Ühenda meile

Best Of

10 parimat tehisintellekti heliparandajat (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

AI helivõimendajad

Helivõimendustarkvara võib pakkuda nii helisõpradele kui ka professionaalidele optimaalset helikogemust. Kasutades uusimaid tehnoloogiaid, saate hõlpsasti eemaldada taustmüra, lisada soovitud efekte või kasutada eelseadistatud valikuid, et kohandada väljundit erinevatele seadmetele, nagu kõlarid ja kõrvaklapid – seda kõike ilma olemasolevat riistvara muutmata.

Tehisintellekti helivõimendajad on helitööstust juba mõnda aega revolutsiooniliselt muutnud – ja see ei näita mingeid märke aeglustumisest. AI-toega heli täiustamise tehnoloogia kasutab täiustatud algoritme, et parandada helikvaliteeti, viies selle uutesse kõrgustesse, mis on kõrgemad kui varem võimalik.

AI võib vähendada mürataset ja täpsustada helisid, luues karge ja kristallselge kuulamiskogemuse. Turul on palju suurepäraseid AI-toega helivõimendajaid, millest igaühel on oma funktsioonid, mida saate vastavalt oma vajadustele ära kasutada. Ükskõik, kas otsite võimsat tööriista professionaalseks muusika tootmiseks või soovite midagi hõlpsasti kodus kasutatavat, on tehisintellekti helivõimendid suurepärane valik igasuguste audiofiilide jaoks.

Siin on meie parimate AI-helivõimendite loend:

1. LALAL.AI

LALAL.AI pakub võimsat ja hõlpsasti kasutatavat tehisintellektil töötavat teenust, mis eemaldab hõlpsalt soovimatu tausta, müra ja muusika. Unikaalne algoritm tühistab soovimatud helid, tekitades kristallselge häälega lugusid.

Selle neli peamist kasutusjuhtu on järgmised:

streamers: eemaldage salvestatud videovoogudest taustamuusika, et vältida autoriõigustega seotud nõudeid ja vältida juriidilisi probleeme.

Ajakirjanikud: puhastage oma intervjuud ja muud helisalvestised, parandage kõne selgust, et kõne kiireks dešifreerimiseks.

Transkribeerijad: eraldage filmidest, seriaalidest, saadetest ja videotest monolooge ja dialooge kõnest tekstiks dekodeerimiseks ja tõlkimiseks.

Muusikud: Vähendage taustamüra ja muid lisahelisid, mida mikrofon vokaali salvestamise ajal vastu võtab.

Lugege ülevaadet →

Külastage Lalal →

2. taskuhäälingusaade

Kuidas Podcastle'i võlutolmu abil helist müra eemaldada

Podcastle tutvustab oma Magic Dust AI helivõimendit, mis on loodud helisalvestiste kvaliteedi pingutuseta muutmiseks. Selle tööriista abil saavad kasutajad salvestada sisu mis tahes kohast – olgu siis puhkusel või professionaalsel saidil – ja toota siiski stuudiokvaliteediga heli. Magic Dust AI eemaldab tõhusalt taustmüra, võrdsustab helitasemeid ja parandab häälekvaliteeti, muutes selle kõlaks nagu salvestus oleks tehtud professionaalses stuudios. See saavutatakse ilma kulukaid seadmeid või inseneride meeskonda kasutamata, mis loob erineva eelarvega loojatele võrdsed võimalused.

Protsess on tõhususe maksimeerimiseks sujuvamaks muutnud; kasutajad saavad oma heliradasid täiustada vaid ühe klõpsuga, võimaldades neil kulutada vähem aega tehnilistele kohandustele ning rohkem sisu loomisele ja reklaamimisele. Tehisintellektil töötav platvorm Podcastle hõlbustab mitte ainult heli, vaid ka video loomist, pakkudes professionaalsetele ja amatöör-podcasteritele tööriistu tootmiskvaliteediga taskuhäälingusaadete loomiseks, redigeerimiseks ja levitamiseks. Platvorm on üles ehitatud eesmärgiga demokratiseerida juurdepääs ringhäälingu jutuvestmisele, pakkudes hõlpsasti kasutatavaid täielikke loomise tööriistu, mis on nii professionaalsed kui ka nauditavad.

  • Magic Dust AI Enhancer: Võimaldab salvestada mis tahes kohast, tagades samal ajal stuudiokvaliteediga heli, eemaldades taustmüra, ühtlustades helitasemeid ja parandades häälekvaliteeti.
  • Kulusäästlik kvaliteet: Saavutab professionaalsed helistandardid ilma kallite seadmete või inseneride meeskonnata, muutes kvaliteetse heli loojatele kättesaadavaks mis tahes eelarvega.
  • Täiendamise tõhusus: Sisaldab ühe klõpsuga täiustamisprotsessi, minimeerides heli reguleerimisele kuluvat aega ning maksimeerides sisu loomist ja reklaamimist.
  • Mitmekülgne platvorm: Podcastle on AI-toega heli- ja videoloomeplatvorm, mis toetab nii professionaalseid kui ka amatöör-podcastereid.
  • Missioonipõhine: Eesmärk on demokratiseerida juurdepääs ringhäälingu jutuvestmisele lihtsate, lõbusate ja professionaalsete täielike loomistööriistade abil.

Külastage Podcastle'i →

3. veed.io

Kuidas puhastada heli 1 minutiga! ⏱

AI-helivõimendi VEED abil saab taustahäireid kõrvaldada ühe hiireklõpsuga. Tööriist välistab vajaduse osta heli blokeerivaid mikrofone ja käsitsi müra redigeerida.

Piisab vaid mõnest lihtsast sammust – laadige lihtsalt oma video VEED-i ja tehke seejärel valik "Puhas heli", et tehisintellekt eemaldaks automaatselt kogu taustmüra. Kui olete lõpetanud, olete valmis kasutama oma video MP4-versiooni, mida saab hõlpsasti sotsiaalmeedia platvormidel jagada.

Mõned VEED-i peamised funktsioonid on järgmised:

  • Intuitiivne kasutajaliides
  • Täiustatud helifunktsioonid
  • Lihtne protsess
  • Sotsiaalmeedias hõlpsasti jagatav

Külasta Veed →

4. EaseUS videokomplekt

EaseUS-i videotööriistade komplekt loodi teie video- ja helifailide teisendamiseks, tihendamiseks ja redigeerimiseks. See ühendab kõik videotöötlusprogrammid ühes tööruumis ja annab igale videoloojale täieliku juurdepääsu parimale videomuundurile, videokompressorile, videoredaktorile ja GIF-i koostajale.

Sisseehitatud video mp3 konverteerija muudab helifailide teisendamise ja lõikamise palju lihtsamaks. See toetab kõige tavalisemaid muusika- ja helivorminguid, nagu MP3, MP4, M4A, M4R, WAV ja WMA. See konverter on ka video-heli konverter, mis eraldab videost heli ja seejärel töötleb või redigeerib helifaile.

Platvorm sisaldab ka AI teksti kõneks generaatorit ja AI müravähendajat.

Maksimaalse tõhususe tagamiseks toetab platvorm pakettkonverteerimist, saate hulgi teisendada mitu videot ja heli. Lihtsalt lisage failid, määrake väljundvorming ja kvaliteet ning oodake, kuni konversioonid tehakse.

Külastage EaseUS →

5. Heli

Audo on esmakordne AI-helivõimendaja kõigile, kes soovivad luua professionaalseid kvaliteetseid heliprojekte. Selle lihtne ja intuitiivne kasutajaliides võimaldab kasutajatel helifaile kiiresti üles laadida ja redigeerida või neid isegi rakenduse enda abil salvestada. Rakenduse taga olev AI-tehnoloogia ja helitehnika tagavad, et see on lihtne, kuid tõhus kõigil helitöötlustasanditel, alates amatöör-podcasteritest kuni kogenud heliinsenerideni.

Lisaks töötab selle aktiivne arendusmeeskond pidevalt uute funktsioonide ja värskenduste kallal; nii et saate nautida mitte ainult praegusi tööriistu, vaid ka kõiki nende tulevasi täiustusi.

Mõned Audo peamised funktsioonid on järgmised:

  • Lihtne ja intuitiivne liides
  • Laadige üles ja redigeerige helifaile
  • Salvestage otse rakenduses
  • Aktiivne arendusmeeskond

Külastage Audo →

6. AI Mastering

AI Mastering on tehisintellekti heli parandamise tööriist, mis keskendub kasutajakogemuse muutmisele ülimaks prioriteediks. Mugavuse tagamiseks on AI Mastering loonud mitu lihtsat alternatiivi nendega konto registreerimiseks, sealhulgas kasutada teie olemasolevaid GitHubi, Google'i või Twitteri kontosid.

AI Mastering ei keskendu mitte ainult kasutajate mugavusele, vaid pakub oma tehisintellektil põhineva tehnoloogiaga kaasa ka käepärase funktsiooni, mis võimaldab heli automaatset teisendamist. Kuna AI Mastering pakub iga kuu kasvavale kasutajaskonnale üha rohkem funktsioone ja mugavust, on selge, et see rakendus muutub kiiresti populaarseks tööriistaks.

Mõned AI Masteringi peamised funktsioonid on järgmised:

  • Alternatiivsed registreerumisvalikud
  • Automaatsed heli teisendused
  • Kiiresti kasvav publik
  • Lihtne kasutada

Külastage AI Masteringi →

7. Heli parandaja

Audio Enhancer on hõlpsasti kasutatav võrgutööriist, mis on loodud eri vormingutes muusikafailide täiustamiseks, sealhulgas .m4a, .mp4, .3gp, .m4b, .aac, .m4p, .m4r, .m4v, .aif, .aiff. , .aifc, .avi, .mov, .qt, .mp3, .opus, .ogg ja .wav.

See tööriist on eriti kasulik videoloojatele sellistel platvormidel nagu YouTube, kuna see parandab nende videote helikvaliteeti, mis toob kaasa professionaalsema ja kaasahaaravama sisu. Audio Enhancer parandab nii video kui ka heli helikvaliteeti, kõrvaldades soovimatu taustmüra, tagades kristallselge heli kõikides salvestustes. Tööriista põhifunktsioonide hulka kuuluvad taustamüra filtreerimine, kõnekvaliteedi parandamine videokõnedes ja vestluste selguse säilitamine isegi vaiksetes seadetes.

Mõned Audio Enhanceri peamised funktsioonid on järgmised:

  • Filtreerib taustamüra
  • Parandab videokõnede kõne kvaliteeti
  • Hoiab vaiksetes seadetes vestlused selgena

Külastage Audio Enhancer →

8. Aufooniline

 

Auphonic on tehisintellektil põhinev helivõimendi, mis on ringhäälingutööstuses revolutsiooni teinud. See võimaldab igal kasutajal kogeda professionaalsel tasemel helikvaliteeti erinevate meediumite, sealhulgas raadio, ringhäälingu, ekraanisaadete ja filmide jaoks.

Tänu tehisintellektil põhinevatele algoritmidele saavad kasutajad nüüd kasutada laia valikut tööriistu, et saada oma projektidest kõige rahuldavam tulemus. Kasutajad ei pea enam valdama kompressorite peensusi ega võrdsustada helitugevust vastavalt standarditele nagu ATSC A/85, EBU R128.

Tarkvaral on ka muljetavaldavad funktsioonid, nagu sisseehitatud optimaalne kodeering, peatükkide märgistus ja metaandmete programmid. Lisaks on kõnetuvastus- ja redigeerimissüsteemid saadaval enam kui 80 keeles, mis võimaldavad kasutajatel jõuda laiema publikuni üle kogu maailma.

Mõned Auphonicu peamised funktsioonid on järgmised:

  • Professionaalsel tasemel helikvaliteet
  • Lai valik tööriistu
  • Sisseehitatud optimaalne kodeering
  • Kõnetuvastus ja redigeerimine enam kui 80 keele jaoks

Külastage Audiophonicut →

9. Adobe Audition

 

Adobe Audition on võimas tehisintellekti helivõimendaja, mis muudab täiusliku loo saavutamise kättesaadavamaks kui kunagi varem. Üksikasjalike redigeerimisvalikute ja mürasummutusfunktsioonide abil saate hõlpsasti anda oma helile professionaalse heli, minimeerides taustmüra.

Vähe sellest, see on uskumatult kiire ja intuitiivne, kuna saate redigeerimise alustamiseks tarkvarasse kukutada mis tahes helifaili. Redigeerimise ajal saate lugusid kuulata, kui need on pooleli – säästes aega ja võimaldades heli veelgi paremini töödelda. Lisaks saate Adobe'i jagatud platvormi integreerimisega kiiresti ja sujuvalt liikuda erinevate Adobe rakenduste vahel, säilitades oma edusammud platvormi selle hetkeni.

Mõned Adobe Auditioni peamised funktsioonid on järgmised:

  • Üksikasjalikud redigeerimisvalikud
  • Müra tühistamine
  • Kiire ja intuitiivne
  • Kuulake lugusid redigeerimise ajal

Külastage Adobe Auditioni →

10. Superhea eraldusvõime

 

Audio Super Resolution on uuenduslik rakendus, mis kasutab AI-d, et lisada helisignaalile nutikalt ajadomeeni näidiseid. See AI-põhine protsess, mis on võrreldav pildi ülieraldusvõime probleemiga, kus üksikuid helinäidiseid võrreldakse pikslitega, kasutab oma algoritmi igas plokis konvolutsiooni, katkestamist ja mittelineaarsust.

Lisaks võimaldab Audio Super Resolution madala eraldusvõimega funktsioone allapoole diskreetimisplokkidest jääkühenduste virnastamise kaudu üleval diskreetismisel sujuvalt uuesti kasutada. Need tehnoloogiad koos võimaldavad sellel luua kasutajatele suurepärase kuulamiskogemuse.

Mõned Audio Super Resolutioni peamised funktsioonid on järgmised:

  • Täiustatud AI algoritmid
  • Kasutusvabadus
  • Täiendavad ajadomeeni näidised helisignaalile

Külastage Super Audio →

kokkuvõte

AI-toega helivõimendi tarkvara muudab seda, kuidas professionaalid ja entusiastid helikvaliteeti optimeerivad. Täiustatud algoritme kasutades eemaldavad need tööriistad taustmüra, lisavad efekte ja kohandavad väljundit erinevate seadmete jaoks. Heli selgust täiustades ja kuulamiskogemust täiustades sobivad tehisintellekti helivõimendid paljudele rakendustele, alates professionaalsest muusikatootmisest kuni igapäevase koduse kasutamiseni. Tänu tehnoloogia pidevale arengule on need tööriistad seatud helitööstust revolutsiooniliselt muutma, muutes kvaliteetse heli kõigile kättesaadavaks.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.