Ühenda meile

Best Of

9 parimat tehisintellekti juristi (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

AI juriidiline assistent

Kiires tempos õiguspraktikas võib kohtuasjade haldamise, uurimistöö ja kliendisuhtluse nõudmistega kursis olemine olla keeruline. Tehisintellekt on astunud mõningate nende väljakutsete leevendamiseks, pakkudes tehisintellektipõhiseid õigusabitööriistu. Need tööriistad on loodud protsesside sujuvamaks muutmiseks, tõhususe parandamiseks ja õigusspetsialistide abistamiseks erinevate ülesannete täitmisel. Selles ajaveebi postituses uurime parimaid tehisintellekti õigusabi tööriistu, arutame nende funktsioone, eeliseid ja seda, mis teeb need ainulaadseks.

1. Juriidiline robot

Legal Robot on AI-põhine platvorm, mis aitab kasutajatel juriidilisi dokumente hõlpsalt mõista ja koostada. Platvorm pakub dokumendianalüüsi, automatiseeritud lepingute koostamist ja võimalust kohandada juriidilisi dokumente vastavalt individuaalsetele vajadustele. Üks LegalRoboti silmapaistvamaid võimalusi on selle täiustatud masinõppe algoritmid, mis mõistavad legaalset keelt ja pakuvad selgeid selgitusi lihtsas keeles. See teeb mittejuristidele lihtsaks keerukate juriidiliste dokumentide mõistmise ja tagab genereeritava sisu täpsuse.

Lisaks on LegalRobot loodud käsitlema mitmesuguseid juriidilisi dokumente, alates lepingutest ja lepingutest kuni privaatsuspoliitika ja teenusetingimusteni. Platvorm pakub ka eelehitatud mallide hoidlat ja võimalust luua kohandatud malle, muutes selle mitmekülgseks tööriistaks nii õigusspetsialistidele kui ka õigusabi otsivatele ettevõtetele.

Külastage Legal Robot →

2. DoNotPay

DoNotPay on tehisintellektil töötav vestlusbot, mis lihtsustab erinevate juriidiliste küsimuste, sealhulgas tarbijaõiguste, parkimispiletite ja väiksemate kohtuvaidluste lahendamise protsessi. Lihtsasti kasutatava liidesega pakub DoNotPay automatiseeritud juriidilist nõustamist, abi kirjade koostamisel ja samm-sammult juhiseid erinevate juriidiliste protsesside jaoks. Vestlusroboti lähenemine muudab DoNotPay kasutajasõbralikuks ja juurdepääsetavaks valikuks inimestele, kes otsivad abi igapäevastes juriidilistes küsimustes.

Platvorm pakub ka laia valikut ressursse ja tööriistu, nagu juhendid ja kontrollnimekirjad, et aidata kasutajatel paremini mõista oma õigusi ja kohustusi. DoNotPay pidevalt laienev ressursside raamatukogu ja selle võime kohaneda uute juriidiliste väljakutsetega muudavad selle hindamatuks tööriistaks nii üksikisikutele kui ka väikeettevõtetele.

Külastage DoNotPay →

3. Ivo (Varem Latch)

Ivo on tehisintellektil põhinev õiguspraktika haldustarkvara, mis on loodud advokaadibüroo tegevuse erinevate aspektide automatiseerimiseks ja tõhustamiseks. Platvorm pakub juhtumihalduse, dokumentide automatiseerimise, aja jälgimise, arveldamise ja kliendisuhtluse tööriistu. Latchi AI-põhised automatiseerimistööriistad aitavad advokaadibüroodel säästa aega ja ressursse, automatiseerides korduvaid ülesandeid ning pakkudes nutikaid soovitusi dokumentide koostamiseks ja juhtumite haldamiseks.

Latchi kasutajasõbralik liides ja integratsioonid populaarsete pilvesalvestusteenustega muudavad advokaadibüroode jaoks hõlpsaks andmete tsentraliseerimise ja juhtumite lahendamisel koostöö tegemise. Platvormi andmepõhised ülevaated ja analüüs aitavad ettevõtetel teha teadlikumaid otsuseid, parandades üldist tõhusust ja tulemuslikkust.

Külasta Ivot →

4. Law.co

Law.co väidab end olevat parim tehisintellekti platvorm juristidele ja advokaadibüroodele tehisintellektiga juriidiliste toimingute digitaliseerimiseks ja optimeerimiseks. See pakub 3 põhifunktsiooni.

Esitage uurimisküsimus, mis sisaldab nii palju üksikasju, kui soovite oma juhtumi faktide kohta. Laske tehisintellektil koostada oma lühiülevaade, klausel või uurimismemo.

Tõlgendage ja koondage kriitilist teavet mis tahes tüüpi dokumentidest. Kasutage Law.co andmebaasis olevaid dokumente või esitage oma dokumente. Otsige konkreetseid andmeid tihedatest, keerulistest lepingutest või pikkadest arvamustest. Esitage leidude kirjalik kokkuvõte, ilma põhidetailideta.

Saate vastuseid ja täielikke loendeid asjakohaste klauslite kohta igast komplekti kuuluvast lepingust, mis põhinevad teie konkreetse(t)e küsimuse(te)l. Leidke komplekti kuuluvatest dokumentidest täpsed tehingutingimused, dollarisummad, kuupäevad ja konkreetsed klauslid Allika üksikasjad selle kohta, kas juhtum kehtib endiselt, sellel on positiivne ajalugu, kas see on tühistatud jne.

Külastage saiti Law.co →

5. Lepingkrabi

ContractCrab on revolutsiooniline lepinguhalduslahendus, mille toiteallikaks on täiustatud tehisintellekt, sealhulgas loomuliku keele töötlemise (NLP) algoritmid. See lihtsustab pikkade juriidiliste dokumentide koondamist, tuvastades ja kõrvaldades liiasused, eraldades võtmeklauslid ja keskendudes olulisele teabele. Selle protsessi tulemuseks on lühikesed kokkuvõtted, mis säilitavad õigusliku terviklikkuse ja vastavuse, muutes lepingute läbivaatamise paremini hallatavaks ja vähem aeganõudvaks.

Platvorm pakub turvalist kasutajasõbralikku liidest dokumentide (.docx, .txt, .pdf) üleslaadimiseks või teksti kleepimiseks, võimaldades kohe kokkuvõtet. ContractCrab pakub mitmesugustele tellimusmudelitele, alustades maksest ja lõpetades igakülgsete ettevõtete lahendustega, kulutõhusat alternatiivi traditsioonilisele juriidilisele konsultatsioonile.

Lepingulise krabi põhijooned

  • Kasutab lepingute tõhusaks kokkuvõtmiseks täiustatud AI ja NLP algoritme.
  • Pakub turvalist ja kasutajasõbralikku platvormi dokumentide kiireks üleslaadimiseks ja teksti kleepimiseks.
  • Pakub kulutõhusaid tellimusmudeleid erinevate kasutajate vajaduste jaoks.
  • Tagab konfidentsiaalsuse peer-to-peer suhtlemise ja logimise puudumisega.
  • Ületab kiirete ja selgete tulemustega traditsioonilised lepingulühendajad.

Külastage Lepingkrabi →

6. Kasetekst

Casetext on AI-põhine õigusuuringute platvorm, mis ühendab täiustatud otsinguvõimalused ulatusliku juriidilise andmebaasiga. Platvorm pakub juurdepääsu kohtupraktikale, põhikirjadele, määrustele ja teisestele allikatele ning võimsale AI otsingumootorile nimega CARA. CARA kontekstiteadlikud otsinguvõimalused tagavad, et kasutajad saavad kõige asjakohasemad tulemused, säästes aega ja parandades õigusuuringute täpsust.

Casetext pakub kasutajatele ka täiustatud uurimistööriistu, näiteks võimalust luua ja korraldada kohandatud uurimiskaustu, teha dokumente märkusi ja teha koostööd kolleegidega. Lisaks pakub platvorm integratsiooni populaarsete õiguspraktika haldamise ja dokumentide automatiseerimise tööriistadega, muutes selle terviklikuks lahenduseks õigusspetsialistidele, kes soovivad oma uurimisprotsessi optimeerida.

Külastage Casetext →

7. Enidia AI

Enidia AI on tehisintellektil töötav juriidiline assistent, mis on loodud selleks, et aidata õigusspetsialistidel oma õigustööd automatiseerida ja hallata. Platvorm pakub dokumentide automatiseerimist, juhtumihaldust, ülesannete jälgimist ja kliendisuhtlustööriistu. Enidia AI algoritmid analüüsivad varasemaid juhtumeid ja juriidilisi dokumente, et luua asjakohaseid soovitusi, aidates kasutajatel luua kohandatud dokumente ja hallata oma töökoormust tõhusalt.

Lisaks automatiseerimisvõimalustele pakub Enidia AI kasutajatele ka täiustatud analüüsi- ja aruandlusfunktsioone. See võimaldab advokaadibüroodel jälgida oma tegevust ja tuvastada parendusvaldkonnad, mille tulemuseks on parem ressursside jaotamine ja tootlikkuse tõus. Oma kasutajasõbraliku liidese ja kohandatavate funktsioonidega on Enidia AI suurepärane tööriist advokaadibüroodele, kes soovivad tõhustada oma praktika juhtimist ja tõhustada oma tegevust.

Külastage Enidia AI →

8. PatentPal

PatentPal on AI-põhine platvorm, mis lihtsustab leiutajate, advokaadibüroode ja ettevõtete patendiotsingu ja -analüüsi protsessi. Platvorm pakub patendiotsingu, -analüüsi ja -seire tööriistu, samuti võimalust koostada aruandeid ja võrrelda patente. PatentPali täiustatud AI-algoritmid aitavad kasutajatel tuvastada asjakohaseid patente ning analüüsida nende tugevaid ja nõrku külgi, muutes patendiotsingu protsessi tõhusamaks ja täpsemaks.

Lisaks võimsatele otsinguvõimalustele pakub PatentPal kasutajatele kauneid visualiseerimisi ja analüüse, mis aitavad neil paremini mõista patendimaastikke ja -trende. See muudab leiutajate ja õigusspetsialistide jaoks oma intellektuaalomandi strateegia kohta teadlike otsuste tegemise lihtsamaks. Oma kõikehõlmavate funktsioonide ja kasutajasõbraliku liidesega on PatentPal hindamatu ressurss kõigile, kes on patendiprotsessiga seotud.

Külastage PatentPali →

9. LawGeex

LawGeex on tehisintellektil põhinev lepingute läbivaatamise platvorm, mis on loodud selleks, et aidata õigusspetsialistidel ja ettevõtetel oma lepingute läbivaatamise protsessi sujuvamaks muuta. Platvorm automatiseerib erinevat tüüpi lepingute ülevaatamist, tuvastades võimalikud probleemid ning tagades vastavuse sise- ja välisjuhistele. Masinõppealgoritme võimendades saab LawGeex lepinguid kiiresti analüüsida, võrrelda neid eelnevalt määratletud kriteeriumidega ning pakkuda praktilisi teadmisi ja soovitusi.

Lisaks automatiseeritud lepingute ülevaatamise võimalustele pakub LawGeex koostöötööriistu, mis võimaldavad juriidilistel meeskondadel lepinguläbirääkimistel tõhusalt koostööd teha. Kasutajad saavad platvormil jälgida muudatusi, lisada kommentaare ja määrata ülesandeid. LawGeex integreerub ka populaarsete lepingute haldamise ja kliendisuhete halduse (CRM) süsteemidega, tagades sujuva andmevoo erinevate õigusspetsialistide kasutatavate tööriistade vahel.

AI-põhise lepinguanalüüsi ja tugevate koostööfunktsioonide kombinatsioon muudab LawGeexi hindamatuks tööriistaks juriidilistele meeskondadele, kes soovivad säästa aega ja vähendada lepingute läbivaatamise protsessis vigu. Automatiseerides lepingute läbivaatamise tüütuid ja korduvaid aspekte, võimaldab LawGeex õigusspetsialistidel keskenduda suurema väärtusega ülesannetele ja pakkuda oma klientidele paremat teenust.

Külastage LawGeexi →

kokkuvõte

Kuna õigustööstus areneb jätkuvalt, on tehisintellektil oluline roll õigusspetsialistide tööviisi ümberkujundamisel. Selles ajaveebipostituses käsitletud tööriistad pakuvad erinevaid võimalusi ja funktsioone, mis aitavad advokaadibüroodel ja üksikpraktikatel aega kokku hoida, vigu vähendada ja üldist tõhusust parandada. Kuna need tööriistad täienevad jätkuvalt, muutuvad need lähiaastatel õigusspetsialistide jaoks tõenäoliselt asendamatuks ressursiks.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.