Ühenda meile
Array ( [ID] => 1 [kasutaja_eesnimi] => Antoine [kasutaja_perenimi] => Tardif [hüüdnimi] => Antoine Tardif [kasutaja_nimi] => administraator [kuvanimi] => Antoine Tardif [kasutaja_e-post] => [meiliga kaitstud]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Unite.AI asutajapartner ja organisatsiooni liige Forbesi tehnoloogianõukogu, Antoine on a futurist kes on kirglik tehisintellekti ja robootika tuleviku vastu. Ta on ka asutaja Securities.io, veebisait, mis keskendub häirivasse tehnoloogiasse investeerimisele. [kasutaja_avatar] => mm
)

Best Of

10 parimat tehisintellekti värbamise tööriista (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Ettevõtted kasutavad tehisintellekti (AI) mitmel erineval viisil. Üks igapäevases tegevuses kõige enam mõjutatud valdkondi on värbamine. Tehisintellekt võimaldab juhtkonnal palgata ja värvata potentsiaalseid töötajaid selliste asjade kaudu nagu häältoega vestlused, masinõppe mustrite sobitamine ja inimeste analüüs.

Siin on ülevaade 10 parimast tehisintellekti värbamise tööriistast, mida ettevõtted saavad kasutada õige kandidaadi leidmiseks:

1. BrainTrust 

Tutvustame Braintrust AIR-i – maailma esimest tehisintellekti värbajat

Braintrust on positsioneerinud end dünaamilise ja kõikehõlmava AI-põhise värbamislahendusena, mis on suunatud nii ettevõtetele kui ka talentidele tehisintellekti ja tehnoloogiasektoris. See pakub sujuvamat protsessi ülemaailmsete tööjõu leidmiseks, palkamiseks ja haldamiseks, suurendades oluliselt tõhusust ja vähendades traditsiooniliste värbamismeetoditega seotud kulusid. Platvorm on tähelepanuväärne oma tehisintellektipõhiste funktsioonide poolest, sealhulgas tehisintellekti töökirjelduse generaator, mis koostab köitvaid töökuulutusi, ja tehisintellekti sobitamise mootor, mis skannib üle 800,000 XNUMX talendiliikme, et leida kohe viis parimat kandidaati. Lisaks hõlbustab see asünkroonseid AI intervjuusid ja hindamist, pakkudes üksikasjalikke tulemuskaarte, mis aitavad ettevõtetel teha kiireid ja teadlikke värbamisotsuseid.

Braintrust toetab oma EOR-teenuste kaudu ülemaailmset töölevõtmist vastavusega enam kui 150 riigis, haldades kõike alates taustakontrollist kuni töötajate klassifitseerimiseni. Platvorm lihtsustab ka tööjõuhaldust, võimaldades ettevõtetel organiseerida ja juhtida oma välist tööjõudu läbipaistva aruandluse ja võimalusega maksta töövõtjatele kohalikus valuutas. Seda täiendavad palgaarvestuse, arvete ja kulude jälgimise automatiseerimisvahendid.

Braintrust integreerub ka enam kui 25 erineva tööjõuhaldusplatvormi ja -tööriistaga, tagades sujuva kogemuse kõigile kasutajatele. See täiustatud tehnoloogia, kõikehõlmavate teenuste ja ainulaadse juhtimismudeli kombinatsioon muudab Braintrusti atraktiivseks võimaluse tehisintellekti ettevõtetele, kes soovivad palgata ja juhtida tipptalente tõhusalt ja kulutõhusalt.

  • Tehisintellekti automatiseerimine: Automatiseerib töökuulutused ja kandidaatide sobitamise tehisintellektiga, kiirendades värbamisprotsessi.
  • Ülemaailmne vastavus: haldab värbamist enam kui 150 riigis ja pakub täielikke vastavusteenuseid.
  • Madalamad tasud: pakub tasustruktuuri, mis on 80% madalam kui traditsioonilistel personaliotsingu agentuuridel.
  • Sümboolne volitamine: Võimaldab talentidel osaleda valitsemises ja hoida BTRST märgi kaudu kogu tulu.
  • Integreeritud juhtimine: pakub tööriistu sujuvaks tööjõu haldamiseks ja globaalseks maksete töötlemiseks.

Külastage BrainTrusti →

2.  Allikaarendajad Toptaliga

Töö parima tuleviku tippkohtumine: segatööjõu tõus

Üks parimaid viise tipptasemel tehisintellekti ja masinõppeinseneride värbamiseks on hankida arendajatele selline platvorm nagu Toptal, mis ühendab ettevõtteid 3% parima disaini-, arendus-, projektijuhtimise ja finantstalentidega üle maailma. Ettevõtetel, kes soovivad palgata AI- ja masinõppeinsenere, peaksite keskenduma Toptali arendajatele, kes pakuvad teenuseid tervikliku arenduse, masinõppe, AI ja plokiahela vallas. 

Alates asutamisest 2010. aastal on Toptal teenindanud üle 6,000 kliendi erinevates tööstusharudes. Mõned suurimad nimed, mille ettevõte on klientideks toonud, on AirBnB, Bridgestone, Walt Disney, HP Enterprise, JPMorgan Chase ja Zendesk. 

Toptal tugineb talentide hankimiseks intensiivsele sõelumisprotsessile ja kogu protsess võtab tavaliselt 0–3 nädalat. Selle ülemaailmne talentide võrgustik koosneb vabakutselistest kaugtöötajatest, kes läbivad selle sõelumisprotsessi. Seejärel valib Toptal sellest talentide võrgustikust teie vajaduste põhjal enne selle teie ettevõttele edastamist. Seejärel saab teie ettevõte valitud talentidega intervjueerida ja otsustada, kas tasub edasi liikuda. 

Veendumaks, et Toptal otsib teie ettevõtte vajaduste jaoks parimaid talente, esitatakse teile rida avastusküsimusi.

  • Mis sunnib teid talente palkama?
  • Milliseid oskuste komplekte peate palkama?
  • Kas olete huvitatud arendajatest, disaineritest, finantsekspertidest või kõigist?
  • Kui kiiresti peate tööle võtma ja millal oleksite valmis talente kaasama?
  • Mis on teie eelarve?

Mis kõige parem, Toptal võimaldab teil palgata meeskondi tunni-, osalise tööajaga või täistööajaga lepingu alusel.

Külastage Toptal →

3. Turingi 

Turing – palgake parimad kaugtarkvarainsenerid

Teine suurepärane võimalus AI talente värbavale ettevõttele on Turing, mis pakub nende tehisintellektiga toetatud intelligentset talentide pilve, mis aitab hankida, kontrollida, sobitada ja hallata parimaid kaugtarkvaraarendajaid üle kogu maailma. Platvorm, mida kasutavad mõned maailma tippettevõtted, nagu Pepsi, Dell ja Coinbase, kasutab globaalset hankimist, intelligentset kontrollimist, ulatuslikku sobitamist, personali-/maksete vastavust ja automatiseeritud kvaliteedikontrolli töökohal.

Turing teeb suurepärast tööd kaugvärbamise protsessi lihtsaks muutmisel nii ettevõtete kui ka arendajate jaoks. Ettevõtted saavad palgata eelnevalt kontrollitud kõrgelt kvalifitseeritud kaugtarkvara talente, mis hõlmavad enam kui 100 oskust. Protsess võtab vaid 3-5 päeva.

Intelligent Talent Cloud tugineb tehisintellektile, et kontrollida, sobitada ja hallata enam kui 1.5 miljonit arendajat üle maailma, säästes ettevõtetele tonni aega ja ressursse, kui nad mõne päevaga insenerimeeskonna üles ehitavad.

Siin on mõned Turingi pakutavad parimad funktsioonid:

  • AI-toega intelligentne talentide pilv

  • Rohkem kui 1.5 miljonit arendajat kogu maailmas

  • Aitab koostada insenerimeeskonda päevadega

  • Eelnevalt kontrollitud kõrgelt kvalifitseeritud talendid

  • 100+ oskust talentide seas\

Külastage Turingi →

4. Upwork

Arendaja: Ideaalne sobivus | Ülestöötamine

Üks kaugtöö tuntumaid nimesid, Upwork on veel üks suurepärane võimalus. Vabakutseline platvorm on aastate jooksul märkimisväärselt kasvanud ja hõlmab nüüd talente paljudes kategooriates ja tööstusharudes, nagu tehnoloogia, õigusteadus, tarkvaraarendus, kirjutamine, mobiilirakenduste arendus, disain ja palju muud.

Upwork aitab ühendada ettevõtted kõrgelt hinnatud talentidega üle kogu maailma. Ettevõtte jaoks on see sama lihtne kui registreerumine, tööpakkumise koostamine ja potentsiaalsete kandidaatide kontrollimine enne nende palkamist. Vabakutseline otsib potentsiaalseid töökohti ja loob oma profiilid vastavalt oma oskustele.

Platvorm on mõjuval põhjusel tõusnud selles valdkonnas liidriks. See pakub erinevaid turvameetmeid, näiteks aja jälgimist ja kontrollitud makseviise. Sellel on ka oma suhtlusplatvorm, mis aitab hõlpsalt ühendada ettevõtteid ja vabakutselisi.

Siin on mõned Upworki pakutavad parimad funktsioonid:

  • Lai valik kategooriaid ja tööstusharusid

  • Ettevõtete ja vabakutseliste kaitsed

  • Suhtlusplatvorm

  • Sisseehitatud maksesüsteem

Külastage Upworki →

5. Värbatav

Recruitee on koostööpõhine töölevõtmise tarkvara, mis automatiseerib teie töölevõtmise ja hindab kandidaate tõhusalt.

Tööandja bränding on lihtsustatud, eExplore lihtsalt kasutatav karjäärisaidi redaktor ja hõlpsasti karjäärisaidi loomine ja värbamisandmete jälgimine iseseisvalt, ilma arendaja või turundaja abita.

Recruitee paistab silma, et see säästab palju aega värbamislehtri haldamisel. Kasutajad saavad hõlpsasti määrata ja kohandada erinevate meeskonnaliikmete töölevõtmise rolle. Kasutage koostööks töölevõtmiseks meeskonnamärkmeid, silte ja mainimisi.

Teine võimalus on kasutada pakutavat API-d ja Webhooksi, et luua kohandatud ühendusi Recruitee ja teie olemasoleva tehnikapaki vahel.

Külastage Recruitee →

6. Manatal

Manatali platvorm lihtsustab kogu värbamisprotsessi, pakkudes välja parimad kandidaadid antud töökoha jaoks, automatiseerides samal ajal üleliigseid ülesandeid.

See on tehisintellekti värbamistarkvara, mis on loodud kandidaatide kiiremaks hankimiseks ja palkamiseks. Personalimeeskondade, värbamisagentuuride ja peaküttide jaoks kohandatud seda on lihtne kasutada, kuid see on võimas.

Lihtsus tähendab, et pole järsku õppimiskõverat, värbamiskonveierit on lihtne oma protsessi põhjal kohandada lihtsa pukseerimisliidese abil. Samuti saate hõlpsalt vaadata oma värbamise edenemist ühest tahvlivaatest.

Suurendage oma värbamispüüdlusi kiiresti, mõned funktsioonid hõlmavad järgmist:

  • Jagage oma tööpakkumisi 2,500+ tasuta ja tasulisel kanalil, sealhulgas kohalikel, ülemaailmsetel ja spetsiaalsetel tööplatvormidel, nagu Indeed, LinkedIn, Monster, CareerJet, JobStreet ja palju muud.
  • Hallake kõiki oma sponsoreeritud töökohtade reklaamikampaaniaid ühelt platvormilt.
  • Sobivad soovitused: Sõelumisprotsessi hõlbustamiseks hinnake kandidaatide profiile töönõuete alusel.
  • Kandidaatide profiilide rikastamine: Rikastage kandidaatide profiile LinkedIni ja muude sotsiaalmeedia andmetega, et soovitusi paremini sobitada.
  • Koguge teadmisi peale CV. Manatal AI Engine sirvib veebi, otsides andmeid enam kui 20 sotsiaalmeediast ja avalikest platvormidest, et kandidaatide profiile automaatselt rikastada.

Külastage Manatal →

7. Oskuslik

Skillate on üks parimaid tööriistu tehisintellekti palkamiseks turul. See on täiustatud otsustusmootor, mis võib värbamisprotsessi oluliselt parandada, pakkudes tehisintellektil põhinevaid intelligentseid värbamisteenuseid, inimeste analüüsi ja paremaid kandidaatide kogemusi. Tänu tööriista võimalusele märkida potentsiaalsete töötajate kohta isiklikku teavet, saavad ettevõtted keskenduda erapooletute otsuste tegemisele.

Skillate'i peamised omadused:

  • Sügav õppimine CV-dest teabe hankimiseks
  • AI-põhine assistent ametijuhendite kirjutamiseks
  • Automaatne intervjuu ajakava
  • Andmepõhised ülevaated ja analüüs

Külastage Skillate →

8. TurboHire

TurboHire on intelligentne värbamisplatvorm, mida juhivad andmed. See on struktureeritud ja pakub palju võimalusi väärtuslikuks koostööks. Kombineerides nii inimeste kui ka masinate intelligentsuse, võib TurboHire anda potentsiaalsetest kandidaatidest põhjaliku ülevaate. Platvorm on ka klientide andmete osas äärmiselt turvaline ning krüpteerib klientide ja pilve vahelist suhtlust.

  • TurboHire'i peamised omadused:
  • Jätkake sõelumist
  • Kandidaatide paremusjärjestus
  • Chatbotite hinnangud
  • Automatiseeritud töösoovitused
  • Talenditoru avatud ametikohtade jaoks
  • Isikupärastatud intervjuud

Külastage TurboHire →

9. Talentuur

Talenture on tehisintellekti palkamise platvorm, mis kasutab tehisintellekti ja ML mootorite teadmisi. Sellel on virtuaalne värbamisekspert, mis aitab ettevõtetel tööülesannete töötlemist pidevalt jälgida, ja järjestab kandidaadid erinevate parameetrite alusel, nagu tööalane konkurentsivõime ja saadavus. Talenture'il on mobiilirakendus ja see pakub kandidaatide hankimise teenuseid sotsiaalsaitidelt, töölehtedelt, karjäärisaitidelt ja mujalt.

Talenture'i peamised omadused:

  • Intervjuu ja töövoo juhtimine
  • Tööpakkumise kuulutus
  • Intervjuu ajakava
  • Kandidaatide jälgimine
  • Jätkake otsingut

Külastage Talenture →

10. Tooja

Tehisintellekti värbamise automatiseerimisplatvorm Fetcher ühendab tehisintellekti inimeste jälgimisega, et saavutada kaasav värbamisprotsess. Sisemine meeskond jälgib andmeid, et koguda pidevalt erinevaid kvalifitseeritud kandidaate. Tööriist pakub ka põhjalikku ülevaadet ja aruandeid, et värbamismeeskonnad saaksid teha kõige õiglasemaid otsuseid.

Fetcheri põhifunktsioonid:

  • AI-toega hankimise tööriistad
  • Erinevad talentide torustikud
  • Automaatne ajastamine
  • Kohandatud töömallid
  • Eesmärgi jälgimine

Külastage Fetcher →

kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib öelda, et tehisintellekt (AI) muudab värbamisprotsessi revolutsiooniliseks, automatiseerides töölevõtmise erinevaid etappe alates töökuulutustest kuni kandidaatide sobitamise ja intervjuudeni. AI-toega tööriistade kasutuselevõtt on oluliselt parandanud värbamise tõhusust ja tulemuslikkust, aidates ettevõtetel leida parimad kandidaadid kiiresti ja väiksemate ressurssidega.

Need tööriistad pakuvad mitmesuguseid funktsioone, nagu automatiseeritud töökirjeldused, kandidaatide järjestamine, intervjuude ajakava koostamine ja põhjalik analüüs, mis muudab värbamisprotsessi sujuvamaks ja andmepõhisemaks. Tehisintellekti värbamisel võimendades saavad ettevõtted parandada oma võimet leida ja meelitada ligi tipptalente, aidates lõpuks kaasa nende üldisele edule ja kasvule konkurentsitihedal turul.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.

Unite.AI asutajapartner ja liige Forbesi tehnoloogianõukogu, Antoine on a futurist kes on kirglik tehisintellekti ja robootika tuleviku vastu.

Ta on ka asutaja Securities.io, veebisait, mis keskendub häirivasse tehnoloogiasse investeerimisele.