Ühenda meile

Best Of

10 parimat video täiustamise tööriista ja rakendust (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

AI video täiustaja

Me kõik teame, kui oluline võib olla visuaal publiku püüdmisel ja kaasamisel – olgu selleks siis muusikavideod, otseülekanne, filmid või isegi lihtsalt videoblogid. Seetõttu on ülioluline tagada, et need visuaalid oleksid võimalikult muljetavaldavad.

Videosalvestuste kvaliteedi parandamine on muutunud lihtsamaks ja kiiremaks spetsiaalse videoparandustarkvara tulekuga. See tarkvara ei saa mitte ainult parandada veebikaamerate, nutitelefonide või videokaameratega jäädvustatud videote eraldusvõimet, heledust ja teravust, vaid pakub ka laia valikut lisafunktsioone, nagu müra vähendamine ja värvide optimeerimine.

Tänapäeva tehnoloogia abil on nende tööriistade abil lihtne toota kvaliteetset sisu, ilma et peaksite olema järeltootmise ekspert. Nii et kui soovite muuta tavalised videod professionaalse välimusega projektideks ilma keerulist redigeerimisprotsessi läbimata, kasutage kindlasti neid tarkvaratööriistu.

Siin on mõned parimad video täiustamise tööriistad ja rakendused turul:

1. Wondershare Filmora

Filmora 13 on saabunud!

Wondershare Filmora on muljetavaldav video täiustamise rakendus, mis töötab nii Windowsi kui ka Maci operatsioonisüsteemides, pakkudes rohkelt heli- ja videoefekte ning üle 50 toetatud rahvusvahelise vormingu, näiteks 4K redigeerimise.

Rakendus annab juurdepääsu ka täiustatud videotöötlustööriistadele ja Filmstocki efektidele, mis muudavad selle ideaalseks väikeettevõtetele, stuudiotele ja haridusasutustele.

Lisaks võimaldab selle AI-portree funktsioon kasutajatel videos inimesi hõlpsalt tuvastada, vähendades oluliselt redigeerimisaega. Wondershare Filmora on suurepärane valik neile, kes soovivad ilma liigse pingutuseta luua kvaliteetseid videoid.

Mõned Wondershare'i peamised funktsioonid on järgmised:

  • Võtmekaadrid
  • Heli- ja videoefektid
  • Erinevad eelseaded ja efektid
  • Värvi reguleerimine

Lugege ülevaadet →

Külastage Wondershare Filmora →

2. videohüpe

3 sammu Videoleapi abil vaimustavate videote loomiseks 🤯

Videoleap on Lightricksi tööriist, mis on uuendusliku tehnoloogia teerajaja, mis ületab lõhe kujutlusvõime ja loomingu vahel. Tehisintellektiga esmajoones ettevõttena on nende eesmärk võimaldada sisuloojatel ja kaubamärkidel toota köitvat ja parima jõudlusega sisu.

Videoleap on võimas videotöötlustööriist, mis võimaldab igaühel loomingut redigeerida, isikupärastada ja jagada samalt lihtsalt kasutatavalt platvormilt.

Videotöötlustööriistade abil saate ühes rakenduses eemaldada tausta, objekte, lisada hägususe efekte ja palju muud.

On šokeerivalt lihtne muuta end lõbusateks AI-avatarideks, transportida end erinevatesse maailmadesse ja palju muud. Säästke aega, kasutades lihtsalt sadu hämmastavaid tehisintellekti malle koos oma varadega või jagage teiste inspireerimiseks oma malle.

Mõned funktsioonid, mida Videoleap pakub:

  • Objektide eemaldamine taustalt
  • AI-efektid – kasutage videotes loomingulisi AI-filtreid
  • Hägustage videoid – juhtige tähelepanu olulisele. Hägustage taustad ja objektid.
  • Lõpmatu suum – looge ühest kaadrist lõpmatu suumiga videoid.
  • Tehisintellekti videomallid – tehke uuesti sadu meeldejäävaid valmis tehisintellekti malle

Lugege ülevaadet →

Külastage Videoleapi →

3. Fotor – video täiustaja

Fotori veebipõhine videoparandaja lihtsustab täiustatud AI-tehnoloogia abil videokvaliteedi parandamise protsessi. See kasutajasõbralik tööriist toetab mitut videovormingut, sealhulgas MP4, MOV ja WebM. Alustage video üleslaadimisega otse oma galeriist. AI-toega täiustus reguleerib automaatselt teravust, heledust ja värve, et muuta teie videod selgemaks. Pärast täiustamist saate oma videot eelvaadata ja alla laadida jagamiseks platvormidel nagu YouTube, TikTok või Instagram.

Fotori videovõimendiga saate muuta madala eraldusvõimega videod koheselt kvaliteetseteks visuaalideks vaid ühe klõpsuga, suurendades nii selgust kui ka värve. Tööriistal on teritusfunktsioon, mis suurendab video selgust ja eemaldab hägususe, kasutades tipptehnoloogiat. See pakub ka automaatset värviparandust, et suurendada küllastust, tuues esile teie videote tõelised ja erksad värvid. Hämaras pildistatud videoid saab heledamaks muuta, reguleerides eredaid ja varje ning tõhusat müravähendust. Lisaks on videovõimendile juurdepääs võrgus ja mobiilis, mis võimaldab teil parandada oma videokvaliteeti igal ajal ja igal pool, ilma et oleks vaja tarkvara installida.

Fotori video täiustaja on loodud vastama paljudele video täiustamise vajadustele, olgu selleks siis isiklike mälestuste täiustamine või videosisu uuendamine kommertsturunduse jaoks. Kogege oma videote muutumist professionaalselt lihvitud produktsioonideks, proovides juba täna Fotorit.

  • Toetab mitut vormingut: Ühildub MP4-, MOV- ja WebM-failidega videote hõlpsaks üleslaadimiseks.
  • AI-täiustatud kohandused: Parandab täiustatud AI abil automaatselt teravust, heledust ja värve.
  • Ühe klõpsuga täiustus: Muudab videod ühe klõpsuga kvaliteetseteks visuaalideks.
  • Põhjalikud tööriistad: Sisaldab funktsioone teritamiseks, värvide korrigeerimiseks ja heleduse reguleerimiseks.
  • Kõrge juurdepääsetavus: Saadaval kasutamiseks nii veebi- kui ka mobiiliplatvormidel ilma installimist vajamata.

Külastage Fotorit →

4. löökkäpp

HitPaw Video Enhancer | Teisendage HD-vormingus 4K video | Teravdage ja suurendage video 4K-ks tehisintellekti abil

HitPaw Video Enhancer AI on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad oma videoid uuendada. See kasutab AI-tehnoloogiat, et järsult parandada videote kvaliteeti, kasutades kolme erinevat mudelit, sealhulgas Denoise Model, Animation Model ja Face Model.

Mudel Denoise töötab vähese valguse ja muidu halva kvaliteediga filmi heledamaks muutmiseks, et see näeks selge ja särav välja. Animatsioonimudel teravdab klassikalisi animeklippe ja lisab värvi, et muuta need kvaliteetsetel ekraanidel loomulikumaks. Lõpuks kohandab näomudel portreesid igas videokaadris, reguleerides viimistletud viimistluse heledust, värviküllastust ja kontrasti.

HitPawi peamised funktsioonid on järgmised:

  • AI-toega tehnoloogia videote kiireks ülesskaleerimiseks
  • Videote mürasummutus
  • Täiustab anime- ja inimnäovideoid
  • Suurendab video eraldusvõimet kuni 8K

Külastage HitPaw →

5. vaata

Redigeerige automaatse videoredaktoriga! | AI Magic Cut Tool

VEEDi tehisintellekti tarkvara tuvastab automaatselt teie heli müra ja eemaldab selle koheselt, jättes teile terava helikvaliteeti. See sobib suurepäraselt kodukontoris tehtud salvestiste puhastamiseks, kus te ei saa alati juhtida iga heli, mida mikrofon suudab vastu võtta. VEED suudab eemaldada kliimaseadmest tulenevad mürad, nagu tuul, vihm, liiklushelid, kellade tiksumine, staatilised ja sumisevad helid ja palju muud.

VEED võimaldab luua professionaalse kvaliteediga videoid vaid mõne hiireklõpsuga. Lihtsalt kasutatava videoredaktoriga saate reguleerida kaadrisagedust, eraldusvõimet, suurust, valgustust, helikvaliteeti ja palju muud. Saate lisada taustamuusikat, häälkommentaare, automaatselt genereeritud subtiitreid ja isegi eemaldada oma videotest tüütu taustamüra.

Mis kõige parem, saate kasutada VEED-i videotöötlustööriistu, et muuta kogu oma video vapustavaks ja professionaalseks. Kui soovite oma videod laiemale vaatajaskonnale kättesaadavaks teha, saate kasutada meie automaatsete subtiitrite tööriista. Lisage kogu videole subtiitrid. Klõpsake vasakpoolses menüüs valikul Subtiitrid ja klõpsake valikul Automaatne transkriptsioon. VEED loob teile automaatselt subtiitrid. Samuti saate kasutada tervet hulka videotöötlustööriistu, nagu videofiltrid ja kaameraefektid. VEED sisaldab ka rohelise ekraani redaktorit, ekraanisalvestit ja palju muud.

Külasta Veed →

6. AVC Labs

Kuidas tõsta TikToki videokvaliteeti 4K-ks AVCLabs Video Enhancer AI abil

AVC Labs pakub lihtsalt kasutatavat videovõimendit ja video suurendajat.

Tööriist kasutab närvivõrke, et skaleerida video SD-lt HD-le, HD-st 4K-le ja 4K-le 8K-le koos ülieraldusvõimega ülesskaleerimise ja mitme kaadri täiustamisega. See mitte ainult ei suurenda teie video tegelikku eraldusvõimet, vaid parandab ka selle kvaliteeti, eemaldades müra, artefakte ja hägusust ning saavutades täiusliku tasakaalu heleduse kontrastsuse ja küllastuse taseme vahel.

AVCLabs Video Enhancer AI toob vanaaegsetesse filmidesse, telesaadetesse ja animedesse kaasaegse selguse ja teravuse. Hästi koolitatud AI-mudelite ja AI-algoritmidega saab see videokvaliteedi parandaja parandada videokvaliteeti (kasutades ühe- või mitmekaadrilist täiustamist), nii et saate vaadata vanu filme, telesaateid ja animesid oma kaasaegsetel HD- või UHD-ekraanidel. parim visuaalne kogemus.

Tavaline tavapärane ülesskaleerimine võib mõnikord põhjustada pildi kvaliteedi ja üksikasjade kadumise (kaob sageli pikselduse tõttu selguse ja detailsuse), kuna see ulatub ühest ekraani suurusest/eraldusvõimest suuremale.

AVC Labsi tehisintellekti video ülesskaleerimine kasutab HD-videote 4K-ni suurendamisel loomingulist lähenemist. Kasutades ära erinevate kaadrite teabe, saab see võimas tarkvara luua suuremaid ja üksikasjalikumaid pilte kui see, mis algselt jäädvustati, ilma kvaliteeti ohverdamata. Ülieraldusvõimega algoritmid võimaldavad arvutitel luua kõrge eraldusvõimega tulemusi, kombineerides madala eraldusvõimega pilte märkimisväärse täpsusega.

Külastage AVC Labsi →

7. movavi

Kuidas videoid kiiresti ja lihtsalt redigeerida? Sisestage Movavi Video Editor 2024

Movavi pakub võimsat videoparandustööriistade paketti.

Need pakuvad kasutajatele kõike, sealhulgas kasutajasõbralikku helimüra, mis pakub kiiret viisi liikluse, tuule ja muu soovimatu müra kõrvaldamiseks.

Samuti on neil võimalus oma kaamera kaadrites tausta koheselt muuta. Saate tausta sõna otseses mõttes vahetada ja tutvustada täiesti uut tausta.

Täiustage oma videomaterjali moodsate LUT-de, värviliste ülekatete, nutikate pealkirjade ja hingematvate üleminekutega.

Video suuruse muutmine on lihtne, valige lihtsalt soovitud kuvasuhe ja mõõtmed: tulemuseks olev video võib olla kas ruudukujuline või ristkülik. Samuti on võimalik valida, kas kärpida videot või jätta originaallõuendi mustad ribad alles.

Mõned Movavi pakutavad funktsioonid:

  • Vähendage heli ja vahetage tausta
  • Muutke kiiresti: kärpige, pöörake tagasi, muutke suurust, ühendage, pöörake ümber ja kärpige
  • Täiustage oma sisu rad üleminekute, pealkirjade ja sissejuhatuste abil
  • 180+ filtrit: Glitch, Blur, VHS ja palju muud
  • Täiendage oma videoid värviparanduse ja esiletõstmise efektidega
  • Muutke videote suurust soovitud kuvasuhtele
  • Eksportige suurel kiirusel ja olge valmis neid meeldimisi koguma

Külastage Movavi →

8. Flixier

Looge oma brauseris hõlpsalt videoid veebivideoredaktoriga. Kasutage AI-d teksti lisamiseks videotele, piltidele, helidele, üleminekutele, automaatsetele subtiitritele ja paljule muule. Samuti saate videoid mõne minutiga kärpida, lõigata või kärpida ilma tarkvara alla laadimata või installimata. Looge kiiresti kvaliteetset sisu olenemata teie kogemuste tasemest. Flixier ühendab võimsa liidese valmis pukseerimisfunktsioonidega, et rahuldada kõigi vajadusi.

Kuna Flixier on brauseripõhine videoredaktor, pääsete sellele juurde mis tahes arvutis mis tahes kohast. Teie projektid varundatakse pilves, nii et peate vaid oma kontoga sisse logima ja jätkama oma videotega töötamist kodus, tööl või liikvel olles. Teie videoprojektid on koheselt valmis. Veelgi enam, meie murranguline renderdustehnoloogia avaldab mis tahes video 1–3 minutiga nii madala spetsifikatsiooniga Chromebookis kui ka tipptasemel Macbookis.

Peamised funktsioonid hõlmavad järgmist:

  • Allalaadimine pole vajalik
  • Lisage videole heli
  • Lisage pilt videosse
  • Lisage videotele subtiitrid
  • Lisage videole tekst

Külastage Flixierit →

9. Topaas

Topaz Video Enhance AI on Topaz Labsi loodud võimas ülesskaleerimise tööriist, mis rakendab nutikalt murrangulist masinõppetehnoloogiat, et suurendada videote eraldusvõimet kuni 8K-ni. See rakendus ei saa mitte ainult videoid täiustada, vaid täita ka mitmesuguseid redigeerimisülesandeid, nagu kärpimine ja aegluubis efektid, müra summutamine, põimimise eemaldamine ja taastamine.

Tööriist annab kasutajatele täieliku vabaduse videokvaliteedi uskumatu täpsuse ja täpsusega parandamisel.

Topaz AI videoparandustehnoloogia osutub võimsaks tööriistaks. Tuhandete ja tuhandete videote abil koolitatud see võimaldab täpset ja tõhusat remonti. Olenemata video allikast, saate Topazi abil otsida plekke ja puudusi, alates värvide reguleerimisest ja virvenduse vähendamisest kuni uduste alade teravdamiseni. Sisseehitatud AI-mootor suudab need probleemid täpselt ära tunda, tagades loomulikud ja kvaliteetsed tulemused.

Mõned Topazi peamised funktsioonid on järgmised:

  • Masinõppe tehnoloogia
  • Täiustage videoid kuni 8K
  • Kallis, kärpimine, aegluubis, müra summutamine ja muud toimingud
  • Treenitud tuhandete videotega

Külastage Topaz →

10. Lightworks

Lightworks on suurepärane videotöötlusvõimalus igasuguse kogemusega inimestele. Selle laiaulatuslikud funktsioonid, nagu 10-bitine eksport, täiustatud kallutamine ja liikuv graafika, muudavad selle suurepäraseks tööriistaks iga kasutaja repertuaaris. Veelgi parem, see toetab NewBlue'i ja TotalFX-i pistikprogramme, mis võivad anda kasutajate eriti keerukatele projektidele ainulaadse sära.

Kui põhiversioon seda päris ära ei lõika, pakub Lightworks ka proversiooni, mis sisaldab spetsiaalseid funktsioone, mida professionaalid vajavad keerukate projektide lõpetamiseks. Kui see rakendus on valmis, leiavad nii striimijad, filmitegijad kui ka sisuloojad end piisavalt varustatud, et oma nägemust rakendada ja võimsate, kuid lihtsate redigeerimistööriistade abil ellu viia.

Mõned Lightworksi peamised funktsioonid on järgmised:

  • Kõik kogemuse tasemed
  • Toetab NewBlue ja TotalFX pluginaid
  • Võimalus minna üle pro-versioonile
  • Täiustatud pealkiri ja liikuv graafika

Külastage Lightworksi →

kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib öelda, et videosalvestuste kvaliteedi parandamine pole kunagi olnud lihtsam tänu spetsiaalse videoparandustarkvara tulekule. Need tööriistad mitte ainult ei paranda eraldusvõimet, heledust ja teravust, vaid pakuvad ka selliseid funktsioone nagu müra vähendamine ja värvide optimeerimine. Need võimaldavad kasutajatel toota professionaalse kvaliteediga sisu ilma ulatuslike tootmisjärgsete teadmisteta. Olgu need professionaalsed projektid või isiklikuks kasutamiseks mõeldud, nende tööriistade kasutamine võib oluliselt tõsta videote visuaalset atraktiivsust, muutes kvaliteetse toodangu kõigile kättesaadavaks.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.

Viimased postitused