Ühenda meile

Best Of

10 parimat ETL-i tööriista (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Andmepõhise organisatsiooni jaoks on ülioluline, et kogu teabe jaoks oleks tsentraliseeritud allikas, vastasel juhul on raske teha teadlikke ennustusi. Paljud ettevõtted pöörduvad ETL-i poole, et pakkuda oma andmetele konteksti. 

ETL, mis tähistab "väljavõtmist, teisendamist, laadimist", on standardmudel, mida ettevõtted saavad kasutada mitmest allikast pärit andmete integreerimiseks ühte tsentraliseeritud andmehoidlasse. Mis puutub ETL-i tööriistadesse, siis need on tarkvara, mis on spetsiaalselt loodud toetama ETL-i protsesse, nagu andmete eraldamine erinevatest allikatest, andmete puhastamine ja puhastamine kõrgema kvaliteedi saavutamiseks ning nende koondamine andmeladudesse. ETL-i tööriistu saate kasutada andmehaldusstrateegiate lihtsustamiseks ja andmete kvaliteedi parandamiseks standardse lähenemisviisi kaudu. 

ETL-i tööriistadel on palju eeliseid, näiteks: 

  • Kõrgem kvaliteet: ETL-i tööriistad parandavad andmete kvaliteeti, muutes andmeid erinevatest andmebaasidest, rakendustest ja süsteemidest nii, et need vastaksid teatud sise- ja välisnõuetele. Need pakuvad ka konteksti asjakohastele andmetele, mis muudab need otsustusprotsessides paremaks.
  • Parem järjepidevus: ETL-i tööriistade abil saate analüüsi lihtsustada, muutes andmed universaalsete standardite järgi. Arvutused ja prognoosid muutuvad täpsemaks, kui kõik andmed koondatakse ja muudetakse otsitavaks.
  • Kiiremini: Kui kaob vajadus teha päringuid mitmest andmeallikast, saab otsuste tegemise kiirust suurendada. 

Turul on palju suurepäraseid ETL-i tööriistu, seega vaatame mõnda parimat: 

1. Integreerima

Integrate.io ülevaade

Integrate.io-d peetakse laialdaselt üheks parimaks ETL-i tööriistaks turul. See on pilvepõhine ETL-i andmete integreerimise platvorm, mis muudab mitme andmeallika ühendamise lihtsaks. Platvormil on lihtne ja intuitiivne liides, mis võimaldab luua andmekonveierid suure hulga allikate ja sihtkohtade vahel. 

Platvorm on ka suurel määral skaleeritav mis tahes andmemahu või kasutusjuhtumi korral ning võimaldab sujuvalt koondada andmeid ladudesse, andmebaasidesse, operatsioonisüsteemidesse ja andmesalvedesse. 

Integrate.io-ga on üle 100 populaarse andmesalve ja SaaS-i rakenduste paketi, sealhulgas MongoDB, MySQL, Amazon Redshift, Google Cloud Platform ja Facebook. 

Peale selle, et platvorm on väga skaleeritav ja turvaline, pakub see ka mitmesuguseid funktsioone. Üks selline funktsioon on Field Level Encryption, mis võimaldab andmevälju krüpteerida ja dekrüpteerida, kasutades nende enda krüpteerimisvõtit. 

Siin on mõned Integrate.io peamised eelised: 

  • Väga skaleeritav ja turvaline
  • Pilvepõhine ETL-platvorm
  • Ühendage hõlpsalt mitu andmeallikat
  • Lihtne, intuitiivne liides

Külastage Integreeri →

2. Talend

Andmete usaldus on Talendile ja meie klientidele oluline

Teine suurepärane ETL-i tööriist on Talend Data Integration, mis on avatud lähtekoodiga ETL-i andmete integreerimise lahendus, mis ühildub nii kohapealsete kui ka pilves olevate andmeallikatega. Platvorm sisaldab sadu eelehitatud integratsioone. 

Lisaks avatud lähtekoodiga versioonile pakub Talend ka tasulist andmehaldusplatvormi, mis sisaldab täiendavaid tööriistu ja funktsioone tootlikkuse, disaini, haldamise, jälgimise ja andmehalduse jaoks. 

Talend määrati Gartneri Magic Quadrant for Data Integration Tools aruandes juhiks. 

Siin on mõned Talendi peamised eelised: 

  • Avatud lähtekoodiga ja tasulised versioonid
  • Tööriistad disaini, tootlikkuse, andmete haldamise ja muu jaoks
  • Ühildub kohapealsete ja pilves olevate andmeallikatega
  • Universaalne andmete integreerimise tööriist

Külastage Talendit →

3. IBM DataStage

IBM DataStage on suurepärane andmete integreerimise tööriist, mis on keskendunud kliendi-serveri disainile. See ekstraheerib, teisendab ja laadib andmed allikast sihtpunkti. Need allikad võivad hõlmata faile, arhiive, ärirakendusi ja palju muud. 

Ettevõtted kasutavad DataStage'i ärianalüüsi abistamiseks, pakkudes kvaliteetseid andmeid. See toimib lülina paljude erinevate süsteemide vahel ning saab hakkama andmete ekstraheerimise, tõlkimise ja laadimisega, mistõttu eelistavad seda paljud pagaritööstuses. 

DataStage'i saab värskendada ja sünkroonida nii palju kui vaja ning see on töökindel ja paindlik. See pakub lihtsat integreerimist ja ühtset liidest heterogeensete allikate integreerimiseks. Tööriist optimeerib ka riistvara kasutamist, toetab kogumist ja integreerimist ning pakub võimsat ja tõhusat viisi andmete integreerimise loomiseks, juurutamiseks, värskendamiseks ja haldamiseks. 

Siin on mõned IBMi DataStage'i peamised eelised.

  • Klient-server disain
  • Ekstraheerib, teisendab ja laadib andmed allikast sihtpunkti
  • Parandab ärianalüüsi
  • Ühendab palju erinevaid süsteeme

Külastage IBM DataStage →

4. Oracle Data Integrator

Andmete integreerimine

Põhjalik andmete integreerimise lahendus Oracle Data Integrator (ODI) on osa Oracle'i andmehalduse ökosüsteemist. See on suurepärane valik neile, kes juba kasutavad muid Oracle'i rakendusi, nagu Hyperion Financial Management või Oracle E-Business Suite (EBS). 

Oracle Data Integrator pakub nii kohapealseid kui ka pilveversioone. Üks ODI ainulaadsemaid aspekte on see, et see toetab ETL-i töökoormust, mis võib osutuda kasulikuks paljudele kasutajatele. See on paljaste luudega tööriist kui mõned teised loendis olevad. 

ODI toetab laia spektrit andmete integreerimise päringuid, nagu suure mahuga pakettlaadimised ja teenusele orienteeritud arhitektuuri andmeteenused. Tööriist toetab ka paralleelset ülesannete täitmist, mis aitab saavutada kiiremat andmetöötlust. 

Siin on mõned Oracle Data Integratori peamised eelised. 

  • Osa Oracle'i andmehalduse ökosüsteemist
  • Kohapeal ja pilves
  • Toetab ETL-i töökoormust
  • Ülesande paralleelne täitmine

Külastage Oracle'i →

5. Fivetran

Andmehaldusprotsessi mugavamaks muutmiseks pakub Fivetran mitmekesist tööriistade platvormi. Tarkvara aitab teil hallata API värskendusi ja saab kõigest mõne minutiga teie andmebaasist uusimad andmed tõmmata. 

See on pilvepõhine ETL-lahendus, mis toetab andmete integreerimist andmeladudega, nagu Redshift, BigQuery, Azure ja Snowflake. Fivetrani üks parimaid müügiargumente on selle andmeallikate hulk, millel on peaaegu 90 võimalikku SaaS-i allikat ja võimalus lisada kohandatud integratsioone. 

Siin on mõned Fivetrani peamised eelised: 

  • Mugav andmehaldus
  • Mitmekesine tööriistade platvorm
  • API värskenduste haldamine
  • Pilvepõhine lahendus

Külastage Fivetrani →

6. õmblema

Sissejuhatus Stitchisse, koodita ETL

Avatud lähtekoodiga ELT (extract, load, transform) andmete integreerimise platvorm Stitch on veel üks suurepärane valik. Sarnaselt Talendiga pakub Stitch tasulisi teenusetasemeid täpsemate kasutusjuhtude ja suurema hulga andmeallikate jaoks. Stitchi ostis Talend tegelikult 2018. aastal.

Platvorm pakub iseteeninduslikku ELT-d ja automatiseeritud torustikke, mis eristab seda. See oli mõeldud andmete hankimiseks enam kui 130 platvormilt, teenuselt ja rakenduselt. 

Tööriist koondab kogu teabe andmelattu ja kuna see on avatud lähtekoodiga, saavad arendusmeeskonnad tööriista laiendada, et toetada täiendavaid allikaid ja funktsioone. 

Siin on mõned Stitchi peamised eelised:

  • Avatud lähtekoodiga ELT platvorm
  • Tasulised teenusetasemed
  • Iseteeninduslikud ELT ja automatiseeritud torustikud
  • Andmed 130+ platvormilt, teenuselt ja rakenduselt

Külastage Stitch →

7. Informaatika PowerCenter

Metaandmetest juhitud Informatica PowerCenteri eesmärk on parandada koostööd äri- ja IT-meeskondade vahel ning ühtlustada andmevahetust. Tööriist saab sõeluda täpsemaid andmevorminguid, nagu JSON, XML ja PDF. Samuti saab see automaatselt kinnitada teisendatud andmeid, et jõustada määratletud standardid. 

Funktsiooniderikas ettevõtte andmete integreerimise platvorm on veel üks tööriist Informatica andmehalduskomplektis. PowerCenter on ettevõtteklassi andmebaasineutraalne lahendus, mis tagab suure jõudluse ja ühilduvuse erinevate andmeallikatega. 

PowerCenter pakub ka eelehitatud teisendust, kõrget kättesaadavust ja optimeeritud jõudlust. 

Siin on mõned Informatica PowerCenteri peamised eelised:

  • Parandab koostööd äri- ja IT-meeskondade vahel
  • Ühtlustab andmekonveierid
  • Parsib täpsemaid andmevorminguid
  • Kõrge jõudlus ja ühilduvus 

Külastage Informaticat →

8. SASi andmehaldus

SAS Data Management on andmete integreerimise platvorm, mis on loodud andmete ühendamiseks erinevatest allikatest, nagu pilv, pärandsüsteemid ja andmejärved. Neid integratsioone ühendades saate luua tervikliku ülevaate äriprotsessidest ja optimeerida töövooge. 

Platvorm on väga paindlik ja võib töötada erinevates andmetöötluskeskkondades ja andmebaasides. Seda saab integreerida ka kolmanda osapoole andmemodelleerimistööriistadega, mis aitab luua suurepäraseid visualiseerimisi. 

Siin on mõned SAS-i andmehalduse peamised eelised: 

  • Ühendab andmeid erinevatest allikatest
  • Loob tervikliku ülevaate äriprotsessidest
  • Optimeerige töövooge
  • Töötab erinevates arvutuskeskkondades

Külastage SAS Data Management →

9. Pentaho

Pentaho abil lihtsustatud tehisintellekt ja masinõpe

Andmete integreerimiseks ja analüüsimiseks kasutatakse avatud lähtekoodiga platvormi, mida pakub Hitachi Vantara, Pentaho. Saate valida kas Pentaho tasuta kogukonnaväljaande või osta ettevõtte väljaande jaoks kommertslitsentsi. 

Pentaho pakub kasutajasõbralikku liidest, mida saavad isegi algajad kasutada tugevate andmekanalite ehitamiseks. Platvorm haldab andmete integreerimise protsesse, nagu andmete hõivamine, puhastamine ja salvestamine standardvormingus. 

Tööriist jagab teavet lõppkasutajatega analüüsimiseks ja toetab IoT-tehnoloogiate juurdepääsu andmetele, et aidata masinõpet. 

Siin on mõned Pentaho peamised eelised: 

  • Avatud lähtekoodiga platvorm
  • Tasuta kogukonna või ettevõtte väljaanne
  • Kasutajasõbralik liides algajatele
  • Toetab juurdepääsu andmetele IoT-tehnoloogiate jaoks

Külastage Pentahot →

10. AWS liim

AWS-liimi ülevaade | Amazoni veebiteenused

Meie parimate ETL-tööriistade loendi lõpetab AWS Glue, täielikult hallatav ETL-teenus, mida pakub Amazon Web Services. Tööriist on loodud spetsiaalselt suurandmete ja analüütika töökoormuse jaoks. 

AWS Glue on täielik ETL-i pakkumine, mille eesmärk on muuta ETL-i töökoormused lihtsamaks ja integreeritavamaks suurema AWS-i ökosüsteemiga. Tööriista üks unikaalsemaid aspekte on see, et see on serverita, mis tähendab, et Amazon varustab automaatselt serveri ja sulgeb selle pärast töökoormuse lõpetamist.

Teenus pakub ka erinevaid funktsioone, nagu töö planeerimine ja AWS Glue skriptide testimine. 

Siin on mõned AWS-liimi peamised eelised: 

  • Täielikult hallatud ETL teenus
  • Mõeldud suurandmete ja analüütika töökoormuse jaoks
  • Muudab ETL-i töökoormused lihtsamaks
  • Töökoormuste jaoks varustab ja lülitab serveri automaatselt välja

Külastage AWS Glue →

kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib öelda, et ETL-i (extract, transform, load) tööriistad on iga andmepõhise organisatsiooni jaoks üliolulised, pakkudes kogu teabe jaoks tsentraliseeritud hoidlat. Need tööriistad parandavad andmete kvaliteeti, järjepidevust ja analüüsi kiirust, muutes need hädavajalikuks ettevõtetele, kes soovivad oma andmeid tõhusalt kasutada. ETL-i tööriistad lihtsustavad andmehaldust, eraldades andmeid erinevatest allikatest, muutes need vastavusstandarditele vastavaks ja laadides need andmeladudesse. Paljude saadaolevate valikute abil saavad organisatsioonid valida oma konkreetsetele vajadustele vastava parima tööriista, tagades sujuva integratsiooni, parema otsustusprotsessi ja optimeeritud töövood. Kuna nõudlus kvaliteetsete andmehalduslahenduste järele kasvab, mängivad ETL-i tööriistad andmepõhiste strateegiate edus jätkuvalt otsustavat rolli.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.