Ühenda meile

Best Of

5 parimat AI tööriista avalikuks esinemiseks (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Tehisintellekti valdkonnas on tehisintellekti tööriistade rakendamine avalikus esinemises märkimisväärne edasiminek. Need tööriistad pakuvad praktilisi lahendusi kõneoskuste parandamiseks, et lahendada esinejad kõikidel tasanditel. Tehisintellekti tehnoloogiat võimendades annavad need tööriistad väärtuslikku teavet kõne edastamise, sisu korraldamise ja publiku kaasamise kohta.

Meie parimate AI avaliku esinemise tööriistade uurimine tutvustab mitmeid uuenduslikke platvorme, mis on loodud avaliku esinemise erinevate aspektide täiustamiseks.

1. Yoodli

Parandage oma avalikku esinemist Yoodli – AI kõnetreeneriga

Yoodli positsioneerib end teedrajava AI-põhise avaliku esinemise treenerina, määratledes uuesti, kuidas inimesed oma suhtlemisoskusi parandavad. See tööriist on loodud pakkuma privaatset, reaalajas juhendamist ja tagasisidet, luues keskkonna, kus kasutajad saavad oma kõnevõimet arendada ilma reaalajas publiku surveta. Üle 100,000 XNUMX erinevate ettevõtete professionaali ja töötaja usalduse kogunud Yoodli on selle tõhususe ja usaldusväärsuse tunnistus.

Platvormi peamine atraktsioon on selle isikupärastatud analüüs, mis lahkab kasutaja esituse visuaalseid, verbaalseid ja vokaalseid elemente, pakkudes selget ja teostatavat tagasisidet. Yoodli osutub mitmekülgseks, pakkudes erinevaid stsenaariume, nagu veebikohtumised, tööintervjuud, esitlused ja müügikõned, muutes selle tööriistaks erinevate suhtlusvajaduste jaoks.

Yoodli peamised omadused:

  • Täpsem Analytics: Yoodli pakub kasutaja kõnestiili põhjalikku analüüsi, hõlmates selliseid aspekte nagu kõne tempo ja täitesõnade kasutamine, mis on lihvitud suhtluse jaoks üliolulised.
  • Reaalajas juhendamine: Yoodli jaoks on ainulaadne võimalus pakkuda veebikohtumiste ajal privaatset kõne juhendamist, võimaldades kasutajatel saada kõne ajal tagasisidet ja juhiseid.
  • Kohandatud vaatajaskonna seaded: Tööriistal on AI-põhised vaatajaskonna seaded ja järelküsimused, simuleerides harjutamiseks ja ettevalmistamiseks mitmesuguseid kõnekeskkondi.
  • Edenemise jälgimine: Yoodli abil saavad kasutajad mõõta oma kõnestiili ja jälgida nende arengut aja jooksul, soodustades pidevat avaliku esinemise oskuste paranemist.
  • Lihtne juurdepääs: Tasuta töölauarakendusena saadaval olev Yoodli on hõlpsasti juurdepääsetav, muutes selle populaarseks valikuks, mida võrreldakse „Grammatikaga kõne jaoks”.

Yoodli on terviklik lahendus kõigile, kes soovivad tõsta oma avaliku esinemise oskusi, ühendades oskuslikult tehisintellekti võimsuse isikupärastatud juhendamise peensustega.

Külastage Yoodli →

2. Sõna

Verble – teie tehisintellekti kõnekirjutamise assistent

Verble paistab silma tehisintellekti kõne kirjutamise assistendina, mis on loodud selleks, et aidata kasutajatel verbaalset veenmist ja jutuvestmist hallata. See tööriist eristub kasutajasõbraliku vestluspõhise liidesega, mis võimaldab kasutajatel AI-assistendiga vestelda. See suhtlus on esimene samm sujuva kõne ettevalmistamise protsessis.

Assistent esitab kasutajatele suunatud küsimusi, julgustades neid oma mõtteid sõnastama, kuulajaskonda mõistma ja sõnumit täpsustama. Seejärel muudetakse need sisendid leidlikult sidusaks ja struktureeritud kõne mustandiks. Verble'i eristab see, et see sisaldab teadmisi kõnetreeneritelt, kes on uurinud maailma kõige edukamaid kõnelejaid.

Erinevate esinemisstsenaariumide jaoks loodud Verble on osav abistama äriettekannete, peaettekannete, pulmakõnede ja isegi spetsiaalsete ettekannetega, nagu meditsiinivaldkonnas. Selle kasutusmugavus ja uuenduslik lähenemine muudavad selle väärtuslikuks tööriistaks neile, kes soovivad mõjusaid kõnesid kiiresti ja tõhusalt ette valmistada.

Verble'i peamised omadused:

  • AI-toega vestlusliides: Pakub vestluslikku lähenemist kõne ettevalmistamisele, muutes protsessi kaasahaaravaks ja intuitiivseks.
  • Kohandatud kõne kujundamine: AI assistent küsib asjakohaseid küsimusi, et aidata kasutajatel oma mõtteid täpsustada, pakkudes kõnet nii publikule kui ka sündmusele.
  • Ekspertide ülevaated: Sisaldab tuntud kõnetreenerite tehnikaid ja strateegiaid, tagades kõne sisu kvaliteedi ja tõhususe.
  • Mitmekülgsus kasutusjuhtudel: Sobib mitmesuguste esinemiste jaoks, alates ametlikest äriesitlustest kuni isiklike sündmusteni, nagu pulmad.
  • Juurdepääsetavus ja mugavus: Verble'i veebiplatvorm võimaldab juurdepääsu igal ajal ja igal pool, pakkudes märkimisväärset eelist traditsioonilise isikliku juhendamise ees.

Verble kerkib esile uuendusliku lahendusena kõne ettevalmistamiseks, mis ühendab tehisintellekti mugavuse tõhusa suhtluse kunstiga.

Külastage Verble →

3. Gabble

Gabble kerkib esile võimsa tehisintellektil töötava suhtlustreenerina, kes keskendub inimeste kõne- ja kuulamisoskuste parandamisele turvalises ja privaatses keskkonnas. Rakendus pakub suurepäraselt isikupärastatud tagasisidet ja juhiseid, mille eesmärk on muuta kasutajad oma sõnumite edastamisel sõnaosavamaks ja tõhusamaks. See paistab silma ideaalse koolitusvahendina neile, kes soovivad täiustada kriitilisi pehmeid oskusi, leevendada avaliku esinemise ärevust ja saada mõjukamaks esinejaks.

Gabble'i disain on keskendunud kasutajate kasvule ja enesekindlusele, pakkudes otsustusvaba tsooni, kus inimesed saavad harjutada ja arendada oma suhtlemisoskusi. Rakendus on pälvinud positiivseid hinnanguid laialt kasutajaskonnalt, sealhulgas õpilastelt ja spetsialistidelt, kes on märganud oma kõneoskuse ja üldise enesekindluse märkimisväärset paranemist.

Gabble'i peamised omadused:

  • Isikupärastatud tagasiside: Gabble pakub kohandatud nõuandeid ja tagasisidet, keskendudes iga kasutaja individuaalsetele vajadustele ja täiustamisvaldkondadele.
  • Reaalajas AI vestlused: Tööriist hõlbustab AI abil reaalajas vestlusi, võimaldades praktilist ja interaktiivset rääkimist.
  • Sõnavara täiendamine: Gabble'i eripäraks on selle rõhk sõnavara ettevalmistamisel, mis aitab kasutajatel sõnavalikut ja väljendust täpsustada.
  • Kohtuotsusevaba praktikaruum: Rakendus pakub kasutajatele turvalist ja julgustavat keskkonda oma suhtlemisoskuste harjutamiseks ja parandamiseks.
  • Laialdane kasutamine: Tõestatud väärtuslikuks ressursiks olevat Gabble'i kasutavad suhtlusoskuste parandamiseks tuhanded inimesed, sealhulgas üliõpilased ja spetsialistid.

Gabble annab tunnistust tehisintellekti võimest isiklikus arengus, pakkudes terviklikku lähenemisviisi suhtlusoskuste parandamiseks kasutajasõbralikus vormingus.

Külastage Gabble'i →

4. Virtuaalne oraator

Pilt: Virtual Orator

Virtual Orator kerkib esile tipptasemel virtuaalreaalsuse (VR) simulaatorina, mis on spetsiaalselt loodud avaliku esinemise oskuste tõstmiseks, jäljendades realistlikke esinemisstsenaariume. See uuenduslik tööriist kasutab VR-tehnoloogiat kaasahaarava kogemuse loomiseks, võimaldades kasutajatel harjutada oma kõnesid virtuaalse publiku ees. Pakkudes kohandatavaid seadeid, sealhulgas muutes toimumiskohta, publiku suurust ja käitumist, kohandab Virtual Orator kogemuse iga kasutaja konkreetsete koolitusvajadustega.

Virtual Oratori üks silmapaistvamaid omadusi on integreeritud salvestusvõimalus, mis suudab veebikaamera kaudu jäädvustada nii virtuaalset keskkonda kui ka kasutajat. See funktsioon on hindamatu kasutajatele, kes soovivad oma toiminguid kriitiliselt üle vaadata või neid tagasiside saamiseks jagada. Kuna Virtual Orator on saadaval VR-platvormidel, nagu SideQuest ja Steam, on VR-peakomplektidega juurdepääsetav paljudele kasutajatele.

Virtual Oratori põhifunktsioonid:

  • VR-i vaatajaskonna simulatsioon: Pakub realistlikku avaliku esinemise seadete simulatsiooni, aidates kasutajatel harjutada erinevates virtuaalsetes keskkondades.
  • Kohandamise valikud: Kasutajad saavad oma treeninguid kohandada, kohandades virtuaalset toimumiskohta, publiku suurust ja vaatajaskonna käitumist, et need vastaksid oma treeningute eesmärkidele.
  • Salvestamisvõime: Tööriist võimaldab salvestada nii kõnekeskkonda kui ka kõnelejat, võimaldades üksikasjalikku toimivuse ülevaadet ja tagasiside jagamist.
  • Lai juurdepääsetavus: Populaarsetel VR-platvormidel, nagu SideQuest ja Steam, saadaval olev Virtual Orator on mõeldud erinevate VR-i seadistustega kasutajatele.
  • Rääkimisärevuse ületamine: Tööriist on eriti kasulik inimestele, kes soovivad ületada avaliku esinemise hirmud või täiustada olulisi esitlusi.

Virtual Orator paistab silma ainulaadse ja kaasahaarava tööriistana avaliku esinemise koolituse valdkonnas, pakkudes kasutajatele turvalist ja kohandatavat keskkonda oma kõneoskuste täiustamiseks.

Külastage Virtual Oratorit →

5. ilm

Orai paistab silma AI-toega rakendusena, mis on pühendatud avaliku esinemise ja suhtlemisoskuste parandamisele. See pakub ainulaadset segu interaktiivsetest õppetundidest ja keerukast kõneanalüüsist, pakkudes kasutajatele nende toimivuse kohta kohest tagasisidet. See tööriist on loodud vastama erinevatele oskustasemetele, kohandades selle lähenemisviisi isikupärastatud õppetundidega, mis keskenduvad enesekindluse, selguse, tempo, hääle modulatsiooni parandamisele ja täitesõnade vähendamisele.

Rakendust kasutavad laialdaselt nii üksikisikud kui ka organisatsioonid, kes soovivad tõsta oma kõnevõimet, saada üle avaliku esinemise ärevusest ja tugevdada põhilisi suhtlustehnikaid. Orai mitmekülgsus võimaldab sellel olla väärtuslik vara nii isiklikuks kui ka professionaalseks arenguks, teenides tunnustust selle rolli eest, mis aitab kasutajatel muutuda enesekindlamaks ja sõnaosavamaks.

Orai peamised omadused:

  • Interaktiivsed õppetunnid: Orai pakub kaasahaaravaid ja dünaamilisi õppetunde, muutes õppeprotsessi interaktiivseks ja nauditavaks.
  • Üksikasjalik kõne analüüs: Rakendus pakub salvestatud kõnede põhjalikku analüüsi, pakkudes täiustamiseks kohest ja konkreetset tagasisidet.
  • Isikupärastatud õppetee: Kohanedes kasutaja praeguse oskuste tasemega, soovitab Orai kohandatud õppetunde, et tagada pidev ja asjakohane edasiminek.
  • Põhjalik oskuste arendamine: Keskendutakse avaliku esinemise põhiaspektidele, sealhulgas enesekindlusele, selgusele, rütmile, hääle kvaliteedile ja lisasõnade minimeerimisele.
  • Lai kasutusala: Seda kasutavad mitmesugused kasutajad, eraisikutest suurte organisatsioonideni, nii isiklikuks kui ka tööalaseks kasvuks.
  • Tõestatud tõhusus: Orait on kiidetud selle märkimisväärse mõju eest kasutajate kõneoskuste parandamisele, suurendades enesekindlust ja sõnaoskust.

Orai on kõikehõlmav ja kohanduv tööriist avaliku esinemise täiustamiseks, võimendades AI-d, et pakkuda isikupärastatud ja tõhusat õppimiskogemust.

Külastage Orai →

AI kasutamine avalikuks esinemiseks

On selge, et AI muudab suhtlusvaldkonda. Need tööriistad, mis ulatuvad Yoodli kõne juhendamisest Verble'i AI kõne kirjutamise assistendini, pakuvad ainulaadseid lahendusi avaliku esinemise oskuste parandamiseks. Need käsitlevad avaliku esinemise erinevaid aspekte, sealhulgas ärevuse vähendamist, keeleoskuse parandamist ja reaalajas toimivuse tagasisidet.

Nende tehisintellekti tööriistade edasiarendamine tähistab olulist sammu kvaliteetse kõnekoolituse kättesaadavamaks ja kohandatavamaks muutmisel. Kuna AI-tehnoloogia areneb edasi, tõotab see veelgi rikastada avaliku esinemise kogemust, võimaldades kasutajatel suhelda tõhusamalt ja enesekindlamalt erinevates seadetes.

 

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.