stub 10 parimat AI Chrome'i laiendust (juuni 2024)
Ühenda meile

Best Of

10 parimat AI Chrome'i laiendust (juuni 2024)

mm
Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Chrome'i laiendus on väike tarkvaramoodul või lisandmoodul, mis on loodud Google Chrome'i veebibrauseri funktsionaalsuse ja kasutuskogemuse parandamiseks. Pakume parimaid AI Chrome'i laiendusi, mis on loodud tõhususe parandamiseks, korduvate toimingute automatiseerimiseks, töövoogude sujuvamaks muutmiseks ja ettevõtetele intelligentsete lahenduste pakkumiseks.

1. Jaspis

Tutvuge oma tehisintellekti assistendi Jasperiga 👋 Kirjutage hämmastavat sisu 10 korda kiiremini AI sisuplatvormi #1 abil

Paljud tunnustavad Jasperit kui parimat üldist tehisintellekti kirjutamisassistenti, kes juhib turgu oma muljetavaldavate funktsioonide ja kvaliteediga. Esmalt varustate see algsõnadega, mida Jasper seejärel analüüsib, enne kui loob teema ja hääletooni põhjal fraase, lõike või dokumente. See on võimeline tootma peaaegu nulli ajaga 1,500-sõnalist artiklit. 

Platvormil on üle 50 tehisintellekti sisu genereerimise malli, sealhulgas ajaveebipostitused, meilid, turunduskoopia, Facebooki reklaamigeneraator, Google'i reklaamigeneraator, SEO metapealkiri ja kirjeldus, pressiteade ja palju muud. 

Siin on ülevaade Jaspi parimatest omadustest:

  • Rohkem kui 11,000 2,500 tasuta fonti ja XNUMX kirjutamisstiili kategooriat 
  • Toetab 25+ keelt
  • Intuitiivne liides
  • Pikaajaline kirjutamisassistent (1,000+ sõna)
  • Tuvastage teksti põhielemendid (asesõnad, tegusõnad, nimed jne).

Lugege ülevaadet →

Külasta Jasperit →

2. Sünteesia

Kuidas Synthesia AI avatarid luuakse?

Teine suurepärane AI-videogeneraator on Synthesia, AI-videote genereerimise platvorm, mis võimaldab teil kiiresti luua AI-avataridega videoid. Platvorm sisaldab üle 60 keele ja erinevaid malle, ekraanisalvestit, meediumiteeki ja palju muud. 

Sünteesiat kasutavad mõned maailma suurimad nimed, nagu Google, Nike, Reuters ja BBC. 

Synthesiaga pole vaja keerulisi videoseadmeid ega filmimiskohti. Saate valida enam kui 70 erineva tehisintellekti avatari hulgast ja hankida oma kaubamärgile isegi eksklusiivne tehisintellekti avatari. Lisaks eelseadistatud avataridele saate luua ka oma. 

Tehisintellekti häälte genereerimise platvorm teeb lihtsaks järjepidevate ja professionaalsete häälülesannete hankimise, mida saab lihtsalt ühe nupuvajutusega redigeerida. Need häälkõned sisaldavad ka subtiitreid. Kui teil on avatar ja häälkõne, saate enam kui 50 eelkujundatud malli abil mõne minutiga kvaliteetseid videoid toota. Saate üles laadida oma brändi identiteedi varasid ja hankida kohandatud malle. 

Siin on mõned sünteesia peamised omadused: 

  • 70+ AI avatari
  • 65 + keeled 
  • Lai valik videomalle
  • Tasuta meediumikogu

Lugege ülevaadet →

Külastage Synthesiat →

3. Murphy

Looge ja kohandage hääljuhiseid | Murf AI

Meie parimate tekstist kõnegeneraatorite loendi tipule läheneb Murf, mis on turul üks populaarsemaid ja muljetavaldavamaid AI-häälegeneraatoreid. Murf võimaldab igaühel teisendada teksti kõneks, häälkõnesid ja dikteerimisi ning seda kasutavad paljud spetsialistid, nagu tootearendajad, taskuhäälingusandajad, koolitajad ja ärijuhid. 

Murf pakub palju kohandamisvõimalusi, mis aitavad teil luua parima loomuliku kõlaga hääli. Sellel on erinevad hääled ja dialektid, mille hulgast saate valida, ning hõlpsasti kasutatav liides.

Tekst kõneks generaator pakub kasutajatele kõikehõlmavat tehisintellekti kõnestuudiot, mis sisaldab sisseehitatud videoredaktorit, mis võimaldab teil luua kõnega video. Seal on üle 100 tehisintellekti hääle 15 keelest ja saate valida selliseid eelistusi nagu Kõlar, Rõhud/häälstiilid ja Toon või Eesmärk. 

Teine Murfi pakutav peamine funktsioon on häälevahetaja, mis võimaldab salvestada ilma oma häält häälestamiseks kasutamata. Murfi pakutavaid häälkõnesid saab kohandada ka helikõrguse, kiiruse ja helitugevuse järgi. Saate lisada pause ja rõhuasetusi või muuta hääldust. 

Siin on mõned Murfi peamised funktsioonid: 

  • Suur raamatukogu, mis pakub enam kui 100 AI häält erinevates keeltes
  • Ekspressiivsed emotsionaalsed kõnestiilid
  • Heli- ja tekstisisestuse tugi
  • AI Voice-Over Studio
  • Kohandatav tooni, aktsentide ja muu kaudu

Lugege ülevaadet →

Külastage Murfi →

4. Fireflies.ai 

Fireflies.ai platvormi ülevaade Uus

Veel üks AI transkriptsioonitarkvara parim valik on Fireflies, mis on AI hääleassistent, mis aitab koosolekute ajal transkribeerida, märkmeid teha ja toiminguid lõpule viia. Tööriist võimaldab teil koosolekuid koheselt salvestada mis tahes veebikonverentsiplatvormil ning saate hõlpsasti kutsuda teisi oma koosolekutele, et vestlusi salvestada ja jagada. 

Reaalajas koosolekute või helifailide transkribeerimiseks peate need lihtsalt üles laadima. Seejärel saate heli kuulamise ajal transkriptsioone lugeda. 

Firefliesi üks parimaid külgi on see, et see hõlbustab koostööd, võimaldades teil lisada kommentaare või märkida meeskonnakaaslastele teatud kõnede osi. Transkriptsioonide ülevaatamisel saate tunniajase kõne üle vaadata juba viie minutiga. Tööriist võimaldab teil otsida üksuste ja muude oluliste esiletõstete vahel. 

Fireflies pakub ka integratsioone ja API-sid, Chrome'i laiendust ja intuitiivset armatuurlauda. 

Mõned Firefliesi põhifunktsioonid on järgmised: 

  • Koosolekubot, mis saab kõnesid automaatselt ühendada
  • Chrome'i laiendus
  • Transkribeerige armatuurlaual olevad helifailid
  • Salvestage koosolekuid koheselt
  • Sirvige heli kuulamise ajal transkriptsioone

Lugege ülevaadet →

Külastage Firefliesit →

5. Rääkige AI-st

AI transkriptsiooniteenuse suurepärane võimalus on Speak, mis pakub teile mitut võimalust oluliste heli- või videoandmete kogumiseks. Saate kasutada Speaki kohandatud manustatavate heli- ja videosalvestite loomiseks, otse rakenduses salvestamiseks ja kohapeal salvestatud failide hõlpsaks üleslaadimiseks. 

Speak võimaldab teil luua ka armatuurlaua aruandeid ning jäädvustada heli-, video- ja tekstiandmeid suures mahus. Tööriist tagab, et te ei kaota olulist teavet, mis on peidetud teie kõnedes, intervjuudes, salvestistes ja videotes. AI-mootor transkribeerib ja tuvastab automaatselt olulised märksõnad, teemad ja meeleolutrendid. 

Veel üks Speaki eelis on see, et see aitab teil hõlpsasti leide jagada ja andmehoidjaid jagada. Saate luua ulatuslikke andmehoidlaid ja luua kohandatud jagatavaid meediumihoidlaid oma transkriptsioonide, tehisintellekti analüüsi ja visualisatsioonidega, mis koondatakse ühte kohta. 

Siin on mõned Speak AI põhifunktsioonid: 

  • Nimega olemi tuvastamine
  • Sügav otsing
  • API-d ja integratsioonid
  • Meedia haldamine 
  • Armatuurlaua aruanded ja helisalvestus

Külastage Speak AI →

6. Otter

Otter on üks parimaid tehisintellekti transkriptsiooniteenuseid turul. Tööriistaga, mis on saadaval töölaua-, Android- ja iOS-seadmetes, saate häälvestlusi transkribeerida. Ettevõte pakub mitmeid erinevaid plaane, millest igaühel on oma ainulaadne funktsioonide komplekt. 

Üks neist funktsioonidest võimaldab kasutajatel vestlusi telefoni või arvutiga salvestada ja automaatselt transkribeerida. Teine võimaldab erinevaid kõlareid ära tunda ja nende vahel vahet teha. 

Otteri abil saate transkriptsioone otse rakenduses redigeerida ja hallata ning helisalvestisi saab taasesitada erineva kiirusega. Pilte ja mitmesugust muud sisu saab rakendada ka otse transkriptsioonidesse ning saate importida heli- ja videofaile, mida saab seejärel transkribeerida. 

Platvormi liides on intuitiivne ja hästi läbimõeldud, sisaldades olulisi tööriistu, nagu salvestusnupp, impordinupp ja hiljutine tegevuskirje. See sisaldab ka kasulikku õpetust, mis aitab kasutajaid juhendada. 

Mõned Otteri põhifunktsioonid on järgmised: 

  • Intuitiivne ja hästi kujundatud
  • Saadaval lauaarvutis ja mobiilis
  • Hallake otse rakenduses
  • Heli taasesitus erinevatel kiirustel
  • Vestluste automaatne transkribeerimine

Külastage Otter →

7. Gizzmo

See tööriist on mõeldud sidusettevõtetele, kes peavad Amazonis müüdavate toodetega kiiresti sisu looma ja selle sisu loomist skaleerima.

Gizzmo käsitöö pakub hoolikalt uuritud ja põnevat sisu, mis on loodud spetsiaalselt kirjastajatele ja ajaveebipidajatele, suurendades lugejakogemust ja saidi väärtust.

Pistikprogramm loob sisu SEO-sõbralike pealkirjade, pealkirjade, kirjelduste ja automaatsete siselinkidega, mis on loodud teie Google'i edetabeli parandamiseks.

Sidusettevõtted tunnevad kergendust, kui näevad, kui palju see tööriist ajasäästja on, võimendage oma sisu manustatud sidusreklaamilinkide ja automaatse sidusettevõtte siltide integreerimisega. Vabastage oma teenimispotentsiaal pingutuseta komisjonitasude genereerimisega.

Selle tööriista võlu seisneb selles, et see kasutab Chrome'i laiendust, mis võimaldab kasutajatel valida genereeritava sisu tüübi, ja seejärel kasutab see loodud sisu veebisaidile integreerimiseks Wordpressi pistikprogrammi.

Looge vaevata võluvaid artikleid, mida on rikastatud hämmastavate Amazoni piltidega mõne sekundiga.

Taotlege 30% allahindlust esimesest igakuisest liitumistasust. Sooduskood: UNITEAI

Lugege ülevaadet →

Külastage Gizzmot →

8. Skalenipähkel

Avage oma SEO potentsiaal Scalenutiga

Scalenut on sisuliselt kõikehõlmav turundustööriist ja mõeldud skaleerimiseks. See võimaldab teil kiiresti hankida kogu oma niši märksõnaplaani ning luua sisuhaldusstrateegia, et neid termineid domineerida. Tarkvara on jagatud 4 osaks:

uurimistöö – Avastage teadmisi ja koostage toimiv strateegia, hankides kõik ülevaated ja semantilised võtmeterminid, mida vajate, et konkurentidest edestada.

Looma – Kirjutage SEO-sisu, mis järjestatakse NLP ja NLU (loomuliku keele töötlemise ja loomuliku keele mõistmise) kõige arenenumate versioonide abil. See pakub SERP-i statistikal põhinevat reaalajas optimeerimist ja pakub sisu, mida saab edastada.

optimeerima – Saate dünaamilise SEO skoori abil reaalajas tagasisidet teie sisu kohta. Täiustage liikvel olles, ilma muudatusteta!

Turunduskoopia – Kirjutage veenev koopia, mis toob kaasa 40+ AI tekstikirjutamismallide abil konversioone. See hõlmab järgmist:

  • Tootekirjeldused
  • Veebisaidi koopia
  • Copywriting Frameworks
  • Meili autoriõigus

Taotlege 20% allahindlust igakuisest liitumistasust. Sooduskood: Igavesti20 

Lugege ülevaadet →

Külastage Scalenut →

9. INK

INK ühendab AI kaaskirjutamise ja SEO assistendi, et aidata teil sisu arendada. Tööriista SEO-assistendi aspekt võimaldab teil luua sisu, mis on otsingumootorites kõrgel kohal ja suurendab orgaanilist liiklust. See saavutatakse patenteeritud AI-süsteemi kaudu, mis analüüsib sisu reaalajas, pakkudes samal ajal soovitusi SEO skoori parandamiseks. 

Teine peamine funktsioon, AI Co-Writing, aitab luua suure jõudlusega koopiat. AI aitab kasutajatel lauseid kirjutada, ümber kirjutada ja lihtsustada. 

Siin on ülevaade mõnest INK Editori põhifunktsioonist:

  • Meta optimeerimine
  • Pildi optimeerimine tihendamise ja suuruse muutmise kaudu
  • Õigekirja- ja grammatikaparandus
  • AI-kirjutamise, tehisintellekti lihtsustamise ja tehisintellekti laiendamise funktsioonid
  • Integreerub WordPressiga

Külastage INK →

10. HARPA

HARPA.AI on enam kui 150,000 XNUMX kasutajaga kiiresti kasvav Chrome'i laiendus. See integreerib Claude'i ja ChatGPT Google'i otsingusse, muutes seda, kuidas kasutajad veebiga suhtlevad tehisintellekti abiga otsingu, hinnalanguse jälgimise ja muu kaudu.

Mõned funktsioonid:

  • Tehisintellektil põhinev veebiautomaatika: HARPA AI määratleb AI-vestluse kontseptsiooni uuesti oma tipptasemel lähenemisviisiga veebi automatiseerimisele.
  • Sõnapiiranguteta tekstigeneraator: HARPA AI abil saavad kasutajad hõlpsalt luua kuni 30,000 XNUMX sõna pikkuseid artikleid. See enneolematu funktsioon eristab seda traditsioonilistest AI-vestlusplatvormidest, võimaldades luua pika vormiga sisu ja automaatselt integreerida SEO-le optimeeritud märksõnu.
  • Tasuta ja paindlik ühenduvus: HARPA AI pakub täielikku vabadust, ühendudes ChatGPT-ga veebiseansside või API-de kaudu ning toetades teisi tehisintellekti pakkujaid, nagu Claude AI ja Bard. Kasutajad saavad tasuta valida tööriistad, mis vastavad nende eelistustele ja vajadustele kõige paremini.

Külastage HARPA →

kokkuvõte

Kokkuvõttes pakuvad AI Chrome'i laiendused võimsaid tööriistu tootlikkuse suurendamiseks, töövoogude sujuvamaks muutmiseks ja intelligentsete lahenduste pakkumiseks erinevate ülesannete jaoks. Olgu selleks abi kirjutamisel, video loomisel, transkriptsioonil või SEO optimeerimisel, need laiendused toovad täiustatud AI-võimalused otse teie brauserisse.

Kuna AI-tehnoloogia areneb edasi, muutuvad need tööriistad veelgi lahutamatumaks nii isiklikus kui ka tööalases tegevuses, pakkudes uuenduslikke viise tõhususe parandamiseks ja paremate tulemuste saavutamiseks. Olge kursis uusimate AI edusammudega, et neid tipptasemel tööriistu maksimaalselt ära kasutada.

Daniel on suur pooldaja, kuidas AI lõpuks kõik häirib. Ta hingab tehnoloogiat ja elab selleks, et proovida uusi vidinaid.