stomp 10 beste snelle technische cursussen (juni 2024) - Unite.AI
Verbind je met ons

Alle benodigde certificeringen

10 beste snelle technische cursussen (juni 2024)

Bijgewerkt on

Unite.AI streeft naar strenge redactionele normen. We kunnen een vergoeding ontvangen wanneer u op links klikt naar producten die we beoordelen. Bekijk dan onze affiliate openbaarmaking.

In het steeds evoluerende landschap van kunstmatige intelligentie is de kunst van snelle engineering naar voren gekomen als een cruciale vaardigheden voor zowel professionals als enthousiastelingen. Naarmate AI-systemen, met name taalmodellen zoals GPT, steeds geavanceerder worden, is het vermogen om effectief met deze modellen te communiceren van het allergrootste belang geworden. Prompt engineering is in wezen het ambacht van het ontwerpen van inputs die deze AI-systemen begeleiden om de meest nauwkeurige, relevante en creatieve outputs te produceren.

Maar wat is prompt engineering precies, en waarom is het zo’n modewoord geworden in de tech-gemeenschap?

Prompt engineering is de kunst en wetenschap van het vervaardigen van inputs (of ‘prompts’) om generatieve AI-modellen effectief te begeleiden en ermee te communiceren, met name grote taalmodellen (LLM’s) zoals ChatGPT. Het gaat om het formuleren van vragen of uitspraken op een manier die gebruik maakt van de mogelijkheden van AI om specifieke, relevante en nauwkeurige resultaten te produceren.

Dit vakgebied bevindt zich op het snijvlak van taalkunde, informatica en creatief denken. Het vereist inzicht in de manier waarop AI-modellen informatie verwerken en een creatief tintje om aanwijzingen op maat te maken die aansluiten bij het gewenste resultaat. Het doel is om de efficiëntie en toepasbaarheid van AI-reacties te maximaliseren, of het nu gaat om het genereren van tekst, code, afbeeldingen of zelfs het oplossen van complexe problemen.

Als erkenning voor dit snelgroeiende vakgebied hebben we een lijst samengesteld met de beste snelle technische cursussen. Of je nu een doorgewinterde AI-beoefenaar bent of een nieuwsgierige nieuwkomer, deze cursussen bieden waardevolle inzichten in de nuances van snelle engineering. Van het begrijpen van de basisprincipes van taalmodellen tot het beheersen van geavanceerde technieken voor specifieke toepassingen: deze cursussen bestrijken een breed spectrum aan kennis en vaardigheden.

1. Prompt Engineering Specialisatie (Vanderbilt University)

De "Prompt Engineering Specialization" aangeboden door Vanderbilt University is een uitzonderlijk programma dat is ontworpen om leerlingen te transformeren in experts op het gebied van snelle engineering. Deze uitgebreide serie van drie cursussen brengt je van de basisbeginselen naar geavanceerde technieken, waardoor je het volledige potentieel van generatieve AI kunt benutten. De specialisatie is gecentreerd rond praktisch, praktijkgericht leren, waardoor studenten niet alleen de theorieën begrijpen, maar deze ook effectief kunnen toepassen in verschillende contexten.

De specialisatie begint met de cursus ‘Prompt Engineering for ChatGPT’, die 18 uur beslaat en een indrukwekkende beoordeling van 4.8 heeft bij ruim 2,000 deelnemers. Hier verdiepen leerlingen zich in de kunst van het maken van aanwijzingen voor grote taalmodellen zoals ChatGPT, en leren ze hoe ze hun mogelijkheden kunnen benutten voor een reeks toepassingen. De tweede cursus, “ChatGPT Advanced Data Analysis”, richt zich op het automatiseren van taken met behulp van de code-interpreter van ChatGPT. Deze cursus van 10 uur, eveneens hoog gewaardeerd met een 4.8, leert studenten onder meer de documentverwerking en gegevensextractie te automatiseren. De laatste cursus, ‘Betrouwbare generatieve AI’, is een 8 uur durende reis naar het garanderen van betrouwbaarheid en vertrouwen in AI-outputs.

Belangrijkste kenmerken

  • Diepgaand leren: Van basisconcepten tot geavanceerde vaardigheden in snelle engineering.
  • Praktische projecten: Praktische oefeningen om uw snelle technische vaardigheden op te bouwen en te verfijnen.
  • Diverse toepassingen: Leer deze vaardigheden toe te passen in verschillende contexten, zoals automatisering, data-analyse en probleemoplossing.
  • Toegepast leerproject: Real-world toepassingen, van posts op sociale media tot het oplossen van complexe problemen met behulp van AI.
  • Deskundige instructie: Leer van deskundigen uit de universiteit en het bedrijfsleven op dit gebied.
  • Certificering: Verdien een carrièrebevorderend certificaat van Vanderbilt University.

Deze cursus is ideaal voor mensen die snelle engineering diepgaand willen begrijpen en effectief willen toepassen in hun professionele, academische of persoonlijke inspanningen.

2. Generatieve AI: Prompt Engineering Basics (IBM)

“Generative AI: Prompt Engineering Basics” aangeboden door IBM is een essentiële cursus voor beginners die een sterke basis willen leggen op het gebied van prompt engineering. Deze 7-uur durende cursus is op maat gemaakt om een ​​flexibele leerervaring te bieden, perfect voor professionals, studenten en enthousiastelingen die graag de wereld van generatieve AI willen verkennen. De cursus is gestructureerd om een ​​uitgebreid inzicht te geven in snelle technische concepten, best practices en praktische technieken.

De cursus is verdeeld in drie goed gestructureerde modules, elk gericht op verschillende aspecten van prompt engineering. Module 1 introduceert het concept van prompt engineering in generatieve AI, waarbij de nadruk ligt op best practices voor het schrijven van effectieve prompts. Module 2 gaat dieper in op specifieke technieken en benaderingen om de precisie en relevantie van generatieve AI-modelreacties te verbeteren. De laatste module omvat een beoordeelde quiz, een praktijkgericht project en optionele inhoud die zich uitstrekt tot aanwijzingen voor het genereren van afbeeldingen en het gebruik van IBM's Prompt Lab-tool.

Belangrijkste kenmerken

  • Beginnersvriendelijk: Ontworpen voor een breed publiek, inclusief professionals en enthousiastelingen zonder voorafgaande ervaring.
  • Flexibel leren: Leer in uw eigen tempo met een cursusstructuur die verschillende schema's mogelijk maakt.
  • Uitgebreide modules: Behandelt fundamentele concepten, technieken en praktische oefeningen in snelle engineering.
  • Diverse technieken: Ontdek de technieken zero-shot, Few-shot, Interview Pattern, Chain-of-Thought en Tree-of-Thought.
  • Industrieel gereedschap: Inleiding tot tools zoals IBM Watsonx Prompt Lab, Spellbook en Dust voor praktische prompt engineering.
  • Praktische ervaring: Neem deel aan laboratoria en een afstudeerproject om de geleerde concepten toe te passen in scenario's uit de echte wereld.
  • Inzichten van branchedeskundigen: Krijg inzichten van praktijkmensen over effectief snel knutselen en gereedschapsgebruik.
  • Carrièrecertificaat: Verdien na voltooiing een deelbaar certificaat, waarmee u waarde toevoegt aan uw professionele profiel.

Deze cursus is een uitstekende keuze voor degenen die hun reis in snelle engineering beginnen, die een solide basis in het veld biedt en leerlingen uitrust met de vaardigheden om AI-modellen effectief naar de gewenste resultaten te begeleiden.

3. Snelle engineering met generatieve AI (edureka)

Edureka's cursus 'Prompt Engineering met generatieve AI' is een vakkundig samengesteld programma door toonaangevende professionals uit de industrie, ontworpen voor individuen die zich graag willen verdiepen in AI-gedreven creativiteit en praktische toepassingen van snelle engineering. Deze uitgebreide cursus is erop gericht om leerlingen de vaardigheden te geven om effectief gebruik te maken van aanwijzingen voor het genereren van aangepaste tekst, code en meer, waardoor het landschap van probleemoplossing wordt getransformeerd. Het is een ideaal platform voor iedereen die een pionier wil zijn op het gebied van kunstmatige intelligentie-innovatie.

De cursus ontvouwt zich in vijf diepgaande modules, elk gericht op een specifiek aspect van snelle engineering en generatieve AI. Het begint met ‘Generatieve AI en haar industriële toepassingen’, waarin de principes van generatieve AI, verschillende generatieve modellen, hun toepassingen en ethische overwegingen worden geïntroduceerd. De reis gaat verder met 'NLP en diep leren', waarbij we ingaan op de essentie van natuurlijke taalverwerking, de rol van diep leren in NLP en fundamentele concepten van neurale netwerken. De derde module, 'Autoencoders en GAN's', begeeft zich op het gebied van autoencoders en Generative Adversarial Networks en onderzoekt hun architectuur, training en diverse toepassingen.

Naarmate de cursus vordert, komen “Taalmodellen en Transformer-gebaseerde generatieve modellen” centraal te staan, waarbij licht wordt geworpen op verschillende taalmodellen, de Transformer-architectuur en geavanceerde modellen zoals GPT en BERT. De culminerende module, 'Prompt Engineering', is volledig gewijd aan de principes en praktijken van prompt engineering, en omvat prompt-ontwerpstrategieën, soorten prompts en de kunst van het maken van effectieve prompts.

Belangrijkste kenmerken

  • Vakkundig samengestelde inhoud: Ontwikkeld door marktleiders om relevantie en bruikbaarheid te garanderen.
  • Uitgebreid leerplan: Omvat alles, van AI-fundamentals tot geavanceerde, snelle engineeringtechnieken.
  • Focus op praktische toepassingen: Sterke nadruk op het gebruik van aanwijzingen voor het oplossen van problemen in de echte wereld in verschillende domeinen.
  • Gedetailleerde modulaire aanpak: Elke module biedt grondige inzichten in specifieke gebieden van generatieve AI en snelle engineering.
  • Actuele onderwerpen uit de branche: Bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI-modellen en hun toepassingen.
  • In de praktijk leren: Mogelijkheden voor praktische toepassing en experimenten met diverse AI-tools en -modellen.
  • Loopbaanontwikkeling: Ideaal voor professionals die geavanceerde AI-vaardigheden in hun vaardigheden willen integreren.

Deze cursus is perfect geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een uitgebreid begrip van generatieve AI en de praktische toepassingen ervan in snelle engineering, en biedt waardevolle kennis en vaardigheden voor elke AI-professional of -liefhebber.

4. ChatGPT complete cursus: beginners tot gevorderden (edureka)

De “ChatGPT Complete Course: Beginners to Advanced” is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor diegenen die graag generatieve AI onder de knie willen krijgen met een focus op ChatGPT. Deze cursus behandelt snelle engineering, plug-in-integratie en ChatGPT API-gebruik, en biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen zoals GPT-4 en ChatGPT Plus. Het is op maat gemaakt voor leerlingen die willen uitblinken in de steeds evoluerende digitale technische ruimte.

De cursus is gestructureerd in vijf belangrijke modules, die elk een uniek perspectief bieden op ChatGPT en zijn toepassingen:

  1. Onthulling ChatGPT behandelt de basisprincipes van generatieve AI en ChatGPT, inclusief de toepassingen ervan en de toekomst van mens-AI-samenwerking.
  2. Prompt Engineering en ChatGPT-plug-ins duikt in de basisprincipes van snelle engineering, de toepassingen ervan en het verbeteren van ChatGPT-reacties.
  3. ChatGPT voor productiviteit toont het gebruik van ChatGPT op verschillende gebieden, zoals datawetenschap, marketing en projectmanagement.
  4. ChatGPT voor ontwikkelaars richt zich op programmeren, debuggen en API-integraties met ChatGPT.
  5. GPT-modellen en verfijning van ChatGPT onderzoekt de architectuur en verfijning van GPT-modellen, inclusief datavoorbereiding en trainingsprocessen.

Deze cursusstructuur zorgt voor een holistische leerervaring, waarbij theoretische kennis wordt gecombineerd met praktische toepassingen.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreid curriculum: ChatGPT omvat van basis tot geavanceerde toepassingen.
  • Praktische projecten: Casestudies uit het echte leven voor praktijkgericht leren.
  • Nadruk op snelle engineering: Gericht op snelle engineering en ChatGPT API-integraties.
  • Nieuwste AI-verbeteringen: Inzicht in ontwikkelingen als GPT-4 en ChatGPT Plus.
  • Veelzijdige blootstelling aan toolset: Inclusief Python, Java, TensorFlow en Keras.
  • Carrièreverbetering: Ideaal voor individuen die hun vaardigheden op het gebied van AI en digitale technologie willen verbeteren.

Deze cursus is een waardevolle hulpbron voor iedereen, van beginners tot gevorderden, die zich wil verdiepen in de wereld van ChatGPT en de diverse toepassingen ervan.

5. Snelle engineering voor ChatGPT (Vanderbilt University)

“Prompt Engineering for ChatGPT” van Vanderbilt University is een cursus die leerlingen de expertise bijbrengt om effectief te werken met grote taalmodellen zoals ChatGPT. Het maakt deel uit van het Prompt Engineering Specialisatieprogramma en is ontworpen om de transformerende kracht van snelle engineering in verschillende aspecten van het leven en het bedrijfsleven te demonstreren; deze cursus is perfect voor iedereen die het gebruik van generatieve AI-tools onder de knie wil krijgen.

De cursus is gestructureerd in zes modules, waarbij de nadruk ligt op de betekenis van ChatGPT en soortgelijke grote taalmodellen in een reeks toepassingen. Het begint met het benadrukken van het belang van het begrijpen hoe deze modellen reageren op natuurlijke taalprompts. Het curriculum gaat van basispromptbewerking tot geavanceerde technieken, gericht op het oplossen van complexe problemen in verschillende domeinen.

Leerlingen zullen het enorme potentieel van ChatGPT verkennen in taken zoals schrijven, samenvatten, gameplay, planning, simulatie en programmeren. De cursus is bedoeld om sterke, snelle technische vaardigheden op te bouwen, waardoor studenten bekwaam worden in het gebruik van grote taalmodellen voor diverse taken in hun werk, bedrijf en persoonlijke leven.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreid curriculum: Gericht op effectieve snelle engineering voor grote taalmodellen.
  • Praktische toepassing: Toont divers gebruik van ChatGPT in persoonlijke en professionele contexten.
  • Ontwikkeling van vaardigheden: Benadrukt het opbouwen van sterke, snelle schrijfvaardigheden voor verbeterde productiviteit.
  • Brede doelgroep: Geschikt voor iedereen met basisvaardigheden voor computergebruik.
  • Probleemoplossende focus: Rust leerlingen uit om complexe problemen aan te pakken met behulp van snelle engineering.

Deze cursus is ideaal voor mensen die zich diep willen verdiepen in de wereld van generatieve AI en biedt een toegangspoort om vaardig te worden in het snel evoluerende veld van snelle engineering.

6. ChatGPT Prompt Engineering voor ontwikkelaars (DeepLearning.AI/OpenAI)

“ChatGPT Prompt Engineering for Developers”, een cursus aangeboden door DeepLearning.AI, is ontworpen om aspirant-prompt-ingenieurs onder te dompelen in de kunst van het genereren van nauwkeurige en boeiende AI-reacties. Deze cursus is gemaakt door Isa Fulford van OpenAI en Andrew Ng van DeepLearning.AI en gaat verder dan de basisprincipes van het snel maken van webinterfaces, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van LLM's via API-oproepen voor het bouwen van generatieve AI-applicaties.

Deze cursus valt op door zijn praktische aanpak, waarbij voorbeelden uit de praktijk worden gebruikt om een ​​grondig begrip van snelle engineering te bieden. Het begint met best practices bij het stimuleren van softwareontwikkeling, waarbij essentiële gebieden worden behandeld zoals het samenvatten van complexe informatie, het afleiden uit onvolledige gegevens, het transformeren van tekststijlen en het uitbreiden van ideeën naar gedetailleerde verhalen met behulp van geavanceerde machine learning-technieken.

Daarnaast gaat de cursus dieper in op het efficiënte beheer van promptbibliotheken, een cruciale vaardigheid voor prompt-engineeringrollen. Het richt zich op een breed scala aan leerlingen, van beginners met een basiskennis van Python tot geavanceerde machine learning-ingenieurs die de voorhoede van snelle engineering en het gebruik van LLM's willen verkennen.

Belangrijkste kenmerken

  • Diepgaand leren: Biedt een uitgebreide handleiding over snelle engineering voor ontwikkelaars.
  • Praktische aanpak: Benadrukt toepassingen uit de echte wereld en praktische voorbeelden.
  • Ontwikkeling van diverse vaardigheden: Omvat het samenvatten, afleiden, transformeren en uitbreiden van tekst met behulp van AI.
  • Snel bibliotheekbeheer: Leert efficiënte organisatie en gebruik van snelle bibliotheken.
  • Aantrekkelijk publiek: Geschikt voor beginners met basiskennis van Python en gevorderde ingenieurs.
  • Deskundige makers: Ontwikkeld door gerenommeerde professionals van OpenAI en DeepLearning.AI.

Deze cursus is ideaal voor iedereen die snelle engineering onder de knie wil krijgen, of hij nu begint of vooruitgang wil boeken in het veld, en essentiële vaardigheden biedt voor het gebruik van AI bij softwareontwikkeling.

7. Inleidende cursus over Prompt Engineering (LearnPrompting)

De “Introductiecursus over Prompt Engineering” van LearnPrompting biedt een ideaal toegangspunt tot de wereld van AI-prompt engineering. Deze gratis cursus is op maat gemaakt voor zowel beginners als gevorderden en biedt een uitgebreid overzicht van AI-concepten en ingewikkelde snelle engineeringtechnieken. De cursus staat bekend om zijn hoogwaardige inhoud en effectiviteit en is een fundamentele gids in de complexiteit van generatieve kunstmatige intelligentie, cruciaal in het moderne landschap van de informatica.

De cursus is zorgvuldig gestructureerd, beginnend met een inleiding tot AI-systemen en hun toepassingen, voordat u zich verdiept in de basisprincipes van snelle engineering. Het behandelt hoe invoerprompts functioneren binnen taalmodellen zoals ChatGPT. De diepgaande leermodules gaan dieper in op onderwerpen als neurale netwerken en machine learning-technieken, waardoor complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk worden.

Een opvallend kenmerk van deze cursus is de praktische aanpak, waarbij studenten praktische ervaring wordt geboden met real-world generatieve AI-toepassingen. Dit vergroot niet alleen de theoretische kennis, maar voorziet leerlingen ook van praktische vaardigheden die van toepassing zijn op snelle technische rollen of soortgelijke functies waarbij AI-modellen betrokken zijn.

De cursus behandelt een reeks onderwerpen, waaronder prompting, rolprompts, paar-shot prompting, het combineren van technieken, het formaliseren van prompts, de basisprincipes van chatbots, LLM-instellingen en de valkuilen van LLM's. Visuele hulpmiddelen en voorbeelden begeleiden elk concept en zorgen voor een boeiende en contextuele leerervaring.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreide dekking: Van basis AI-concepten tot geavanceerde snelle engineeringtechnieken.
  • Toegankelijk leren: Breekt complexe onderwerpen op in gemakkelijk te begrijpen modules.
  • Praktische ervaring: Praktisch werken met echte AI-toepassingen.
  • Diverse onderwerpen: Diepgaande verkenning van verschillende aspecten van prompt engineering.
  • Boeiende lesmethoden: Gebruik van visuele hulpmiddelen en voorbeelden om het begrip te vergroten.
  • Free Access: Kwaliteitsonderwijs in AI voor iedereen toegankelijk maken.

Deze introductiecursus van LearnPrompting is perfect voor iedereen die de wereld van AI-prompt-engineering wil betreden en biedt een solide basis en praktische vaardigheden die cruciaal zijn voor succes op dit gebied.

8. Systemen bouwen met de ChatGPT API (DeepLearning.AI)

“Systemen bouwen met de ChatGPT API” is een gespecialiseerde cursus die is ontworpen om efficiënte constructie van meerstapssystemen te leren met behulp van grote taalmodellen. Deze cursus is ideaal voor studenten die complexe workflows willen automatiseren en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden willen ontsluiten. Het wordt gegeven door Isa Fulford van OpenAI en Andrew Ng van DeepLearning.AI, het bouwt voort op hun populaire “ChatGPT Prompt Engineering for Developers” en geeft inzicht in het creëren van geavanceerde systemen die dynamisch samenwerken met AI-modellen.

De cursus is beknopt en toch boordevol praktische kennis. Het draait om het concept van het gebruik van meerstapsaanwijzingen om complexe taken op te splitsen in een pijplijn van subtaken, waardoor de efficiëntie en functionaliteit van LLM's wordt verbeterd. Belangrijke leerpunten zijn onder meer:

  • Het ontwikkelen van ketens van aanwijzingen die voortbouwen op de voltooiing van eerdere aanwijzingen.
  • Systemen creëren waarin Python-code interageert met zowel AI-voltooiingen als nieuwe aanwijzingen.
  • Een chatbot voor de klantenservice bouwen met behulp van alle technieken die in de cursus worden behandeld.

Leerlingen zullen ook vaardigheden verwerven in het classificeren van gebruikersvragen, het evalueren van vragen op veiligheid en het verwerken van taken voor een gedachteketen en meerstaps redeneren. Ondanks dat het een cursus van een uur is, biedt het een uitgebreid inzicht in praktische toepassingen, inclusief praktische voorbeelden en ingebouwde Jupyter-notebooks om te experimenteren met de aangeleerde concepten.

Belangrijkste kenmerken

  • Efficiënte systeembouw: Leer meerstapssystemen bouwen met behulp van LLM's.
  • Praktische leerbenadering: Praktische voorbeelden voor eenvoudig begrip van concepten.
  • Deskundige instructie: Gegeven door experts uit de industrie Isa Fulford en Andrew Ng.
  • Interactieve leermiddelen: Ingebouwde Jupyter-notebooks voor praktische experimenten.
  • Geavanceerde technieken: Focus op meerstapsprompts en Python-code-interacties.
  • Toepassingen in de echte wereld: Vaardigheden die van toepassing zijn op klantenservicechatbots en veiligheidsevaluaties.

Deze cursus is perfect voor personen die enige bekendheid hebben met AI en hun vaardigheden willen verbeteren in het bouwen van geavanceerde, AI-aangedreven systemen. Of je nu de cursus “ChatGPT Prompt Engineering for Developers” hebt afgerond of net begint, deze cursus biedt waardevolle inzichten in de praktische toepassingen van de ChatGPT API.

9. Generatieve AI Fundamentals Specialisatie (IBM)

De “Generative AI Fundamentals Specialization” van IBM is een uitgebreid programma dat is ontworpen om een ​​diep inzicht te geven in de fundamentele concepten, modellen, tools en toepassingen van generatieve AI. Deze specialisatie is ideaal voor iedereen die het potentieel van generatieve AI wil benutten om zijn werkplek, carrière en algehele leven te verbeteren. Het is geschikt voor professionals uit alle vakgebieden en vereist geen voorafgaande technische kennis of een achtergrond in AI.

De specialisatie bestaat uit vijf korte cursussen die je in je eigen tempo kunt volgen en die elk ongeveer 3 tot 5 uur in beslag nemen. Deze cursussen behandelen een scala aan onderwerpen, waaronder:

  1. Fundamentele concepten en mogelijkheden van generatieve AI-basismodellen.
  2. Krachtige prompt-engineeringtechnieken om effectieve prompts voor gewenste AI-resultaten te schrijven.
  3. Bouwstenen en basismodellen van generatieve AI, zoals GPT, DALL-E en IBM Granite.
  4. Ethische implicaties en overwegingen van generatieve AI.
  5. Praktische toepassingen van generatieve AI om carrières en productiviteit te stimuleren.

De specialisatie omvat ook praktijkgerichte labs en projecten, waardoor leerlingen kunnen oefenen met het gebruik van populaire tools en platforms zoals IBM watsonx.ai, OpenAI ChatGPT, Stable Diffusion en Hugging Face. Deze laboratoria bieden praktische ervaring met het genereren van tekst, afbeeldingen en code, snelle engineeringtools en basismodellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreid begrip: Krijg een grondig inzicht in generatieve AI-concepten, -tools en -toepassingen.
  • Praktische snelle techniek: Leer effectieve aanwijzingen te schrijven voor generatieve AI-modellen.
  • Ethisch bewustzijn: Bespreek de beperkingen en ethische overwegingen van generatieve AI.
  • Carrièreverbetering: Erken het potentieel van generatieve AI om professionele vaardigheden en efficiëntie op de werkplek te verbeteren.
  • In de praktijk leren: Neem deel aan laboratoria en projecten met behulp van populaire AI-tools en -platforms.
  • Toegankelijkheid: Geschikt voor leerlingen zonder voorafgaande AI-achtergrond, waar professionals uit verschillende vakgebieden baat bij hebben.

Deze specialisatie is een waardevolle hulpbron voor iedereen die gepassioneerd is over het ontsluiten van de mogelijkheden van generatieve AI en het toepassen ervan in een professionele context. Het biedt praktische kennis en vaardigheden, waardoor het een ideaal leertraject is voor mensen die nieuw zijn in het vakgebied of hun begrip van generatieve AI-technologieën willen vergroten.

10. Generatieve AI voor iedereen (DeepLearning.AI)

“Generatieve AI voor iedereen” door DeepLearning.AI, geïnstrueerd door AI-pionier Andrew Ng, biedt een unieke en toegankelijke benadering voor het begrijpen van generatieve AI. Deze cursus is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar een fundamenteel inzicht in wat generatieve AI is, hoe het werkt, het potentieel ervan en de beperkingen ervan. Het is ontworpen om individuen en professionals in staat te stellen generatieve AI effectief in hun werk te integreren.

De cursus is opgebouwd uit drie inzichtelijke modules:

  1. Inleiding tot generatieve AI: Deze module introduceert de basisprincipes van generatieve AI, inclusief de algemene gebruiksscenario's en technologische mogelijkheden.
  2. Generatieve AI-projecten: Hier doen leerlingen praktische oefeningen, passen ze generatieve AI toe in praktische scenario's en leren ze effectieve snelle engineering.
  3. Generatieve AI in het bedrijfsleven en de samenleving: Deze module onderzoekt de bredere impact van generatieve AI op bedrijven en de samenleving, en verdiept zich in de kansen en risico's ervan.

Gedurende de cursus begeleidt Andrew Ng leerlingen door de nuances van generatieve AI en biedt hij inzicht in toepassingen in de echte wereld en veelvoorkomende gebruiksscenario's. De cursus legt de nadruk op praktische ervaring, met oefeningen die zijn ontworpen om kennis toe te passen in alledaagse werksituaties en geavanceerde AI-toepassingen te verkennen.

Belangrijkste kenmerken

  • Fundamenteel begrip: Leer de essentie van generatieve AI, de functies en beperkingen ervan.
  • Praktische projecten: Praktische oefeningen voor het toepassen van generatieve AI in verschillende contexten.
  • Deskundige begeleiding: Instructie van gerenommeerd AI-expert Andrew Ng.
  • Zakelijke en maatschappelijke impact: Inzicht in de implicaties van generatieve AI voor het bedrijfsleven en de samenleving.
  • Toegankelijk voor iedereen: Ontworpen om AI-kennis voor iedereen beschikbaar te maken, ongeacht eerdere ervaring.
  • Empowerende aanpak: Rust leerlingen uit om actief deel te nemen aan de door AI aangedreven toekomst.

Generatieve AI voor iedereen is een ideale cursus voor iedereen die generatieve AI wil begrijpen en toepassen in zijn werk en leven. Het biedt een uitgebreid maar toegankelijk toegangspunt tot de wereld van AI, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners en mensen die hun kennis op dit gebied willen uitbreiden.

Navigeren door het AI-landschap via snelle engineering

Deze top-AI-prompt-engineeringcursussen bieden een uitgebreide gids in de zich ontwikkelende wereld van AI en richten zich op een breed scala aan leerlingen, van beginners tot gevorderden. Deze cursussen voorzien individuen niet alleen van de technische knowhow van snelle engineering, maar openen ook deuren naar innovatieve toepassingen op verschillende gebieden. Terwijl AI ons digitale landschap blijft vormgeven, wordt het beheersen van snelle engineering van cruciaal belang, waardoor gebruikers effectief kunnen communiceren met AI-technologieën en deze kunnen benutten. Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, persoonlijke groei of academische bezigheden, deze cursussen bieden de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om te navigeren en uit te blinken in het dynamische domein van AI.

Alex McFarland is een AI-journalist en -schrijver die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie onderzoekt. Hij heeft samengewerkt met tal van AI-startups en publicaties over de hele wereld.