaat verder dan louter automatisering; het omvat een diep begrip van taalnuances, publieksvoorkeuren en effectieve communicatiestrategieën.

Bij AI-e-mailgeneratoren gaat het niet alleen om het maken van snelle reacties of het genereren van standaard e-mailsjablonen; ze vertegenwoordigen een verfijnde mix van technologie en creativiteit, met als doel de effectiviteit van digitale communicatie te vergroten. Deze tools kunnen zich aanpassen aan verschillende contexten, de subtiliteiten van menselijke interactie begrijpen en inzichten bieden die de betrokkenheid aanzienlijk kunnen verbeteren. Van marketingcampagnes tot vragen aan de klantenservice: AI-e-mailgeneratoren herdefiniëren het landschap van e-mailcommunicatie.

In deze gids duiken we in de beste AI-e-mailgeneratoren die zich momenteel op de markt onderscheiden. Elke tool zal grondig worden onderzocht, waarbij de unieke kenmerken, mogelijkheden en de specifieke behoeften ervan worden benadrukt. Of u nu een marketeer bent die uw e-mailcampagnes wil optimaliseren, een bedrijfseigenaar die de klantbetrokkenheid wil verbeteren of iemand daar tussenin: deze lijst is ontworpen om waardevolle inzichten te bieden in de wereld van AI-gestuurde e-mailcommunicatie.

1. Jasper A.I

Schrijf een boeiende e-mail met Jasper - Jasper University

Jasper AI is een ideale oplossing voor bedrijven die in versneld tempo op zoek zijn naar hoogwaardige, originele inhoud. Het beschikt over de mogelijkheid om inhoud vijf keer sneller samen te stellen dan een gemiddelde menselijke copywriter, waardoor het een waardevol bezit is voor bedrijven die snelle inhoudsgeneratie vereisen.

De sterke punten van Jasper AI liggen in de reeks vooraf geschreven sjablonen, waarmee snel en eenvoudig slimme, goed gemaakte teksten kunnen worden gegenereerd voor verschillende doeleinden, waaronder e-mails, advertenties, websites, vermeldingen en blogs. Deze functie is van cruciaal belang om lezers te boeien en hun interesse vast te houden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Snelle inhoudgeneratie: Produceert inhoud aanzienlijk sneller dan handmatig schrijven.
  • Vooraf geschreven sjablonen: biedt een verscheidenheid aan sjablonen voor verschillende inhoudsbehoeften.
  • AI-e-mailgenerator: Creëert realistische e-mails voor verschillende doeleinden, waardoor e-mailmarketingcampagnes worden verbeterd.
  • Automatisering in e-mailmarketing: Handig voor het automatiseren van zakelijke communicatie, klantenondersteuning en het genereren van leads.
  • Veelzijdigheid in het creëren van inhoud: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen die verder gaan dan e-mailmarketing.

De AI Email Generator van Jasper AI is ontworpen om bedrijven te helpen bij het automatiseren van hun e-mailmarketingcampagnes. Het dient ook goed bij klantenondersteuning of het genereren van leads, wat de veelzijdigheid van Jasper AI aantoont bij het voldoen aan uiteenlopende behoeften op het gebied van contentcreatie.

2. schrijftonisch

Hoe u koude e-mails schrijft die vergaderingen met klanten boeken met behulp van AI

Writesonic komt naar voren als een alomvattende oplossing voor het snel creëren van uitstekende marketinginhoud. Het komt tegemoet aan een breed spectrum aan zakelijke behoeften en zorgt ervoor dat gebruikers toegang hebben tot snelle en efficiënte tools voor het genereren van inhoud.

Hoewel de selectie van e-mailsjablonen in Writesonic misschien beperkt is, zijn ze effectief ontworpen om tegemoet te komen aan reguliere zakelijke, marketing- en verkoop-e-mails. Het platform biedt gespecialiseerde generatoren zoals een verkoop-e-mailgenerator, een koude e-mailgenerator en een generator voor e-mailonderwerpregels, waardoor de impact van e-mailcampagnes wordt vergroot.

Belangrijkste kenmerken:

  • Diverse inhoudstools: Uitgerust voor verschillende behoeften op het gebied van marketinginhoud.
  • Gespecialiseerde e-mailgeneratoren: bevat tools voor verkoop, koude e-mails en pakkende onderwerpregels.
  • Multi-Language Support: Biedt het genereren van inhoud in 25 wereldwijde talen.
  • Introductieaanbieding: Biedt 2,500 gratis woorden waarmee nieuwe gebruikers de mogelijkheden ervan kunnen verkennen.
  • Flexibele facturerings- en kwaliteitsopties: Beschikt over maand- en jaarplannen met verschillende credits voor het genereren van inhoud voor verschillende inhoudslengtes.

Writesonic maakt het ook aantrekkelijk voor nieuwe gebruikers door 2,500 gratis woorden aan te bieden, waardoor ze de diverse copywriting-tools in elke taal kunnen verkennen. De flexibiliteit van het platform op het gebied van facturering en kwaliteitsopties vergroot de aantrekkingskracht voor een breed scala aan gebruikers nog verder.

Lees onze Writesonic recensie of ga naar schrijftonisch.

3. Hubspot – AI-e-mailschrijver

Genereer merkblogposts en gepersonaliseerde e-mailinhoud met ChatSpot | HubSpot AI

De contentassistent van HubSpot, met zijn geavanceerde AI-software voor het schrijven van e-mails, transformeert het landschap van e-mailmarketing en verkoopcommunicatie.

Deze geavanceerde tool is een belangrijk onderdeel van de robuuste marketing- en verkooptoolkit van HubSpot en biedt ongeëvenaarde efficiëntie en productiviteit bij het opstellen van e-mails. Het is niet alleen ontworpen om te helpen, maar ook om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven via e-mail met hun publiek omgaan. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie stelt HubSpot gebruikers in staat om snel overtuigende e-mails met verkoopcontact te genereren, waardoor hun productiviteit aanzienlijk wordt vermenigvuldigd.

Belangrijkste kenmerken:

  • Efficiënte AI-e-mailgeneratie: Creëert snel verkoop- en marketing-e-mails met behulp van AI, waardoor handmatige inspanningen worden verminderd.
  • Verbeterde e-mailmarketing: Biedt sjablonen en door AI gegenereerde inhoud voor effectieve e-mailcampagnes.
  • Segmentspecifieke e-mailkopie: Genereert op maat gemaakte e-mailinhoud voor verschillende doelgroepsegmenten zonder extra middelen.
  • Email Automation: Stroomlijnt het schrijfproces van e-mails, waardoor u niet meer helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

4. GetResponse-AI

AI-e-mailgenerator: een stapsgewijze zelfstudie

De GetResponse AI Email Generator loopt voorop op het gebied van e-mailmarketinginnovatie en bevat de geavanceerde GPT-3.5-technologie. Deze tool is een game-changer voor bedrijven en marketeers die moeite hebben met het creëren van aantrekkelijke e-mailinhoud. Het richt zich op de kernuitdagingen van e-mailmarketing, zoals het opstellen van boeiende onderwerpregels en het genereren van inhoud die resoneert met specifieke doelgroepen.

Wat de GetResponse AI Email Generator bijzonder opmerkelijk maakt, is het scala aan intelligente functies. Het biedt AI-geoptimaliseerde onderwerpregels die zijn ontworpen om de open rates te verhogen door onmiddellijk de aandacht van de ontvanger te trekken. De generator blinkt ook uit in het creëren van branchespecifieke inhoud, zodat elke e-mail is afgestemd op de unieke trends en trefwoorden van uw bedrijfssector.

De tool vereenvoudigt het proces voor het maken van e-mails aanzienlijk. Gebruikers kunnen hun e-maildoelen definiëren, een branche en toon kiezen, de lay-out aanpassen en vervolgens hun door AI gemaakte e-mails bekijken en verzenden. Dit gestroomlijnde proces is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer efficiënt, waardoor kostbare tijd en middelen worden bespaard.

Door gebruik te maken van de GetResponse AI Email Generator kunnen bedrijven de kracht van AI benutten om hun e-mailmarketingstrategieën te verbeteren. Dit leidt niet alleen tot tijdsbesparing, maar ook tot het creëren van boeiendere, relevante en effectieve e-mailcampagnes die resoneren met het publiek en conversies stimuleren.

Belangrijkste kenmerken:

  • AI-geoptimaliseerde onderwerpregels: Maak gebruik van AI om onderwerpregels te creëren die de openingspercentages verhogen.
  • Branchespecifieke contentcreatie: Genereer relevante en boeiende e-mails op basis van branchetrends en trefwoorden.
  • Gebruiksvriendelijk proces voor het maken van e-mails: definieer eenvoudig doelen, selecteer branche en toon, en pas het ontwerp aan om complete e-mailcampagnes te creëren.
  • Efficiënt gebruik van hulpbronnen: Bespaar tijd en verbeter de kwaliteit van uw e-mails met door AI aangestuurde inhoudsuggesties.

Door de GetResponse AI E-mailgenerator in uw marketingstrategie te integreren, kunt u het enorme potentieel van AI benutten om uw e-mailcampagnes naar een hoger niveau te tillen, zodat ze niet alleen efficiënt maar ook zeer effectief zijn in het betrekken van uw publiek.

Lees onze GetResponse AI-beoordeling of ga naar GetResponse.

5. Elk woord

Anyword Workshop: Laten we een koude e-mail maken

Anyword onderscheidt zich als de eerste door AI aangedreven tool voor copywriting die een Predictive Performance Score introduceert, een functie die het potentieel evalueert van door AI gegenereerde inhoud om met het publiek in contact te komen. Deze innovatieve aanpak voegt een strategische laag toe aan het creëren van inhoud, waardoor gebruikers de effectiviteit van hun communicatie kunnen meten.

Naast de unieke prestatiescorefunctie biedt Anyword ook een verscheidenheid aan generatoren, waaronder koude e-mail, verkoop-e-mail en contentmarketingtools. Met deze faciliteiten kunnen gebruikers e-mailkopieën genereren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor de betrokkenheid van het publiek.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voorspellende prestatiescore: Evalueert en voorspelt het potentieel voor inhoudsbetrokkenheid.
  • Diverse e-mailgeneratoren: bevat tools voor koude e-mails, verkoop-e-mails en meer.
  • Contentmarketingtool: Helpt bij het creëren van effectieve marketinginhoud.
  • Meertalige generatie: Geschikt voor het produceren van inhoud in meerdere talen.
  • AI-aangedreven flexibiliteit: Maakt gebruik van GPT-3 en andere AI-technologieën voor veelzijdige contentcreatie.

Het vermogen van Anyword om het betrokkenheidsniveau van door AI gegenereerde inhoud te voorspellen, onderscheidt het en biedt gebruikers waardevolle inzichten in de potentiële impact van hun e-mailcampagnes.

Lees onze Anyword-beoordeling of ga naar Elk woord.

6. Kopieer AI

#161: Schrijf geweldige koude outreach-e-mails met de AI Cold Email Generator van Copy.ai

Copy AI positioneert zichzelf als een totaaloplossing voor een breed scala aan copywriting- en verkoopvereisten. Het komt tegemoet aan verschillende behoeften, van het maken van aantrekkelijke productbeschrijvingen en advertenties tot het maken van aantrekkelijke websiteteksten en e-mails. Deze tool is vooral waardevol voor degenen die een veelzijdige en efficiënte oplossing nodig hebben voor hun e-mailmarketingcampagnes.

Wat Copy AI onderscheidt, is de reeks functies die zijn ontworpen om het schrijven te verfijnen en verbeteren. Deze omvatten een zinherformulering om de inhoud te herwerken, een opmaaktool om duidelijkheid en leesbaarheid te garanderen, en een tooncontrole om de boodschap af te stemmen op het beoogde sentiment. De autocorrectiefunctie is een extra voordeel en helpt veelvoorkomende schrijffouten te elimineren, waardoor een professionele afwerking van alle schriftelijke communicatie wordt gegarandeerd.

Belangrijkste kenmerken:

  • Veelzijdige schrijfhulp: Biedt hulpmiddelen voor een breed scala aan copywritingbehoeften.
  • Geavanceerde bewerkingsfuncties: Bevat een herformulering van zinnen, een opmaaktool en een tooncontrole.
  • Autocorrectie-functionaliteit: Herstelt automatisch veelvoorkomende schrijffouten.
  • Professionele e-mailgenerator: Maakt het snel en efficiënt maken van professioneel ogende e-mails mogelijk.
  • Verscheidenheid aan e-mailsjablonen: biedt sjablonen voor verschillende e-mailtypen, waaronder welkomst-e-mails, productbeschrijvingen, bevestigingen en abonnementen.

Copy AI maakt het maken van e-mailpitches eenvoudig en efficiënt, waarbij gegevens uit meerdere bronnen worden geïntegreerd en een reeks sjablonen wordt aangeboden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen gebruikers de details van de ontvanger, het onderwerp en de berichttekst invoeren, en de tool zorgt voor de rest en maakt professionele en effectieve e-mails.

7. LongShot-AI

LongShot AI-verkoop-e-mail

LongShot AI valt op in het AI-e-mailgeneratorlandschap met zijn slimme integratie met SemRush en een reeks geavanceerde functies. Het is een hulpmiddel van onschatbare waarde voor diegenen die hun e-mailmarketing willen verbeteren met slimmere, impactvollere inhoud. Deze tool is vooral nuttig voor makers van inhoud die de effectiviteit van hun e-mailcommunicatie willen verbeteren.

LongShot AI valt op door het brede scala aan functionaliteiten. Van het genereren van creatieve blogideeën tot het maken van uitgebreide samenvattingen: het is een veelzijdig hulpmiddel in het arsenaal van elke contentmarketeer. De nadruk op gebruiksgemak, feitelijke nauwkeurigheid en hoogwaardige inhoudproductie maakt het bijzonder aantrekkelijk, waardoor de output niet alleen boeiend, maar ook geloofwaardig en informatief is.

Belangrijkste kenmerken:

  • SemRush-integratie: Biedt datagestuurde inzichten om de schrijfmogelijkheden te verbeteren.
  • Diverse schrijfhulpmiddelen: biedt een verscheidenheid aan functies voor verschillende behoeften op het gebied van inhoudcreatie.
  • Feitelijke nauwkeurigheid: Garandeert de betrouwbaarheid en betrouwbaarheid van de inhoud.
  • E-mailgenerator met machine learning: Analyseert e-mailinhoud en stelt verbeteringen voor met behulp van geavanceerde machine learning-technieken.
  • Natural Language Processing: Maakt gebruik van NLP om automatisch gepersonaliseerde, relevante e-mails te genereren.

Met LongShot AI krijgen gebruikers toegang tot een tool die niet alleen de creatie van inhoud stroomlijnt, maar ook de kwaliteit en effectiviteit van hun e-mailmarketinginspanningen verhoogt. De combinatie van slimme technologie en gebruiksvriendelijk ontwerp maakt het een uitstekende keuze voor het creëren van impactvolle e-mailcommunicatie.

8. Pepertype AI

Peppertype.ai | Maak sneller kwaliteitsinhoud!

Peppertype AI komt naar voren als een dynamische en veelzijdige AI-aangedreven tool, ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van contentmakers en merken. Als onderdeel van PepperContent, een contentmarktplaats, is Peppertype AI goed uitgerust om de contentbehoeften over verschillende domeinen te helpen schalen.

Peppertype AI is gebouwd op het GPT-3-model van OpenAI en verbeterd met machine learning-algoritmen en blinkt uit in het genereren van een breed scala aan inhoud, waaronder blogposts, advertenties op sociale media, Quora-antwoorden, productbeschrijvingen en andere website-inhoud. Het gebruik van geavanceerde AI-technologieën zorgt voor het creëren van overtuigende en boeiende teksten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gebaseerd op het GPT-3-model: Maakt gebruik van het nieuwste AI-model voor het genereren van hoogwaardige inhoud.
  • Verbetering van machinaal leren: Verfijnt de inhoudsuitvoer verder met machine learning.
  • 33+ Copywriting-modules: biedt een breed scala aan opties voor uiteenlopende inhoudsbehoeften.
  • Veelzijdigheid in inhoudstypen: Geschikt voor het genereren van verschillende vormen van digitale inhoud.
  • Gericht op betrokkenheid: Geeft prioriteit aan het creëren van boeiende en overtuigende teksten.

Het aanbod van Peppertype AI van meer dan 33 copywritingmodules demonstreert zijn toewijding aan het bieden van een alomvattend pakket tools voor contentmakers, waardoor het een go-to-oplossing is voor diegenen die op zoek zijn naar efficiënte en gevarieerde mogelijkheden voor contentproductie.

9. SmartWriter

SmartWriter-introductie

SmartWriter is gespecialiseerd in het creëren van unieke en gepersonaliseerde verkoop-e-mails door gebruik te maken van een verscheidenheid aan openbaar beschikbare gegevensbronnen. Het richt zich op het onderscheidend en relevant maken van elke communicatie, compleet met gepersonaliseerde ijsbrekers en gerichte inhoud.

SmartWriter concentreert zich voornamelijk op het kopiëren van e-mails voor koude outreach en biedt een reeks sjablonen die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. Deze sjablonen zijn gemaakt om gebruikers te helpen een blijvende indruk te maken en een betekenisvolle verbinding met hun doelgroep tot stand te brengen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gepersonaliseerde e-mail genereren: Creëert aangepaste e-mails voor elke prospect.
  • Gericht op koude outreach: Gespecialiseerd in koude e-mailinhoud en LinkedIn-outreach-berichten.
  • Datagestuurde personalisatie: gebruikt openbare gegevens om e-mails af te stemmen op individuele ontvangers.
  • Integratie met Outreach-platforms: Compatibel met platforms zoals Lemlist, Reply, Mailshake en Woodpecker.
  • Geautomatiseerde SEO Backlink Outreach: Helpt bij het genereren van outreach-inhoud voor SEO-doeleinden.

Het vermogen van SmartWriter om gepersonaliseerde e-mails te genereren en te integreren met populaire outreachplatforms maakt het een krachtig hulpmiddel voor diegenen die hun e-mailmarketing- en outreachstrategieën met een persoonlijk tintje willen verbeteren.

10. ritme

Rytr AI onderscheidt zich als een krachtig hulpmiddel voor het creëren van een verscheidenheid aan inhoud, waaronder advertentieteksten en korte stukken. Hoewel het momenteel specifieke SEO-functies en integraties van derden mist, vallen de sterke punten op het gebied van het maken van inhoud niet te ontkennen. Deze tool is geschikt voor degenen die een veelzijdige assistent nodig hebben voor hun schrijfbehoeften, vooral op het gebied van e-mailmarketing.

Rytr blinkt uit in het bieden van opties voor verschillende schrijfbehoeften. Het ondersteunt meer dan 30 talen en biedt meer dan 30 gebruiksscenario's en sjablonen, samen met opmaakopties en een plagiaatcontrole. Voor gebruikers die op maat gemaakte oplossingen nodig hebben, maakt Rytr het creëren van aangepaste gebruiksscenario's mogelijk, vergelijkbaar met zijn tegenhanger Jasper, en biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid bij het maken van inhoud.

Belangrijkste kenmerken:

  • Multi-Language Support: Werkt in meer dan 30 talen.
  • Diverse sjablonen en gebruiksscenario's: Biedt meer dan 30 sjablonen voor verschillende schrijfvereisten.
  • Creëren van aangepaste use cases: Maakt de ontwikkeling van op maat gemaakte schrijfoplossingen mogelijk.
  • Opmaakopties en plagiaatcontrole: Garandeert de originaliteit en leesbaarheid van de inhoud.
  • Effectieve e-mailgeneratie: Maakt gebruik van NLP en machine learning om gepersonaliseerde en effectieve e-mails te produceren.

De mogelijkheden van Rytr voor het genereren van e-mail worden versterkt door de natuurlijke taalverwerking en machine learning-technologieën, waardoor het gepersonaliseerde en impactvolle e-mails kan genereren op basis van gebruikersinvoer. De beschikbaarheid van een e-mailsjabloonbibliotheek helpt gebruikers verder bij het snel starten van hun e-mailschrijftaken, waardoor Rytr een praktische en efficiënte keuze is voor diverse e-mailmarketingbehoeften.

Versterk uw e-mailmarketing met geavanceerde AI-tools

Het landschap van e-mailmarketing evolueert snel en door AI aangedreven e-mailgeneratoren lopen voorop in deze transformatie. Zoals we in deze handleiding hebben onderzocht, biedt elke tool unieke functies en mogelijkheden, die tegemoetkomen aan een breed scala aan behoeften op het gebied van contentcreatie en marketing.

Of u nu op grote schaal inhoud wilt creëren, uw bereik wilt personaliseren of de potentiële impact van uw e-mails wilt evalueren, deze top AI-e-mailgeneratoren bieden de oplossing. Ze besparen niet alleen tijd en middelen, maar vergroten ook de effectiviteit en betrokkenheid van uw e-mailcampagnes. Door gebruik te maken van de kracht van AI zorgen deze tools ervoor dat uw e-mails niet alleen worden verzonden, maar ook aanzienlijk resoneren met uw publiek.

In een tijdperk waarin digitale communicatie cruciaal is, kan het uitrusten van uzelf met de juiste AI-e-mailgenerator een game-changer zijn voor uw bedrijf of persoonlijke merk. Houd bij het navigeren door de keuzes rekening met uw specifieke behoeften, doelgroep en de unieke functies die elk platform biedt. Het omarmen van deze AI-ontwikkelingen zal ongetwijfeld uw e-mailmarketingstrategie naar een hoger niveau tillen, waardoor u een betere betrokkenheid, conversie en uiteindelijk succes in uw digitale communicatie-inspanningen kunt bereiken.

Alex McFarland is een AI-journalist en -schrijver die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie onderzoekt. Hij heeft samengewerkt met tal van AI-startups en publicaties over de hele wereld.