Ühenda meile

Sertifikaadid

6 parimat vestlusroboti kursust ja sertifikaati (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Vestlusbotid on tänapäeva tehisintellekti (AI) tehnoloogiate oluline osa. Kui teil on mingi side moodsa tehnoloogiaga, olete mingil hetkel kokku puutunud vestlusrobotidega. Neid kasutatakse paljudes tööstusharudes, sealhulgas Interneti-panganduses, jaemüügis ja e-kaubanduses, reisides ja hotellinduses, tervishoius, meedias, hariduses ja mujal. 

Maailma suurimad tehnoloogiaettevõtted, nagu Amazon ja Apple, kulutavad miljoneid dollareid tehisintellektil põhinevate vestlusrobotite arendamisele selliste tehnoloogiatega nagu Siri ja Alexa. Kuigi need vestlusrobotid on häälepõhised, on neid palju erinevaid. 

Aga mis täpselt on vestlusbot? 

Vestlusbot on arvutiprogramm, mis tugineb klientide küsimustele vastamiseks tehisintellektile. See saavutab selle, omades tohutuid probleemide ja lahenduste andmebaase, mida nad kasutavad oma õppimise pidevaks parandamiseks. 

Iga ettevõte, kes soovib AI-põhises tulevikus oma kohta kindlustada, peab kaaluma vestlusroboteid. Need võimaldavad ettevõtetel pakkuda 24/7 isikupärastatud klienditeenindust, olles samal ajal skaleeritavad. Mõelge, kui erinev see on võrreldes inimestest klienditeenindajatega. Üks vestlusbot suudab täita paljude üksikute inimeste tööd, säästes nii ettevõtte kui ka kliendi aega. 

Kuigi turul on palju vestlusroboteid, on äärmiselt väärtuslik ka ise luua. Oma vestlusrobotit arendades saate selle oma ettevõtte vajadustele vastavaks häälestada, luues tugevama ja isikupärasema suhtluse oma klientidega. 

Tänu veebipõhise hariduse plahvatuslikule kasvule ja selle juurdepääsetavusele on saadaval palju vestlusrobotite kursusi, mis aitavad teil oma vestlusrobotit välja töötada. 

Siin on 7 parimat vestlusroboti kursust: 

1. Vestluste kujundamise instituut (juurdepääs kõigile kursustele)

Meie nimekirja tipus on Conversation Design Institute, mis pakub muljetavaldavat valikut veebivestluste kujundamise kursusi, mille eesmärk on õpetada teile, kuidas arendada vestlusrobotite ja häälassistentide jaoks loomulikku dialoogi. All-Course Access pakub täielikku juurdepääsu kõigile CDI kursuse materjalidele. 

See vestlusrobotite kursus on eriti kasulik, kui soovite omada ressursside teeki, millele saate oma vestlusrobotite või häälassistentide loomisel viidata. Saate seda kasutada ka virtuaalsete olendite ja muud tüüpi AI-assistentide ehitamiseks. Samal ajal on see suurepärane võimalus ka siis, kui soovite saada end hästi läbi erinevate oskuste kogumitega vestlusliku AI valdkonnas. See aitab ka inimestel otsustada, milline roll on neile selles valdkonnas parim. 

Kõigi kursuste juurdepääsuga saate juurdepääsu kõigile CDI sertifitseerimiskursustele ja õppematerjalidele, mis sisaldavad üle 130 videoloengu. Neid loenguid uuendatakse pidevalt uutega. Samuti saate praktilisi nõuandeid, viktoriine, allalaaditavaid malle, juurdepääsu CDI-eksklusiivsetele reaalajas tundidele valdkonna ekspertidega, soodushinnaga sissepääsu CDI üritustele, juurdepääsu CDI vilistlaste võrgustikule ja palju muud. 

Siin on mõned selle kursuse peamised esiletõstmised: 

  • Lai valik kursusi
  • Täielik juurdepääs CDI kursuse materjalidele
  • Allikateek, millele saab vestlusrobotite arendamisel viidata
  • 130+ videoloengut
  • Praktilised nõuanded

Conversation Design Institute'i juurdepääs kõigile kursustele on parim valik kõigile, kes soovivad vestlusrobotite arendamisega tegeleda. 

Samuti saad 25% allahindlust kasutades meie sooduskoodi: Ühendage.AI 

2. Kuidas luua vestlusbot ilma kodeerimiseta

Veel üks populaarsemaid vestlusrobotite kursusi on "Kuidas luua vestlusbotit ilma kodeerimiseta". Selle Coursera pakutava kursuse eesmärk on õpetada teile, kuidas arendada vestlusroboteid ilma koodi kirjutamata. 

Pärast kursuse lõppu saad teada, kuidas chatboteid planeerida, juurutada, testida ja juurutada. Samuti saate teada, kuidas kasutada Watson Assistantit vestlusrobotite visuaalseks loomiseks ja kuidas neid oma veebisaidil WordPressi sisselogimisega juurutada. Veel üks suurepärane osa kursusest? Kui teil pole veebisaiti, pakub see teile selle. 

Selle kursuse lõi Antonio Cangiano, IBM Developer Skills Networki tarkvaraarendaja. 

Siin on mõned kursuse peamised esiletõstmised: 

  • Kodeerimine pole vajalik
  • Lisateavet olemite ja nende funktsioonide kohta
  • Ehitage kasutajasõbralikke vestlusroboteid
  • Pole vaja kogemusi ega teadmisi

3. Looge Rasa ja Pythoniga oma esimene vestlusbot

Teine parim valik algajatele on "Looge oma esimene vestlusbot Rasa ja Pythoniga". See 2-tunnine projektipõhine kursus õpetab teile Rasa ja Pythoniga vestlusroboteid looma. Esimene neist on raamistik AI-toega tööstusliku kvaliteediga vestlusrobotite loomiseks. Paljud arendajad kasutavad seda vestlusrobotite ja kontekstipõhiste abiliste loomiseks. 

Kursus hõlmab Rasa raamistiku ja vestlusrobotite arendamise kõige põhilisemaid põhiaspekte, võimaldades teil luua lihtsaid tehisintellektil põhinevaid vestlusroboteid. Kursus on spetsiaalselt suunatud programmeerijatele, kes soovivad alustada vestlusrobotite arendamist, mis tähendab, et te ei vaja masinõppe ega vestlusrobotite arendamise kogemust. Seda arvestades on soovitatav, et tunneksite Pythonit. 

Siin on mõned selle kursuse tipphetked: 

  • Algaja tase
  • 2-tunnine projektipõhine kursus
  • Õpitud oskuste hulka kuuluvad kontekstuaalsed assistendid, Python, vestlusrobotite arendamine ja Rasa
  • Looge lihtsaid AI-vestlusboteid

4. Kasutage Smart Chatboti loomiseks SharePointi ja Power Virtual Agenti 

Kui olete vestlusrobotite arendamises kesktasemel, on hea valik "Kasuta SharePointi ja Poweri virtuaalset agenti nutika vestlusroti loomiseks". See 1.25 tundi kestev juhendatud projekt õpetab teile, kuidas luua SharePointi saiti ja loendit, luua Power Automate'i voogu ja luua Power Virtual Agenti vestlusrobot. 

Alustage SharePointi saidi ja loendi loomisega, enne kui lisate sellele Power Virtual Agenti vestlusroti loomiseks andmed. See chabot saab seejärel automatiseerida teabevoo teie ettevõttest töötajateni. See võimaldab teie töötajatel lihtsalt vestlusrobotiga, mitte teiste töötajatega, vestelda. 

Projekt tugineb Office 360 ​​teenustele, seega on oluline omada juurdepääsu Microsofti kontole ja Microsoft 365 arendajaprogrammi tellimusele. 

Siin on mõned selle kursuse tipphetked: 

  • SharePointi sait ja loend
  • Power Automate flow
  • Power Virtual Agent vestlusbot
  • Microsoft Office 365 teenused

5. Looge Chatfueli abil müügivihje põlvkonna Messengeri vestlusbot

Veel üks algajasõbralik kursus, "Create a Lead Generation Messenger Chatbot kasutades Chatfueli" on tasuta juhendatud projekt, mis kestab 1.5 tundi. See õpetab teile, kuidas luua Messengeri vestlusrobot, mis võtab vastu klientidelt broneeringuid, võtab vastu sündmuste piletitaotlusi ja võtab vastu klientide sõnumeid. 

Sellel kursusel saate ka teada, kuidas automatiseerida vestlusrobot e-posti automatiseerimise ja Google'i arvutustabelite integreerimise kaudu. Pärast kursuse lõppu olete välja töötanud täielikult töötava vestlusroti, mille saate oma Facebooki lehele juurutada, et suhelda klientidega Messengeri kaudu reaalajas. 

Siin on mõned selle kursuse tipphetked: 

  • Programmeerimisalaseid teadmisi pole vaja
  • Chatfueli interaktiivne voogu loov liides
  • Praktiline kogemus
  • Ehitage müügivihjete genereerimise vestlusbot

6. Ehitage uskumatuid vestlusroboteid

Viimane vestlusrobotite kursus meie loendis on "Ehitage uskumatuid vestlusboteid", mis on põhjalik kursus, mis on suunatud vestlusrobotite arendajatele. Kursusel õpetatakse teile, kuidas luua ja juurutada vestlusroboteid mitme platvormi jaoks, nagu WhatsApp, Facebook Messenger, Slack ja Skype, kasutades Wit ja DialogFlow. 

Pärast kursuse läbimist on teil kõik teadmised, kontseptsioonid ja tehnikad, mis on vajalikud äri jaoks täielikult toimiva vestlusroti väljatöötamiseks. Alustate vestlusrobotite platvormidega, mis ei vaja koodi, enne kui liigute koodimahukale vestlusbotile, mis on kasulik spetsiaalsete stsenaariumide jaoks. 

Siin on mõned selle kursuse tipphetked: 

  • Väga põhjalik kursus
  • Ehitage vestlusrobotid mitme platvormi jaoks
  • Alustage ilma koodita, enne kui asute intensiivsele koodile
  • Vestlusbotid spetsiaalsete stsenaariumide jaoks 

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.