Verbind je met ons

Ontmoet het team

Unite.ai is ontworpen om gedetailleerde analyses en nieuws te bieden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine learning en AI-technologie. We willen ook een platform zijn om nieuwe en opkomende AI-bedrijven onder de aandacht te brengen die helaas niet de erkenning krijgen die ze verdienen van de reguliere media.

In een poging om de AI-gemeenschap te VERENIGEN, bieden we ook toegang tot de top AI-evenementen, AI-cursussen en AI-nieuwsbrieven.

Onze kantoren bevinden zich in het hart van San Francisco.

Montgomerystraat 44
San Francisco, CA 94104

stem: 1-415-854-5209 of contact opnemen.

Antoine Laat
Oprichter / CEO
Antoine is een serieel ondernemer. Hij is gepassioneerd door AI en gelooft dat AI uiteindelijk net zo ontwrichtend zal zijn voor de samenleving als elektriciteit. Hi wordt vaak betrapt op zijn enthousiasme over disruptieve technologie en AGI.
Rebecca Stoner
Oprichter/COO
Rebecca heeft veel aandacht voor detail en is een investeringsanalist en ondernemer. Sommige vroege investeringen omvatten Spotify en Lyft.
Alex McFarland
Onderzoeker/journalist
Alex is een tech-schrijver die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie behandelt. Hij heeft met verschillende succesvolle AI-startups en publicaties over de hele wereld gewerkt.
Haziqa Sajid
Onderzoeker/journalist
Haziqa is een Data Scientist met ruime ervaring in het schrijven van technische content voor AI- en SaaS-bedrijven.
Aayush Mittal
Onderzoeker/journalist
De afgelopen vijf jaar heb ik me verdiept in de fascinerende wereld van Machine Learning en Deep Learning. Door mijn passie en expertise heb ik bijgedragen aan meer dan 50 verschillende software engineering projecten, met een bijzondere focus op AI/ML. Mijn voortdurende nieuwsgierigheid heeft me ook aangetrokken tot Natural Language Processing, een gebied dat ik graag verder wil verkennen.
Kunal Kejriwal
Onderzoeker/journalist
"Een ingenieur van beroep, een schrijver in hart en nieren". Kunal is een technisch schrijver met een diepe liefde voor en begrip van AI en ML, toegewijd aan het vereenvoudigen van complexe concepten op deze gebieden door middel van zijn boeiende en informatieve documentatie.
Janine Heinrichs
Reviewspecialist
Janine Heinrichs is een Content Creator en Designer die creatievelingen helpt hun workflow te stroomlijnen met de beste ontwerptools, bronnen en inspiratie.
Dr. Tehseen Zia
Onderzoeker/journalist
Dr. Tehseen Zia is een vaste universitair hoofddocent aan de COMSATS Universiteit Islamabad en heeft een doctoraat in AI behaald aan de Technische Universiteit van Wenen, Oostenrijk. Hij is gespecialiseerd in AI, Machine Learning, Data Science en Computer Vision.
Dr Assad Abbas
Onderzoeker/journalist
Dr. Assad Abbas, een vaste universitair hoofddocent aan de COMSATS Universiteit Islamabad, Pakistan, behaalde zijn Ph.D. van de North Dakota State University, VS. Zijn onderzoek richt zich op geavanceerde technologieën, waaronder cloud-, fog- en edge computing, big data-analyse en AI.