Ühenda meile
Array ( [ID] => 1 [kasutaja_eesnimi] => Antoine [kasutaja_perenimi] => Tardif [hüüdnimi] => Antoine Tardif [kasutaja_nimi] => administraator [kuvanimi] => Antoine Tardif [kasutaja_e-post] => [meiliga kaitstud]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Unite.AI asutajapartner ja organisatsiooni liige Forbesi tehnoloogianõukogu, Antoine on a futurist kes on kirglik tehisintellekti ja robootika tuleviku vastu. Ta on ka asutaja Securities.io, veebisait, mis keskendub häirivasse tehnoloogiasse investeerimisele. [kasutaja_avatar] => mm
)

Best Of

10 parimat tehisintellekti veebisaidi koostajat (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Veebisaitide loomise maastik on tehisintellekti (AI) ja koodita lahenduste kasutuselevõtuga dramaatiliselt arenenud. Vajadus kodeerimisoskuste järele või veebidisaineritest sõltuvus on minevik. Tänapäeval võimaldavad AI-põhised koodita platvormid teil kiiresti ja vaevata luua veenva kohaloleku.

Selles artiklis uurime mõningaid tänapäeval saadaolevaid parimaid AI veebisaitide koostajaid, mis kasutavad koodita tehnoloogiaid, et pakkuda ainulaadseid funktsioone, mis on loodud erinevate vajaduste rahuldamiseks.

1. Divi AI

Tutvustame Divi AI-d

Divi AI viib WordPressi veebisaidi loomise kogemuse uutesse kõrgustesse. Divi teema ja lehe koostaja pistikprogrammiga integreeritud Divi AI kasutab teie veebisaidi konteksti mõistmiseks masinõppe algoritme. Ühe klõpsuga saate luua sisu ja pilte, mis pole mitte ainult vapustavad, vaid ka teie brändi jaoks asjakohased. Kujutage ette, et teie käsutuses on pidevalt copywriter, digikunstnik ja fotograaf; just selline tundub Divi AI-ga ehitamine.

Platvormi AI Content Writer loob teksti, mis ühtib teie veebisaidi olemasoleva kontekstiga, võimaldades teil hõlpsalt uusi lehti täita. Tehisintellekti pildigeneraator loob põnevaid visuaale ning täiustatud pildistiilid ja tekstiviibad võimaldavad teil olemasolevaid pilte täpsustada. Divi AI on midagi enamat kui lihtsalt ehitaja; see on täieõiguslik veebidisaini assistent.

Omadused:

  • Ühe klõpsuga AI sisu loomine
  • AI-toega piltide loomine ja täiustamine
  • Kontekstipõhise teksti genereerimine
  • Sisseehitatud AI koopiate redigeerimisvalikud
  • Sisusoovituste generaator
  • Võimalus luua konkreetsete märksõnade põhjal täielikke ajaveebi postitusi

Külastage Divi AI →

2. B12

Generatiivsed AI veebisaidid, autor B12 | Kuidas kiiresti veebisaiti luua

B12 on tehisintellekti veebisaitide koostaja, mis on loodud selleks, et aidata ettevõtetel hõlpsalt veebis kliente meelitada, võita ja teenindada. B12 abil loob AI automaatselt veebisaidi, mis sisaldab teksti, pilte ja kliendile suunatud tööriistu, nagu arveldamine, ajakava, dokumendid, e-allkirjad ja meiliturundus. Platvorm loob sekunditega täielikult toimiva veebisaidi, mis võimaldab ettevõtetel oma ideid kiiresti ellu viia. Kasutajad saavad AI abil luua uue veebisaidi sisu, ajaveebi postituste ja meilikampaaniate mustandeid ning kohandada oma veebis kohalolekut kasutajasõbraliku B12 redaktori või B12 ekspertide abiga.

Muutes äritegevust tehisintellektiga, pakub B12 maailmatasemel veebisaiti, mis on kohandatud konkreetsetele ärivajadustele. B12 tehisintellektil töötav platvorm koostab tööstusharuspetsiifilised saidid sekunditega, pakkudes paindlikkust nende täiustamiseks iseseisvalt või B12 disaini- ja tekstikirjutamise ekspertide professionaalse abiga. See platvorm lihtsustab veebisaidi kohandamist, pakkudes integreeritud tööriistu arveldamiseks, e-allkirjadeks, ajakavadeks ja muuks, tagades sujuva veebikogemuse.

FUNKTSIOONID

  • AI kiirseadistus: looge koheselt 60 sekundiga isikupärastatud veebisait.
  • Generatiivsed AI-funktsioonid: kasutage AI-d sisu, ajaveebipostituste ja meilikampaaniate loomiseks.
  • Seadmetevaheline ühilduvus: redigeerige oma saiti lauaarvutis või mobiilis B12 redaktori abil.
  • Sisseehitatud äritööriistad: integreeritud tööriistad arveldamiseks, e-allkirjadeks, ajakavastamiseks ja muuks.
  • AI visuaalsed täiustused: automaatselt genereeritud tekst, pildid ja kliendile suunatud tööriistad.
  • Ekspertide tugi: pääsege veebidisaini ja tekstikirjutamise ekspertide juurde edasiseks kohandamiseks.
  • Tasuta hostimine ja piiramatu salvestusruum: nautige tasuta hostimist piiramatu salvestusruumi ja kohandatud domeeniga.

Külastage B12 →

3. 10 Veeb

10Web AI Website Builder on uuenduslik tööriist, mis on loodud kõigile, kes soovivad tehisintellekti kasutades kiiresti ja tõhusalt veebisaiti luua. Tänu oma lubadusele luua teie veebisait vaid ühe minutiga, on see ehitaja ideaalne erinevate äritüüpide jaoks. Sisestage lihtsalt oma ettevõtte nimi, kirjeldage oma ettevõtet ja laske tehisintellektil üle võtta, luues ainulaadse kohandatava veebisaidi. Seejärel saate kasutajasõbraliku pukseerimisredaktori ja professionaalsete vidinate abil iga detaili peenhäälestada.

See platvorm tagab, et teie sait on optimeeritud iga seadme jaoks, pakkudes sujuvat mobiili- ja lauaarvuti kasutuskogemust. Lisaks täiustab ehitaja teie veebisaiti tehisintellektil põhinevate võimalustega, sealhulgas teksti ja piltide genereerimisega, samuti võimalusega lisada animatsioone ja interaktsioone. Funktsioonidega, nagu AI-ga loodud pildi kohandamine ja tausta eemaldamine, saate hõlpsalt kohandada oma visuaale, et need sobiksid paremini teie brändi esteetikaga.

Olenemata sellest, kas alustate nullist või soovite olemasolevat veebisaiti täiustustega uuesti luua, võimaldab 10Web kiiresti luua viimistletud ja professionaalse välimusega veebisaidi, mis kõik põhineb täiustatud AI-tehnoloogial.

  • AI kiire seadistamine: looge koheselt ühe minutiga kohandatud veebisait.
  • Generatiivsed AI funktsioonid: kasutage AI-d ainulaadse sisu ja piltide loomiseks.
  • Seadmeteülene ühilduvus: tagab kõigi seadmete tundliku paigutuse.
  • Pukseeritav redigeerimine: lihtsustage veebisaidi kohandamist kasutajasõbralike tööriistadega.
  • AI visuaalsed täiustused: täiustage visuaale tehisintellektil põhineva pilditöötluse ja tausta eemaldamise abil.

Külastage 10Web →

4. Mõretav

Brizy käivitab AI veebisaidi koostaja

Brizy AI on agentuuridele ja SaaS-i pakkujatele kohandatud mitmekülgne veebisaitide koostaja, mis rõhutab valge sildi lahendusega tõhusust ja paindlikkust. See võimaldab ettevõtetel kohandada ehitajat oma kaubamärgiga, pakkudes klientidele ettevõtte bänneri all sujuvat kogemust. Platvorm pakub enam kui 180 mobiilile optimeeritud disainimalli, mis sobivad paljudele tööstusharudele, sealhulgas ettevõtlusele, haridusele, tervishoiule ja muule, tagades laialdase rakendatavuse.

Brizy AI, mis on saadaval WordPressi pistikprogrammina isehostimiseks või kõikehõlmava pilveplatvormina, sisaldab hostimist, SSL-i ja CDN-i, et rahuldada erinevaid ärivajadusi. Ehitaja pakub ulatuslikku kohandamist kasutajasõbraliku pukseerimisliidese, globaalsete värvide, fontide ja enam kui 36 võimsa elemendi kaudu, mis täiustavad saidi kujundust ja funktsionaalsust.

Lisaks toetab Brizy AI tõhusat meeskonnakoostööd, lubades piiramatul arvul meeskonnaliikmete kutseid ja hõlbustades lihtsat kliendihaldust. See seadistus aitab sujuvamaks muuta töövoogusid ja parandada projektihaldust agentuuri seadetes. Brizy AI keskendumine koodivabale, kiirele veebisaitide juurutamisele koos kõikehõlmavate funktsioonide ja valge sildi teenustega teeb selle parimaks valikuks agentuuridele, kes soovivad täiustada oma veebiarendusteenuseid ja laiendada oma kaubamärgilahendusi.

  • Valge etiketi lahus: Sujuva kliendikogemuse tagamiseks kohandage ehitajat oma agentuuri kaubamärgiga.
  • Ulatuslikud mallid: üle 180 mobiilile optimeeritud disainimalli erinevatele tööstusharudele.
  • Paindlikud hostimisvalikud: saadaval WordPressi pistikprogrammina või tervikliku pilveplatvormina.
  • Kasutajasõbralik redigeerimine: Intuitiivne pukseerimisliides koos ulatuslike kohandamisvõimalustega.
  • Koostööfunktsioonid: Toetab piiramatut meeskonna täiendust ja lihtsustab kliendihaldust.

Külasta Brizyt →

5. Dorik

EHITA AI-ga VEEBISAIT 2 MINUTIGA!! ja ilma KOODI kirjutamata! | Dorik AI

Dorik on kasutajasõbralik platvorm, mis lihtsustab oluliselt veebisaidi koostamist, muutes selle kasutajatele kättesaadavaks sõltumata nende kodeerimisoskustest. See pakub kiiret disainimisprotsessi, mis võimaldab hõlpsalt luua esteetiliselt meeldivaid veebisaite. Kasutajad saavad pukseerida erinevaid komponente, lisada nuppe ja valida paljude kasutajaliidese plokkide hulgast. Lisaks pakub Dorik veebilehe kiireks arendamiseks valmis malle. Doriku koodita lähenemine on märkimisväärne eelis, muutes veebilehe loomise tõhusamaks ja vähem tehniliseks.

See SaaS-il põhinev veebisaitide koostaja on mitmekülgne ja suudab genereerida nii staatilisi lehti kui ka CMS-põhiseid saite. Lisaks pakub see agentuuri valge märgistamise võimalust, mis võimaldab agentuuri vajadustele vastavat kohandamist ja brändingut. See muudab selle paindlikuks tööriistaks nii üksikutele loojatele kui ka digiagentuuridele, kes otsivad tõhusat veebilehe loomise lahendust.

Omadused:

  • Lihtsustab veebisaidi koostamist viipepõhise disainiprotsessiga.
  • Pakub hõlpsaks kohandamiseks pukseerimisliidest.
  • Sisaldab laia valikut kasutajaliidese plokke ja nuppe, mis muudavad disaini paindlikuks.
  • Sisaldab eelnevalt valmistatud malle veebisaidi kiireks loomiseks.
  • Koodivaba platvorm, mis on juurdepääsetav ilma kodeerimiskogemuseta kasutajatele.

Lugege ülevaadet →

Külasta Dorikut →

6. CodeDesign

CodeDesign.ai – AI veebisaidi koostaja | Looge ja avaldage veebisaite mõne minutiga

CodeDesign muudab teie lähenemise veebisaidi arendamisele, kasutades leidlikult AI-tehnoloogiat. Möödas on päevad, mil atraktiivse ja funktsionaalse veebisaidi loomiseks vajasite sügavat HTML-i, CSS-i või JavaScripti mõistmist. CodeDesign lihtsustab kogu protsessi, kaotades tõhusalt vajaduse käsitsi kodeerimise järele. See võimaldab ettevõtetel ja üksikisikutel keskenduda rohkem sellele, mis on tõeliselt oluline: kvaliteetse sisu kureerimine ja tugeva kaubamärgi identiteedi loomine.

CodeDesigni eristab selle mitmekülgsus – see sobib mitte ainult alustavatele idufirmadele, kes vajavad eelarvesõbralikku lahendust, vaid ka suuremaid ettevõtteid, kes soovivad säilitada keerulist kohalolekut veebis. Olenemata sellest, kas avate oma esimest veebisaiti või uuendate olemasolevat, on CodeDesigni kasutajasõbralik liides ja kulutõhus hinnakujundusmudel sellest väga atraktiivne valik veebisaitide koostajate rahvarohkel turul.

FUNKTSIOONID

  • Kõik teie varad ja komponendid on turvaliselt pilves talletatud.
  • Platvormil on sisseehitatud SEO võimalused.
  • Saate oma veebisaidi avaldada CodeDesigni platvormil või eksportida selle koodina.
  • Pole vaja kasutada välist andmebaasi, kuna CodeDesign pakub oma relatsiooniandmebaasi.
  • Hoidke oma veebisaidi vanemad versioonid edaspidiseks kasutamiseks alles.
  • Mõeldud nii disaineritele kui ka arendajatele sujuvaks koostööks.
  • Kui te ei ole esialgse disainiga rahul, võimaldab platvorm teil selle AI abil uuesti luua.
  • Uuendage oma sisu, et muuta see SEO-sõbralikuks ja kaasahaaravaks funktsiooniga AI Magic.

Külastage CodeDesign →

7. Hostingeri veebisaidi koostaja

Hostingeri tehisintellekti veebisaidi koostaja: looge oma veebisait MINUTITEGA!

Hostingeri tehisintellekti veebisaitide koostaja eesmärk ei ole ainult mugavus; see tähendab uuesti määratlemist, mida tähendab veebisaidi loomise mugavus. Platvorm on loodud nii, et see juhendaks teid nii intuitiivselt häälestusprotsessis, et saaksite umbes minutiga valmis täielikult toimiva kohandatud veebisaidi. See muudab Hostingeri uskumatuks eeliseks neile, kes peavad kiiresti võrku pääsema ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata.

Lisaks oma tuntud hostimisteenustele täiendab Hostinger oma pakkumisi paljude täiustatud tehisintellektipõhiste funktsioonidega. Need tööriistad, mis ulatuvad tehisintellekti abiga tekstikirjutamisest intelligentse analüütikani, võimaldavad teil hõlpsasti oma veebisaidile keerukamaid elemente lisada. Arvestades Interneti-äri kiiret elutempot, võib kiiresti käivitatav ja usaldusväärne veebisaitide koostaja muuta olukorda. Hostinger sobib selle vormiga suurepäraselt, teenindades nii tehnoloogia algajaid kui ka väikeettevõtteid platvormiga, mis on sama tõhus kui ka võimas.

FUNKTSIOONID

  • Looge täielik veebisait, täites lihtsalt mõned vormiväljad.
  • Veebisaidid optimeeritakse automaatselt mobiilseadmete jaoks.
  • Kohandage oma veebisaiti hõlpsalt ilma kodeerimiseta.
  • Looge köitvat sisu pingutuseta.
  • Looge sekunditega ainulaadne logo.
  • Sisseehitatud tööriistad saidi optimeerimiseks otsingumootorite jaoks ja kasutaja käitumise mõistmiseks.
  • Kaasas tööriistad veebipoe seadistamiseks.
  • Valige enam kui 100 valmismalli hulgast.

Külastage Hostingerit →

8. GetResponse – veebisaidi koostaja

Tutvustame GetResponse'i AI-põhist veebisaidi koostajat | Looge oma veebisait TASUTA

GetResponse on turunduse jõuallikas ja nad on oma veebisaitide koostaja loonud turundust silmas pidades. Reaalajas veebisait saate luua vähem kui 15 minutiga.

Looge isikupärastatud veebisait, vastates mõnele lihtsale küsimusele oma ettevõtte vajaduste kohta või valige mall ja kasutage oma kujunduse kohandamiseks pukseerimisredaktorit.

Kui teil on kujundus, saate muuta oma fonte, värvipaletti või nupu stiili. Tehke need muudatused ühe klõpsuga ja rakendage need globaalse disaini tööriista abil kogu veebisaidile.

Kasutajad, kes soovivad veebisaidi konversioone suurendada, saavad seda teha sisseehitatud hüpikakende ja muude turundustööriistade abil. Nad pakuvad nii tasuta kui ka tasulist võimalust. Tasuta valik on suurepärane teenuse testimiseks. Kui olete valmis veebisaidi oma kaubamärgiga domeeninimele teisaldama, saate tasu maksta.

Omadused:

  • Ühe klõpsuga AI sisu loomine
  • Muutke fonte, värve ja muud
  • Kontekstipõhise teksti genereerimine
  • Valige temaatiliste mallide hulgast
  • Tasuta võimalus teenust testida

Külastage GetResponse'i →

9. Vastupidav

AI Website Builder – looge veebisait 30 sekundiga

Durable.co viib veebisaitide loomise oma tehisintellektipõhiste võimalustega enneolematutesse kõrgustesse. Kujutage ette, et sisestate ainult oma asukoha ja ettevõtte tüübi ning luuakse teile vaid sekunditega täisväärtuslik veebisait. Jah, Durable teeb selle teoks. Platvormi AI-tehnoloogia täidab teie veebisaidi automaatselt oluliste elementidega, sealhulgas sisu, pildid, värvid, ikoonid ja isegi ettevõtte asukohakaart ja kontaktivormid. See teeb Durablest kasutajasõbralikkuse kehastuse, mis sobib ideaalselt neile, kes esimest korda digimaailma seiklevad.

Durable'i eristab konkurentidest selle tugev dünaamiliste AI funktsioonide komplekt. Lisaks veebisaidi loomisele pakub see integreeritud otsingumootori optimeerimist (SEO), automaatset sisu loomist ning isegi ettevõtte nime ja reklaamikoopia loomist. Põhimõtteliselt ei piirdu Durable pelgalt veebisaitide koostajaga; see toimib teie isikliku digitaalturunduse assistendina.

Omadused:

  • AI-ga loodud sisu, pildid ja kujunduselemendid
  • Sisseehitatud SEO ja sisu loomine
  • Ettevõtte nime ja reklaamikoopia genereerimine
  • Kolme klõpsuga veebisaidi käivitamine
  • Lihtne kohandamine ilma koodita
  • Analüütika toimivuse jälgimiseks
  • Integreeritud turundustööriistad, sealhulgas AI copywriting ja CRM

Külastage Durable →

10. Wix ADI

Varsti: Wixi AI veebisaitide koostaja toob veebi loomise järgmise põlvkonna

Wix, märkimisväärne nimi AI-põhise veebisaitide arenduses alates 2016. aastast, annab tunnistust tehisintellekti võimsusest ja usaldusväärsusest veebidisainis. Platvormi pühendumus tehisintellekti uuendustele ilmneb selle keerulistes ja intelligentsetes mudelites, mistõttu on see usaldusväärne valik dünaamiliste veebisaitide loomiseks.

Wixi tehisintellekti pakkumise keskmes on selle tehisintellekti (ADI) tööriist. See täiustatud funktsioon juhendab kasutajaid veebisaidi kujundamise protsessis, soovitades konkreetseid funktsioone, mis on kohandatud nende saidi täiustamiseks. ADI tööriista tugevus seisneb selle võimes kombineerida automatiseeritud soovitusi kasutaja kohandamisega, võimaldades isikupärastatud ja tõhusa veebisaidi kujundamise kogemust.

Wixi peamised omadused:

  • Tehisintellekt: Pakub nutikaid disainisoovitusi, mis on kohandatud kasutaja vajadustele.
  • Kohandatavad disainivalikud: Kasutajad saavad muuta paigutusi, värvipalette ja veebisaidi funktsioone.
  • Täpsem Analytics: Wix Analyticsi võrdlusnäitajate aruanne pakub põhjalikku saidi analüüsi ja võrdlusi andmepõhiste täiustuste jaoks.
  • Terviklikud ärilahendused: Sisaldab mitmesuguseid tööriistu peale veebisaidi loomise, näiteks keerukad saidihaldus ja ärifunktsioonid.

Külastage WIX ADI →

AI-põhine veebidisain

Veebidisaini ja -arenduse maastik on muutumas, mida toidavad tehisintellekti võimalused. Alates automaatsest sisu genereerimisest kuni intuitiivsete disainiliidesteni – AI veebisaitide koostajad ei ole pelgalt trend, vaid oluline samm veebiarenduse demokratiseerimise suunas. Olenemata sellest, kas olete täiesti algaja või kogenud arendaja, pakuvad need tööriistad laia valikut funktsioone ja kohandamistasemeid vastavalt teie vajadustele.

Iga platvorm toob lauale oma ainulaadsed tugevused. Need tööriistad suurendavad tõhusust, lihtsustavad töövoogu ja avavad uusi võimalusi loominguliseks väljenduseks. Selliste AI-põhiste tööriistade abil ei tundu veebidisaini tulevik mitte ainult paljulubav, vaid ka hämmastavalt ligipääsetav.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.

Unite.AI asutajapartner ja liige Forbesi tehnoloogianõukogu, Antoine on a futurist kes on kirglik tehisintellekti ja robootika tuleviku vastu.

Ta on ka asutaja Securities.io, veebisait, mis keskendub häirivasse tehnoloogiasse investeerimisele.