Ühenda meile

Best Of

9 parimat tehisintellekti äriplaani generaatorit (juuni 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Tänapäeva kiires ärimaailmas on hästi koostatud äriplaan hädavajalik, et tagada rahastamine, suunata otsuste langetamist ja kaardistada edu suunas. Kuid kõikehõlmava ja veenva äriplaani koostamine võib olla hirmutav ülesanne, eriti ettevõtjatele ja väikeettevõtete omanikele, kellel ei pruugi olla selles valdkonnas ulatuslikke kogemusi. Õnneks on AI-tööriistade kasv loomeprotsessi parandanud, muutes selle kättesaadavamaks, tõhusamaks ja tõhusamaks kui kunagi varem.

Uurime parimaid tehisintellekti äriplaanide generaatoreid, mis aitavad teil luua oma ettevõtmise jaoks võiduka plaani.

1. Upmeetria

Kuidas kirjutada äriplaani? | Äriplaani õpetus | Samm-sammuline juhend

Upmetrics on tehisintellektil põhinev äriplaani tööriist, mis juhendab üksikisikuid ja väikeettevõtteid tipptasemel äriplaani kirjutamise protsessis. Oma kasutajasõbraliku platvormi ja samm-sammult juhiste abil teeb Upmetrics professionaalse kvaliteediga plaani loomise lihtsaks, olenemata nende äriteadmiste tasemest.

Tööriist pakub laia valikut funktsioone, sealhulgas 400+ äriplaani näidist, tehisintellekti abil kirjutamist ja finantsprognoosi kuni 7 aastaks. Upmetrics pakub ka tehisintellekti loodud pitch decki funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel luua mõjuva esitluse vähem kui tunniga. Platvormi paindlikkus ja kohanemisvõime muudavad selle sobivaks erinevatele tööstusharudele, alustades tehnoloogilistest ettevõtetest kuni jaekaupluste ja teenindusettevõteteni.

Upmetricsi põhifunktsioonid:

  • 400+ äriplaani näidist
  • AI-ga loodud äriplaanid (täielikult AI loodud)
  • Finantsprognoos kuni 7 aastat
  • Tehisintellekt loob vähem kui tunniga platvormi
  • Tasuta juhendid ja õppematerjalid
  • Reaalajas pilvesalvestus
  • Lihtne koostöö ja jagamine

Külastage Upmetricsi →

2. Lisaks AI

Plus AI on tehisintellektil töötav tööriist, mis on spetsialiseerunud professionaalsete ja hästi kavandatud esitluste loomisele, muutes selle ideaalseks valikuks äriplaanide koostamiseks. Platvorm integreerub sujuvalt Google'i esitlustega, võimaldades kasutajatel pääseda juurde sisseehitatud redigeerimis- ja koostööfunktsioonidele.

Plus AI abil saavad kasutajad luua oma ettevõtte lühikirjelduse põhjal põhjaliku äriplaani, mida saab seejärel hõlpsasti muuta ja ümber korraldada vastavalt oma konkreetsetele vajadustele. Plus AI pakub paindlikkust slaidide loomiseks ükshaaval või terve esitluse loomiseks ühe sammuga, muutes selle mitmekülgseks tööriistaks igas suuruses ettevõtetele. Platvorm pakub ka tasuta prooviversiooni, mis võimaldab kasutajatel tutvuda selle funktsioonidega enne tasulise plaani sõlmimist.

Plus AI põhifunktsioonid:

  • Otsene integratsioon Google'i esitlustega lihtsaks redigeerimiseks ja koostööks
  • Kohandatavad slaidid, mida saab pärast esimese mustandi loomist redigeerida, üle vaadata ja teemastada
  • Slaidihaaval või täieliku esitluse genereerimise valikud
  • Tasuta prooviversioon on kasutajatele saadaval, et proovida Plus AI-d enne tasulise plaani sõlmimist

Kasuta sooduskoodi: UNITEAI10 nõuda a 10% allahindlust.

Lugege ülevaadet →

Külastage Plus AI →

3. Storydoc

Storydoc

Storydoc on tehisintellektil põhinev äriplaanide generaator, mis lihtsustab interaktiivsete ja veenvate äriplaanide loomist, ilma et oleks vaja mingeid disainioskusi. Platvorm pakub kasutajasõbralikku liidest, millel on lai valik interaktiivseid slaide, mis on kohandatud alustavatele ettevõtetele ja uutele ettevõtetele, mida saab hõlpsasti kohandada vastavalt kasutaja visioonile ja nõuetele.

Storydoci AI Presentation Designer loob kerimispõhiseid, veebisõbralikke ja mobiilile optimeeritud esitlusi koos jõudlusanalüütikaga. Platvorm tagab ka kasutajaandmete turvalisuse ja privaatsuse, järgides rangeid turvaprotokolle ja valdkonna parimaid tavasid. Storydoci abil saavad kasutajad luua köitvaid esitlusi, mis köidavad investorite ja sidusrühmade tähelepanu.

Storydoci põhifunktsioonid:

  • AI Business Plan Presentation Designer kerimispõhiste, veebisõbralike ja mobiilile optimeeritud esitluste jaoks
  • Turvaline ja usaldusväärne platvorm, mis tagab kasutajaandmete turvalisuse ja privaatsuse
  • Interaktiivsed slaidid, mida saab kohandada vastavalt kasutaja esitluse visioonile ja nõuetele
  • Mobiilile optimeeritud esitlused, mis näevad suurepärased välja igas seadmes
  • Funktsionaalsuse lisamiseks on integreeritud Calendly, Loomi, YouTube'i, Typeformi ja muudega

Külastage Storydoc →

4. 15 minuti plaan

15 minuti plaan

15minuteplan.ai on tehisintellektil töötav generaator, mis muudab loomisprotsessi sujuvamaks, võimaldades ettevõtjatel ning väikestel ja keskmise suurusega ettevõtetel (VKE) koostada tõhusaid dokumente vaid 15 minutiga. Platvorm, mis on loodud selleks, et muuta äriplaneerimine universaalselt kättesaadavaks, sobib kõikide äri- või kirjutamiskogemuse tasandite kasutajatele.

Oma täiustatud AI-algoritmidega loob 15minuteplan kõikehõlmavaid ja ajakohaseid plaane, mis põhinevad viimastel turusuundumustel ja parimatel tavadel. Platvormil on ka ainulaadne 'Talk To Plan' funktsioon, mis võimaldab kasutajatel dikteerida konkreetseid muudatusi või täiendusi, mis seejärel AI poolt sujuvalt integreeritakse. Lisaks toetab 15minuteplan erinevaid keeli, muutes selle kättesaadavaks kasutajatele kogu maailmas.

15-minutilise plaani põhifunktsioonid:

  • AI loomine, mis põhineb viimastel turusuundumustel ja äri parimatel tavadel
  • Talk To Plan funktsionaalsus muudatuste või täienduste hõlpsaks dikteerimiseks
  • Mitmekeelne tugi enam kui 10 keelele, mida lisatakse pidevalt juurde
  • Kasutajasõbralik liides olulise äriteabe sisestamiseks
  • Allalaaditav Wordi dokument lihtsaks jagamiseks ja muutmiseks

Külastage 15 minutiplaani →

5. AI mõiste

AI mõiste

Notion AI on tehisintellektil põhinev tööriist Notionis, mis lihtsustab terviklike äriplaanide koostamist, rõhutades organiseeritud ja struktureeritud lähenemist äristrateegiale. Platvorm pakub laia valikut funktsioone, mis on loodud äriplaneerimise protsessi sujuvamaks muutmiseks, sealhulgas AI-põhise sisu genereerimine, ümberkirjutamine, lühendamine, laiendamine ja toonide reguleerimine.

Notion AI integreerub sujuvalt Notioni platvormiga, võimaldades kasutajatel juurdepääsu funktsioonidele, nagu andmebaaside loomine, korraldamine ja haldamine, samuti koostöö- ja jagamisvõimalused. Notion AI abil saavad kasutajad luua kohandatud sisu, mis on kooskõlas nende ärieesmärkide ja häälega, vähendades samal ajal oluliselt nende töökoormust mõjuvate narratiivide koostamisel, mis kindlustavad investoritelt ja sidusrühmadelt sisseostu.

Notion AI põhifunktsioonid:

  • AI-põhine sisu genereerimine, ümberkirjutamine, lühendamine, laiendamine ja tooni reguleerimine
  • Integratsioon Notioniga andmebaasi loomiseks, korraldamiseks ja haldamiseks
  • Koostöö- ja jagamisfunktsioonid meeskonnaliikmete ja sidusrühmade kutsumiseks
  • Reaalajas pilvesalvestus turvaliste ja juurdepääsetavate andmete jaoks
  • Sujuv äriplaneerimisprotsess mõjuvate narratiivide koostamiseks

Külastage Notion AI →

6. Ilus AI

Ilus AI

Beautiful AI on tehisintellektil põhinev esitlustarkvara, mis võimaldab kasutajatel luua kiiresti hämmastavaid äriesitlusi ja plaane ilma disainioskusi nõudmata. Selle platvormiga peavad kasutajad lihtsalt teksti lisama ja Beautiful AI muudab sisu elegantseteks esitlusslaidideks, välistades vajaduse käsitsi piltide suurust muuta või sisu paigutada.

Äriplaani mallile pääseb juurde sisse logides ja kasutajatel palutakse täita mõned olulised üksikasjad oma ettevõtte kohta. Kaunis tehisintellekt pakub laias valikus funktsioone, sealhulgas 65+ nutikat slaidimalle, kohandatud esitlusteemasid brändi järjepidevuse tagamiseks ja sadu kohandatavaid stardimalle, tagades, et kasutajad ei pea kunagi esitlust või äriplaani nullist alustama.

Kauni AI põhijooned:

  • 65+ nutikat slaidimalli koos eelkujundatud slaidigaleriidega
  • Brändi kooskõla kohandatud esitlusteemadega
  • Sajad kohandatavad alustamismallid
  • Designerbot kasutajanõuete alusel esimeste mustandite loomiseks
  • Sundimatu sisu muutmine elegantseteks esitlusslaidideks

Külastage kaunist tehisintellekti →

7. Wordkraft AI

Wordkraft AI on tehisintellektil põhinev veebirakendus, mis genereerib optimeeritud, autentset ja kvaliteetset sisu erinevate vajaduste jaoks. Kasutades võimsat suurt keelemudelit GPT-3.5, on Wordkraft AI spetsialiseerunud konkreetsetele nõuetele, sealhulgas professionaalsetele ja hästi korraldatud äriplaanidele kohandatud sisu loomisele. See tööriist aitab kasutajatel tõhusalt välja töötada strateegilisi dokumente, mis vastavad nende ainulaadsetele ärieesmärkidele.

Platvorm pakub malli, mida saab kasutada mustandi loomiseks, pakkudes ettevõtte kohta olulisi üksikasju. Wordkrafti tehisintellekti võimalused aitavad kasutajatel luua sisu, mis on kooskõlas nende ärieesmärkide ja häälega, toetades samal ajal koostööd ja jagamisfunktsioone. Reaalajas pilvesalvestuse ja Wordkrafti platvormiga sujuva integratsiooniga Wordkraft AI on väärtuslik vara äriplaneerimisel ja esitlustel.

Wordkraft AI põhifunktsioonid:

  • AI-põhine sisu genereerimine, ümberkirjutamine, lühendamine, laiendamine ja tooni reguleerimine
  • Integratsioon Wordkraftiga andmebaasi loomiseks, korraldamiseks ja haldamiseks
  • Koostöö- ja jagamisfunktsioonid meeskonnaliikmete ja sidusrühmade kutsumiseks
  • Reaalajas pilvesalvestus turvaliste ja juurdepääsetavate andmete jaoks
  • Mall mustandite loomiseks, pakkudes olulisi ettevõtte üksikasju

Külastage Wordkraft AI →

8. Natuke AI-d

Bit AI on tehisintellektil põhinev platvorm, mis on loodud interaktiivsete ja koostööpõhiste strateegiliste dokumentide loomise tõhustamiseks. Sellel on võimsad wikid ja tehisintellekti kirjutamistööriistad, mis aitavad luua hästi struktureeritud ja kaasahaaravat sisu. Bit AI abil saavad kasutajad koostada visuaalselt atraktiivseid ja informatiivseid dokumente, mis edastavad tõhusalt nende strateegilist visiooni.

Platvorm toetab reaalajas koostööd, võimaldades meeskonnaliikmetel dokumentide kallal sujuvalt koos töötada ja tõhusalt tagasisidet lisada. Bit AI tagab ka, et dokumendid reageerivad täielikult, kohandudes erinevate seadmetega, et tagada optimaalne juurdepääsetavus ja loetavus. Lisaks on kasutajatel võimalus luua privaatseid dokumente, mis suurendavad andmete privaatsust ja turvalisust.

Bit AI põhifunktsioonid:

  • Interaktiivsed ja koostööpõhised äriplaanid meeskonnatöö ja loovuse edendamiseks
  • AI-kirjutaja funktsioonid selge ja sidusa sisu loomiseks
  • Reaalajas koostöö sujuvaks meeskonnatööks ja tagasiside integreerimiseks
  • Täielikult reageerivad dokumendid, mis kohanduvad erinevate seadmetega
  • Privaatsete dokumentide jagamine andmete privaatsuse ja turvalisuse tagamiseks

Külastage Bit AI →

9. Lihtsustatud

Lihtsustatud on kõik-ühes tehisintellektil töötav platvorm, mis pakub terviklikku lahendust turundustegevuse juhtimiseks ja kaasahaarava sisu loomiseks ning ainulaadset funktsiooni äriplaani koostamiseks. Platvormi AI äriplaani generaator on loodud selleks, et aidata ettevõtjatel ja väikeettevõtete omanikel kiiresti professionaalseid ja üksikasjalikke strateegilisi dokumente koostada.

Tänu täiustatud tehisintellekti võimalustele pakub Simplified täpseid kasvuprognoose ja investeerimisstrateegiaid, võimaldades kasutajatel teha oma ettevõtmiste osas teadlikke otsuseid. Platvorm pakub kohandamisvõimalusi tagamaks, et lõplik väljund ühtib kasutaja visiooni ja eesmärkidega. Lisaks toetab see koostööd, võimaldades meeskonnaliikmetel dokumenti tõhusalt kaasa aidata. Integreeritud turundustööriistad loovad Simplified'i veelgi mitmekülgse lahenduse nii strateegilise planeerimise kui ka turundusvajaduste jaoks.

Lihtsustatud põhifunktsioonid:

  • Tõhus äriplaneerimine professionaalse ja kõikehõlmava plaaniga, mis on loodud vaid mõne hiireklõpsuga
  • Tehisintellekti võimekuse pakutavad täpsed kasvuprognoosid ja investeerimisstrateegiad
  • Kohandamise valikud äriplaani kooskõlla viimiseks kasutaja visiooni ja eesmärkidega
  • Koostööfunktsioonid meeskonnaliikmetega põhjaliku ja täpse plaani koostamiseks
  • Integreeritud turundustööriistad ühtseks ja tõhusaks turundusstrateegiaks

Külastage Lihtsustatud →

Parimate äriplaanide loomine tehisintellektiga

Tehisintellektiga töötavate äriplaanide koostajate kasv on muutnud seda, kuidas ettevõtjad ja väikeettevõtete omanikud lähenevad oma ettevõtmiste edu kavandamise otsustavale ülesandele. Kasutades selles ajaveebi postituses käsitletud 10 parimat AI-generaatorit, saavad kasutajad loomisprotsessi sujuvamaks muuta, tagada professionaalse kvaliteediga plaanid ning pääseda juurde väärtuslikele teadmistele ja prognoosidele.

Alates Upmetricsi kasutajasõbralikust platvormist ja samm-sammulistest juhistest kuni Simplifiedi kõik-ühes lahenduseni äriplaneerimiseks ja turunduseks – need tehisintellektil töötavad tööriistad vastavad erinevate tööstusharude ettevõtete erinevatele vajadustele. Tehisintellekti jõudu rakendades saavad ettevõtjad säästa aega, jõupingutusi ja ressursse, luues samas mõjuvaid ja veenvaid plaane, mis meelitavad ligi investoreid ja suunavad nende otsustusprotsesse.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.

Viimased postitused