Ühenda meile

Best Of

10 parimat AI Pitch Decki generaatorit (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Dünaamilises idufirmade ja ettevõtluse maailmas on mõjuva esitluse tegemine rahastamise ja toetuse tagamiseks ülioluline. Tõhusa heliplaadi loomise kunst on arenenud, tehisintellektil töötavad tööriistad muudavad ettevõtjate ja ettevõtete oma ideede esitlemise viisi. Need uuenduslikud platvormid mitte ainult ei lihtsusta mõjukate esitluste loomise protsessi, vaid lisavad neisse ka andmepõhiseid teadmisi ja tipptasemel kujundusi.

Selles ajaveebis käsitleme parimaid AI Pitch Decki ehitajaid, kes mängu muudavad. Alates intuitiivsetest liidestest kuni täiustatud analüütikani – iga meie loendis olev tööriist toob lauale midagi ainulaadset, mis vastab paljudele vajadustele ja tööstusharudele.

Olenemata sellest, kas olete kogenud ettevõtja või lootustandev uuendaja, need AI-lahendused on loodud teie esitluse tõstmiseks ja vaatajaskonna kaasamiseks nagu kunagi varem.

1. Upmeetria

Pilt: Upmetrics

Upmetrics paistab silma teedrajava tehisintellekti platvormi generaatorina, mis on loodud spetsiaalselt alustavatele ettevõtetele ja väikeettevõtetele. See tööriist määratleb uuesti investoritele ja müügiesitlustele veenvate esitluste loomise kunsti. Oma täiustatud AI-võimalustega pakub Upmetrics hulgaliselt interaktiivseid malle, tuues teie ideedesse kaasatuse ja selguse uuel tasemel. Selle intelligentsed disainisoovitused ja andmepõhised ülevaated töötavad koos, et suurendada nii visuaalset atraktiivsust kui ka teabesügavust. See tööriist ei puuduta ainult esteetikat; see on teie publikuga resoneeriva narratiivi loomine, tagades, et teie sõnum on nii veenev kui ka selge.

Upmetricsi eristab selle laserfookus jõudluse maksimeerimisele erinevatel ekraani- ja seadmetüüpidel. See tagab, et teie mängutekk ei näe mitte ainult professionaalne, vaid on ka tõhus ja juurdepääsetav kõikjal, kus seda esitletakse. Upmetrics, mis on loodud potentsiaalsete klientide uurimise ja sõnumi fokuseerimise keeruka protsessi lihtsustamiseks, ühendab emotsionaalse sideme faktiliste andmetega, luues tasakaalustatud ja mõjuka esitluse. Selle ainulaadsed funktsioonid, mida teistes tehisintellekti helitekkide generaatorites tavaliselt ei leia, muudavad selle ideaalseks valikuks ettevõtjatele, kes soovivad oma investorite seisukohti täiustada.

Upmetrics peamised omadused:

  • Mitmekesine mallivalik: valige laia valiku mallide hulgast, sealhulgas käivitus-, müügi-, kaasaegsed, toote- ja loomingulised esitlustekid.
  • AI-põhine disain: kogege tehisintellekti disaini lihtsust, mis valib intuitiivselt parima paigutuse ja ühendab sujuvalt kaubamärgivarad.
  • Andmepõhine ülevaade: leidke läbinägeliku andmeanalüüsiga täiuslik tasakaal teaberikkuse ja emotsionaalse kaasatuse vahel.
  • Inimese loovus ja tehisintellekti tasakaal: Upmetrics rõhutab AI-tööriistade sünergiat inimese loovuse ja taipamisega, et luua silmapaistvaid helikõrgusi.

Külastage Upmetricsi →

2. Slidebean

15 slaidi, mida VAJAD oma Pitch Deckis – Startups 101

Slidebean kerkib esile mängu muutjana tehisintellektiga töötavate pitch decki tööriistade valdkonnas, mis on spetsiaalselt kohandatud alustavatele ettevõtetele ja ettevõtetele, kes soovivad luua professionaalseid ja kaasahaaravaid esitlusi. Slidebeani eristab tema uuenduslik geneetilise algoritmi kasutamine. See täiustatud tehisintellekti funktsioon testib tuhandeid slaidikonfiguratsioone, tagades, et teie esitluse iga element on automaatselt korraldatud täpselt ja kiiresti. See ainulaadne lähenemine tagab, et teie slaidid ei näe mitte ainult ühtsed ja poleeritud, vaid peegeldavad ka professionaalset standardit, mis ühtib teie brändi tunnuste ja eetosega.

Slidebeani jõud seisneb AI-põhise disaini ja kasutaja kohandamise erakordses tasakaalus. Rohkem kui 120 tasuta esitlusmalliga platvorm vastab paljudele vajadustele – alustavatest esitlustest kuni loominguliste esitlusteni. Iga mall on loodud maksimeerima jõudlust ja ühilduvust erinevatel ekraanidel ja seadmetes, tagades teie sõnumi tõhusa edastamise, olenemata meediumist. Lisaks laieneb Slidebeani mitmekülgsus selle ekspordivõimalustele, võimaldades kasutajatel oma esitlusi sujuvalt teisendada HTML-i, PDF-i, veebijagamise vormingutesse või PPT-failidesse. See paindlikkus on võtmetähtsusega mitmekesise vaatajaskonnani jõudmisel ja erinevate esitluskeskkondadega kohanemisel.

Slidebeani peamised omadused:

  • Täiustatud AI disain: kasutab optimaalsete kujunduspaigutuste valimiseks ja kaubamärgivarade automaatseks rakendamiseks keerukat AI-generaatorit.
  • Ulatuslik malliteek: Juurdepääs enam kui 120 kohandatavale mallile, mis hõlmavad mitmesuguseid teemasid, sealhulgas käivitus-, müügi-, kaasaegseid, toote- ja loomingulisi esitusi.
  • Mitu ekspordivalikut: saate hõlpsalt eksportida oma esitlusi erinevates vormingutes, et rahuldada oma publiku ja esitluskonteksti konkreetseid vajadusi.
  • Kasutajasõbralik liides: koostage kiiresti põnevaid esitlusi, ilma keeruliste disaini- ja paigutusprobleemideta.
  • Käivitamisele keskendunud platvorm: Väärtuslik tööriist idufirmade asutajatele, mis aitab rahastuse tagamiseks luua mõjuvaid müügiettekandeid.

Külastage Slidebeani →

3. Storydoc

Storydoc – kaasahaaravad tekid, mis on lihtsaks tehtud ✨

Storydoc positsioneerib end tipptasemel tehisintellekti helitekkide generaatorina, mis on ainulaadselt loodud väga kaasahaaravate, interaktiivsete ja mobiilisõbralike esitluste loomiseks. Selle peamine eesmärk on oluliselt suurendada teie võimalusi võita oma publikut, olgu selleks siis investorid, kliendid või partnerid. Storydoci keskmes on selle AI-põhine disainiassistent – ​​tööriist, mis mitte ainult ei struktureeri teie tekki, vaid aitab luua ka köitvat sisu. Laia valiku kohandatavate mallide lisamine koos tootelugude dokumentatsiooni, näidete ja juhtumiuuringutega tagab, et teie esitlus pole mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka rikas konteksti ja asjakohasuse poolest.

Storydoci eristab tõeliselt AI-tööriistade integreerimine, mis ulatub kaugemale disainist ja sisu loomisest. Tehisintellekti kirjutamisassistent täpsustab teie helikõrguse sõnumeid, tagades selguse ja mõju, samas kui AI visuaalne assistent loob asjakohaseid pilte, lisades teie esitlusele visuaalse jutuvestmise kihi. Kuid Storydoc ei piirdu loomisega; see pakub ka automaatset analüüsi ülevaadet. Need võimsad analüütikad jälgivad reaalajas teie häälekandjate toimivust, jälgides põhimõõdikuid, nagu kasutajate seotuse tase, igal slaidil kulutatud aeg ja interaktiivsete elementide tõhusus. See andmepõhine lähenemine võimaldab teie esitlust pidevalt optimeerida, tagades selle resonantsi teie vaatajaskonnaga.

Storydoci põhifunktsioonid:

  • AI disaini- ja kirjutamisabi: kasutage tehisintellekti tekkide struktureerimiseks, sisu kirjutamiseks ja asjakohaste piltide genereerimiseks, muutes oma esitlused nii informatiivseks kui ka visuaalselt silmatorkavaks.
  • Lai valik malle: pääsete juurde interaktiivsete mallide mitmekesisele valikule, mis on loodud erinevate vajaduste jaoks, sealhulgas käivitamise, müügi, kaasaegsete, toote- ja loominguliste esitluste jaoks.
  • Mobiilisõbralik ja interaktiivne: looge esitlusi, mis pole mitte ainult köitvad, vaid ka optimeeritud toimima mis tahes ekraanil ja seadmes.
  • Automaatne Analyticsi ülevaade: saate hindamatut teavet seotuse taseme, slaidil veedetud aja ja interaktiivsete elementide tõhususe kohta, mis võimaldab teil oma helikõnet pidevalt täpsustada.
  • Tööriistade sujuv integreerimine: Storydoci AI võimalused integreeruvad sujuvalt teiste tööriistadega, parandades selle funktsionaalsust ja kasutusmugavust.

Külastage Storydoc →

4. Ilus.ai

Kuidas luua esitlust saidil Beautiful.ai

Beautiful.ai on märkimisväärne tehisintellekti toel tööriist, mille eesmärk on aidata kasutajatel hõlpsalt professionaalseid ja visuaalselt kaasahaaravaid esitlusi koostada. Selle silmapaistvaks funktsiooniks on hulk kohandatavaid malle, sealhulgas spetsiaalsed helitekkide kujundused. Need mallid pole mitte ainult visuaalselt atraktiivsed, vaid ka optimeeritud toimima igal ekraanil ja seadmel, tagades, et teie sõnum edastatakse sujuvalt igas seades. Beautiful.ai AI disaini assistent on mängu muutja, valides automaatselt kõige sobivama paigutuse ja rakendades teie esitlusele brändi varasid. See funktsioon võimaldab isegi minimaalse disainikogemusega inimestel luua esitlusi, mis on nii professionaalsed kui ka esteetiliselt meeldivad.

Lisaks disainivõimalustele pakub Beautiful.ai tugevaid funktsioone andmete visualiseerimiseks, nagu diagrammid ja graafikud. Need tööriistad annavad kasutajatele võimaluse esitada keerulist teavet selges, haaravas ja kergesti seeditavas vormingus. Automaatsete analüüside lisamine on veel üks oluline eelis. See funktsioon jälgib teie esitlemise tekkide jõudlust, pakkudes väärtuslikke andmeid kaasamistasemete, igal slaidil kulutatud aja ja interaktiivsete elementide tõhususe kohta. See ülevaade on teie esitluse täpsustamiseks ja vaatajaskonnaga resonantsi tagamiseks ülioluline.

Beautiful.ai põhifunktsioonid:

  • Kohandatavad mallid: lai valik helitekkide malle, mis on kohandatud erinevatele esitlusvajadustele ja seadme ühilduvusele.
  • AI disaini assistent: Automatiseerib disaini paigutuste valimist ja brändi varade rakendamist, lihtsustades disainiprotsessi.
  • Andmete visualiseerimise tööriistad: funktsioonid selgete ja mõjuvate diagrammide ja graafikute loomiseks.
  • Automaatne Analyticsi ülevaade: jälgib seotust ja suhtlemist teie esitlusega, pakkudes optimeerimiseks väärtuslikku tagasisidet.

Külastage saiti Beautiful.ai →

5. Beemer

Pilt: Beemer

Beemer kerkib esile kasutajasõbraliku, tehisintellektil töötava pitch decki generaatorina, mis keskendub peamiselt idufirmade vajadustele. Selle tõhus platvorm hõlbustab Google'i esitluste ja PowerPointi esitluste kiiret loomist, muutes sageli aeganõudva protsessi sujuvamaks. Beemeri tehisintellektil põhinev abi on põhifunktsioon, mis pakub automatiseeritud kujunduspaigutusi, sisu struktureerimist ja slaidide kohandamist. Need võimalused tagavad, et teie esitlemisplatvorm ei näe mitte ainult professionaalne, vaid sobib ka sujuvalt teie käivitaja sõnumite ja eesmärkidega.

Kuigi Beemer pakub praegu põhilisi kohandamisvõimalusi, näitab selle tegevuskava nende funktsioonide laiendamise plaane, mis viitab tulevikule, kus kasutajad saavad oma esitlusi oma vajadustele täpsemalt kohandada. Eriti tähelepanuväärne on platvormi pakett "Pitch Booster". See sisaldab selliseid tööriistu nagu kommenteeritud kokkuvõte, investori e-posti teel saade ja täiendavad slaidid teie esitluse kogu isikupärastamiseks. See pakett lisab kohandamiskihi ja strateegilise sisu, mis võib teie esituse mõju märkimisväärselt suurendada.

Beemeri peamised omadused:

  • AI-toega esitluste loomine: Google'i esitluste ja PowerPointi automaatne kujundus ja sisu struktureerimine.
  • Kohandamisvalikud: põhiline kohandamine koos laiendatud funktsioonide plaanidega.
  • Pitch Booster pakett: Täiendavad tööriistad oma heliplaadi täiustamiseks ja isikupärastamiseks.

Külastage Beemerit →

6. Pitchgrade

Pilt: Pitchgrade

Pitchgrade paistab AI pitch deck generaatorite maailmas silma erakordse keskendumise poolest kohandamisele ja tõhususele. See pakub täielikult kohandatavat tehisintellekti esitluse generaatorit, mis võimaldab kasutajatel kohandada oma esitluse kõiki aspekte vastavalt konkreetsetele vajadustele ja kaubamärgieelistustele. See hõlmab võimalust muuta värviskeeme, lisada logosid ja kohandada paigutusi, tagades, et iga esitlus kajastab täpselt kasutaja ainulaadset stiili ja brändingut. Sellised ulatuslikud kohandamisvõimalused muudavad Pitchgrade'i mitmekülgseks tööriistaks paljudele kasutajatele alustavatest ettevõtetest kuni väljakujunenud ettevõteteni.

Tööriista pühendumus tõhususele ja kvaliteedile ilmneb selle üle 300 tüüpi slaidide ja 8 ülevaaterežiimi pakkumises, mis vastavad erinevatele esitlusnõuetele. See suur valik mitte ainult ei paranda loodud helitekkide kvaliteeti, vaid muudab ka loomisprotsessi sujuvamaks, säästes väärtuslikku aega ja ressursse. Pitchgrade'i intuitiivne liides aitab veelgi kaasa selle kasutajasõbralikule olemusele, lihtsustades valiku- ja kohandamisprotsessi ning muutes selle kättesaadavaks erinevate tehniliste teadmistega kasutajatele.

Pitchgrade'i peamised omadused:

  • Laiaulatuslik kohandamine: Esitluse välimuse, sealhulgas värvilahenduste, logode ja paigutuste täielik kontroll.
  • Lai valik slaide ja režiime: üle 300 slaiditüübi ja 8 ülevaaterežiimi, mis sobivad erinevatele esitlusstiilidele ja eesmärkidele.
  • Kasutajasõbralik liides: intuitiivne platvorm, mis hõlbustab esitluste kiiret ja lihtsat kohandamist.

Külastage Pitchgrade →

7. Esitage AI

Muutke äriesitlused esitluse abil revolutsiooniliseks

Prezent AI kerkib esile spetsialiseeritud tehisintellektil töötava helitekkide generaatorina, mis keskendub peamiselt idufirmade vajadustele. See hõlbustab erinevate äridokumentide (nt müügiväljakute, investori esinduste, liftiväljakute ja kommenteeritud kokkuvõtete) tõhusat loomist. Tehisintellektil põhinev abi Prezent AI-s täiustab protsessi märkimisväärselt, pakkudes kohandatud kujunduspaigutusi, sisu struktureerimist ja slaidide kohandamist. See tagab, et iga esitlus ei näe mitte ainult professionaalne välja, vaid sobib ideaalselt ka startupi ainulaadsete kaubamärgi- ja stiilieelistustega.

Vaatamata oma piiratud funktsioonidele võrreldes teiste turul olevate generaatoritega, pakub Prezent AI olulisi kohandamisvõimalusi. Kasutajad saavad muuta oma esitluste erinevaid aspekte, sealhulgas värvilahendusi, logosid ja paigutusi, muutes iga esitluse oma kaubamärgi selgelt esindavaks. Platvormi mitmekülgsuse lisab platvormi võimalus esitlusi alla laadida PDF- või PowerPointi vormingus või esitada otse Prezent AI-st.

Prezent AI põhifunktsioonid:

  • Kohandamisvalikud: kohandage esitlusi vastavalt konkreetsetele kaubamärgi- ja stiilieelistustele.
  • AI-toega disain ja sisu: automaatne abi esitluste loomisel, mis on nii visuaalselt atraktiivsed kui ka sisurikkad.
  • Interaktiivne elemendid: sisaldab selliseid funktsioone nagu reaalajas koostöö, interaktiivsed küsitlused ja analüüs, et suurendada esitlusse kaasamist.
  • Juurdepääsetavad vormingud: pakub platvormilt allalaaditavaid vorminguid ja otseesitlusvõimalusi.

Külastage Prezent AI →

8. SlidesAI

SlidesAI – tehisintellektil põhinev tekst esitlusele

SlidesAI kujutab endast olulist edasiminekut esitluste loomise maailmas. Selle põhifunktsioon, võimalus teksti esitlusteks teisendada, on mängu muutja, mis võimaldab kasutajatel muuta oma ideed lihvitud slaidideks murdosaga tavapärasest ajast. See funktsioon on eriti kasulik kasutajatele, kes peavad kiiresti looma esitlusi ilma kvaliteeti või disaini järjepidevust ohverdamata.

Lisaks teksti esitluse võimalusele pakub SlidesAI laialdast disaini kohandamist. Kasutajad saavad valida olemasolevate värvide eelseadete hulgast või luua oma, tagades, et iga esitlus ühtib nende konkreetse visuaalse kaubamärgiga. Tööriista praegune ühilduvus Google'i esitlustega ja tulevased plaanid Microsoft PowerPointiga integreerimiseks näitavad selle pühendumust mitmekülgsusele ja kasutajamugavusele. Lisaks rõhutab selle üle 100 keele tugi ja mitmes tõlkes saadavus selle ülemaailmset juurdepääsetavust.

SlidesAI põhifunktsioonid:

  • Tekst esitluseks teisendamine: loob tekstisisestustest kohe esitlusi.
  • Kujunduse kohandamine: pakub erinevaid disaini ja paigutuse kohandamise võimalusi.
  • Mitmekeelne tugi: Ühildub enam kui 100 keelega ja saadaval mitmes tõlkes.
  • Kasutusmugavus: loodud lihtsuse huvides, seadistamine ja kasutamine ei nõua tehnilisi teadmisi.

Külastage SlidesAI →

9. Visme

13 Pitch Decki disaini näpunäidet täiusliku stardikõne loomiseks

Ehkki Visme ei ole ainult AI heliteki generaator, eristub see mitmekülgse graafilise disaini platvormina, millel on mitmeid tehisintellektiga täiustatud funktsioone. Selle AI Presentation Maker kasutab tehisintellekti, et luua kiiresti ja tõhusalt kujundusi, võimaldades kasutajatel luua kohandatud esitlusi sekunditega. See tööriist on eriti väärtuslik neile, kes soovivad tõsta oma slaidide ja üldise sisu kvaliteeti.

Lisaks AI Presentation Makerile pakub Visme teisi tehisintellekti tööriistu, nagu AI Image Generator ja AI TouchUp Tools. Need funktsioonid on loodud kujundus- ja redigeerimisprotsessi sujuvamaks muutmiseks, tagades, et kasutajad saavad hõlpsasti luua ja kohandada professionaalse kvaliteediga tulemustega esitlusi, graafikat ja pilte. Ehkki Vismel ei pruugi olla spetsiaalset heliplaadi generaatorit, muudavad selle AI-toega võimalused selle tugevaks konkurendiks erinevat tüüpi visuaalse sisu, sealhulgas esitluste ja slaidide tekkide loomisel.

Peamised omadused:

  • AI esitluse tegija: loob kiiresti kohandatud esitlusi, täiustades disaini ja sisu loomise protsessi.
  • Täiendavad AI tööriistad: AI pildigeneraator ja tehisintellekti parandamise tööriistad täiustatud kujundamiseks ja piltide redigeerimiseks.
  • Mitmekülgsed disainivõimalused: sobib laia valiku visuaalse sisu loomiseks, peale esitlemise.

Külastage Visme →

10. Piktochart

Pitch Decki koostamine (+ investeerimisekspertide loodud Pitch Decki mall)

Piktochart kerkib esile kui jõuline veebipõhine graafilise disaini tööriist, mis on kohandatud professionaalse välimusega helitekkide (nt VC pitch tekkide ja müügitekkide) loomiseks. Platvorm pakub rikkalikku raamatukogu üle 80 asjatundlikult väljatöötatud esitlusmalliga, millest igaüks on loodud pilkupüüdmiseks ja publiku kaasamiseks. Need mallid pole mitte ainult visuaalselt atraktiivsed, vaid on ka täielikult kohandatavad. Kasutajad saavad neid kohandada, et need vastaksid oma konkreetsetele brändi värvidele ja stiilile, tagades, et iga helitekk sobib ideaalselt nende ettevõtte identiteediga.

Piktocharti silmapaistev funktsioon on selle kasutajasõbralik pukseerimisredaktor. See tööriist lihtsustab esitluses elementide, näiteks piltide, graafikute ja kaartide lisamise ja paigutamise protsessi. Kasutajatel on ka paindlikkus oma piltide üleslaadimisel, isikupärastades veelgi oma helitekke. Veelgi enam, Piktochart paistab silma keeruliste andmete muutmisel selgeteks ja köitvateks visuaalideks. See võimalus on ülioluline idufirmade ja ettevõtete jaoks, kes peavad esitama andmepõhiseid argumente nii arusaadaval kui ka kaasahaaraval viisil.

Piktochart täiustab helitekkide funktsionaalsust oma sisseehitatud esitlusrežiimi ja erinevate allalaadimisvõimalustega, sealhulgas PDF-i ja Microsofti .ppt-vormingus. See mitmekülgsus tagab, et esitlused on hõlpsasti juurdepääsetavad ja jagatavad. Lisaks pakub tööriist funktsiooni jagatavate linkide loomiseks, mis võimaldab kasutajatel jälgida oma esitluste vaateid – see on hindamatu funktsioon esitluste ulatuse ja mõju mõõtmiseks.

Piktocharti peamised omadused:

  • Kohandatavad ekspertmallid: üle 80 malli, mis on mõeldud professionaalseks kasutamiseks ja kaubamärgi joondamiseks.
  • Pukseerimisredaktor: intuitiivne liides erinevate esitluselementide hõlpsaks lisamiseks ja paigutamiseks.
  • Tõhus andmete visualiseerimine: tööriistad keerukate andmete teisendamiseks visuaalselt atraktiivseteks ja arusaadavateks vorminguteks.
  • Allalaadimis- ja jagamisvalikud: Mitu vormingut esitluste pakettide allalaadimiseks ja funktsioon vaadete jälgimiseks jagatavate linkide kaudu.

Külastage Piktocharti →

Toetage oma ideid tehisintellektiga töötavate pitch Decki tööriistadega

Äriesitluste areneval maastikul ei saa tehisintellektiga töötavate pitch decki tööriistade rolli üle tähtsustada. Iga platvorm, mida oleme uurinud, pakub ainulaadseid funktsioone ja võimalusi, mis vastavad paljudele vajadustele. Alates Upmetricsi keskendumisest andmepõhisele ülevaatele ja disainile kuni Storydoci interaktiivse ja analüütilise lähenemisviisini – need tööriistad muudavad esitluste loomise ja esitamise revolutsiooniliselt. Beautiful.ai ja Beemer lihtsustavad disainiprotsessi, Pitchgrade ja Slides AI aga täiustavad kohandamist ja tõhusust. Prezent AI ja Piktochart paistavad silma oma kasutajasõbralike liideste ja võimsate visualiseerimisvõimaluste poolest.

Kõigi nende tööriistade ühine joon on nende pühendumus muuta helitekkide loomine kättesaadavamaks, tõhusamaks ja mõjuvamaks. Olenemata sellest, kas olete idufirma asutaja, äriprofessionaal või koolitaja, need tehisintellekti abiga tööriistad pakuvad võimalust muuta oma ideed visuaalselt vapustavateks ja veenvateks esitlusteks. Tehisintellekti võimsust ära kasutades saate keskenduda sisule ja loole, mida soovite jutustada, samal ajal kui disaini ja andmete esitamise tehnilisi nõtkusi käsitletakse sujuvalt.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.