Ühenda meile

Sertifikaadid

10 parimat kiiret insenerikursust (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Pidevalt areneval tehisintellekti maastikul on kiire insenerikunst kujunenud nii professionaalide kui ka entusiastide jaoks keskse tähtsusega oskuste kogumina. Kuna tehisintellektisüsteemid, eriti keelemudelid nagu GPT, muutuvad üha keerukamaks, on nende mudelitega tõhusa suhtlemise võime muutunud ülimalt tähtsaks. Kiire projekteerimine on sisuliselt sisendite kujundamise oskus, mis juhib neid tehisintellektisüsteeme kõige täpsemate, asjakohasemate ja loomingulisemate väljundite saamiseks.

Aga mis täpselt on kiire inseneritöö ja miks on sellest saanud tehnikakogukonnas selline moesõna?

Kiire projekteerimine on sisendite (või „viipade”) loomise kunst ja teadus, et tõhusalt juhtida ja suhelda generatiivsete AI mudelitega, eriti suurte keelemudelitega (LLM), nagu ChatGPT. See hõlmab küsimuste või väidete sõnastamist viisil, mis kasutab tehisintellekti võimet luua konkreetseid, asjakohaseid ja täpseid väljundeid.

See valdkond asub keeleteaduse, arvutiteaduse ja loova mõtlemise ristumiskohas. See nõuab arusaamist sellest, kuidas tehisintellekti mudelid töötlevad teavet, ja loomingulist puudutust, et kohandada viipasid, mis vastavad soovitud tulemusele. Eesmärk on maksimeerida tehisintellekti vastuste tõhusust ja rakendatavust, olgu selleks siis teksti, koodi, piltide genereerimine või isegi keerukate probleemide lahendamine.

Tunnustades seda kasvavat valdkonda, oleme koostanud nimekirja parimatest kiiretest insenerikursustest. Olenemata sellest, kas olete kogenud tehisintellekti praktik või uudishimulik uustulnuk, pakuvad need kursused hindamatut teavet kiire inseneri nüansside kohta. Alates keelemudelite põhiprintsiipide mõistmisest kuni spetsiifiliste rakenduste jaoks täiustatud tehnikate valdamiseni hõlmavad need kursused laia valikut teadmisi ja oskusi.

1. Kiire inseneri eriala (Vanderbilti ülikool)

Vanderbilti ülikooli pakutav "Kiire inseneri eriala" on erakordne programm, mille eesmärk on muuta õppijad kiire inseneri ekspertideks. See põhjalik kolmest kursusest koosnev sari viib teid põhialuste juurest edasijõudnute tehnikateni, võimaldades teil ära kasutada Generative AI kogu potentsiaali. Spetsialiseerumine on keskendunud praktilisele praktilisele õppimisele, tagades, et õpilased ei mõista teooriaid, vaid saavad neid tõhusalt rakendada erinevates kontekstides.

Spetsialiseerumine algab kursusega "Prompt Engineering for ChatGPT", mis kestab 18 tundi ja millel on muljetavaldav hinnang 4.8 enam kui 2,000 osalejalt. Siin süvenevad õppijad suurte keelemudelite, nagu ChatGPT, viipade loomise kunsti, õppides, kuidas kasutada oma võimalusi mitmesuguste rakenduste jaoks. Teine kursus „ChatGPT Advanced Data Analysis” keskendub ülesannete automatiseerimisele ChatGPT kooditõlgi abil. See 10-tunnine kursus, mis on samuti kõrgelt hinnatud 4.8, õpetab õpilasi muuhulgas automatiseerima dokumentide käsitlemist ja andmete väljavõtmist. Viimane kursus "Usaldusväärne generatiivne AI" on 8-tunnine teekond, mis tagab tehisintellekti väljundite töökindluse ja usalduse.

Põhijooned

  • Põhjalik õpe: põhikontseptsioonidest kiire inseneritöö täiustatud oskusteni.
  • Praktilised projektid: praktilised harjutused oma kiirete insenerioskuste arendamiseks ja täiustamiseks.
  • Mitmekesised rakendused: õppige neid oskusi rakendama erinevates kontekstides, nagu automatiseerimine, andmeanalüüs ja probleemide lahendamine.
  • Rakendusõppe projekt: reaalmaailma rakendused alates sotsiaalmeedia postitustest kuni keerukate probleemide lahendamiseni tehisintellekti abil.
  • Eksperdi juhendamine: õppige selle valdkonna ülikoolide ja tööstuse ekspertidelt.
  • sertifikaat: teenige Vanderbilti ülikoolist karjääri parandamise tunnistus.

See kursus on ideaalne inimestele, kes soovivad sügavalt mõista ja tõhusalt rakendada kiiret inseneritööd oma professionaalsetes, akadeemilistes või isiklikes ettevõtmistes.

2. Generatiivne AI: kiire inseneri põhitõed (IBM)

IBMi pakutav „Generative AI: Prompt Engineering Basics” on oluline kursus algajatele, kes soovivad luua kiire inseneri valdkonnas tugeva aluse. See 7-tunnine kursus on loodud pakkuma paindlikku õppimiskogemust, mis sobib suurepäraselt professionaalidele, üliõpilastele ja entusiastidele, kes soovivad avastada generatiivse AI maailma. Kursuse eesmärk on anda põhjalik arusaam kiiretest insenerikontseptsioonidest, parimatest tavadest ja praktilistest tehnikatest.

Kursus on jagatud kolmeks hästi struktureeritud mooduliks, millest igaüks keskendub kiire inseneritöö erinevatele aspektidele. 1. moodul tutvustab generatiivse tehisintellekti kiire inseneri kontseptsiooni, rõhutades tõhusate juhiste kirjutamise parimaid tavasid. Moodul 2 süveneb konkreetsetesse tehnikatesse ja lähenemisviisidesse, et suurendada AI-mudeli generatiivsete vastuste täpsust ja asjakohasust. Viimane moodul sisaldab hinnangulist viktoriini, praktilist projekti ja valikulist sisu, mis hõlmab kujutiste genereerimise viipasid ja IBMi Prompt Labi tööriista kasutamist.

Põhijooned

  • Algajasõbralik: mõeldud laiale publikule, sealhulgas professionaalidele ja eelneva kogemuseta entusiastidele.
  • Paindlik õppimine: õppige omas tempos kursuse struktuuriga, mis mahutab erinevaid ajakavasid.
  • Põhjalikud moodulid: hõlmab põhikontseptsioone, tehnikaid ja praktilist praktikat kiires inseneritöös.
  • Mitmekesised tehnikad: uurige nullkaadri, mõne võtte, intervjuu mustri, mõtteahela ja mõttepuu tehnikaid.
  • Tööstustööriistad: Sissejuhatus sellistesse tööriistadesse nagu IBM Watsonx Prompt Lab, Spellbook ja Dust praktiliseks kiireks projekteerimiseks.
  • Praktiline kogemus: osalege laborites ja lõputöös, et rakendada õpitud kontseptsioone reaalsetes stsenaariumides.
  • Tööstuse ekspertide ülevaated: saate praktikutelt teadmisi tõhusa kiire meisterdamise ja tööriistade kasutamise kohta.
  • Karjääritunnistus: teenige lõpetamisel jagatava tunnistuse, mis lisab teie ametiprofiilile väärtust.

See kursus on suurepärane valik neile, kes alustavad oma teekonda kiire inseneri alal, pakkudes selles valdkonnas kindlat alust ja andes õppijatele oskused, et suunata AI mudeleid tõhusalt soovitud tulemusteni.

3. Prompt Engineering koos generatiivse AI-ga (edureka)

Edureka kursus „Prompt Engineering with Generative AI” on valdkonna juhtivate professionaalide asjatundlikult koostatud programm, mis on mõeldud inimestele, kes soovivad süveneda AI-põhisesse loovusse ja kiire inseneritöö praktilistesse rakendustesse. See põhjalik kursus on loodud selleks, et anda õppijatele oskused tõhusalt kasutada viipasid kohandatud teksti, koodi ja muu loomiseks, muutes probleemide lahendamise maastikku. See on ideaalne platvorm kõigile, kes soovivad olla tehisintellekti innovatsiooni vallas teerajajad.

Kursus kulgeb viie põhjaliku mooduli kaudu, millest igaüks keskendub kiire inseneri ja generatiivse tehisintellekti konkreetsele aspektile. See algab tekstiga „Generatiivne AI ja selle tööstuslikud rakendused”, mis tutvustab generatiivse AI põhimõtteid, erinevaid generatiivseid mudeleid, nende rakendusi ja eetilisi kaalutlusi. Teekond jätkub "NLP ja süvaõppega", mis hõlmab loomuliku keele töötlemise põhitõdesid, süvaõppe rolli NLP-s ja närvivõrkude põhikontseptsioone. Kolmas moodul "Autoencoders and GANs" seikleb automaatkodeerijate ja generatiivsete võistlevate võrkude valdkonda, uurides nende arhitektuuri, koolitust ja erinevaid rakendusi.

Kursuse edenedes on kesksel kohal „Keelemudelid ja transformaatoripõhised generatiivsed mudelid”, mis heidavad valgust erinevatele keelemudelitele, Transformeri arhitektuurile ja täiustatud mudelitele, nagu GPT ja BERT. Kulmineeruv moodul "Prompt Engineering" on täielikult pühendatud kiire projekteerimise põhimõtetele ja tavadele, hõlmates kiireid disainistrateegiaid, viipade tüüpe ja tõhusate juhiste loomise kunsti.

Põhijooned

  • Asjatundlikult kureeritud sisu: Tööstusharu liidrite poolt välja töötatud asjakohasuse ja praktilisuse tagamiseks.
  • Laiaulatuslik õppekava: hõlmab kõike alates AI põhitõdedest kuni keerukate kiirete inseneritehnikateni.
  • Keskenduge praktilistele rakendustele: Suur rõhk viipade kasutamisele tegelikuks probleemide lahendamiseks erinevates valdkondades.
  • Üksikasjalik moodullähenemine: iga moodul annab põhjaliku ülevaate generatiivse AI ja kiire inseneritöö konkreetsetest valdkondadest.
  • Ajakohased tööstuse teemad: sisaldab AI mudelite ja nende rakenduste uusimaid arenguid.
  • Praktiline õpe: võimalused praktiliseks rakendamiseks ja katsetamiseks erinevate tehisintellekti tööriistade ja mudelitega.
  • Karjääri edenemine: Ideaalne professionaalidele, kes soovivad integreerida täiustatud tehisintellekti oskusi oma oskuste hulka.

See kursus sobib suurepäraselt neile, kes otsivad igakülgset arusaamist generatiivsest tehisintellektist ja selle praktilistest rakendustest kiires inseneritöös, pakkudes väärtuslikke teadmisi ja oskusi igale tehisintellekti professionaalile või entusiastile.

4. ChatGPT täielik kursus: algajatest edasijõudnutele (edureka)

"ChatGPT täielik kursus: algajatest edasijõudnutele" on põhjalik programm, mis on mõeldud neile, kes soovivad omandada generatiivset AI-d, keskendudes ChatGPT-le. See kursus hõlmab kiiret projekteerimist, pistikprogrammide integreerimist ja ChatGPT API kasutamist ning annab ülevaate viimastest arengutest, nagu GPT-4 ja ChatGPT Plus. See on kohandatud õppijatele, kes soovivad pidevalt arenevas digitaaltehnoloogia ruumis silma paista.

Kursus on üles ehitatud viieks põhimooduliks, millest igaüks pakub ainulaadset vaatenurka ChatGPT-le ja selle rakendustele:

  1. ChatGPT avalikustamine hõlmab Generative AI ja ChatGPT põhitõdesid, sealhulgas selle rakendusi ning inimese ja tehisintellekti koostöö tulevikku.
  2. Prompt Engineering ja ChatGPT pistikprogrammid süveneb kiiresse inseneri põhialustesse, selle rakendustesse ja ChatGPT vastuste täiustamisse.
  3. ChatGPT produktiivsuse tagamiseks tutvustab ChatGPT kasutamist erinevates valdkondades, nagu andmeteadus, turundus ja projektijuhtimine.
  4. ChatGPT arendajatele keskendub programmeerimisele, silumisele ja API integreerimisele ChatGPT-ga.
  5. GPT mudelid ja peenhäälestus ChatGPT uurib GPT mudelite arhitektuuri ja peenhäälestamist, sealhulgas andmete ettevalmistamise ja koolituse protsesse.

See kursuse struktuur tagab tervikliku õppimiskogemuse, ühendades teoreetilised teadmised praktiliste rakendustega.

Põhijooned

  • Põhjalik õppekava: ChatGPT hõlmamine põhitõdedest täiustatud rakendusteni.
  • Praktilised projektid: tegeliku elu juhtumiuuringud praktiliseks õppimiseks.
  • Rõhk kiirel inseneritööl: keskendub kiirele projekteerimisele ja ChatGPT API integreerimisele.
  • AI uusimad edusammud: ülevaated sellistest arendustest nagu GPT-4 ja ChatGPT Plus.
  • Mitmekülgne tööriistakomplekti säritus: sealhulgas Python, Java, TensorFlow ja Keras.
  • Karjääri tõstmine: Ideaalne inimestele, kes soovivad täiustada oma oskusi tehisintellekti ja digitaaltehnoloogia vallas.

See kursus on väärtuslik ressurss kõigile algajatest edasijõudnuteni, kes soovivad süveneda ChatGPT maailma ja selle erinevatesse rakendustesse.

5. Kiire projekteerimine ChatGPT jaoks (Vanderbilti ülikool)

Vanderbilti ülikooli "Prompt Engineering for ChatGPT" on kursus, mis varustab õppijaid teadmistega, et töötada tõhusalt suurte keelemudelitega, nagu ChatGPT. Osa Prompt Engineering Spetsialiseerumine programmist, see on loodud demonstreerima kiire inseneri transformatiivset jõudu elu ja äri erinevates aspektides; see kursus sobib suurepäraselt kõigile, kes soovivad omandada generatiivsete AI tööriistade kasutamise.

Kursus on üles ehitatud kuueks mooduliks, keskendudes ChatGPT ja sarnaste suurte keelemudelite olulisusele mitmesugustes rakendustes. Alustuseks rõhutatakse, kui oluline on mõista, kuidas need mudelid reageerivad loomuliku keele juhistele. Õppekava edeneb lihtsast kiirest meisterdamisest keerukate tehnikateni, mille eesmärk on lahendada keerulisi probleeme erinevates valdkondades.

Õppijad uurivad ChatGPT tohutut potentsiaali sellistes ülesannetes nagu kirjutamine, kokkuvõtete tegemine, mängimine, planeerimine, simuleerimine ja programmeerimine. Kursuse eesmärk on arendada tugevaid kiireid insenerioskusi, võimaldades õpilastel kasutada suuri keelemudeleid erinevate ülesannete täitmiseks oma töö-, äri- ja isiklikus elus.

Põhijooned

  • Põhjalik õppekava: keskendub suurte keelemudelite tõhusale kiirele projekteerimisele.
  • Praktilise rakendamise: tutvustab ChatGPT erinevaid kasutusviise isiklikus ja professionaalses kontekstis.
  • Oskuste arendamine: Rõhutab tugeva kiire kirjutamisoskuse arendamist, et suurendada tootlikkust.
  • Laia publiku üleskutse: Sobib kõigile, kellel on elementaarsed arvutikasutusoskused.
  • Probleemide lahendamise fookus: õpetab õppijaid kiire inseneri abil keerukate probleemide lahendamiseks.

See kursus on ideaalne inimestele, kes soovivad süveneda generatiivse tehisintellekti maailma, pakkudes väravat kiiresti arenevas kiire insenerivaldkonnas valdamiseks.

6. ChatGPT kiire projekteerimine arendajatele (DeepLearning.AI/OpenAI)

DeepLearning.AI pakutav kursus "ChatGPT Prompt Engineering for Developers" on loodud selleks, et sukelduda ambitsioonikaid insenere täpsete ja kaasahaaravate tehisintellekti vastuste loomise kunsti. Selle kursuse lõid Isa Fulford OpenAI-st ja Andrew Ng DeepLearning.AI-st. See kursus läheb kaugemale veebiliideste kiire loomise põhitõdedest, keskendudes LLM-ide võimendamisele API-kutsete kaudu generatiivsete AI-rakenduste loomiseks.

See kursus paistab silma oma praktilise lähenemise poolest, mis sisaldab reaalseid näiteid, et anda põhjalik arusaamine kiirest inseneritööst. See algab tarkvaraarenduse julgustamise parimatest tavadest, hõlmates olulisi valdkondi, nagu keerulise teabe kokkuvõte, mittetäielikest andmetest järelduste tegemine, tekstistiilide teisendamine ja ideede laiendamine üksikasjalikeks narratiivideks, kasutades täiustatud masinõppetehnikaid.

Lisaks käsitletakse kursusel kiirete teekide tõhusat haldamist, mis on kiirete insenerirollide jaoks oluline oskus. See on mõeldud paljudele õppijatele, alustades Pythonist põhiteadmistega algajatest kuni edasijõudnud masinõppeinsenerideni, kes soovivad uurida kiire inseneri ja LLM-ide kasutamise esirinnas.

Põhijooned

  • Põhjalik õpe: pakub arendajatele põhjalikku juhendit kiire inseneritöö kohta.
  • Praktiline lähenemine: Rõhutab reaalseid rakendusi ja praktilisi näiteid.
  • Mitmekülgsete oskuste arendamine: hõlmab teksti kokkuvõtmist, järeldamist, teisendamist ja laiendamist AI abil.
  • Kiire raamatukoguhaldus: Õpetab kiirete teekide tõhusat korraldamist ja kasutamist.
  • Laia publiku üleskutse: sobib Pythoni algteadmistega algajatele ja edasijõudnud inseneridele.
  • Asjatundlikud loojad: välja töötatud OpenAI ja DeepLearning.AI tunnustatud spetsialistide poolt.

See kursus sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad omandada kiiret inseneritööd, olenemata sellest, kas nad on alustanud või soovivad selles valdkonnas edasi liikuda, pakkudes olulisi oskusi AI kasutamiseks tarkvaraarenduses.

7. Sissejuhatav kursus kiirest tehnikast (LearnPrompting)

LearnPromptingu “Introdutory Course on Prompt Engineering” pakub ideaalset sisenemispunkti tehisintellekti viipetehnoloogia maailma. See tasuta kursus on kohandatud nii algajatele kui ka edasijõudnutele, pakkudes põhjalikku ülevaadet tehisintellekti kontseptsioonidest ja keerukatest kiiretest inseneritehnikatest. Kursus, mis on tuntud oma kvaliteetse sisu ja tõhususe poolest, on põhiline juhend generatiivse tehisintellekti keerukuse kohta, mis on tänapäevasel arvutiteaduse maastikul ülioluline.

Kursus on läbimõeldult üles ehitatud, alustades tehisintellektisüsteemide ja nende rakenduste tutvustamisega, enne kui süvenetakse kiire inseneri põhitõdedesse. See käsitleb sisestusviipade toimimist keelemudelites, nagu ChatGPT. Põhjalikud õppemoodulid uurivad täiendavalt selliseid teemasid nagu närvivõrgud ja masinõppetehnikad, muutes keerulised ained kättesaadavaks ja arusaadavaks.

Selle kursuse silmapaistvaks tunnuseks on selle praktiline lähenemine, mis pakub õpilastele praktilisi kogemusi reaalsete generatiivsete AI-rakendustega. See mitte ainult ei suurenda teoreetilisi teadmisi, vaid annab õppijatele ka praktilisi oskusi, mida saab kasutada kiirete insenerirollide või sarnaste positsioonide jaoks, mis hõlmavad AI mudeleid.

Kursusel käsitletakse erinevaid teemasid, sealhulgas küsimine, rollide küsimine, vähesel määral küsimine, tehnikate kombineerimine, viipade vormistamine, vestlusroti põhitõed, LLM-i seaded ja LLM-ide lõksud. Iga kontseptsiooniga on kaasas visuaalsed abivahendid ja näited, mis tagavad kaasahaarava ja kontekstipõhise õppimiskogemuse.

Põhijooned

  • Põhjalik katvus: AI põhikontseptsioonidest täiustatud kiirete inseneritehnikateni.
  • Ligipääsetav õpe: Jaotab keerulised teemad kergesti mõistetavateks mooduliteks.
  • Praktiline kogemus: praktiline töö reaalmaailma tehisintellekti rakendustega.
  • Erinevad teemad: kiire inseneritöö erinevate aspektide põhjalik uurimine.
  • Kaasahaaravad õppemeetodid: visuaalsete abivahendite ja näidete kasutamine mõistmise parandamiseks.
  • Vaba juurdepääs: Kvaliteetse AI-alase hariduse muutmine kõigile kättesaadavaks.

See LearnPromptingu sissejuhatav kursus sobib suurepäraselt kõigile, kes soovivad astuda tehisintellekti viipetehnoloogia maailma, pakkudes kindlat alust ja praktilisi oskusi, mis on selles valdkonnas edu saavutamiseks üliolulised.

8. Süsteemide ehitamine ChatGPT API-ga (DeepLearning.AI)

“Süsteemide ehitamine koos ChatGPT API-ga” on spetsialiseerunud kursus, mille eesmärk on õpetada tõhusalt ehitama mitmeastmelisi süsteeme, kasutades suuri keelemudeleid. See kursus sobib ideaalselt õppijatele, kes soovivad automatiseerida keerulisi töövooge ja avada uusi arendusvõimalusi. Isa Fulford OpenAI-st ja Andrew Ng DeepLearning.AI-st, see põhineb nende populaarsel ChatGPT Prompt Engineering for Developers ja annab ülevaate keerukate süsteemide loomisest, mis interakteeruvad AI mudelitega dünaamiliselt.

Kursus on sisutihe, kuid samas täis praktilisi teadmisi. See keskendub mitmeastmeliste viipade kasutamise kontseptsioonile, et jagada keerukad ülesanded alamülesannete torustikuks, suurendades LLM-ide tõhusust ja funktsionaalsust. Peamised õppepunktid hõlmavad järgmist:

  • Viipade ahelate arendamine, mis põhinevad eelnevate viipade täitmisel.
  • Süsteemide loomine, kus Pythoni kood suhtleb nii AI lõpetamiste kui ka uute viipadega.
  • Klienditeeninduse vestlusroboti ehitamine, kasutades kõiki kursusel käsitletud tehnikaid.

Samuti omandavad õppijad oskused kasutajate päringute klassifitseerimisel, päringute ohutuse hindamisel ja ülesannete töötlemisel mõtteahela ja mitmeastmelise arutluskäigu jaoks. Hoolimata sellest, et kursus on ühetunnine, annab see põhjaliku arusaama praktilistest rakendustest, sealhulgas praktilisi näiteid ja sisseehitatud Jupyteri märkmikke õpetatud kontseptsioonidega katsetamiseks.

Põhijooned

  • Tõhus süsteemi loomine: õppige konstrueerima mitmeastmelisi süsteeme, kasutades LLM-e.
  • Praktiline õppimisviis: praktilised näited mõistete hõlpsaks mõistmiseks.
  • Eksperdi juhendamine: Õpetanud tööstuse eksperdid Isa Fulford ja Andrew Ng.
  • Interaktiivsed õppevahendid: Sisseehitatud Jupyteri sülearvutid praktiliseks katsetamiseks.
  • Arenenud tehnikad: keskenduge mitmeastmelistele viipadele ja Pythoni koodi interaktsioonidele.
  • Reaalmaailma rakendused: klienditeeninduse vestlusrobotite ja ohutuse hindamise oskused.

See kursus sobib suurepäraselt inimestele, kes on AI-ga veidi tuttavad ja soovivad täiustada oma oskusi täiustatud tehisintellekti juhitud süsteemide loomisel. Olenemata sellest, kas olete läbinud kursuse „ChatGPT Prompt Engineering for Developers” või alles alustate, pakub see kursus väärtuslikku teavet ChatGPT API praktiliste rakenduste kohta.

9. Generative AI Fundamentals Spetsialiseerumine (IBM)

IBMi spetsialiseerumine „Generative AI Fundamentals” on kõikehõlmav programm, mille eesmärk on anda sügav arusaam generatiivse AI põhikontseptsioonidest, mudelitest, tööriistadest ja rakendustest. See spetsialiseerumine sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad kasutada generatiivse AI potentsiaali oma töökoha, karjääri ja üldise elu parandamiseks. See sobib kõikide valdkondade professionaalidele ega nõua eelnevaid tehnilisi teadmisi ega AI tausta.

Spetsialiseerumine koosneb viiest lühikesest iseseisva tempoga kursusest, millest igaühe läbimiseks kulub ligikaudu 3–5 tundi. Need kursused hõlmavad mitmesuguseid teemasid, sealhulgas:

  1. Generatiivsete tehisintellekti alusmudelite põhikontseptsioonid ja võimalused.
  2. Võimsad kiired inseneritehnikad, et kirjutada tõhusaid viipasid soovitud tehisintellekti tulemuste saamiseks.
  3. Generatiivse AI ehitusplokid ja alusmudelid, nagu GPT, DALL-E ja IBM Granite.
  4. Generatiivse AI eetilised tagajärjed ja kaalutlused.
  5. Generatiivse AI praktilised rakendused karjääri ja tootlikkuse suurendamiseks.

Spetsialiseerumine hõlmab ka praktilisi laboreid ja projekte, mis võimaldavad õppijatel harjutada populaarsete tööriistade ja platvormide, nagu IBM watsonx.ai, OpenAI ChatGPT, Stable Diffusion ja Hugging Face kasutamist. Need laborid pakuvad praktilisi kogemusi teksti, kujutiste ja koodi genereerimise, kiirete inseneritööriistade ja vundamendimudelitega.

Põhijooned

  • Põhjalik mõistmine: saate põhjaliku ülevaate generatiivsetest AI kontseptsioonidest, tööriistadest ja rakendustest.
  • Praktiline kiire inseneritöö: õppige kirjutama tõhusaid viipasid generatiivsete AI mudelite jaoks.
  • Eetiline teadlikkus: arutlege generatiivse tehisintellekti piirangute ja eetiliste kaalutluste üle.
  • Karjääri tõstmine: teadvustage generatiivse tehisintellekti potentsiaali kutseoskuste ja töökoha tõhususe parandamiseks.
  • Praktiline õpe: osalege laborites ja projektides, kasutades populaarseid tehisintellekti tööriistu ja platvorme.
  • kättesaadavus: sobib eelneva AI-taustata õppijatele, millest saavad kasu erinevate valdkondade spetsialistid.

See spetsialiseerumine on väärtuslik ressurss kõigile, kes on kirglikud generatiivse AI võimaluste avamise ja nende professionaalses kontekstis rakendamise vastu. See pakub praktilisi teadmisi ja oskusi, muutes selle ideaalseks õppimisteeks neile, kes on valdkonnaga uustulnukad või soovivad parandada oma arusaamist generatiivsetest AI-tehnoloogiatest.

10. Generatiivne AI kõigile (DeepLearning.AI)

DeepLearning.AI „Generatiivne AI kõigile”, mida juhendas AI pioneer Andrew Ng, pakub ainulaadset ja juurdepääsetavat lähenemisviisi generatiivse AI mõistmiseks. See kursus on mõeldud neile, kes soovivad saada põhjalikku arusaama generatiivsest tehisintellektist, selle toimimisest, potentsiaalist ja piirangutest. Selle eesmärk on anda üksikisikutele ja professionaalidele võimalus generatiivset tehisintellekti tõhusalt oma töösse kaasata.

Kursus on üles ehitatud kolmeks põhjalikuks mooduliks:

  1. Sissejuhatus generatiivsesse AI-sse: see moodul tutvustab generatiivse AI põhitõdesid, sealhulgas selle tavalisi kasutusjuhtumeid ja tehnoloogilisi võimalusi.
  2. Generatiivsed AI projektid: siin osalevad õppijad praktilistes harjutustes, rakendades generatiivset tehisintellekti praktilistes stsenaariumides ja õppides tõhusat kiiret inseneritööd.
  3. Generatiivne AI äris ja ühiskonnas: see moodul uurib generatiivse tehisintellekti laiemat mõju ettevõtetele ja ühiskonnale, süvenedes selle võimalustesse ja riskidesse.

Kogu kursuse jooksul juhendab Andrew Ng õppijaid läbi generatiivse AI nüansside, pakkudes ülevaadet reaalsetest rakendustest ja tavalistest kasutusjuhtudest. Kursusel rõhutatakse praktilisi kogemusi, harjutusi, mis on mõeldud teadmiste rakendamiseks igapäevastes tööolukordades ja AI täiustatud kasutusvõimaluste uurimiseks.

Põhijooned

  • Põhiline mõistmine: õppige generatiivse AI põhitõdesid, selle funktsioone ja piire.
  • Praktilised projektid: Praktilised harjutused generatiivse AI rakendamiseks erinevates kontekstides.
  • Ekspertide juhendamine: Tunnustatud AI-eksperdi Andrew Ng juhised.
  • Äriline ja ühiskondlik mõju: ülevaade generatiivse tehisintellekti mõjust ärile ja ühiskonnale.
  • Juurdepääs kõigile: loodud selleks, et teha tehisintellekti teadmised kättesaadavaks kõigile, sõltumata eelnevast kogemusest.
  • Jõustav lähenemine: õpetab õppijaid aktiivselt osalema tehisintellektil põhinevas tulevikus.

Generatiivne AI kõigile on ideaalne kursus kõigile, kes soovivad mõista ja rakendada generatiivset AI-d oma töös ja elus. See pakub kõikehõlmavat, kuid ligipääsetavat sisenemispunkti AI maailma, muutes selle suurepäraseks valikuks algajatele ja neile, kes soovivad oma teadmisi selles valdkonnas laiendada.

Tehisintellekti maastikul navigeerimine kiire inseneritöö kaudu

Need tipptasemel tehisintellekti insenerikursused pakuvad põhjalikku juhendit AI arenevasse maailma, mis on mõeldud paljudele õppijatele algajatest edasijõudnud praktikuteni. Need kursused mitte ainult ei varusta inimesi kiire inseneritehnilise oskusteabega, vaid avavad ka uksed uuenduslikele rakendustele erinevates valdkondades. Kuna AI kujundab jätkuvalt meie digitaalset maastikku, muutub kiire inseneritöö valdamine ülioluliseks, võimaldades kasutajatel tõhusalt AI-tehnoloogiatega suhelda ja neid kasutada. Kas karjääri edendamiseks, isiklikuks kasvuks või akadeemilisteks eesmärkideks on need kursused AI dünaamilises valdkonnas navigeerimiseks ja selles silma paistmiseks vajalikud põhioskused.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.