Ühenda meile

Best Of

10 parimat tehisintellekti fototöötlustööriista (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Pidevalt areneval digitaalse kujutise maastikul pakuvad tehisintellekti fototöötlustööriistad hulgaliselt funktsioone, mis muudavad fototöötluse kunsti ja tõhusust. Need täiustatud tehisintellektil töötavad tööriistad muudavad valdkonna revolutsiooniliseks, muutes professionaalse kvaliteediga fototöötluse kättesaadavaks nii amatööridele kui ka professionaalidele. Tehisintellektiga on ülesanded, mis kunagi nõudsid tunde põhjalikku tööd, nüüd mõne hiireklõpsuga teostatavad, tuues digitaalfotograafia valdkonda täpsuse ja loovuse uuel tasemel.

Selles ajaveebis tutvustame mõningaid parimaid AI fototöötlustööriistu turul. Iga tööriist on segu uuenduslikkusest, kasutajasõbralikkusest ja võimsatest tehisintellekti võimalustest, mis on mõeldud fototöötluse erinevatele aspektidele. Need tööriistad ei seisne ainult filtrite või põhiliste muudatuste rakendamises; nende eesmärk on digitaalsete fotode täiustamise võimaluste uuesti määratlemine. Kõigisse nendesse tööriistadesse süvenedes uurime nende ainulaadseid omadusi, tugevusi ja seda, kuidas need fototöötluse tulevikku ümber kujundavad.

1. Skylumi Luminar Neo

Sky AI kasutamine | Valgusti Neo

Skylum on oma lipulaeva tootega Luminar Neo nišši teinud tehisintellekti fototöötluse maailmas. See paistab silma tehisintellekti ühendamise poolest kasutajasõbraliku liidesega, pakkudes hulgaliselt täiustatud funktsioone, mis sobivad nii professionaalsetele kui ka amatöörfotograafidele. Skylumi toote olemus seisneb selle võimes lihtsustada keerulisi fototöötlusülesandeid, pakkudes samal ajal professionaalsel tasemel tulemusi, määratledes uuesti fotode täiustamise tõhususe ja loovuse.

Funktsioonid, nagu SkyAI, FaceAI, BodyAI, IrisAI ja AtmosphereAI, võimaldavad kasutajatel teha keerulisi kohandusi enneolematu kergusega. Need tööriistad on osavad muutma igapäevaseid pilte visuaalselt vapustavateks meistriteosteks murdosa tavapäraselt kuluvast ajast. Lisaks sellele laiendavad ainulaadsed tehisintellekti reguleerimistööriistad, nagu Relight AI, GenErase ja Skin AI, Skylumi pakkumiste mitmekülgsust veelgi, rahuldades laia valikut redigeerimisvajadusi, alates peenest retušeerimisest kuni ulatuslike muudatusteni.

Luminar Neol on ka lai valik efekte ja seadistusi, sealhulgas elektriliini ja tolmueemaldusfunktsioonid, mis tagavad, et fotode täiustamise kõik aspektid on kaetud. Eriti tähelepanuväärne on Luminar Neo modulaarne funktsionaalsus koos kihilise redigeerimise ja tehisintellekti maskeerimisega. See pakub lihtsustatud liidest, mis kutsub uusi tulijaid fototöötluse juurde, ohverdamata kogenud professionaalide nõutavat sügavust.

Skylumi Luminar Neo peamised omadused:

  • AI-toega redigeerimistööriistad: Täiustatud AI-funktsioonid kiireks ja muljetavaldavaks fotode täiustamiseks.
  • Ainulaadsed AI kohandused: Lai valik AI reguleerimistööriistu erinevate redigeerimisnõuete jaoks.
  • Comprehensive Effects Suite: Lai valik efekte ja tööriistu põhjalikuks fototöötluseks.
  • Kasutajasõbralik modulaarne funktsionaalsus: Lihtsustatud liides kihilise redigeerimise ja AI maskeerimisega.
  • Paindlikud hinnavalikud: Saadaval on nii tellimusepõhised kui ka ühekordse ostu mudelid.

Lugege ülevaadet →

Külastage Skylum →

2. Photoleap, autor Lightricks

Saage tuttavaks Photoleapiga | Rakenduse tutvustus

Photoleap, mille on loonud Lightricksi uuenduslikud mõtted, on dünaamiline fototöötlusrakendus, mis ühendab endas hulga funktsioone ja tööriistu, tuues piltidele loovuse ja transformatsiooni uuel tasemel. Oma kõikehõlmavate võimaluste poolest tuntud Photoleap rahuldab laia valikut fototöötlusvajadusi, muutes selle fotograafidele ja loomingulistele inimestele, kes otsivad ühes rakenduses mitmekülgsust ja täiustatud funktsioone.

Photoleapi üks peamisi tugevusi on selle kõik-ühes olemus. Rakendus annab kasutajatele võimaluse muuta tausta, eemaldada soovimatud objektid, luua kunstilisi kollaaže ning rakendada erinevaid filtreid ja efekte – seda kõike ühtsel platvormil. See valik funktsioone teeb Photoleapist võimsa tööriista nii kiireks toimetamiseks kui ka keerukaks kunstiloomingu tegemiseks. Lisaks pakuvad rakenduse kohesed redigeerimisvalikud ja professionaalsed efektid kasutajatele mitmesuguseid valikuvõimalusi oma piltide täiustamiseks, olenemata nende oskuste tasemest.

Eriti tähelepanuväärne on Photoleapi osavus AI-põhises fototöötluses. Rakenduse võimsad tehisintellekti funktsioonid muudavad loomeprotsessi sujuvamaks, võimaldades kasutajatel saavutada suurepäraseid tulemusi minimaalse pingutusega. Lisaks tavapärastele redigeerimistööriistadele pakub Photoleap täiustatud kihte ja segamisrežiime, avades võimalused keerukate ja ainulaadsete kompositsioonide loomiseks. Rakendusel on ka lai valik fotofiltreid ja efekte, pintsleid, fonte ja toonide reguleerimisi, mis võimaldavad pilte ulatuslikult kohandada ja isikupärastada.

Lightricksi Photoleapi põhifunktsioonid:

  • Kõik-ühes fototöötlus: Põhjalikud funktsioonid tausta muutmiseks, objektide eemaldamiseks, kollaažide loomiseks ja muuks.
  • Kiired muudatused ja professionaalsed efektid: Mitmesugused valikud kiirete täiustuste ja täiustatud efektide jaoks.
  • Võimsad AI võimalused: AI funktsioonid, mis parandavad loomeprotsessi ja tagavad silmapaistvad tulemused.
  • Kihid ja segamisrežiimid: Täiustatud tööriistad keerukate kompositsioonide loomiseks.
  • Erinevad filtrid ja efektid: Lai valik piltide muutmiseks ja täiustamiseks.
  • Loomingulised tööriistad ja kohandused: Pintslid, fondid ja toonide reguleerimised üksikasjalikuks kohandamiseks.
  • Uuenduslikud AI teisendused: AI tööriistad kunstiliste ja ainulaadsete piltide loomiseks.

Lugege ülevaadet →

Külastage Photoleapi →

3. Fotor

AI teie käeulatuses: FotorAI redigeerimisfunktsioonide tutvustus

Fotor on kõikehõlmav veebipõhine fototöötlus, mis on loodud kõigile hõlpsaks juurdepääsuks fototöötlusele. See platvorm lihtsustab fotode täiustamise protsessi, pakkudes komplekti tööriistu, mis sobivad nii algajatele kui ka professionaalsetele kasutajatele. Põhifunktsioonide hulka kuuluvad põhilised fototöötlusvalikud, nagu kärpimine, heleduse ja kontrasti reguleerimine, lisaks täiustatud funktsioonidele, nagu portree retušeerimine, tausta eemaldamine ja pakettredigeerimine.

Fotor paistab silma sellega, et integreerib AI-põhiseid tööriistu, et automatiseerida keerukaid redigeerimisülesandeid, nagu fotode kvaliteedi parandamine, soovimatute objektide eemaldamine ja tekstikirjeldustest kunsti loomine. Lisaks pakub see mitmesuguseid loomingulisi võimalusi, nagu kollaažide loomine, disaini loomine ja võimalus AI kaudu fotodele objekte lisada või asendada.

Kasutajad pääsevad juurde suurele mallide teegile, kvaliteetsetele stock fotodele, kleebistele ja stiilsetele fontidele, et täiustada oma fototöötluskogemust. Fotor on tasuta kasutatav ja saadaval nii laua- kui ka mobiiliplatvormidel, muutes selle mitmekülgseks võimaluseks fotode redigeerimiseks igal ajal ja igal pool.

Fotori põhifunktsioonid:

  • Põhjalikud fototöötlustööriistad põhiliste ja täpsemate reguleerimiste jaoks.
  • AI täiustused kvaliteedi parandamiseks ja loomingulise kunsti genereerimiseks.
  • Laiaulatuslik disainivarade raamatukogu loominguliseks kohandamiseks.
  • Kasutajasõbralik liides, mis sobib kõikidele oskustasemetele.
  • Platvormideülene saadavus redigeerimiseks lauaarvutis ja mobiilis.

Lugege ülevaadet →

Külastage Fotorit →

4. Adobe Photoshop

Sissejuhatus generatiivsesse täitmisesse | Adobe Photoshop

Adobe Photoshop, pilditöötluse valdkonna liider, on integreerinud AI-toega funktsioonide komplekti, mis täiustab fototöötluskogemust. Need tööriistad on loodud piltide täpseks ja hõlpsaks täiustamiseks ja muutmiseks, kasutades tehisintellekti jõudu tulemuste saavutamiseks, mis kunagi olid mõeldamatud.

Üks Photoshopi silmapaistvamaid tehisintellekti funktsioone on generatiivse täitmise tööriist, mis võimaldab kasutajatel oma piltidele sujuvalt sisu lisada. Valides ala, täidab AI selle ümbritsevate elementidega sobiva sisuga, luues ühtse ja loomuliku ilme. Samamoodi laiendab funktsioon Generative Expand intelligentselt valitud ala, luues uue sisu, mis sulandub ideaalselt olemasoleva pildiga. Tööriist Match Font AI on veel üks võimas lisand, mis võimaldab kasutajatel hõlpsalt leida piltidelt või fotodelt fontide vasteid, tagades tüpograafilise järjepidevuse.

Adobe Photoshop sisaldab ka funktsiooni Preserve Details 2.0, AI-tööriista, mis muudab piltide suurust, säilitades samal ajal olulised detailid ja tekstuurid, säilitades pildi üldise kvaliteedi. Sky Replacement tööriist on maastikufotograafide jaoks mängumuutus, mis võimaldab kiireid ja automaatseid taevavahetusi, mis on sujuvalt pildile integreeritud. Lisaks kasutavad objekti valimise tööriist ja funktsioon Refine Edge täpsete valikute ja maskide loomiseks tehisintellekti, mis lihtsustab konkreetsete pildielementidega manipuleerimist.

Adobe Photoshopi AI Suite'i põhifunktsioonid:

  • Generatiivne täitmine ja laiendamine: AI tööriistad piltidele sisu lisamiseks ja laiendamiseks.
  • Sobitav font: AI-toega tüpograafia sobitamine järjepideva disaini jaoks.
  • Säilita üksikasjad 2.0: Muudab piltide suurust, säilitades samal ajal kvaliteedi ja detaili.
  • Taeva asendus: Kiired ja automaatsed taevamuutused fotodel.
  • Objekti valimine ja serva täpsustamine: Täpne valik ja maskeerimisvahendid.
  • Närvifiltrid: Valik AI-filtreid piltide täiustamiseks ja muutmiseks.

Külastage Adobe Photoshopi →

5. Topaasi laborid

Topaz Photo AI kiirkäivitusvideo

Topaz Photo AI, mille on välja töötanud Topaz Labs, on tipptasemel töölauatarkvara, mis kasutab tehisintellekti fotokvaliteedi järsuks parandamiseks. See pakub hulgaliselt funktsioone, nagu müra vähendamine, hägustamine ja suurendamine, positsioneerides end tervikliku tööriistana fotode täiustamiseks. Tarkvara on tunnustatud selle erakordse müra ja hägususe vähendamise pärast, mis on eriti kasulik kiirelt liikuvate objektidega keerulistes olukordades.

Topaz Photo AI on osav piltide visuaalse kvaliteedi maksimeerimiseks, muutes selle ideaalseks vanade fotode taastamiseks, värviparanduste tegemiseks, tausta muutmiseks ja soovimatute objektide eemaldamiseks. Selle atraktiivsust lisab selle ühilduvus nii Windowsi kui ka macOS-iga koos ühekordse ostumudeliga. Tarkvara AI-toega pildiparandusvõimalused on pälvinud positiivseid hinnanguid, muutes selle fotograafide ja entusiastide jaoks väärtuslikuks varaks.

Tarkvara sisaldab nelja erinevat tehisintellekti mudelit (standardne, kõrge täpsus, graafika, madal eraldusvõime), mis on kohandatud erinevatele stsenaariumidele, eriti metsloomade ja portreefotograafia puhul. See töötab erakordselt hästi RAW-failidega, pakkudes suuremat detaili ja selgust. Autopiloodi funktsioon tuvastab fotodel tõhusalt objektid ja näod ning isegi vaikeseaded annavad olulisi täiustusi. Topaz Photo AI pakub ka tugevat kliendituge reaalajas vestluse ja põhjaliku veebidokumentatsiooni kaudu.

Topaz Labsi peamised omadused:

  • Oma klassi parim müra ja hägususe vähendamine: Täiustatud müra- ja hägustamine selgete piltide jaoks.
  • Mitmekülgne pildiparandus: Sobib värvide korrigeerimiseks, tausta muutmiseks ja objektide eemaldamiseks.
  • AI mudelid erinevate stsenaariumide jaoks: Kohandatud mudelid fotode optimaalseks täiustamiseks.
  • Autopiloodi funktsioon: Tuvastab automaatselt objektid ja näod paremaks muutmiseks.
  • Ühekordne ost: Juurdepääsetav hinnakujundus ühekordse tasu ja tasuta prooviperioodiga.

Külastage Topaz Labsi →

6. Movavi fototöötlus

Parim video- ja fototöötlustarkvara 2022! Movavi Video Suite 2023: Movavi videoredaktor, fotoredaktor

Movavi Photo Editor paistab silma tervikliku AI-toega fototöötlustarkvarana, mida tunnustatakse kasutajasõbraliku liidese poolest, mis sobib nii algajatele kui ka professionaalidele. Tarkvara on varustatud mitmesuguste AI-toega tööriistadega, mis lihtsustavad ja täiustavad fototöötlusprotsessi, muutes selle mitmekülgseks valikuks paljudele kasutajatele.

Movavi Photo Editori pakkumiste keskmes on selle AI-toega tööriistad, mis on loodud selliste ülesannete jaoks nagu näotuvastus, nahatekstuuri silumine, juuksevärvi muutmine ja vanade fotode taastamine. AI taastamise funktsioonid on eriti tähelepanuväärsed, kuna need võimaldavad kasutajatel vanu fotosid taaselustada, eemaldades kortsud, kriimud ja plekid, vähendades skannimisel müra ja lisades must-valgetele piltidele värvi. Automaatsed täiustamisfunktsioonid lihtsustavad redigeerimisprotsessi veelgi, pakkudes selliseid funktsioone nagu fotode täiustamine, objektide eemaldamine ja vanade fotode taastamine.

Portree retušeerimine on teine ​​valdkond, kus Movavi paistab silma. Tarkvara pakub portreevõtete jaoks sihipäraseid retušeerimisfunktsioone, nagu näo sära eemaldamine ja kortsude silumine. Samuti saavad kasutajad hõlpsalt tausta eemaldada või asendada spetsiaalselt mittevajalike elementide väljalõikamiseks ja uute taustade tutvustamiseks loodud tööriistadega. Värvikorrektsiooni eelseaded, atmosfääriefektid ja üle 100 filtri ja efekti võimaldavad pilti loominguliselt muuta. Lisaks pakub Movavi teksti ja pealdiste kohandamise valikuid, objektide eemaldamise tööriistu ja partii suuruse muutmise võimalusi.

Movavi fotoredaktori põhifunktsioonid:

  • AI-toega redigeerimistööriistad: Täiustatud AI-funktsioonid näo tuvastamiseks, naha silumiseks ja vanade fotode taastamiseks.
  • Automaatsed täiustused: Tööriistad fotode täiustamiseks ja objektide eemaldamiseks.
  • Portree retušeerimine: Spetsiaalsed funktsioonid portreevõtete täiustamiseks.
  • Taustal redigeerimine: Lihtsad tausta eemaldamise ja asendamise tööriistad.
  • Värvikorrektsioon ja efektid: Lai valik eelseadeid ja efekte loominguliseks redigeerimiseks.
  • Teksti kohandamine: Subtiitrite ja teksti lisamise ja redigeerimise valikud.

Külastage Movavi →

7. Pixlr-X

Pixlr 2024: AI-toega disainipartner

Pixlr X on tasuta veebipõhine AI-toega fotoredaktor, mis ühendab kasutajasõbraliku liidese täiustatud redigeerimistööriistadega. See on loodud nii algajatele kui ka professionaalidele, pakkudes laias valikus funktsioone, mis muudavad fototöötluse nii juurdepääsetavaks kui ka keerukamaks.

Tarkvara täiustatud AI-toega tööriistad hõlmavad tausta eemaldamist, läbipaistvate piltide loomist ja tekstist pildiks tehisintellekti generaatorit. See generaator on silmapaistev funktsioon, mis võimaldab kasutajatel muuta tekstiviibad vapustavateks visuaalideks, muutes visuaalide loomise viisi. Pixlr X pakub ka kollaaži-, malli- ja animatsioonifunktsioone, pakkudes kasutajatele tööriistu ainulaadsete ja köitvate kujunduste loomiseks.

Tausta redigeerimise teeb lihtsaks tööriistad tausta eemaldamiseks ja läbipaistvate piltide loomiseks, mis sobivad ideaalselt läbipaistvust nõudvate kujundusprojektide jaoks. Tarkvara ei lõpe sellega; see pakub värviparanduse eelseadeid, atmosfääriefekte ja üle 100 filtri ja efekti, pakkudes laialdasi võimalusi piltide täiustamiseks ja muutmiseks. Teksti ja pealdiste kohandamise funktsioonid, objektide eemaldamise tööriistad ja partii suuruse muutmise võimalused suurendavad tarkvara mitmekülgsust.

Pixlr X põhifunktsioonid:

  • Kasutajasõbralik liides: Lihtsalt kasutatav platvorm tõhusaks fototöötluseks.
  • Täiustatud AI tööriistad: Tööriistad tausta eemaldamiseks, läbipaistvate piltide ja tekstist pildiks genereerimiseks.
  • Tekstist pildiks AI generaator: Muutke tekstiviibad vapustavateks visuaalideks.
  • Kollaažide ja animatsiooni funktsioonid: Looge ainulaadseid kujundusi mitmesuguste mallide ja animatsioonidega.
  • Värvikorrektsioon ja efektid: Laialdased võimalused pildi täiustamiseks.

Külastage Pixlr X →

8. Corel Paintshop Pro

Corel PaintShop Pro – teie fotoredaktor

Corel Paintshop Pro täiustab Windowsi kasutajate AI-fotode redigeerimist laiaulatusliku täiustatud redigeerimis- ja graafilise disaini tööriistade komplektiga. See integreerib aega säästvaid AI-põhiseid lahendusi, mis on mõeldud nii professionaalsetele kui ka amatöörfotograafidele.

Paintshop Pro AI HDR Studio võimaldab kasutajatel hõlpsalt rakendada suure dünaamilise ulatusega efekte. AI stiiliülekande funktsioon rakendab piltidele kiiresti kuulsate maalide kunstipärased stiilid. AI Artefact Removal ja AI Denoise käsitlevad tõhusalt müraprobleemidega pilte, mis sobivad ideaalselt vähese valguse või kõrge ISO-tasemega pildistamiseks. AI tausta asendamise tööriist lihtsustab tausta muutmist, samas kui AI portreerežiim tuvastab automaatselt objektid, et luua bokeh-efekt. Lisaks võimaldab AI Upsampling funktsioon fotosid suurendada eraldusvõimet või kvaliteeti kaotamata.

Corel Paintshop Pro põhifunktsioonid:

  • AI HDR stuudio: Ühe klõpsuga suure dünaamilise ulatusega efektid.
  • AI stiili ülekanne: Rakendab fotodele kunstilisi stiile.
  • AI artefaktide eemaldamine ja müra summutamine: Parandab mürarikkaid ja piksliga pilte.
  • AI tausta asendus: Kiire ja tõhus taustadekoratsiooni redigeerimine.

Külastage Paintshop Pro →

9. Canva

Tutvuge Magic Studioga | Laske tehisintellektil oma tööd üle laadida

Canva on kujunenud tehisintellektil põhineva fototöötluse vallas võimsaks jõuallikaks, pakkudes hulgaliselt funktsioone, mis redigeerimisprotsessi lihtsustavad ja täiustavad. Canva tehisintellekti fototöötlustööriistad, mis on tuntud oma kasutuslihtsuse ja ligipääsetavuse poolest, on mõeldud laiale kasutajaskonnale, alates amatööridest kuni professionaalideni, muutes keerukad töötlused kiireks ja lihtsaks.

Canva AI redigeerimisvõimaluste keskmes on sellised tööriistad nagu Magic Edit, Magic Erase ja Auto Crop. Need funktsioonid kasutavad piltide muutmiseks ja elavdamiseks tipptasemel AI-tehnoloogiat, pakkudes kasutajatele võrratu redigeerimiskogemuse. Magic Edit ja Magic Erase ilmestavad eriti AI võimsust fototöötluses, pakkudes kasutajatele võimalust teha täpseid muudatusi ja eemaldada soovimatuid elemente sujuvalt. Automaatse kärpimise funktsioon täiustab veelgi tööriistakomplekti, optimaalse efekti saavutamiseks intelligentselt kadreerides ja kärpides pilte.

Canva AI fototöötluse põhifunktsioonid:

  • Maagiline redigeerimine ja kustutamine: AI-toega tööriistad täpseks redigeerimiseks ja objektide eemaldamiseks.
  • Automaatne kärpimine: Arukas kärpimine piltide optimaalseks kadreerimiseks.
  • AI pildigeneraator: Loob tekstist pilte erinevates kunstistiilides.
  • Kasutajasõbralik liides: Loodud tõhususe tagamiseks, sobib kõikidele oskustasemetele.
  • Tasuta veebipõhine fotoredaktor: Juurdepääs kaunitele efektidele, filtritele ja kohandustele.

Külastage Canvat →

10. Pilt

Kuidas luua isiklikku AI-profiili Talent AI profiilimuudatuste põhjal

Imagen on keskendunud pilditöötlusprotsessi lihtsustamisele intuitiivse liidese ja hõlpsasti kasutatava AI-funktsiooniga. See pakub mitmesuguseid loomingulisi redigeerimisvõimalusi, sealhulgas värvipaleti muutmist, pildi teravdamist ja muid täiustamistööriistu.

Imageni ainulaadne funktsioon on Talent AI Profile, mis kasutab professionaalsete fotograafide töötlusstiilidel põhinevaid jooniseid, et kohandada pilte automaatselt vastavalt konkreetsele visuaalsele välimusele. See funktsioon võimaldab kasutajatel saavutada professionaalse välimuse, säilitades samal ajal kontrolli edasiste muudatuste üle.

Imageni hinnakujundus põhineb fototöötluste arvul. Lisafunktsioonid, nagu kärpimine ja sirgendamine, nõuavad lisatasu, mis võib olla eelarve koostamisel kaalukas, kuid selle mõjuvaid funktsioone tasub uurida.

Imageni peamised omadused:

  • Talent AI profiil: Professionaalsete fotograafide stiilid automaatseks pildi reguleerimiseks.
  • Loomingulise redigeerimise võimalused: Mitmekülgsed tööriistad värvide muutmiseks ja pildi täiustamiseks.
  • Kasutajasõbralik liides: Lihtsustab redigeerimisprotsessi kõigil oskustasemetel.

Külastage Imagen →

TAI-põhise fototöötluse tulevik

Kui uurime tehisintellekti fototöötlustööriistade mitmekesist maastikku, on selge, et digitaalse pildi tulevikku kujundavad need uuenduslikud platvormid. Iga tööriist, mida selles ajaveebis käsitlesime, pakub ainulaadseid funktsioone ja võimalusi, mis vastavad paljudele redigeerimisvajadustele. Olgu selleks objektide eemaldamise täpsus või lihtsus ja juurdepääsetavus – need tööriistad määratlevad uuesti selle, mis on fototöötlusmaailmas võimalik.

AI-tehnoloogia integreerimine nendesse tööriistadesse mitte ainult ei lihtsusta keerulisi redigeerimisülesandeid, vaid avab ka uusi võimalusi loovuse ja tõhususe saavutamiseks. Need pakuvad nii amatöör- kui ka professionaalsetele fotograafidele võimsaid ressursse oma loominguliste visioonide hõlpsaks täiustamiseks, muutmiseks ja elluviimiseks. Kuna tehisintellekt areneb edasi, võime eeldada, et need tööriistad muutuvad veelgi arenenumaks, pakkudes veelgi suuremaid võimalusi nii fotograafidele kui ka kunstnikele.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.